Јокић: Поповић је геније, част је играти против њега!

Никола Јокић и Денвер успели су да победе Сан Антонио са 102:99 и тако се реванширају Тексашанијма за пораз од пре неколико дана.

Кошарка 29.12.2018 | 16:30
Јокић: Поповић је геније, част је играти против њега!
Сусрет у Денверу била је прилика да се сретну Јокић и тренер Тексашана Грег Поповић. Неколико минута су се задржали у срдачном разговору, али Јокић није открио детаље о чему су причали.

"Велика је част играти против њега. Мислим да је он кошаркашки геније. Ако само погледате како он размишља о игри, какве све акције спроводи са својим играчима. Начин на који размишља о сваком поседу лопте. Чак и она последња акција на мечу. Он је истински кошаркашки геније. И рекао ми је нешто смешно", насмејао се Јокић. 

Српски кошаркаш је сусрет завршио минут и по пре краја када је зарадио шесту личну. На крају био је задовољан због нове победе, посебно је похвалио Џамала Мареја који је постигао 31 поен. 

“У кључним тренуцима смо играли како треба, били смо на висини задатка, буквално сви играчи су дали допринос. Моја хемија са Џамалом само расте, док код играмо заједно, наставићемо да напредујемо. Нисам бринуо када је он у кризи јер знам да је сјајан играч и да ће се вратити“, поручио је Јокић. 

После сусрета са Сан Антонијом, Денвер чека дуел са Финиксом, које са клупе предводи Игор Кокошков. 

"Биће то велика утакмица, једва чекам да почне", поручио је Кокошков, чији тим јер поражен од Оклахоме, 118:102.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар