Стидљиви Дончић послије рекорда...

Леброн и ја у истом тиму? Можда. . .  Лука Дончић је већ у својој првој сезони опчинио све љубитеље кошарке са "оне стране баре". Као руки у НБА пружа нестварно добре партије.

Кошарка 29.12.2018 | 21:40
Стидљиви Дончић послије рекорда...
Тако је било и у сусрету са Њу Орлеанс Пеликансима у којем је његов Далас изгубио са 114:112.

Са 19 година и 3030 дана постао је најмлађи играч у историји НБА којем је успело да на једној утакмици постигне седам тројки.

Није чудо што се о њему пишу хвалоспеви и што је чак и Леброн Џејмс недавно рекао да би желео једног дана да игра са њим. 

"Питајте ме да ли бих волео да играм са Кевином Дурентом? Апсолутно. Питајте ме за Џимија батлера. Да, ево сад кажем то. Питајте ме за Кајрија Ирвинга, Јаниса, питајте за Ембида, Бена Симонса, све њих. И за Луку Дончића. Питајте ме сада. Није то наука о ракетама. Сви су велики играчи, апсолутно. Волео бих да играм са многим великим играчима. Такав сам и увек играм по правилима", рекао је недавно леброн Џејмс. 

После меча са Пеликансима, Дончића су питали да ли би он волео да игра са Леброном. Уследио је необично кратак одговор. 

"Једног дана, можда. Видећемо", поручио је словеначки кошаркаш. 

Проблем је разлика у годинама, као и то што су у различитим тимовима, као што су Далас и ЛА Лејкерси. Заједно бисмо могли да их видимо једино на Ол стар мечу, уколико се то догоди. 

Иначе, Дончић, који је очито велики Лебронов фан, против Њу Орлеанса је постигао 34 поена, што је његов НБА рекорд.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар