Гдје се слави најлуђа ноћ?

И док неке општине и градови у БиХ спремају богате јавне дочеке Нове године, други ће опет у сусрет 2019. без прославе на градским и општинским трговима.

Босна и Херцеговина 28.12.2018 | 07:36
Гдје се слави најлуђа ноћ?
"Нажалост, на градском тргу ове године неће бити организован јавни дочек Међународне нове године", истакли су у Градској управи града Бијељина.

Мила Петковић, начелница општине Ново Горажде, истакла је да ни у овој општини неће бити организован јавни дочек Нове године.

"Због финансијских проблема неће бити јавног дочека Нове године у Новом Горажду", истакла је Петковићева за "Независне".

Раденко Рељић, начелник Козарске Дубице, казао је да јавни дочек Нове године неће бити организован у овој општини јер, како каже, мали број људи дође на дочек.

"Ми ћемо имати организовану прославу 9. јануара. За Нову годину на тргу у Козарској Дубици буде мали број људи јер сви оду у Приједор, Бањалуку или неке друге веће градове", истакао је Рељић.

А без јавног дочека Међународне нове године остаће и општина Травник.

"У граду неће бити организован дочек, али ће бити у Центру за културу три дана организован 'Весели сњежни Травник' са богатим програмом", казао је Таик Ганић, директор Центра за културу општине Травник.

Извор: Независне

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Милко

28.12.2018 07:38

паметан овај Рељић. Он це организовати доцек нове године 9. јануара јер је то јефтиније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

28.12.2018 09:39

Битна је диплома.

Name

бб

28.12.2018 07:58

Како це славити кад су све покрали!!!!! И јос кад изјаве "медјународне ниве године" или кад казу славице " 9. Јануар" онда мозете мислити ментални склоп тих људи!!!! Какве везе има 9 . Јануар са весељем? Или које су то јос НГ које се код нас славе? О људи ко нас води? И јо их изабра?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.12.2018 09:39

изабрали су их волови веци и од њих самих. Цовјек помјерио новогодисње славље на 9. јануар. Па тог се ни у Сјеверној Кореји не би сјетили.

Name

матеја

28.12.2018 10:10

То уопште није најлуђа ноћ. Код нас се не зна која је од које луђа. Убијају нам дјецу и скривају једни друге а онда нам организују најлуђу ноћ, имамо је нон стоп. Мајмуни једни.

ОДГОВОРИТЕ