Полиција чува Палату и НСРС

И док се грађани налазе у парку Петар Кочић, преко пута Трга Крајине, јаке полиицјске снаге су свуда око њих. Такође, јаке полицијске снаге налазе се и око Палате Републике Српске и Народне скупштине. . .

Република Српска 25.12.2018 | 14:30
Полиција чува Палату и НСРС
Давидова мајка Сузана, која је јутрос ухапшена, у поподневним сатима је дошла на Трг Крајине, након чега су грађани с Трга отишли у протесну шетњу према згради владе.
На Тргу Крајине и даље су јаке полицијске снаге. Од грађана је прије шетње захтијевано да се разиђу, што су они одбили.




Посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске који је пуштен на слободу након данашњег привођења на Тргу Крајине у Бањој Луци, поново је приведен јер је стигао на Трг и мегафоном позивао грађане да дођу и искажу своје негодовање због данашње акције полиције.



"Ми ћемо овдје у самом центру Трга направити још једно срце и окупит ћемо се около. Наша полиција нас туче. Ово је Трг свих нас", рекао је Станивуковић, а окупљени су скандирали "Убице, убице, убице..."





Након тога на Трг је стигао велики број припадника специјалне полиције који су направили кордон испред окупљених и траже да се грађани разиђу.




Окупљени на Тргу Крајине су направили импровизовано срце, пале свијеће и узвикују “Правда за Давида”. Бореновић и Станивуковић су пуштени из просторија Полицијске управе Бањалука, након чега су отишли поново на Трг Крајине. Бореновић је позвао грађане да буду мирни и достајанствени, рекавши да нема информације о Давору. Грађани узвикују “Пустите нам Давора”!

Комунална полиција уклања цвијеће и свијеће са Трга Крајине.

Комуналци уносе симболе мирног протеста у комби, уз гласно негодовање грађана. На лицима појединаца кренуле су и сузе.

Са споменика скидају натпис “Давидов трг”. Грађани узвикују полицајцима: “Станите уз народ”.



Један од окупљених улетио је међу полицајце како би узео подигнуту дрвену песницу, која је мјесецима стајала на тргу. Међутим, полицајци су га савладали. Окупљени плачу и вриште.

У току је хапшење предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића, посланика ПДП-а Драшка Станивуковића.

Већи инцидент је избио на Тргу Крајине. Један грађанин је кренуо на полицију, а више њих га је хапсило, због чега је дошло до нагуравања полиције и грађана.

То је изазвало револт осталих окупљених који су псовали и пљували полицајце.



Један полицајац је повријеђен, задобио је огреботине по глави. Тражи се Хитна помоћ да дође.

Након хапшења Давора Драгичевића, полиција је привела још двије особе из група Правда за Давида.

Како преносе медији, полицајци су у полицијску станицу увели и новинара Владимира Шушка.

Хапшење Давора Драгичевића потврдио је и МУП РС једном реченицом, наводећи да су ухапсили лице Д.Д: због документовања кривичног дјела "угрожавања сигурности".

На Тргу Крајине Бањалука ситуација је напета. Грађани су почели протест због хапшења Давора Драгичевића, а само пар тренутака касније ухапшена је и Давидова мајка Сузана Радановић.

Радановић су приступили полицајци док је она ходала по тргу држећи слику брутално убијеног сина Давида Драгичевића. 

Она је неколико пута поставила питање припадницима МУП-а РС: "Имаш ли ти мајку, имаш ли дијете", да би јој пришао један од полицајаца и рекао јој да се удаљи.

Она је одговорила: "Је ли чиним прекршај тако што стојим овдје, је ли ово слободна територија?"



Како сазнајемо, ухапшен је и бивши посланик Адам Шукало.

Адвокат Давора Драгичевића Ифет Ферагет каже да има сазнања да је у хапшењу учесвовао интервентни вод, те да је због тога шокиран.

Такође је рекао да има сазнања да се врши претрес куће Давора Драгичевића.



Трг је ограђен жутим тракама.

Ухапшен је и Његош Томић, некадашањи штрајкач из парка “Младен Стојановић”, а осим тога полиција је лисице на руке ставила још неким грађанима.



У центру Бањалуке је паркиран Даворов аутомобил, а на Трг Крајине је стигла и Јединица за подршку Полицијске управе Бањалука.



Драгичевић је, како преносе медији, ухапшен након што је напустио своју кућу на Побрђу и кренуо ка Тргу. За њим су пошла два аутомобила са полицијом. Било је укупно пет полицајаца, од којих три у униформи, а два у цивилу.

Драгичевић је покушао да измакне хапшењу, али му то није пошло за руком. НИје пружао никакав отпор.

Давор Драгичевић одбио је јуче да прими позив за саслушање због "угрожавања сигурности министра полиције Драгана Лукача и Дарка Илића, високих функционера МУП-а РС", које он терети да сносе одговорност за убиство његовог сина Давида.





БН ТВ
(Фото: Српскаинфо)

Коментари / 552

Оставите коментар
Name

Бобо

25.12.2018 08:55

Е сад це да види колико има пријатеља јер це се сви разбјезати као мисеви, а опозиција која га је хушкала неце ни нос да промоли. Од 300000 људи књига спала на 20 великомученика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бобо

25.12.2018 09:12

Марш стоко, дабогда био у Даворовој кожи

Name

Устанак

25.12.2018 09:15

Српски народ це одговорити на тиранију злоцинацког резима.Сви на трг Крајине да се окупимо и одупремо реxимским преторијанцима и убицама

Name

Дадо

25.12.2018 09:17

Ух, тек сад це њих 20 да глуми великомуценике а западни медији це да их преносе дан и ноц. Само се питам докле це се правити ријалити на Тргу, за љубав неких амбасадора а без икаквог одобрења

Name

Витез

25.12.2018 09:17

.марс педерцино издајницка дабогдати било ко и Давору

Name

Пабло

25.12.2018 09:19

Срам те било!!!!

Name

гп

25.12.2018 09:21

Потписујем

Name

СОФИЈА

25.12.2018 09:24

БОРЕНОВИЋ ЈЕ ТАМО.

Name

Пз

25.12.2018 09:25

Ти ниси нормалан .Човјек само хо¢е истину ! Ко је убио Давида ?Ово има само у фашистичким држава .....Докле

Name

тренутак истине

25.12.2018 09:26

Сад ћемо видјети хоће ли ЋАЋА остати сам ???

Name

Хусеин градасцевиц

25.12.2018 09:35

Губо ид народа ниста боље нисте заслузили него да бјецу убијају како хоце па опет изеберите додика багро јефтина да имате достојанства и морала све бих попалили али нисте способни нит храбрости и нека дидик сере на све хоцете боље а сједите у куцама и цвилите фуј

Name

прес

25.12.2018 09:36

Тужно и срамотно за РС

Name

Ре устанак

25.12.2018 10:00

За тп сам ајмо преко друствени мреза закаАти протестна тргу у 6 сати сто висе народа на улице клин клин избија

Name

Михајло

25.12.2018 10:08

Пејина унука и бурле славе свој бозиц. Ово је срамота.

Name

Подрска

25.12.2018 10:16

Бањалука подрзава своју полицију. Не мозес Тргом проци пола године од будала и наркомана.

Name

Зликовци

25.12.2018 10:21

Одговорите ко је масакрирао Давида... фуј ,гадими се помисао на Лукача ,Рудоњу ,Ћелавог,Бисерке ,Карана .. фуј ,бруке ,ког хапсите? родитеље ,убијеног дјетета од ваше крвничке руке.. иде Божић ,зликовци ,стиже правда и од Бога и народа..

Name

У страха су велике оци

25.12.2018 10:23

Гдје је Костресевиц????? Ста би са његовом истрагом????

Name

Ре Устанак,

25.12.2018 10:29

О каквих ти тиранији лупас, народ је превисе безобразан ради ста Хоце пљују по режиму,те лудаке треба добро намлатити, па их у хаос дати , а и ову полицију гледам како траљаво обнављању своје задатке , све би јих напоље избацити;или буди то сто си" или Иди кући.

Name

Сале

25.12.2018 10:41

Има ли Вукота снаге да изађе...СвиЋЕ ли Вукота?

Name

Бато

25.12.2018 11:20

Ви који позивате на улице да знате да сте прокузени,цасе ИП адресе говоре све.Не треба нам ниција помоц из ФБиХ,ви рјесавајте Махирово убиство а нас оставите на миру. Специјалци се морају повуци дозволити народу да исказе своје неслагање и подрску Правди за Давида,али не и Правди за Давора,то је несто потпуно другације,ту су упетљани политицари који би у фотељу а да народ руси РС.Лукац нека се спреми за одлазак,а сњим и тузиоци,инспектори,љекари сви који су правили лазне оптузбе,лазне обдукције,сви напоље.Постени полицајци и тузиоци нека ријесе овај слуцај,они то могу само без политицког притиска власти али и лосе,врло лосе и неспособне опозиције.Долази Дан Републике Српске,пред кога це изаци Лукац.ВРС је створила РС,њени хероји,њени хероји-генерали,њима припада цаст Дана РС а не Полицији.Стварање полицијске дрзаве у БиХ и РС мора доци крај.Зивила Република Српска,српски народ,зивила Правда за Дацида али не и правда за Давора.

Name

Перо

25.12.2018 11:20

Глупане глупи цовјек је изгубио дјете

Name

Реално

25.12.2018 11:21

Слозни срби крените у акцију смените ову багру на брзину ради добробити васе дјеце видите сами да са овом мафијом и убицама ниста не иде на добро.

Name

Министар ре за ре Бобо и остале

25.12.2018 11:27

Засто псујете Бобу? Да сте заиста процитали ста је цовјек написао и да сте разумили то сто је написао не би му а рекли а не псовали тако. Бобо није рекао ниста лосе о Давору. Рекао је да га је опозиција оставила на цједилу и то је истина. Зар нису Цавиц, Крсмановиц и Омер Петровиц сада у влади? Ја сам знао да це до Давору окренути ледја али ви који нападате бобо оцигледно не разумијете ста је цовјек написао.

Name

ТАМНИ ВИЛАЈЕТ

25.12.2018 11:39

Нисте дуго цекали послије избора да видите којом се силом сруцила диктатура Милорада Додика и снсд е па гласајте али и зацепите губицу јел би и вас могли хапсити и у Црквену бацити @Бобо кад тад це се проробудити народ, непријатељ не долази из вана него изнутра

Name

Хусеин Градасцевиц

25.12.2018 11:44

Сви градови БИХ на ноге како мозете мирно све гледати

Name

ре витез

25.12.2018 11:52

Да мало мање псујеш и кунеш можда би те и схватили озбиљно.

Name

рус

25.12.2018 11:55

браво српска полицијо напокон

Name

Далибор

25.12.2018 11:59

сви на улице !!!!!!

Name

Ре Бобо

25.12.2018 12:08

Нисам ја горе исао због Давора, него због слободе, због сазнања да овде ова шуга звана интервентна ради шта хоће; краду, отимају, туку, пребијају и још за све то ми их плаћамо. Свим онима брижницима, да поручим, да он не треба да напусти борбу да криминалци буду похапшени, него да би требло да они ријеше случај и саучеснике. Идемо се почети скупљати из свих крајева.

Name

Саннy

25.12.2018 12:10

Ово сто систем ради је страсно.

Name

Вожд

25.12.2018 12:13

Идемо на трг. Вечерас у 18:00 идемо још мирно да свих страна.

Name

Момак

25.12.2018 12:18

@ПОДРСКА Цова о цему ти прицас, какви наркомани. Свако ко дрзи цигарету у руци је наркоман, јер то срање је јаце од хероина, а ако не вјерујес питас око себе људе да се скину са цигара па те питам. А коментар да су на тргу наркомани, то прицај неком другом за пензију своју.

Name

Србо

25.12.2018 12:18

Бобо дабогда те стигло

Name

Сркс

25.12.2018 12:22

Бонска Овластења Инцко Валентина спала на све ово .. цовјек неце да мрдне прстом боли га брига.. сто је нама знак да треба сви да се разбјезимо . дзаба сто је неко пријатељ неком ил тези ка правди дзаба.. фасисти су узели власт и то они из ЕУ и сад тару народ и растјерују преко институција.. Инцко је највеци преварант

Name

Го го

25.12.2018 12:35

Идемо људи. У Београyу је пре три дана 100 000 људи протестовало на улици против једноумља и продаје земље, европа је обукла зуте прслуке, а ми мудрујемо, чекамо сваког дана ново поскупљење; од струје ћећ пОчети и ићиће поред ос.овних намјерница све даље, све дотле док .ас иселе, док нас не сатеру као израбљену стоку.

Name

Мартин Неумуллер

25.12.2018 12:53

Када су нацисти дошли по комунисте, ја сам шутио; јер нисам био комунист. Када су затворили социјалдемократе, ја сам шутио; јер нисам био социјалдемократ. Када су дошли по синдикалисте, ја се нисам побунио; јер нисам био синдикалист. Када су дошли по мене, више није било никог да се побуни.

Name

075

25.12.2018 13:05

Тако то раде законски криминалци! Пусте да се бура стиша и онда почну привођења, то је шаблон сваке "власти"... Ово ми више личи на војне хунте у Африци, Азији или Јужној Америци него на "демо(н)кратске власти" на брдовитом Балкану!

Name

Критичар

25.12.2018 13:08

Ови што позивају на устанак и револуцију и даље позивају. Из топле собе за тастатуром. И тако већ мјесецима.

Name

Никло не сме Србре да бије осим српске полиције / милиције

25.12.2018 13:16

Додикова полиција ко некад полиција Слободана Милошевића кидише на Србе.

Name

Стоп прослави Нове године

25.12.2018 13:23

Да и ми њима и бризним газдама организујемо мало веће протесте у очи Нове године.? Неће се сад славити Нова година на јавним мјестима.

Name

Вујо

25.12.2018 13:25

Ко хоће да финансира овај циркус од дрзаве, нека то ради.

Name

ц

25.12.2018 13:45

Тотална диктатура, гоод морнинг РС

Name

ре Бобо ницес ми први само да сазнам коси

25.12.2018 13:49

Бобо смеце

Name

Граданин БЛ

25.12.2018 13:59

Давно је то требало бити урадено, давно!!!

Name

Том

25.12.2018 14:20

Бобо говнару

Name

Чега вара

25.12.2018 14:20

РЕ ЗА БОБО И ДАДО АЛО КОЊИ ,БОТОВИ ,ИДИОТИ САД ЋЕ ГОДИНА ДАНА ЦОВЈЕК НЕЗНА КО И ЗАСТО МУ ЈЕ УБИО ДИЈЕТЕ У ЦЕНТРУ БАЊА ЛУКЕ.СВЕ СТО ЈЕ ИЗЈАВЉЕНО НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈИ О КВАЛИФОКАЦИЈИ ДЈЕЛА ЈЕ ДЕМАНТОВАНО ТЈ КЛАСИЧНА ОБМАНА ЈАВНОСТИ ОД СТРАНЕ ОДРЕЂЕНИХ ЉУДИ ИЗ МУПА, И У ЧЕМУ ЈЕ ПРОБЛЕМ.У НОРМАЛНОК ЗЕМЉИ МИНИСТАР БИ ПОДНИО ОСТАВКУ А ОНИ КОИ СУ НАПРАВИЛИ ПРОПУСТЕ ОЧИГЛЕДНЕ У НАЈМАЊУ РУКУ БИЛИ БИ СУСПЕНДОВАНИ ДО ОКОНЧАЊА ЧИТАВОГ СЛУЧАЈА.

Name

Молим

25.12.2018 14:27

цијењену БНТВ ,корисник сам тв.тотал ,да пусти вијести да би грађану могли видјети реално стање у Б Лци.. поздрав

Name

Залосно

25.12.2018 14:27

Залосно ста све наредјује Драган Јевдјениц нацелник управе полиције РС народски рецено нацелник за све униформисане полицајце и специјалце да проводе силу и терор српском народу и породици којој је убијено дијете од 21 год. Драгане Јевдјеницу запитај се има Бога а цеха пуно имате од срцаног удара који је изазвала твоја супруга Јелена Јевдјениц!!! Радила је на мјесту сефице у банци без дипломе факултета, кад је изазвала срцани удар пребацио си ју у Министарство здравља. У Министарству здравља не мозе бити ником надредјена јер нема диплому факултета, сто је и добро да не трпе њену силу и терор. Јелена Јевдјениц Куцко користис слузбена аута полиције и полицијске слузбенике да те возе, јел не знас возити.

Name

Лаки

25.12.2018 14:29

Не можеш проћи од наркомана јер им Лукач продаје дрогу.

Name

Ре Бато

25.12.2018 14:38

Ста ти знаце ИП адресе полуписмени боте, то се лако заобидје, туп си, куцам на 2 метра од тебе и зајебавам те.Сигурно си дрот

Name

075

25.12.2018 14:44

Изгледа да ће Милорад добити "жуте прслуке" које је призивао и спрдао се прије пар дана!

Name

Добро Га,

25.12.2018 14:50

налупајте , зна само срати пљувати по власти .

Name

Ја

25.12.2018 14:54

Лукацу, цовјеце, поднеси оставку. Народ ти висе не вјерује. Угрозена нам је безбједност због тебе, не вјерујемо у твоју полицију. Види колики хаос сте направили и туцете људе. Поднеси оставку, не моземо пустити дјецу висе у град због тебе. Довео си до узнемирења цијеле дрзаве.

Name

ЗА ПОДРШКУ

25.12.2018 15:00

НИКАДА СВОЈИМ ОЧИМА НЕ ВИДИО ТРГА, ЂУБРЕ ХОЋЕШ У,, АГАПЕ,,. СОТОНО СА БИЈЕЛИМ ШТАПОМ.

Name

Ре Зоран

25.12.2018 15:02

Тако је Зоране. Идемо да им цеститамо празнике. Коме је до славља у овом граду, који висе нема никог сјаја? Нека туристи виде насу специјалу.

Name

Аустриа

25.12.2018 15:10

Свака ти цаст неписмени фанатику дозивио и ти од свог дјетета исту катастрофу пацес видити дали боли то сто говорис

Name

Мајстора

25.12.2018 15:50

То није центар града вас 50 него 200000 Бањалуцана који не зеле висе да их ви сектаси, наркомани и плаценици терорисете

Name

БОРАЦ Р СРПСКЕ

25.12.2018 16:10

КОЛИКО ТЕ ДОДИКОВА СЕКТА ПЛАЦА БИТАНГО.

Name

РЕ Ре Зоран

25.12.2018 16:13

Који туристи? туризам у БЛ не постоји

Name

Киклоп

25.12.2018 16:18

Ако их је само 20, сто су ангазовали толику полицију. Ако власт цува полиција од народа, неце дуго......

Name

Људи

25.12.2018 16:52

ово је ужас. полиција иде на свој нарид ,коме пријетите ,народу... ужас ,срамотно...доле власт и тиранија...

Name

Људи

25.12.2018 16:52

ово је ужас. полиција иде на свој нарид ,коме пријетите ,народу... ужас ,срамотно...доле власт и тиранија...

Name

Вивија

25.12.2018 17:02

Најзад

Name

xxx

25.12.2018 17:25

Коњу један! Дабогда ти се исто десило оа тако и теби говорили! Ал Коњ је паметна Зивитиња а на спрам тебе а ти ниси ни зивотињи раван!

Name

,,,,,,,,,

25.12.2018 17:27

Срам да буде ове дрзаве,стансе овдје ради,овдје се проводи сила и диктатура,ове слике требају цио свијет да обиду нека свијет види каква се сила спроводи на Недузном народу и родитељима убијеног младица кога је власт убила срамни одавде треба бјезати сто прије.

Name

ОНА

25.12.2018 23:31

Предсједнице,надам се да си поносна данас ,како рече није у твојој надлежности,а до скора си жалила родитеље и саосјецала показала си како и ти и сви ви горе е јадна си и ти и ти горе јадна и биједна....

Name

брецало

28.12.2018 09:40

Бобо Није словонпало 20 вец на висе 100000 а у недељу цес тек да видис колико нас има знамо ми даби сте ви и слицни вама волили коло играт на тргу ал неце моци има нас јос сби смо ми давор и сузана сви смо ми давид дјакац ми цемо се изборит за правду ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Name

Кафка

25.12.2018 08:56

Фасизам усред Европе у 21 вијеку.Страсно.Убице хапсе зртве!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

25.12.2018 10:00

Ето до чега је довела слобода говора, свака будала има право да прича о фашизму.

Name

лопаре

25.12.2018 11:42

Нема ту убице зртве...које дозволијо да додје до овог?имали власи у овој дрзави?дали је код Тита смјело овако несто?молим за неки закон да сви знају границу јер ово је превисе демократије

Name

Недићевац

25.12.2018 13:08

Немој нас српске националсоцијалисте да поредиш са овим вашим комуњарама

Name

Зоран бања лука

25.12.2018 13:51

Требамо се организовати.Не смијемо сад одустати!Хајмо сви данас вечерас на трг хајдемо браћо немојте брукати ђедове!

Name

Лесинари

25.12.2018 14:25

Хапси све,хајде додјите у Бл,спремни смо да помогнемо полицији,мисли неко да прети смрцу свима а да је недодирљив,нема таквих...

Name

Ре лесинари

25.12.2018 15:16

Да ти ниси Јовиц Горан. Она пи...ца сто је добила по носу на Сеховима. Ајд мали дрз се лудог Деле и не цацкај гдје ти није мјесто. Кукавице.

Name

Да да

25.12.2018 15:27

Додику и лукацу срам вас било , имате ли дјецу . Стицес и вас казне и то убрзо надам се . А сто се тице Илица њему то није ниста он је и своју зену убијо и није одговарао . А ви полицијо нека вас буде срам идете на родитеље који незнају гдје се налазе од туге . Ви сте лукацеви и диктаторови послушни , а не мислите ста вас мозе снаци . Мене би било срамота да сам такав полицајац .

Name

Ре Лопаре

25.12.2018 16:21

Ех, да сте заврсили макар основну сколу! У њој бисте стекли бар неко знање о правописним правилима.

Name

Туга

25.12.2018 16:35

шта грађани Сроске дочекаше,да их полиција туче и хапси... смјена Лукача и Рудоње само може спасити народ..

Name

киза

25.12.2018 16:50

Слазем се али си заборавио устасоидни елемент ове власти

Name

Биједник

25.12.2018 08:56

Лукачев приватни рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕЋ ВИЂЕНО

25.12.2018 10:07

СЛИЈЕДИ ПОДМЕТАЊЕ ДОКАЗА У ДАВОРОВУ КУЋУ!

Name

Лукач

25.12.2018 10:22

Крвник..

Name

Те вец видјено

25.12.2018 11:04

Бице прије изузимање и униставање доказа које Савор има а и пистављање Народе на улицу Дизи се докле

Name

Силници

25.12.2018 12:20

Ово је демонстрација силе, да би нам показали ста нас чека ако се дрзнемо да било шта проговоримо. Јадно и биједно понасање институција ентитета РС. Ударате на свој народ, срам вас било. Која бахатост, поједини цак и бездусно ударају људе, срамно.

Name

ЗА

25.12.2018 15:11

ЗАБРАНИТИ ПРОСЛАВУ НОВЕ ГОДИНЕ НА СВИМ ТРГОВИМА У РС НЕКА РУДОЊА, БИСРКА,ЛУКАЧ И ВИШКОВИЋ СЛАВЕ У ЗАГРЕБУ ТАМО ИМ ЈЕ ПОСТОЈБИНА. ЛУКАЧУ ГДЈЕ СУ ТЕНКОВИ?КУПИЛА НАМИБИЈА ЛИЈЕПА УНИФОРМА ИЗ ВИСОКОГ. ПОЛИЦИЈО СТРОГОЋУ ТРЕНИРАЈ ТЕ НА ШЛЕПЕРИМА НАРКОТИКА,У ХОТЕЛУ ТАЛИЈА. САВЧИЋУ ПИЧКО ГДЈЕ СИ? САВЧИЋУ БИО СИ У СТРОЈУ КАДА ЈЕ БИЉАНА ДЈЕЛИЛА ПАРЕ И НАПУСТИО СИ КША 1996. КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЈЕДНОСТ РЕЖИРА СВЕ. КАРАНЕ МАЈКА ТИ ЈЕ У КУПРЕСУ ИЛИ У ГЛАМОЧУ. ЗНАМО КО ТИ ЧУВА ИМАЊЕ. СЕКТО ЗОВЕ ВАС ВУЧИЋ.

Name

075

25.12.2018 08:57

Овоме великом човјеку, супер оцу, треба помоћ свих нас сада! Пазите се ви у Бања Луци да "власти" не скрену све у негативан ток као што су и код нас у Тузли у фебруару 2014.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АГ

25.12.2018 11:40

Наравно овим родитељима треба помоци ал не на овакав нацин ...нас језик има друге риеци помоци осим дасе даним скипљамо по улицама и изигравамо ...ко то све плаца?

Name

ре.075

25.12.2018 14:08

Тузлак кога заболе за вас, и ста је било код вас,.

Name

075

25.12.2018 14:58

@ре.075 " Благо " вама када сте такав " човјек "!

Name

Ооòоо

25.12.2018 17:37

Ста је ових балија, мисле наложит це нас. Мрс балије свог посла Полицијо само напријед Лукач свака част.

Name

блбл

25.12.2018 08:58

Бандо диктаторска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сви

25.12.2018 10:26

ЗИВЈЕЛИ НАСИ СИНОВИ ЗАПОСЛЕНИ У ПОЛИЦИЈИ, РОДИТЕЉИ СУ С ВАМА.

Name

к,

25.12.2018 11:34

Цаст изузецима, али то није полиција, то је приватни клан!?

Name

Диктатури

25.12.2018 11:34

и диктатору дође крај. и онда одговарају пред народом.

Name

Родитељ

25.12.2018 14:03

Због Лукаца је полиција лосе реаговала од самог поцетка. Да је прави министар давно би то било ријесено, овако поред лосег оца и мајке постадосе они сви велики муценици и зртве.

Name

Рс

25.12.2018 14:26

Банда сте ви,за вас је барима из раја изасла...

Name

Ре Родитељ

25.12.2018 15:20

Лоси су родитељи Филипа Цулума, јер су дјецу гурнули Илицу у руке. Бисерка Цвијановиц је лос родитељ и јос лосији цовјек. И опет су им дјеца зива, а здрава мање-висе. Вјероватно зато сто су гњиде које немају херца, нападају у цопору и носе лосу генетику. Има њих јос сто су лоси родитељи. А Лукац хе најгори јер је навукао клетву на породицу.

Name

БРАВО

25.12.2018 08:58

БРАЦО ПОЛИЦИЈО, БИЛО ЈЕ КРАЈЊЕ ВРИЈЕМЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

25.12.2018 09:16

да послије Давора убијете и његовог оца и мајку?

Name

Зока

25.12.2018 09:25

Добар је Бог ста све дрзи на овој земљи. Немам други коментар на овако несто.

Name

Езох

25.12.2018 14:32

Хапси брацо полицајци. Хони банду.

Name

Ре

25.12.2018 15:32

Браво полиција,доста их је висе

Name

Ре

25.12.2018 16:41

Јел специјала има попуст на сефов кокаин. О сунце ти пољубим, замисли да цацу на yоу тубе гледас како се изивљава на заробљенику, а кад му гуглас име или цитас коментаре на мрезама, сконтас да ти је отац хуља и гњида. Јадна дјеца кад имају таквог мо струма од оца. Сигурно им на хљеб стављају мед да не осјете Давидову крв.

Name

И све то се ради

25.12.2018 08:58

на католички Божић!!?? тако усташка унука прославља празник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре И То Се Ради

25.12.2018 09:16

Како те није срамота вриједјати на овај празник!То довољно говори какав си ти цовјек!!!Вјероватно си и дезертер,мимо сто си нула као цовјек!

Name

075

25.12.2018 09:23

@И све то се ради Агностик сам али молим Вас, због људи који славе католички Божић, да не мијешате тај велики благдан и ову несрећу што се обрушила на Давора и на његову породицу!

Name

ре 075

25.12.2018 09:34

Па режим је оскрнавио Божић! Случајно су изабрали баш тај дан!? ДодиГ и Пејина унука су одредили то.

Name

Qпа ово је намјерно

25.12.2018 11:09

Намјерно бас за Католицки Бозиц .могли су кад су хтјелу али и ово показује само панику јер види да сенеодустаје од истине а гледам јуце стоку окупила се око као донаторства ма народе руси ово хапси дјубрад криминалну и да поцнемо једном као нормални људи да зивимо и да удахнемо мало свјезег ваздуха угуси нас овај СНСДа смрад.

Name

АГ

25.12.2018 11:48

Ста би ти тразио у њемацкој ил некој другој католицкој земљ ...гледај да останес ту и гледас које устаса а ко цетник мјесто тије у 15виеку...

Name

Стаљин

25.12.2018 08:58

Кад ће ови ухапшени бити побацани у Црквену? Нема правде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

па да

25.12.2018 11:37

На страну иронију, сваста се мозе оцекивати у будуцности, и пиране и киселине....и сва нwдјwла својствена гсје нема правнw дрзаве, гдјw владају они кохима је тај појам стран.

Name

Јаффа

25.12.2018 09:00

Бјежите поштени народе...нека остану само ухљеби и елита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.12.2018 09:17

Давор је требао да емигрира и води борбу из емиграције јер у РС није сигурно све док мафија влада и дрзи дрзаву у рукама

Name

Ре Јаффа

25.12.2018 09:53

бјези и ти Богати ...да не писес глупости овдје

Name

Ре јаффа

25.12.2018 12:43

А НЕ,НЕ.. па нисмо бјезали ни у горим ситуацијама, да не подсјецам, нема потребе да овдје прицамо о посљедњем рату. НЕЦУ нигдје да бјезим.МОГУ да одем сам, ако хоцу, али да ме отјера из моје РС група сељацина и криминалаца, нема теорије. Отјерацемо МИ ЊИХ, гдје им је мјесто. Зивјела слобода, демократија и правда.

Name

Кики

25.12.2018 12:54

Вријеме је за промјене.

Name

Багзи

25.12.2018 13:45

Ајте и немојте долазити за Нову годину поједе нас гужва у граду

Name

Ре Багзи

25.12.2018 15:42

А кад цес се ти вратити у своју провинцију?

Name

БЛ

25.12.2018 09:01

Сами су себи пресудили сви одгворни за убиство..препали су се сто је слуцај Дзенана доспио пред Тузиластво БиХ..јасно као дан.Али правда це доци..с и г у р н о.Подрска Драгицевицима!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанима

25.12.2018 09:02

Надам се да це вецина схватити историјски тренутак, бити или не бити. Правдаааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бањалуцанима

25.12.2018 10:12

Револуција и ниста друго

Name

Боро

25.12.2018 09:02

Сигурности Лукаца. Хахах. Њега Бог само мозе сацувати. А не вјерујем да хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микиц

25.12.2018 09:02

Мозес како хоцес али не мозес докле хоцес!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 09:21

Не конта то Лукац.

Name

Зло

25.12.2018 10:46

Пунац од Драгана Јевдјеница који је у Цивија на високом полозају Мицо Маглов је пријетио Станиславу Врховцу да добије пут до куце пријетио да има зета у полицији. Страсно пријети зетом Драганом Јевдјеницем постеном раднику Цани Врховцу који има петоро дјеце.

Name

Марко

25.12.2018 09:03

ДОСАДИЛИ СУ ВАЛА И БОГУ И НАРОДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трт

25.12.2018 09:24

Напокон......

Name

Зоки НАРКО

25.12.2018 09:27

Матко,зелим ти несто горе од овог сто је задесило Давора,кретенцино лицемјерна.

Name

но

25.12.2018 10:02

Бандо бајина јос мало

Name

Дарко

25.12.2018 10:28

Марко имас ли ти дјецу побогу

Name

ре марко

25.12.2018 11:03

Ни Богу ни народу никад не мозе досадити борба за правду и истину...

Name

Реремарко

25.12.2018 11:25

Каквом богу царе. Да ли си нормалан

Name

БиХ

25.12.2018 09:06

Нека нека, вазно је да имате РС она је стабилна И никад јаца откад је под бајином протекторату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

25.12.2018 09:06

опааааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.12.2018 09:08

Хоце да га убију.требао је побјеци на вријеме и трзаити азил у Њемацкој,Аустрији Са мафијом се не мозес бости.Народ нема снаге и воље да се бори против мафије

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИНИСТРУ ЛУКАЦУ

25.12.2018 09:08

Размислите да ли цете моци зивјети са нама послије овога. Да ли је сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 09:19

А досад му било лијепо...оптузбе без доказа, су исто као писање уз вјетар!

Name

Зс

25.12.2018 10:21

Размислите ви да ли ми хоцемо да зивите са нама сектаси

Name

Ре

25.12.2018 12:01

Па нисмо ми отисли у Крњеусу, вец је он нама досао.

Name

Зивио

25.12.2018 12:32

Лукац..

Name

Ре Зивио

25.12.2018 15:43

Сто дузе у теским мукама.

Name

Пиноче

25.12.2018 09:08

Ово ни ја нисам радио. Ужас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеђа

25.12.2018 09:09

За све што се дешава би одговорност требао сносити онај ко је Лукача кандидовао за министра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бејха је пропаго пројекат

25.12.2018 15:11

Не дешава се ништа.Полиција чист трг од преступника.То је нешто сасвим нормално у цивилиозваним земљама.

Name

За Бејху

25.12.2018 15:46

Земља у.којој је полупусмени сизофреник министар не мозе бити цивилизована. Погледај цељусти Лукацевог лица: брдјанин и сотонино копиле.

Name

РЕ: за Бејху

25.12.2018 15:58

Довољно је цивилизована. Сасвим. Једино нема мјеста за будале које тразе ђавола. Ко га тражи тај га нађе. Исто као и у другим земљама.

Name

Ре Ре: за Бејху

25.12.2018 16:47

О не не. Лукац и екипа тразе дјавола. А колико је та сподоба цивилизована види се по јавним иступима. Ста је он радио прије рата и ста је имао од имовине? Сад има много тога, да није мозда зарадио преко студентске задруге, или мозда прљавим работама. Како је посијао тако це му и бити. Сотонино копиле.

Name

Ре

25.12.2018 16:49

Имали смо прилику видјети колико смо као народ цивилизован кад је у питању саторска иконографија. А прцо Лукац је посебна прица. Неце он отици а да не буде раскринкан.

Name

Q

25.12.2018 09:09

Е сад велики пртеср са Рестарт Србском и трецим блоком и на институције градјансканепослусност и руси багру..Хоцели ухапсити бурлу због прецетњу новинару даце Га накаутирати и остале претње ЈХапси Бурлу ХапсиЛукаца због претњи и Сyкалу и Драску.Народе на улицу и руси диктатуру ако неко тејебе и треба да гњијес и да зивис ко роб ниси нистабоље ни заслузио и народе ко неце да трпи овај диктаторско Стаљински бурлин резим ако нецес на демонстрације иди одавде.Аки се саднепобунис на улице сви неце вас никад оставити на миру .Сад је моменат да имп оказете снагу народа скп сад поклекнете онда је са вама крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаххаа

25.12.2018 09:17

Ста си запјенио јадо..обриси бале.

Name

Ре Q

25.12.2018 17:44

Миран! Сутра кафа са погледом на господску. И то у 12. Једним позивом додје 10 људи и смјех по цијели дан. Риљајте у Шведској и свог посла. Бањалука :)

Name

Ја

25.12.2018 09:10

Сви пред полицију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо

25.12.2018 09:21

Лаксе це вас похапсити и казне вам уруцити. Браво полицијо!

Name

Ре Владо

25.12.2018 10:16

Владо ноту ста цес једном кад ово падне дацу ти браво а све додје на своје

Name

ре ре Владо

25.12.2018 11:30

Реци ми мајке ти јели ти то подржаваш да Давор малтретира пола Бања Луке ??? Зар је то оно што ви тражите и зашта се борила велика већина грађана да изађе један човјек, без обзира који је разлог и малтретира туђу дјецу да не смију доћи у Зимзоград на трг, да нема дочека нове године. ЈА ТВРДИМ ДА ЈЕ ВИШЕ ОНИХ КОЈИ РАЗМИШЉАЈУ КАО ЈА НЕГО ОНИХ КОЈИ МИСЛЕ КАО ТИ. И вјеруј да сам за то да се похапсе сви који су учествовали на било који начин у Давидовом убиству. Али људи ово силеџијство од стране Давора је превршило сваку мјеру.

Name

Снежана

25.12.2018 13:13

Па имате ли ви уопште имало људскости? Кога то и чију дјецу Давор малтретира? Па какви сте то људи. Вама је битно да ваша дјеца иду у зимзоград, јаког вам зимзограда. Божепа ви сте гори од звјери. Ви сте монструми. Све оно што небисте вољели да доживите, немојте желити другима. Будимо људи, а не нељуди.

Name

БЛ

25.12.2018 15:49

Ко це дјецу доводити на мјесто које лици на сеоски васар. Само.они којима је то подсјецање на сеоске васаре кад су вристали од среце кад угледају сецерну вуну.

Name

Ре БЛ

25.12.2018 16:25

Респект зато постоји овај бајизам и ренесанса јрканлук роканство смрад невидјени људске некјудскосту .

Name

Владо

25.12.2018 16:55

Не блати ми име пи... једна

Name

педја

25.12.2018 09:12

дјубрад силедзије сјеме им се затрало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана БЛ

25.12.2018 09:12

О Бозе драги смилуј се и помози том напаценом цовјеку, дај му снаге да издрзи резимски притисак и да презиви све ово сто му раде. Теско сви нама у каквој средини и са каквом власцу обицан цовјек зиви, убију ти дјете и онда све раде да сакрију убице и никад их не пронадју. Сваки родитељ треба бити свјестан ста му се мозе десити, каква је то власт резим,тиранија моцних над немоцним. Ста реци осим Бозе помози и застити обицног цовјека од тираније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуковник

25.12.2018 17:15

Какав резимски притисак. Цовек који ради незаконите ствари мора да одговара пред законом. Није трг његов.

Name

хм

25.12.2018 18:08

Ти си пуко ане пуковник

Name

Зашто

25.12.2018 09:12

Убице хапсе жртве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

25.12.2018 09:25

И ти би могао мало до тузиластва да доказес те тврдње, ако имас доказе помогни да се "убице" надју иза ресетака.

Name

ре Ненад

25.12.2018 09:51

А ти би могао научити да кажеш помози, умјесто помогни.

Name

ре ре Ненад

25.12.2018 11:33

Одлично ако је погријешио само у томе. Јадо јадни, немаш шта друго рећи него тражити гдје је зарез итд. Бдw не иде зарез ту гдје си га ставио хахаха.

Name

Ре

25.12.2018 15:58

Мили моји мали је ликвидиран. Нецу даље коментарисати јер је вец довољно рецено. И то је понизен у самртном ропцу. Ово не иде на добро, а за то су искљуциво криви Бисерка и Лукац. Бисеркаааа, ово је она година коју ти је баба најавила.

Name

Полицијска Пробвокација ,,!!

25.12.2018 09:16

То само хоце да преплаше Давора и групу Да не Ометају новогодишњу забаву . Циљ ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЧ је да уклоне Давора са трга а док уклоне њега лако це уклонит и остале. Треба сада подржати Давора ,,, ПРАВДА ЗА ДАВИДА “”,,!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

25.12.2018 09:27

ХОЦЕ да га убију и усуткају,сад це обајавити да се објесио у целији или добио стрцани или тако несто...банди је циљ да ликвидира ДаВОРА

Name

Ре

25.12.2018 09:36

Па додји на трг а не писати из мисије рупе,мису..

Name

Саша Маслиц

25.12.2018 09:25

Заслужено и напокон! Политички пијун труле опозиције добио је што је заслужио, мада је требало и раније да се деси. Још једном се обистињује обећање Милорада Додика да ће га склонити са трга. Наставимо овако у нове побједе. Живео Милорад, живела Зељка, живела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Саса Маслиц

25.12.2018 09:40

Срам те било кад мозес овакав резим да бранис и тиранију над градјанима и овоме напаценом оцу. Стави се мало у његов полозај погледај своју дјецу ако их имас да лаксе рузумијес.

Name

ајде!!

25.12.2018 09:43

Ееее мој саса! Фуј!

Name

Владана

25.12.2018 09:53

мени оваква република српска не треба... мени се плаце од таквих људи као сто си ти

Name

Саша Маслиц

25.12.2018 10:18

Ово није режим ово је утопија ако мене питате. Треба као и што раде све похапсити и очистити трг да нову годину у миру, весељу и благостању славимо.

Name

Боро

25.12.2018 10:22

Браво,Саша.Живјела нам наша Република Српска,и наша власт.Само не схватам зашто не оду из ње,ови који кажу да живе под диктатуром.Ја ни дана не би био негдје гдје ме тероришу.На цивилизован начин би се покупио и тражио гдје има боље.Али,дивљацима тако не одговара.Они би да руше.

Name

ајде!!

25.12.2018 12:18

Види боре како је паметан! Која рђа од човјека! И отићи ће свако ко има прилику. Онда ћете сами себи дилати и убијати се међусобно...

Name

Ре

25.12.2018 15:59

Саса и Боро, кад це се оцистити МУП од бандита?

Name

Мицо

25.12.2018 09:25

Крајње је вријеме да се приведе ових пар баба око несрецног оца и препусте трг градјанима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Мицо

25.12.2018 09:37

Е јадан си ти са таквим ставом погледај мало око себе и замисли се у родитељској улози.

Name

Владана

25.12.2018 09:39

Срам те било фуј гамад

Name

Раде Нови Град

25.12.2018 09:27

Фуј гадите ми се,И ви сте муп РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

25.12.2018 09:29

Упомоћ Америко! Помажите!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуј

25.12.2018 16:05

пуј пуј далеко било

Name

Рестарт X

25.12.2018 16:39

Ето вам МИ6 - "помазе" вам

Name

армани

25.12.2018 09:30

Резим је пао,и изгубили су стрпљење.Давор је побједио и издрзао а они нису могли.Овим цином полиција,правосудје и сами диктаторски резим Милорада Додика је поклеко.Паметном доста да види да Давор никад за никад од овакве власти неце доботи правду.Јер сваки диктаторски резим од недостатка правде за градјане примјени силу.Историја се понавља а резултат такви у свијету резима је вец познат.Питање је само времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кавали

25.12.2018 17:48

Цуј глупости! Ајд не лупај мајке ти. Додо никад јачи

Name

Лаки

25.12.2018 09:32

То марво полицијска туци свој народ.Чувајте лакташког лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Много си глуп

25.12.2018 10:10

Бас је полиција та која одлучује било ста. Идиоте неписмени!

Name

мајка

25.12.2018 09:34

Слусајте ви из правде за Давида, буде ли се мом сину данас несто десило кад се буде врацао из сколе а враца се поред Боске, лицно цу вас ја МАЈКА гонити!!!!!!!!!!! направили сте бејрут од овог града!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

отац

25.12.2018 09:44

Слусајте ви из полиције, буде ли се мом сину данас несто десило кад се буде врацао из сколе а враца се поред Боске, лицно цу вас ја ОТАЦ гонити!!!!!!!!!!! направили сте бејрут од овог града!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Владана

25.12.2018 09:48

која си ти дебилка страсно

Name

X

25.12.2018 10:00

Оцигледна замјена теза. Бејрут су направили педери и хостаплери, као и болесници

Name

РЕ мајка

25.12.2018 10:03

Ако ако си ти мајко онда је пуно залосно кад мозес на овакав груб нацин бранити резимску власт и тиранију над обицним народом. Ја могу разумјети даимас велике користи од садсње власти СНСД-оваца али ипак ако си мајка и имас такав став несто ту није уреду. Засто се непитас ста је довело до оваквог стања засто бранис насилнике.

Name

хух

25.12.2018 10:06

Чија си ти мајка. Хитлерова.

Name

сале

25.12.2018 11:49

у потпуном си праву мајко

Name

Ре Бобо

25.12.2018 09:40

Увијек су постојали злуради и они који су скакали пи лесевима других.Лако би зе Фројд описао-базицни мањак самопостовања и прикривени мазохизам,који се пројектује на друге.Ајде мајке ти склони се и посјети психијатра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

25.12.2018 09:41

ГАДОВИ ГОРИ СУ ОД ФАСИСТА ,ЛУКАЦ ЗЛОЦИНАЦ И УБИЦА СПРОВОДИ САМОВОЉУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

25.12.2018 10:07

Кад све увозимо ајмо увести И пресједника И осталу пратецу екипу да.се ријеси народ ове мраке И своје зивотне муке турци су владали петсто година у босни па су сви остали народи нормалније зивјели а ова екипа водеца невидено зло на кугли земаљској.

Name

071

25.12.2018 09:47

НЕ БЈЕЖАТИ!!! САМО РЕВОЛУЦИЈА, ЗАШТО БЈЕЖАТИ? НЕКА ОНИ БЈЕЖЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 071

25.12.2018 17:51

Револуција у Сарајеву можееèеееее

Name

Бакица

25.12.2018 09:48

И њу такоде блатити некога без доказа а неодговарати за то напокон институције рс поцеле са радом ја као професор права то потенцирам од самог поцетка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е сада

25.12.2018 10:12

Ти ако си проФЕСОР ПРАВА ЈА САМ МАРСОВАЦ

Name

па да

25.12.2018 10:12

Ко саботира доказе,ко је унистио и омwтао истрагу!?

Name

Ре

25.12.2018 16:06

Мила, да нисте заврсили и докторирали право на УПС- у?

Name

Ја

25.12.2018 09:48

Ало Опозицијо гдје сте излазите против овог Тирана и ове Тираније Рестарт треци блок организујте народ и и супроставите се .Народе саморганизуј се јаци смо нас Милион него хованаботовски који нас тлаце 20 год

ОДГОВОРИТЕ
Name

трт

25.12.2018 10:40

Ајде и ти ,лако је хускати из топле собе..

Name

Чувај се себе

25.12.2018 09:50

Нажалост, ништа чудно. Демонстрација силе и терора над грађанима. Али није то најстрашније у цијелој овој причи. Најстрашнији су они обични људи који подржавају ту тортуру и још аплаудирају, надајући се да ће их због тога то иживљавање једног дана заобићи...Е та количина бескичмењаштва, снисходљивости и потребе да се додворе силној и бескрупулозној власти је нешто најјадније што људско биће може себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

25.12.2018 11:23

Није то хускање И топле собе кад срце И дуса боли тоје срасно

Name

Владана

25.12.2018 09:50

ајмо на улице, ово је диктатура...нема висе зивота у републици српској (српкиња сам)

ОДГОВОРИТЕ
Name

трт

25.12.2018 10:42

Ајде Владана и ти мало на мраз и хладноцу.Лако је бити револуционар из топлог кревета.

Name

Владана

25.12.2018 11:13

револуциониста мозе бити и онај који одваја од својих уста да кад друство крене са радом посаље добру колицину новца...за правну помоц, болесној дјеци, па цак и организовање политицких протеста јер овако даље не иде...

Name

Сотоне!!!

25.12.2018 09:52

Ова слика на којој Сузану воде полицајци, треба да обиђе свијет!!!! Срамото!!! Како вас није срамота!!! Скините те униформе, прљаве су!!! Зар да их тако малтретирате, зар вам није довољно што је дијете убијено. Јесте ли икада икога сахранили, знате ли како то боли????

ОДГОВОРИТЕ
Name

реапер

25.12.2018 14:24

Знаци зену полицајци воде, понављам воде...не туку , нема лисице, не галаме на њу, они њу воде...ста је ту проблем . 9 мјесеци се окупљају на тргу БЕЗ ДОЗВОЛЕ, па ваљда је било вријеме да се несто подузме по том питању.

Name

Ре Сотоне

25.12.2018 16:30

Вец је то објавила Ал јазира гвардијан дрзаве и региону и виде која је мизерија власт у РС .Смрадооооови .Цитав свјет знаје за смрадове бурлу лукаца бисерку .итд Сло сељаци хапсе па народе устани помлати то откуд њима право да нас млате а ми њи не .Први удар вратицу му три а недај бозе оно нсјгоре а то и тразе па сад буди будала или ти или он па боље он .

Name

Ре Раперар

25.12.2018 16:38

Ајде смраду фигуративно ја теби отмем дете коднаапујем муцим и бацим у говна и онда ти јос казем ало јос тразис устину и сад те приводим засто зато сто су смрадови попутт тебе имасли децу ста прозивљава Сузана и Давор због гована власти итакби попут тебе ајде пицко стави се на њихово место имас децу а ако имас ста би ти али ти си полтрон ти си мизерија ти би пресо преко свега јебига ај полиција власт а сто су тити исти убили дете мизеријо о туку народ обицан нараод и хапсе Давора који се борио за обо и РВИ је па знасли сра је требао урадити оно сто је лукац ре рекао ако зна да је неко његовом детету удари о цвоку он зна ста би е то је Даворова греска требаоје пислусати лукаца па то одрардити како би лукац а да се надјес и ти на путу па и тебе .јер такви мизерији нељуду незаслузују уопсте да су ту медју народима Зато даворе знас ста ти је цинити а и овај Рапер и он би требао одговарати за своја недјела нељудскист.

Name

реапер

25.12.2018 17:34

да, објавила ал дзарира и гвардијан , једва доцекали, провјерени пријатељи српског народа, пфффффф

Name

Еxит

25.12.2018 09:57

Да се примјетити да је Државни апарат јако брз кад се репресија примјењује према грађанима .Гдје је режим кад треба истражити и казнити за убиство,кад треба казнити папке прелетаце,кад се намјештају тендери.Гдје је режим у одговору на социјалну биједу и све вецу неимаштину .Гдје је режим да одговори на егзодус људи који иду из ове вукојебине и не помишљају да се врате.Вазно је да је зивот продужен за 113% и да је РС стабилна .Све говори да је систем поцео да се урусасава сам од себе.БХ ентитет РС је блиједа копија Републике Србије.Једна партија ,један водја,једна територија .Опозиција у расулу и купљена ,предсједник самозаљубљен контролира од узгоја свиња до министарства.Медији и новинари се смију и одобравају брутално вријеђање са неистомишљеницима .Умни и паметни људи су на маргини друштва .Сатори и испијање брље уз клицање крезубе публике су тренутно Но1. Избори сами посеби су недемократични и пократи.Опозиција разбуцана у неколико ешалона .На сцени морал и етика су грубо понижени а сопствени интерес преовладава.И то је тренутна дијагноза ове каљуже у који живимо .

ОДГОВОРИТЕ
Name

реапер

25.12.2018 11:31

нама диктатура саврсено одговара јер сваки други резим је узалудан, каква болан демократија....

Name

рациц

25.12.2018 13:12

"Еxит" слазем се потпуно са овим сто сте написали. Назалост не видим на какав нацин овакву ситуацију окренути на боље, људи као да су се сродили са својим оковима, постали смо као пилици или прасици у свињцу, свињац је нас свијет и задовољни смо кад имамо напоја и концетрата. Гледао сам скоро једну емисију о ВW фабрици у којој се производи Голф 7 , па ту 80% посла одрадјују роботи а код нас се праве фесте када се пусти у рад улицна расвјета, да се захвалимо "странци" сто је од насих пара то направила, сто цемо насим парама плацати струју за то. И 'ајде сто испецемо вола за насе "доброцинитеље" вец за њих јос и гласамо "јер тако морамо". Иако се понекад цини да сам себе заваравам, јос увијек се надам да долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

Name

Ре реапер

25.12.2018 16:13

Слазем се са вама реапер, једино диктатура је исправан резим за нас народ, демократија заправо нигдје и не постоји, то су само утопијске идеје и небулозе, зна се ко увијек вуце конце.

Name

реапер

25.12.2018 17:24

људи маните се драматургије , зена није ухапсена нити јој је ста било, полиција је ту да одрзава ред, ако нема реда имамо анархију и онда оде све у пм. А дотицни господин Давор ако вец зна ко му је убио сина као сто тврди вец мјесецима нек се лицно обрацуна с њим и нек не завлаци народ

Name

истина

25.12.2018 18:06

Све је то вец одавно отисло, за огромну вецину.

Name

тузла

25.12.2018 10:00

Имате ли ви у бл му..докле це вас тиранисати немогу све похапсити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

25.12.2018 10:01

Муризе дизи федерацију и на трг крајине у бл подрска Давору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бр 1

25.12.2018 10:51

Вас и чекамо.

Name

Боки2

25.12.2018 14:11

Само додјите...цекамо вас

Name

само додјите

25.12.2018 16:15

ево луди смо без вас толико смо вас зељни.... зивота ти подрзавај га САМО из Сарајева

Name

Ре Боки 2

25.12.2018 16:39

Ја сам Србим и то ховно једно из бл само да знам ко си једва цекам да те доцекам а онда онда

Name

Баја заставничар, звани дуга цијев

25.12.2018 10:02

Дуге цијеви стигле на трг Крајине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Па

25.12.2018 14:12

Не лази стоко

Name

киза

25.12.2018 16:52

Ре Па да ли када помињес стоку мислис мозда на себе. Гори си од стоке и не мој стоку да вредјас

Name

Конференција за штампу

25.12.2018 10:06

Што не похапшише оне које су на првој конференцији за штампу све започели, са лажима сем једне истине да је човјек-младић мртав !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Устаска прокламација

25.12.2018 10:09

Лукацу сјеме ти се затрло. Убијас ове људе по ко зна који пут. Сви који га слусате и при том вјерујете да је ово нормално и људски сто радите и вама се сјеме затрло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАЗИ

25.12.2018 16:17

Сто другима позелис да се теби не оствари. Несрецнице.

Name

Ре Пази

25.12.2018 16:53

У праву си. Драги Ног це Лукаца риктати. А ја Лукаву зелим сто и себи: нека му буде како је цинио.

Name

МИЛЕ

25.12.2018 10:09

Народе сиром српске одмах излазите сви до једног на тргове васих села и градова Тако су и Турци прије двије године спасили своју Турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕ

25.12.2018 10:10

Народе сиром српске одмах излазите сви до једног на тргове васих села и градова Тако су и Турци прије двије године спасили своју Турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццццццццц

25.12.2018 11:35

Народ се боји

Name

Ре МИЛЕ

25.12.2018 12:27

Јел да понесу куке и мотике да разорузају полицију.

Name

МИЛЕ

25.12.2018 10:10

Народе сиром српске одмах излазите сви до једног на тргове васих села и градова Тако су и Турци прије двије године спасили своју Турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.12.2018 10:11

Ево и европске медије објављији Бурлину и Лукацеву психијатриску тиранију.Саљите снимке свим медијима пријатељима институцијама вани ко мозе да свјет а вец зна у каквом смраду зивимо и ко су диктатори21 вјека и то у једном усраном ентитету њиховом не насем.Ово треба и на дрзавни ниво Бих.Ја сам обавјестио и посло снимке хапсења Са трга и слу коју проводи ова резимска полиција .Народе снимај све сцваког полицајца данас овако а сута онако Снимајте квази инспекторе нких нкихова имена јиссамо у РС могу да се курце у федерацији и региону немогу .Подрска Диаспоре .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ: ЈА

25.12.2018 16:20

Зивимо у средјеној и лијепој земљи. Ти си у дијаспори па то не треба да те брине. Тамо сигурно дрзава трпи да докон народ протествује на тргу сваки дан упразно.

Name

Папак

25.12.2018 10:12

ОВО НИЈЕ ПРАВДА!ХАПСЕ И ТУКУ НАРОД.ДОКЛЕ ВИШЕ.БЕЗ ОБЗИРА КОЈА ЈЕ СТРАНКА НА ВЛАСТИ ДОКЛЕ? ОВО ЈЕ ЗЕМЉА НЕПИСМЕНИХ И ГЛУПИХ...НЕМА ОДГОВОРА НА ТИРАНИЈУ.ОВО ЈЕ БАНАНА РЕПУБЛИКА.НА ВЛАСТИ СУ КРИМИНАЛЦИ И КОРУПЦИЈА...НАЈГОРЕ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЧЕТНИЧКА РЕПУБЛИКА СРПСКА

25.12.2018 10:14

Сви смо ми МУП Републике Српске. Похвала за акцију. ПРАВДА ЗА СРПСКУ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.12.2018 10:47

За шта и за кога сам се ја борио? Гадите ми се.

Name

Ста реци

25.12.2018 13:04

Ајде Србине све патриоте а када буде требало преко гране се србује

Name

Цццццццццц

25.12.2018 10:24

Стиди се РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 16:43

РС се требала стидјети јос 1992. Кад није тада, сто бу данас?

Name

Исток

25.12.2018 10:31

Ово је прилика да се народ иницира и окупи око давора. Ово је прилика и да се показе ко је за промјене а ко не . Ово је прилика коју не смије пропустити првенствено СДС јер ако ово пропусти следеце прилике неце бити.Крај СДС це бити неизбјезан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

25.12.2018 16:24

ма ко да се окупља око те будале, цовјек нема везе с мозгом.... јос њега није теско ни разумјети, мало ко би остао при себи уз ниво стреса који је имао у претходном периоду.... али ови дусебризници сто га тобозе подрзавају-професионални страјкаци и доконе бабускаре.... ту нема никог нормалног, при цистој свијести и здравој памети- да се разумијемо.

Name

удрите

25.12.2018 10:37

Суњала..

ОДГОВОРИТЕ
Name

диктатура

25.12.2018 10:37

Зивјела диктатура!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гого

25.12.2018 10:39

Сјеверна Кореа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миодраг из Приједора

25.12.2018 11:24

Срамота ста нам резим ради.Ко нас сад зели унистити?Дизи се Приједоре,показимо да злоцинци постоје и у Бл а не само овдје.

Name

синип

25.12.2018 14:33

Срамота да их има који не знају да се Кореја пише са "ј". :-)

Name

Ре синип

25.12.2018 16:56

Ма какве то везе има. Лукац не зна ни да је Земља округла, па је опет министар. Мозда га је она паценица од зене несто науцила јер је била стребер великих амбиција.

Name

Докле људи ????

25.12.2018 10:47

Дај висе људи са овим циркусом престаните. Поцните несто радити . Попелисте се свима на главу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

25.12.2018 12:28

Мрш тамо!

Name

Рестарт X

25.12.2018 14:24

Марс ти стоко наивна ј... те и МИ6 и ПДП и СДС а посебно ЦИА

Name

стварно

25.12.2018 16:26

стварно су досадни, избјегавам Трг вец пола године. Тамо нико ко има везе с мозгом нема ста да тражи. То је толико оцигледно.

Name

Ратко

25.12.2018 10:48

СДС и ПДП као и све опозиционе партије одмах морају организовати ослобадјање привредних субјеката Истоцне Републике Српске . Одмах разорузати полицију која је у слузби СНСД-а . Све целнике СНСД позатварати и кренути у ослобадјање престонице или прогласити главни град Истоцне Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

може ли

25.12.2018 16:27

може ли и моја шупа да дође на ред -да и њу ослобађамо??

Name

Q

25.12.2018 10:49

Ево 10 гована које срамоте униформу полицијеРС на једног цовјека.Народе снимај физоно ине имена ко су ти полицајци ево ухапсили су и Сукала Боренобицу диxзи народ ВРС РВИ ста ви цекете оцемоли ово мирно гледати немогу нас све похапсити али треба им одговорити и то како они тако и ми зат није доста Интервентни вод бурле бисерка лукацу негине вам 40 година а и вама пиздуни сто сте пристали на то да хапсите одговарацете .Јел вас није срамота народакомсије ста вам казе родбина зена и дјеца кар видите ста радите ста мислите дјубради да то неко вама ради о васој породици фуј мизеријо дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жуте траке покидане, трг иде у руке народа

25.12.2018 10:59

И с тим пада власт. Ево Аваз извјештава да су траке покидане, губи ли полиција контролу? Револуција на помолу

Name

Даниел

25.12.2018 10:49

"Драгичевић је покушао да измакне хапшењу, али му то није пошло за руком. НИје пружао никакав отпор." Ко писе ове текстове? Је ли се опирао или није?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цале

25.12.2018 11:17

Изгледа је покушао умаци аутом али када су га блокирали није пружио отпор хапшењу.

Name

Те тренутак истине

25.12.2018 10:58

Е Неце незнам али Диаспора је запјенила да се било ко од тихдјубради појави незнам ста би били.Ево саљу се сви снимци у стране медије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

25.12.2018 10:58

"Честит Божић Предсједнице"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

25.12.2018 11:14

Зивјела Република Српска

Name

Ре

25.12.2018 16:41

Република зиви, људи јој умиру и одлазе.

Name

Ре коки

25.12.2018 16:58

Тако је. Зивјела Српска. Доле Пејина унука и Алијин љиљан Лукац!!!

Name

Сузана

25.12.2018 11:02

Па то је СРАМОТА! Није важно које вјере је био Давид, бијо је нечије дјете!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХАГ

25.12.2018 11:07

ТО ТИ ЈЕ ИСТО КАО И У ХАГУ МОЦНИЦИ КАЗЊАВАЈУ НЕПОСЛУСНЕ СРБЕ....ТО ТИ ЈЕ ПРАВДА А ВИ СЕ ЗАПИТАЈТЕ ИМА ЛИ УОПСТЕ ПРАВДЕ? КАД ТАД СВИ ЦЕТЕ СЕ ЛУПАТИ У ГЛАВУ ЈЕР НИСТЕ РАЗМИСЉАЛИ О СВОЈОЈ ДЈЕЦИ..."ДАВОР ЈЕ ТАМО НЕКИ" И "МЕНИ СЕ ТО НЕ МОЗЕ ДЕСИТИ" Е МОЈ НАРОДЕ СТА НАМ РАДЕ А ВИ СЈЕДИТЕ И ЛИКУЈЕТЕ ФУЈ...СИРОТИЊО ЗАТУПЉЕНА ГЛЕДАЈТЕ РИЈАЛИТИ И МОЗАК СТАВИТЕ НА СТО ДА ГЛЕДА У ПРАЗНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССС

25.12.2018 11:14

Не треба им прецутати ово. Треба да знате да сутра долазе по васу дјецу и по вас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

25.12.2018 11:34

Нормалне људе Нико не хапси И прогони

Name

Бања Лука

25.12.2018 11:17

Коначно! Само хапси петоколонашку багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едина Дзиндо

25.12.2018 11:17

жао ми је да не могу телефоном да вас добијем...мене не чуде ова десавања , демонстрација силе потицање страха код грађана...налогодавци су они који и крију истину и правду...такве треба под хитно привести...овдје је вријеме да се укључи СИПА...иначе неки желе да живимо под терором и страхом...језа ме хвата док гледам снимке и десавања због своје дјеце и унучади подршка храбрим и истрајним родитељима

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

25.12.2018 11:19

Народе недај на народ недај да хапсе насе сународнике ско полиција није за нас народ онда и треба тако .Сто се неприкљуце народу .Ако оне могу да туку нас па моземо уци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едина

25.12.2018 11:19

зовем вас с два телефона и не могу добити у емисији а да имам превоз и те како бих била на том тргу...људи великог срца сретно вам и чувајте се оних који би требали да нам гарантују сигуран живот

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

25.12.2018 11:20

Не брините ви из федерсције за РС .Гледај те своја посла како да презивоте. Залкпни и инстотуције се морају постовати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

25.12.2018 11:46

ФЕДЕРАЦИЈА ЖИВИ, А МИ У РС СКАПАВАМО ОД ТИРАНИЈЕ. ВУЧИЋУ ГДЈЕ СИ ДА СМИРИШ СТАЊЕ, МИЛОМИР МАРИЋ И ЊЕГОВА ЛАТАНИЦА

Name

Зивот

25.12.2018 14:29

Једи г. Марс тамо у тај твпј зелени мравињак од 23%

Name

Бањалучанин

25.12.2018 11:24

А диктатор је опет побијеђен од Петра Кочића, нису успјели ухапсити дјетета пред Петром. Њему ништа није могла АУ па усташе су му бацили споменик у Врбас али Чика Перо је јачи од свих диктатора, у моје вријеме ако пољубиш цуру на клупи испред Пере имаћеш среће а ови што су тукли јутрос тукли оно дијете неће имати среће у животу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бањалуцанин

25.12.2018 14:28

Браво суградјанине мој..бесмртан је Перо Коциц и његови стихови.Послије сколе у Гимназији, сви смо исли у паркиц.Код пере и његових стихова. Кладим се да их не зна ни Додик, ни Лукац ни Бисерка...и да знају не разумију они неке ријеци као сто су искрено, слобода, љуби, неустрасив итд.

Name

Ре

25.12.2018 17:01

Ма знају они гдје је паркиц, ахааа. Па јуце су досли из својих вукојебина.

Name

Илија Чворовић

25.12.2018 11:25

Зар Станивуковић нема посланички имунитет?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 14:25

Има ван трга,али на тргу је цлан секте и одговара за последице..

Name

искрено

25.12.2018 18:15

Одговарацес и тити за последице.

Name

Данас у 18 сати сви на трг

25.12.2018 11:25

Тако каже момак који је храбро пресјеко жуту траку. И онда га је полиција привела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Том

25.12.2018 11:25

Цртани филм је ралнији...ако окупљање по закону није дозвољењо засто је до сада дозвољено ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

раде_корњаца

25.12.2018 11:26

Дротови претресају људе у градском аутобусу, па ово је узас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ауууу

25.12.2018 11:27

Изгледа да се ЛУКАЦ мора спасити по сваку цијену,јер је опасан зна много.Нису смјели да га не ставе поново за министра,дјаба је и Додо био против?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб

25.12.2018 11:27

За ову земљу су наси дједови и оцеви дали зивоте а ево како је мафија руси и гази по народу.Ви сте их изгласали предходни година сада сами себе бирају и раде ста хоце, а ти народе само гледај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 16:39

За коју земљу?

Name

реапер

25.12.2018 11:28

Наравно да треба све то склонити са трга, колко контају бити тамо, 100 година ??? пар стотина људи блокира цијели град , полиција треба довести пар возила и воденим топовима растјерати то, па доста је висе драматургије алооооооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 13:55

Питао бих те да је твоје дете настрадало

Name

реапер

25.12.2018 14:11

да је моје дијете настрадало а да знам ко је то урадио као сто Давор тврди да зна , ја би отисао исте секунде и рокнуо убицу, не би правио ријалити на тргу 9 мјесеци

Name

Ре реапер

25.12.2018 17:05

Ајд видјецемо кад ти се то деси да л цес рокнути неког. А Давор видис није убица као ти.

Name

реапер

25.12.2018 18:09

па сто онда пријети неко веце да це убити људе ако није убица ?

Name

Забринути Граданин

25.12.2018 11:30

Сто се тице хапсења полиције осудујем их нису требали да хапсе на тргу . Али кад погледас сиру слику ситуације ја ка граданин сам згрозен сто немогу наци убице . Али неодобравам да се на тргу испред боске окупљају градани и протествују . Јер ја своју малу дјецу немогу да изведем у сетњу господском и на трг крајине јер је то поцело да буде узнемиравајуце за дјецу . требало је на неком другом мјесту да се протествује у близини скупстине зграде владе а не на тргу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 12:39

Ста ти прицас,окупљање траје кратко!Ко теби брани да сетас,јадан си.Цувај се ти других ствари,да и тебе не задесе.Коло среце није увијек како ми зелимо.

Name

25.12.2018 12:48

А не узнемирава те некажњено убиство,само заби главу у пијесак можда нико неће дирати твоје дијете.

Name

мм

25.12.2018 11:31

није то још ништа шта ће да вам раде диктатори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спилер

25.12.2018 11:32

ВАЗДУХ ТРЕПТИ КАО ДА НЕБО ГОРИ /СПРЕМАСЕ ОЛУЈА.НАРОД ЈЕ ПОЦЕО ДА СЕ СКУПЉА НА ТРГУ ПОЛИЦИЈА ЈЕ У ДАВОРОВОЈ КУЦИ НЕДА СУЗАНИ ДА УДЈЕ У СВОЈУ КУЦУ А ОНИ УНУТРА РАДЕ СТА ХОЦЕ ИЗБАЦИЛУ СУ И ДЈЕЦУ НСПОЉЕ САЗНАЈТЕ КО СУ ТИ ЉУДИ СНИМАЈТЕ ИХ ИМЕНА И СВИ НА ТРГ .И НАРОДЕ НЕДАЈ ДА ТЕ ТУКУ УСПРОТИВИ СЕ НАОРУЗАЈ СЕ И НИКАД ПРВИ АЛИ НА ЊИХОВУ БАХАТОСТ И СИЛУ БРАНИ СЕ НЕДОПУСТИ ДА ТЕ МАЛТРЕТИРАЈУ ХАПСЕ ЛОМЕ ТУКУ ПОНИЗАВАЈУ А ДА ИМ НЕ УЗВРАТИС.ДОСТА ЈЕ БИЛО ОВО ЈЕ ПРЕВИСЕ ХАПСЕ У ПО БЈЕЛА ДАНА ОВАРАЈУ НА УЛУЦУ КАЗУ ПОВРЕДЈЕН ЈЕДАН ПОЛИЦАЈАЦ ПА ПОЛИЦИЈУ И БИ ИМАТЕ НЕКОГ ОД НАС ТУ БРАТА СЕСТРУ ПРИЈАТЕЉА КОМСИЈУ ПРИКЉУЦИ СЕ НАРОДУ А НЕ ПРОТИВ НАРОДА .НЕМОЈТЕ ДА ПРЉАТЕ СВОЈА ИМЕНА УМРНА СВОЈЕ ФАМИЛИЈЕ КАО СТО СУ БУРЛЕ БИСЕРКАЛУКАЦ ЦУЛУМ ИДР.НЕДОЗВОЛУ ДА ТЕ МАНИПУЛИРАЈУ ЗБОГ МИЗЕРНЕ ПЛАТЕ И ДА ИДЕ ОПЕТ СРБИН НА СРБИНА БРАТ НА БРАТА ЗБОГ КОГА ЗБОГ БУРЛЕ И ПОКРАДЕНИ МИЛИЈАРДИ А ПРОТИВ ОСТИНЕ И САМО ИСТИНЕ СВИХ ОНИ ПРЕВАРЕНИ ПОКРАДЕНИ ПОБИЈЕНИ У ОВОЈ РС ОД ТИРАНСКОГ РЕЗИМА.СВИ БА ТРГ ЗА ИСТИНУ И ОСЛОБАДЈАЊЕ РС ОД ТИРАНИЈЕ ДИЛЕРАКРИМИНАЛАЦА И УБИЦА НАСЕ И ВАСЕ ДЈЕЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

25.12.2018 11:34

Питање 1.Три патолога су врсила обдукцију пок.Давида и сва тројица су утврдила да је имао алкохола у крви око 1,5 промила.Ако је Давид 6 дана дрзан на непознатој локацији,туцен,муцен,силован итд.откуд му алкохол у крви?Да ли су му ти муцитељи давали да пије док су га муцили? Питање 2.Радница у пекари Змијање је недвосмислено потврдила да је Давид био у пекари око 3 ујутро.Ова пекара се налази 50 метара од куце која је проваљена.Како су Давида припадници МУП а могли отети на сасвим другом дијелу града ако је у 3 био у пекари? Питање 3.Када је Давид пронадјен у црквеној био је снијег на обали.Како то да није било никаквих трагова тоцкова возила или обуце особа која су Давида наводно ту бацила? Питање 4.Ако је полиција у возилу Дациа довезла Давида до те локације,то ауто је морало проци кроз центар града гдје се налазе десетине камера.Како то да нема ниједног снимка тог возила како долази или се удаљава са локације гдје је Давид пронадјен?Ако су се новинари докопали снимака мртвог Давида са обдукционог стола сигуран сам да би досли и до овог снимка да постоји. Питање 5.Која је логика да неко неког муци 5,6 дана,и онда ту особу зиву довезе буквално у центар града гдје те свако мозе видјети?То највеци дебили не би урадили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 11:58

А ти као тражиш логику. Ајде онда појасни нам шта јесте логично и зашто онда полиција уништи доказе, зашто су нестали снимци из центра града, гдје су листинзи телефона, зашто до сада нису прегледане просторије нити ИТ опрема у кући Драгићевића... О посјети "звамичника" породици...

Name

25.12.2018 13:01

Добро јутро Зелко ти се пробудио након 9 мјесеци,или си данас добио тв и интернет

Name

ЖИКА Ж

25.12.2018 13:30

Жељко упали свјетло још ти је мрак пред очима.

Name

3у1

25.12.2018 11:34

ТАЦНО УНУКА НА СВОЈ ПРАЗИК...ЛУКАЦУ ПРИВАТНА ПОЛИЦИЈА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

25.12.2018 11:34

Милораде шта радиш међу народо ДИКТАТОРУ ЈЕДАН ОВО ЋЕ ТИ СЕ ОБИТИ О ГЛАВУ БАНДИТУ И ТИ И ЛУКАЧ

ОДГОВОРИТЕ
Name

клиx

25.12.2018 11:34

СРАМОТА ЈЕ НАПАДАТИ НА ПОЛИЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

25.12.2018 11:55

Полиција пре млака.

Name

Надам се

25.12.2018 11:36

Да це овај предмет бити прослиједјен у Тузиластво БиХ. Па ако има основа и доказа нека хапсе министра и полицију, а ако нема, нека висе заврси овај патња и циркус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

25.12.2018 11:36

У Бањалуци отац остао без дјетета,у Висеграду дијете без оца,ције су крваве руке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сз

25.12.2018 11:37

ПО СНИМКУ СЕ ВИДИ ДА ЈЕ СВЕ УНАПРИЈЕД ДОГОВОРЕНИ,ПРАТИТЕ РАВНОДУСНО ПОНАСАЊЕ СТАНИВУКОВИЦА И БОРЕНОВИЦА,СВЕ У НАПРИЈЕД ДОГОВОРЕНО ИЗА ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА, ГЛУПИ НАРОДЕ ПРЕДСТАВА ЗА САМО ЗА ВАС!!!! КО РАЗМИСЉА ЗНАЦЕ !!!! СВИ ПИСАЈУ У ИСТУ ТИКВУ,ДАВОР ЈЕ НАИВНО КАО НАГОВИЈЕСТИЈО БИЦЕ ХАПСЕНА! Која коинциденција да се бас овако заврси,навал народе стоко,клизите се по танком леду И даље само не идите даље,дубоко је.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СЗ

25.12.2018 13:39

А ти си тако паметан аууу. Основна логика децко ти не ради. зар не мислис да су и Бореновиц и Сукало и Драско могли једним покретом ноге да буду код Додика, хахаха..па сваког цуда за три дана доста. АЛИ НИСУ ХТЈЕЛИ, ако твој пилеци мозак мозе да разумије.

Name

Срки

25.12.2018 23:02

Човјек је у праву овај баш јутрос из Вишеграда дошао на трг чисти ријалити за широке народне масе ПРАВДА ЗА СВЕ.

Name

Добој Ба

25.12.2018 11:40

УБИЦЕ УБИЦЕ УБИЦЕ УБИЦЕ ХАПСЕ ОЗЛОЈАДЈЕЊЕ РИДИТЕЉЕ ЈЕЛ ИМ ТО СПРЕМАЈУ ЛИКВИДАЦИЈУ ДА УБИЈУ И ДАВОРА КО ШТО СУ УБИЛИ ДАВИДА УБИЦЕ ХАПСЕ И ИСТИ УБИЈАЈУ ЗАР ДАВОР НЕМА ГРАДЈАНСКА ПРАВА ДА ТРАЖИ ИСТИНУ ВИДИ САВ СВИЈЕТ КО СУ УБИЦЕ И НА КОЈИМ ПОЗИЦИЈАМА СРАМ ВАС БИЛО ЗА ЦИЈЕЛУ ДРЖАВУ СВЕ ВАС ТРЕБА СМИЈЕНИТИ ОРАВДА ЗА ДАВИДА ПРАВДА ЗА ДАВОРА ПРАВДА ЗА СВЕ ЉУДЕ УБИЦЕ У ЗАТОВОР ИМАТЕ ВИ ВАШУ ДЈЕЦУ БОГ ЦЕ НА ЊИМА ВРАТИТИ ПА ЦЕ ТЕ СЕ СЈЕТИТИ ДАВОРА И ДАВИДА ГОВНА САВ МУП СА ЛУКАЧЕМ ОВУ ДРЖАВУ ТРЕБА СРУШИТИ ОВДЕ НЕМА НИ ДРЖАВЕ НИ ЗАКОНА НИ ЖИВОТА НИ ЗА НАС НИТИ ЗА НАШУ ДЈЕЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

25.12.2018 12:24

100 Посто си управу

Name

Стојан

25.12.2018 11:46

То полицијо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ За Стојана

25.12.2018 12:27

Дабогда ти се исто десило Па цу ја Писати то Полицијо ЈТМ

Name

Правда

25.12.2018 11:47

Јесу храбри ови у униформи сто не хапсе своје колеге сто краду тудју суму и продају .Не разумијем ове дебиле сто брани полицајце у Француској протестују висе од мјесец дана и не хапсе овако Доле црвени резим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрее

25.12.2018 11:47

Гдје су силни Крајишници, Бањалучани... Гдје тај храбри Лауш, Лешинари.... Зар ово да Вам раде у сред лијепог града?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.12.2018 12:40

Сакрили се у мишију рупу.

Name

Спилер

25.12.2018 11:48

Ево и Бореновица су говна ухапсили .Ајде народе наорузај се да би се могао брАнити од канализације СНСДа

ОДГОВОРИТЕ
Name

један

25.12.2018 11:48

хајмо људи, сви на трг у 18......но пассаран

ОДГОВОРИТЕ
Name

армани

25.12.2018 11:48

Давор Драгицевиц је само једна од зртава резима који на целу са диктатором Додиком вец 12 година руси све оне који се усуде тразити правду.Додик је сваке изборе добијао на реторици мрзње према Босни,и данас је послусну полицију натјерао на свој народ.Зао ми је они који нису гласали за њега,али великом вецином градјани рс-а су гласове дали цовјеку који је на црној листи Уса и који гуси сваки глас правде у том Бх ентитету.За оне који су гласали за њега це за неко вријеме стици одговор ста су као народ,као ентитет и као друство добили поновним бирањем цовјека који је тај Бх ентитет приватизовао и убио сваку наду у будуцност тамосњег народа.Треци пут бирају истог и то је феномен од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрга

25.12.2018 12:20

Ај Вукота сад се покази

Name

Ре

25.12.2018 12:21

Народ је кукавица. Боји се народ овог режима. Несмије да изађе напоље.

Name

реапер

25.12.2018 15:11

Болан Армани, да није Додик, био би неки други диктатор ко сто је увијек на овим просторима било...па зар ти стварно мислис да негдје у свијету постоји земља медвједа и лептирова гдје је све лијепо, гдје нема корупције, диктатуре, пљацке и птице цвркуцу поваздан...Па нама да Клингонци додју на власт опет це бити корупције, пљацке и слицно. Сто прије реализујес ту цињеницу у својој глави лаксе це ти бити послије...

