Креће Новак!

Коначно тенис – Ђоковић у петак против Тима или Хачанова.  Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, у петак ће изаћи први пут на терен после месец и по дана паузе.  Најбољи тенисер света почиње сезону егзибицијом у Абу Дабију.

Тенис 27.12.2018 | 14:45
Креће Новак!
Српског играча очекује егзибициони турнир "Мубадала" у Абу Дабију, а противник ће му бити Доминик Тим или Карен Хачанов.

Турнир у УАЕ креће у четвртак, програм отварају од 13 часова Хјеон Чунг и Кевин Андерсон, а победник овог дуела играће у полуфиналу са Рафаелом Надалом.

Потом следи меч Аустријанца и Руса, док дан затварају сестре Вилијамс. 

Ђоковић ће играти у петак од 16 часова по средњеевропском времену, док три сата раније на терен излази Рафаел Надал. Финале се игра у суботу од 16.00. 

На "Yоутубе" појавио се снимак интензивног тренинга Ђоковића и Хачанова из Абу Дабија. Подсећамо, млади Рус је победио ове године Новака у финалу Париза, док је српски играч био бољи од њега на Вимблдону.



У Абу Дабију стартује егзибициони турнир, који традиционално представља увертиру за нову тениску сезону.

На њему ће ове сезоне наступати шест тенисера, а предводиће их двојица најбољих на планети - Новак Ђоковић и Рафаел Надал.

У четвртфиналу, које је данас на програму, снаге ће одмерити Хјеон Чунг из Кореје и Јужноафриканац Кевин Андерсон, односно Доминик Тим (Аустрија) и Карен Хачанов (Русија).

Победник дуела Тим - Хачанов у полуфиналу, у петак, ће играти против Новака Ђоковића, док ће се бољи из меча Чунг - Андерсон састати са Надалом.

Финале је на програму у суботу, од 16 часова по средњеевропском времену.

На егзибицији у Уједињеним Арапским Емиратима у женском делу програма за пехар ће се борити Серена и Венус Вилијамс.



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар