Бошковићева и Ковачевић најбољи у 2018. години!

Одбојкашки савез Србије изабрао је најбољу одбојкашицу и одбојкаша у 2018. години. То су Тијана Бошковић и Урош Ковачевић.

Остали спортови 26.12.2018 | 16:15
Бошковићева и Ковачевић најбољи у 2018. години!
"Поздрав из Трента. Хтео бих да се захвалим на награди и срећни празници", рекао је Ковачевић, док је Бошковићева истакла, "Ова година ће остати посебна. Поносна сам на све нас, ова награда не припада само мени, већ целом колективу. Хвала и срећни Новогодишњи празници". 

Најбољи тренер у 2018. је Зоран Терзић. 

"Хвала Савезу на лепој награди. Захвалио бих се свима који су помогли да добијем ову награду. Пре свега стручном штабу, а онда и свима осталима, између осталог, мојим дамама. Желим вам све најбоље у Новој години", рекао је Терзић.

Најбоља млада одбојкашица је Сара Царић (Визура), а најбољи млади одбојкаш Лука Тадић (Црвена звезда) 

Председник ОСС Зоран Гајић је поручио да су успеси додатна обавеза за све да буду на истом или вишем нивоу у новој години. 

"Резултата не би било без помоћ државе. Успели смо доста да урадимо да бисмо добили тренажни центар... Захваљујући председнику Александру Вучићу добили смо и екстра донацију и зато више немамо дугове", рекао је Гајић на свечаности у хотелу Краун плаза.

Он је додао да у 2019. одбојкаше и одбојкашице имају четири важна такмичења. 

"Имамо квалификације за Олимпијске игре, Лигу нација, Европско првенство и Светски куп у обе категорије... Свакако су најважније квалификације за Токио". 

Новогодишњем коктелу у Краун плази присуствовале су бројне познате званице попут председника Олимпијског комитета Србије Божидара Маљковића, првог човека ЦЕВ Александра Боричића, председника Спортског савеза Србије рвача Давора Штефанека, челника Одбојкашког савеза Србије и других, али не и одбојкашица, изузев повређене Бојане Миленковић, и одбојкаша због клупских обавеза.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар