Човић: Теодосић је давно обећао, држим га за ријеч!

Небојша Човић, председник КК Црвена звезда, рекао је да не очекује појачања, али и да то није питање за њега већ тренера Милана Томића.

Кошарка 27.12.2018 | 16:45
Човић: Теодосић је давно обећао, држим га за ријеч!
Први човек шампиона Србије нашалио се и рекао како држи за реч Милоша Теодосића, који је давно рекао да би волео да заигра у Звезди до краја каријере.

Како српском плејмејкеру не цветају руже у НБА лиги очекивано је да се врати у Европу.

"Није то питање за мене, већ за тренера Томића, али знајући њега, нећемо се појачавати. Зашто бисмо мењали тим који побеђује? Теодосић? Ако буде добио отказ, држим га за реч да ће једног дана заиграти у Црвеној звезди. То је давно обећао. Али, не размишљам о томе, није то моја новогодишња жеља. Ја сам реалан човек и морам увек да будем чврсто на земљи", рекао је Човић на новогодишњој коктел вечери ККЦЗ. 

Теодосић је 2013. године за подгоричке "Вијести" изјавио: "Искрено бих волео, али у сваком случају не да се вратим са 35 година, када бих био, тако да кажем – престар. Ако бих се враћао, волео бих да то буде у неким нормалним годинама, ту до 32. године. Да помогнем овој Звезди на прави начин, а не да се вратим само да тамо завршим каријеру". 

Српски плејмејкер ће за три месеца напунити 32 године, а већ је најавио повратак на Стари континент. У НБА је одиграо 60 мечева и има просек од осам поена и четири асистенције.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар