Дарко Трифуновић у Пулсу БН ТВ

Наш гост: 

Професор доктор Дарко Трифуновић, директор Института за националну и међународну безбједност  

Република Српска 27.12.2018 | 18:32
Дарко Трифуновић у Пулсу БН ТВ
Који су догађаји обиљежили 2018. годину?

О хапшењу Давора Драгичевића.

Чије је Косово послије формирања војске самопроглашеног Косова?

Емисија „Пулс“ вечарас у 20 часова и 50 минута, уређује и води Сузана Рађен – Тодорић.

Своја питања можете поставити у категорији коментари.

БН ТВ

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Дамир

27.12.2018 17:37

Поздрав за Вас и Васег госта,с обзиром да је Дарко уцествовао у оцувању полиције Републике Српске својевремено,да ли мозе да Нам објасни ција је данас полиција Републике Српске И коме она слузи? Велики поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша из Денвера, Колорадо

27.12.2018 17:48

Моје питање за господина је следеће: да ли се на овакав начин, који промовише ПзД ( претње, завађање народа, креирање мржње, позивима на рушење РС) бори за ,,правду и истину"? Хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

27.12.2018 18:11

Колико је мени познато ова група не завадја народ нити креира мрзњу нити позива на русење Републике Српске.Мислим да Република Српска није ни Додик ни Лукац ни Врецо ни било који појединац или велика и мала странка .Али ето добро би било нека то одговори цовјек из струке мада је мора се признати безбједност угрозена .

Name

Дамир -Цхицаго

27.12.2018 18:17

Пријатељу,много Срба сам срео по Америци ,зивим И радим с њима,вецина мисли као И ти,Само за све Вас је једно заједницкио,ГЛЕДАТЕ ЛИ ОСИМ РТРС И ЈЕДНУ ДРУГУ ТЕЛЕВИЗИЈИ? Цини ми се да она стара нема краја без роднога краја ипак не дозвољава да се ментално напредује ни И свијету. Поздрав за Денвер

Name

Скептик

27.12.2018 18:58

О саша из Денвера, цолорадо, па гдје си ти ових дана? Ми без тебе не можемо да живимо. Ајд ти нама реци из певе руке из Денвера, Цолорадо, шта се догађа овде у Бања Луци. Ми немамо појма.

Name

зуx

28.12.2018 08:25

Пријетње и завађање народа ради онај који би требао бити предсједник свих срба у БиХ, али он је одлучио да су срби само они који су у СНСДу...сви остали су издајници...ту се грдно преварио...

Name

Ненад

27.12.2018 18:04

Ста мислите да ли це це оваква полиција и Републике Српске и Сипе опстати.И да ли познајете неке у Мупу Републике Српске који би били способни да преузму да воде Муп Републике Српске као и да ли имамо такве људе и у тузиластву и суду да преузму те институције. Ста мислите да ли би само смјена била довољна или би требали против њих да се воде и судски поступци .И задње питање собзиром да имамо подрску из Београда Новог сада па цак и из Загреба требали да прихватимо руку и онима који су нам били непријатељи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ненад

28.12.2018 10:16

До недавно смо сигурно имали људе који би били способни да руководе полицијом а бога ми и ентитетом али већ сада након одласка великог броја образованих људи да раде ван граница БиХ, нисам сигуран.

Name

Бродјанин

27.12.2018 18:57

Поздрав за господина Трифуновица од његовог Бродјанина и питање, да ли је све ово сто се десава на балкану БиХ, Србија...дио неког плана да се народ примора на исељавање због егзистенције, а да се на ова подруцја насели неко други, хвала и поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавран

27.12.2018 19:03

Г-дин Трифуновић изузетно добро познаје политичке и безбједносне (не)прилике у нашем региону и свијету, а његови одговори на питања из те области су конкретни и објективни,те је радо виђен гост у емисијама многих телевизија, осим оних под контролом владајуће олигархије, попут РТРС и АТВ, које сличне теме ангажују Лазањаског и њему сличне "стручњаке" из Србије који играју како им Додик и Вучић свирају.Било би веома интересантно вечерас од г-дина Трифуновића чути да ли би Србији и Републици Српској, односно БиХ, било боље да се учлане у НАТО или да буду војно неутрални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Гавран

27.12.2018 19:40

Цијенеци господина Трифуновица као великог правног струцњака и обавјестајца, а сто би се рекло "насе горе лист". Тацније, првострадалог села Сијековац марта 1992. Предпостављам да му је познато име Пејо Мариц, јер су села Сијековац и Зеравац по прилицно близу. Уколико има висе сазнања о Марицу, његовом ратном путу и напредовању у устаској хијерархији било би корисно да таква евентуална знања на ту тему подијели са јавносцу РС јер је то име готово свакодневно помињано на порталима. Лијеп поздрав из Модрице.

Name

Нострадамус

27.12.2018 21:52

За Ре Гавран.Не знам ста је радио дјед Пејо али вјероватно је врсио злоцине. За те злоцине не треба његова унука да одговара. Она није мој пресједник јер није за тај посао као сто није била ни премијер. Она треба да одговара за корупцију криминал као и њен син за разна малтретирања у кафицима под заститном моцних родитеља.

Name

Ооооо Гавране

28.12.2018 10:19

Лазање је италијански специјалитет а Мирослав се презива Лазански. Ооооо Гавране црни Гавране.

Name

Радомир

27.12.2018 19:38

1 Постовање И поздрав БН И госту.Замолио бих госта да прокоментарисе, цињеницу да се медјународна заједница није мјесала у исход задњих избора, без инсистирања на пон.бројању.2.колико знаци по Т.Дарку, неколико дана пред изборе стављање на ткз.листу САД. Н.Спирица, да се помогне Снсд, да пробуди инат код Срба да за њих гласају с обзиром да не санкционису корумпиране политицаре преко инструмената в.претставника него про форме, их критикују..3.у колико се усудјује гост за коментар, : Да ли су људи у Бих осудјени да буду еxперимент разних центара моци,разлицитих облика И средстава борбе, преко медија, социјалне неједнакости, код народа који вапије за ријецима утјехе, макар И у оваквим емисијама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правна дрзава

27.12.2018 20:20

Питање за Господина Трифуновица. Је ли реално оцекивати да нам неко други мозе помоци у успостављању правне дрзаве, осим нас самих!? Не мислим на изборе и све проблеме који прате тај процес, вец одавно, јер на тај нацин нецемо то доцекати!?

Name

Александар

27.12.2018 20:07

Колико ће да нас кошта извођење све ове силне полиције на празан трг свако вече и до кад мисле тако, јер народ неће одустати од мирних протеста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Александар

28.12.2018 10:24

Нека кошта шта кошта не плаћају својим новцем, ми ћемо платити да нас туку. Али не може то дуго јер би се и полиција која има мизерну плату могла придружити народу.

Name

МИМИ53

28.12.2018 10:50

Доци це вријеме(врло брзо) кад це појединци из власти хтјети бјезати из РС (попут Радисица), али утеци неце .Кад врате покрадено, и овај народ це прогледати. Нај веци криминал у историји РС направили су поједини политцари крадуци народно,а све под пластом тузиластава РС .

ОДГОВОРИТЕ