Још је без уговора са Интером, а није хтио у Јуве!

Икарди одбио летос да оде у Јувентус! Супруга и агент Маура Икардија, Ванда Нара, открила је медијима у Италији да је сјајни нападач летос изабрао опцију да остане на "Ђузепе Меаци".

Фудбал 28.12.2018 | 09:00
Још је без уговора са Интером, а није хтио у Јуве!
Ситуација око потписа новог уговора са "неро-азурима" се компликује, пошто из клуба још није стигла понуда, тако да је играч тренутно "ни на небу ни на земљи".

"Мауро је обновио уговор са Најкијем летос на још девет година, то је урадио у Лондону. Интер? Оно што је било у штампи протеклих дана ме је изнервирало. Нико ме није позвао за објашњење. Икарди је играч чији су квалитети неспорни и клуб би требало са њим да продужи уговор", изјавила је Нара.

Проблем је што још није добила позив од челника клуба да седну за сто, а према њеним изјавама очигледне су и тензије између ње и управе клуба.

"Боље је да не причам о продаји, мада ме насмеје када чујем да он није на тржишту. У Интеру није проблем новац. Мислим да могу да плате нови уговор, што је и наш приоритет. Клуб ме је контактирао усред кампање у Лиги шампиона али сам рекла да је боље да сачекају да се заврши групна фаза", додала је Икардијева супруга.

Друштвеним медијима су кружиле сцене са последњег меча Интера у групи, са ПСВ-ом.

"Видели сте сви колико сам желела да прођемо даље и колико сам плакала после свега. Интерова понуда не постији. Морам са њима да седнем, а тога нема. Имају божићну вечеру у четвртак и мислим да ће ме убити, тако да ћу понети какво оружје са собом од куће! Морам да кажем, Интер је желео да пошаље Икардија у Јувентус, али је Мауро одоговорио негативно јер је желео да остане", изјавила је Нара.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар