Ово је епилог пуцњаве у СА

Сарајевска полиција суочила се јуче с несвакидашњом ситуацијом у босанскохерцеговачкој пријестолници након што је у МУП стигла пријава да је једна особа рањена у пуцњави која се у поподневним сатима догодила у насељу Бјелаве.

Босна и Херцеговина 27.12.2018 | 13:04
Ово је епилог пуцњаве у СА
Провјерама на терену, полиција је утврдила је посриједи лажна пријава, а особа која је задобила повреде испричала је шта се заправо догодило.

Како је саопштила полиција, Прва полицијска управа обавијештена је да се у Општу болницу “Прим. др. Абдулах Накаш” у Сарајеву, обратио С.А., рођен 1985. године у Сарајеву, гдје је и настањен, због повреда дејством из ватреног оружја. Он је дошао у пратњи П.Р., рођен 1980. године.

Том приликом С.А. је изјавио полицијским службеницима да је повријеђен на локалитету Бјелаве, општина Центар Сарајево, од стране непознатих особа из непознатог возила.

Међутим, преокрет је настао када је С.А. изјавио да је дао лажне информације о мјесту догађаја, те да је повријеђен у улици Иза гаја, општина Стари Град Сарајево. Даљим провјерама, полицијски службеници су дошли до сазнања да је након повређивања особе С.А., иста особа заједно са П.Р. до болнице превезао Ш.А., рођен 1992.

Предузимајући даље мјере и радње, утврђено је да је дошло до самоповређивања С.А., што је он и потврдио. Љекари у КУМ КЦУ Сарајево констатовали су, да је С.А. задобио лакше тјелесне повреде, гдје је одбио даљу хоспитализацију. Полицијски службеници су приликом увиђаја и прегледом лица мјеста, на подручју опшине Стари Град Сарајево, пронашли и изузели пиштољ, преноси "Н1".

Такође, јутрос је извршен и увиђај на путничком моторном возилу голф 5. О догађају је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, под чијим надзором су извршене мјере и радње. Након комплетирања списа, Кантоналном тужилаштву Кантона Сарајево ће редовним путем бити достављен службени извјештај против С.А., због постојања основа сумње да је починио кривична дјела Изазивање опште опасности, Лажно пријављивање и због постојања основа сумње да су починили кривично дјело Прикривање.

(Н1)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Гојко

27.12.2018 13:01

Ови у Техерану се забринули за Бањалуку и ове наше секташе, а код њих сваки дан пуцњава, бомбе, паљевина, убили им полицајце, а они се брину како наша полиција регуларно ради свој посао. Марш у своју авлију

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајлија

27.12.2018 13:50

Е мој Гојко,ни твоја памет није за двије ноге...

Name

Федералац

27.12.2018 14:35

У свијету све сто можеш да купиш није вриједно. Памет не можеш купит ни са каквим парама ..

Name

Ре Гојку

27.12.2018 16:03

Опет овај ткзвани Гојко бунца..ваљда је овце логубио.

Name

Ре

27.12.2018 17:01

Мрссс Гојко!