Name

Дуро

25.12.2018 11:53

Као прво треба разумјети Давидове родитеље. Они "имају право да раде све ", јер је оцигледно заказали органи дрзаве. Али, иза њехове праведне борбе, сакривају се квази политицари који су на последњим изборима дозивјели пораз попут Адама Сукала. Њему је ово једина прилика да се како тако појављује у јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

25.12.2018 11:54

Устајте народе, ста цекате,. Борите се против овог зла,. Њих само револуција море скинути са власти,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

25.12.2018 11:55

Организујте народну Милицију да се ослободимо од СНСД Полиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво за полицију

25.12.2018 11:56

Тако и треба за све оне који се понасају као силедзије а овамо се представљају као да су за народ. Недај бозе народу да такви некад додју на власт јер ста би радили народу када овако насрцу на полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

25.12.2018 12:57

Е сваста овај народ изнедри па цак и тебе

Name

Исток

25.12.2018 11:56

Организујте заститу народа од СНСД-а . Разорузајте полицију ,, регрутујте Милицију

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

25.12.2018 12:42

Напокон трг вратио своју намену.

Name

Драгутин

25.12.2018 12:00

Нико од њих није ухапсен него су они приведени,Давор Драгицевиц је приведен јер се није одазвао на позив суда на саслусање због раније изнесених тврдњи и увреда па цак и јавних пријетњи упуцених неким људима.Сви морамо бити легалисти и морамо се одазвати на саслусање па тако и Давор. Није ово вријеме дивљег запада гдје је владао закон линца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тоооо

25.12.2018 12:01

Хапси све пи реду токио милицијоооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

25.12.2018 12:06

Мектицу направи вец једном ред на Давидовом тргу!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

25.12.2018 12:07

То полицијо!!!Свака цаст!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

25.12.2018 12:08

Додик је од Вуцица јуцер добио зелено свјетло да хапси..ко то невиди цорав је код оцију!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стрсљен

25.12.2018 12:10

погледајте видео на порталу српскацафе....дјецу (полицајце) послали да хапси народ...еееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сањин

25.12.2018 12:13

Добро сте се сјетили да склоните ову лакрдију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

25.12.2018 12:14

Изгледа да Давору ипак није сломљена рука, известај здравствене установе након ртг прегледа, али изгледа да је било нових хапсења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

25.12.2018 12:21

То само мозе у БИХ Није хим доста ста цу цојку урадили сад јос и ово залост ста рец Босна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Строго санкционисати

25.12.2018 12:22

Ако тај Давор иколико достојанства и постовања прева свом покојном сину има онда треба да га је срамота( његове присталице) да ту несрецу злоупотребљава у име свог сина на политицки нацин и ко зна све какве су ту позадине, него да се врати реалности и на цивилизован и правни нацин бори за правду ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 13:34

Који је цивилизован начин? Ајде, настави..

Name

Рестарт X

25.12.2018 14:39

МИ6 ни Бпзиц не слави...е моја дјецо јесте наивни

Name

За Строго Санкционисати

25.12.2018 16:02

...настави причу...

Name

А. В.

25.12.2018 12:24

Додик и Цвијановицева су католици. Себе наградили за Бозиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б лука

25.12.2018 12:25

Сви на трг у Бања луку. ДАВОРУ И СУЗАНИ ТРЕБА ПОДРШКА. СВИ НА УЛИЦЕ НЕКА ПАДНУ УБИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Паево

25.12.2018 14:41

Ево тцимо

Name

Рр Б Лука.

25.12.2018 15:01

Сузо Даворе уз тебе смо ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

Несо Република Српска

25.12.2018 12:26

ТО МИЛИЦИЈО!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

25.12.2018 15:23

Подрска пиродици Драгицевиц издрзите уз вас сам са пкродицом.Доцекаце их зазлузена казна горице у паклу.

Name

Конацно

25.12.2018 12:33

Само нас слога спасава једна дрзава један пресједник остало све пропаст за свију нас осим ових на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хотел Вучко

25.12.2018 12:34

Завршио сам са овом државом до краја живота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

25.12.2018 12:36

Пу срам вас било бандо корумпирана, убили сте дете, јос му хапсите родитеље

ОДГОВОРИТЕ
Name

армани

25.12.2018 12:37

Јадне ли полиције,и ови маскирани јадиница за подрску.Такву двојицу тзв специјалаца је један момак у дискотеци у Б луци прије 7 дана нокаутирао.А да Сипа улети на трг,ни један Лукацев полицајац не би на ногама остао.Сипа је најспосбноја и најобуценија полицијска јединица у региону и сире.То су оцјенили медјун полицијски стратези који су имали увид у способност и професионалност те Бх полицијске јединице.Они не малтретирају цивиле,него хапсе злоцинце,криминалце, и то ураде брзо тихо и без зртава.Ови Лукацеви хапсе ненаорузане цивиле на тргу и родитеље убијеног им сина Давида.Тек сад су изгубили сваки кредибилтет и мислим да це бити на зубу цитавог региона,а и Медј заједнице.Изгубили су компас и полиција и Додик и нема им повратка.Сами су себе увукли и нису издразали Даворову борбу и упорност.Резим је пао и забио је себи аутогол.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре армани

25.12.2018 13:36

Браво, тацно. Сда је све само питање времена..тика така,а ми смо вријеме.

Name

бели

25.12.2018 14:30

Која СИПА.....

Name

Ратко

25.12.2018 12:40

Полиција управо уклања све са трга

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо, Тузла

25.12.2018 12:44

Ако ово прође онако како је режим замислио, нек' нам је Бог на помоћи. Па зар човјек нема право тражити истину и правду за сина??? Затворите очи, замислите на тренутак да је ваше дијете. Ово није Додикистан, правда је императив. Како би се режим понашао да је то био Игор умјесто Давида? Према томе, ако сад режиму прође, онда је то почетак још мрачнијег периода у БиХ. Замислите шта слиједи ако се више правда за убиство не смије ни тражити?? Ко је слиједећи? Чије дијете је слиједеће?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурга дрот

25.12.2018 12:45

Етоо за ово сто се борили,,за ово сте гласали,,ко небуде слусао добице пендрек преко ледја или отказ на послу...То вам једао вас баја који вам кења о бајкама о независности,,о ,,бољем дијелу,, БиХ,,о ,,браци,, русима,,мајци србији,, а хебе се њима за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

25.12.2018 12:46

Овдје се ради о (на неки начин) доста храброј демонстрацији силе актуелне власти која је процијенила да овако нешто може урадити,као један вид теста до које мјере може подузимати овакве и сличне кораке... Овисно од тога у којој мјери се покаже да овако нешто може проћи без већих протеста,неки наредни овакав (или сличан) потез владајуће "олигархије" (у овом случају у Бања Луци,наравно исто се може очекивати и од осталих "владајућих структура" у БиХ) може се опет десити... Јер,"поредак се мора очувати по сваку цијену"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендреколог

25.12.2018 12:50

Па лијепо вам је Додик рекао, да це вас послије избора помести. Сада је испунио обецање. Цовјек од ријеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 13:37

Замишљам тај погани израз на твом лицу док ово пишеш.... Болесно

Name

Данас у 18. сати сви на трг

25.12.2018 12:54

Вратите трг народу, трг није Додиков. Сви у 18. сати на трг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арена

25.12.2018 12:55

Мајку вам фасистицку и диктаторску.Заслузили сте јавни суд у сред града.Ироди рода свог,врсите силу над јадним људима,убице,крвиници!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дундо Мароје

25.12.2018 12:58

Страшно! Све ово је Бисерка најављивала још прије избора! Срамота! Специјалци наоружани до зуба против голоруког народа! Страшно! СВИ НА ТРГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т9

25.12.2018 13:02

Требало је давно ово урадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

25.12.2018 13:06

Лукац испуњава своје зеље Срам га било

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаг

25.12.2018 13:06

САМО ОСТРО ПОЛИЦИЈО ДОСТА ЈЕ БИЛО ВИСЕ ПЕТОКОЛОНАСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б лука

25.12.2018 13:07

Ајмо Бања лука сви на трг.Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре БЛ

25.12.2018 13:33

У 18.00 као и сваког дана.

Name

Б лука

25.12.2018 13:08

Сви на трг. Подршка Давору и Сузани. Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б лука

25.12.2018 13:09

Оставка Лукача. Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браћо моја

25.12.2018 13:12

Српска полицијо,зелим вам много успјеха у васем раду.Хвала вам сто сте напокон ријесили да "очистите"Трг Крајине од прљавштине и нама,нормалним градјанима Бањалуке, омогуците нормалан живот у насој драгој Бањалуци.Још једном- ХВАЛА.Уз вас је нормалан народ Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

рефик

25.12.2018 13:13

Зути прслуци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан

25.12.2018 13:15

Свака част полицији РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАКО ЈЕ

25.12.2018 13:33

ТАКО ЈЕ

Name

Ре

25.12.2018 13:38

За?

Name

Вук са Дрине

25.12.2018 13:17

Еее јад и чемер,ја мислио хапсе неке мигранте из исила који пролазе слободно кроз БиХ,колико је полиције и специјале,а кад сам ја гонио непријатеље и улазио гдје ови полицајци никада неће ,ови њихови претходници т,ј ,ратна полиција је пљачкала иза мене кад ја дигнем непријатеља,и били су попуна док не додје права војска9,они су били исто ко и данас ЈАЈАРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Докле овако?

25.12.2018 13:22

ТИБИХ: "Полицијским заузимањем главног трга у Бањој Луци послата је порука свим грађанима да се другачије мишљење од оног које заступа актуелна власт неће толерирати и да ће свако ко мисли другачије и изражава то јавно бити ухапшен или политички гоњен."

ОДГОВОРИТЕ
Name

реапер

25.12.2018 13:44

свако то види на свој нацин, зар институције треба да допусте да народ ради ста хоце

Name

Димитрос

25.12.2018 13:24

Ово је за сваку осуду резим и диктатура уклонисе са трга свијеце и цвијеце . Они су монструми са овим цином изазваце само веце немире у народу .овим путем све похвале за БНТВ који на прави професионалан нацин извјеставају јавност Правда за Давида и са све градзане ове напаћене земље✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

25.12.2018 13:26

Код нас се све своди на србовање и косовску битку, а свијет нам се смије. Изродили смо монструме које обозавамо. Фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 16:36

И на Републику Српску као најпоноснију тековину отадзбинског рата, да да

Name

Љсб

25.12.2018 13:26

Пуна подрска полицији да врате трг градјанима

ОДГОВОРИТЕ
Name

здравко

25.12.2018 13:26

Ајд погоди тко је дао МиГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упролазу

25.12.2018 13:28

Сјеверна Кореја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

25.12.2018 13:33

Да се мени деси као овом цовјеку ста су све урадили нисам сигуран да бих се овако рационално понасао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реапер

25.12.2018 13:45

браво генерале...да се несто мени тако догодило и да ја као "знам" ко је то урадио па рокно би тог исте секунде, не би правио ријалити по тргу девет мјесеци

Name

Ре реапер

25.12.2018 13:55

Љепсе је цекати Бозију правду па нпр. гледас Лукаца како га канцер растура. А он мањи него кад се родио. А његов кум? Ее тај заслузује да док је зив гледа како му се руси све оно до цега дрзи.

Name

реапер

25.12.2018 14:15

нема ту бозије правде ни ницега, све је то политика пајдо , били је и прије убијених , нерасвијетљених убистава док су били други резими, па нико није блејао по тргу

Name

за трули СНСД

25.12.2018 13:35

Ово вам никада нецемо заборавити. Осрамотили сте се као никада нико у историји српског народа. Ово је само потврда и вас потпис на Давидово убиство. Конацно сте признали. Јадни сте. Мислите са сте несто ријесили данасњом силом? Тек сада вас сви мрзимо. Дробино смрдљива!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ново срце направито на тргу

25.12.2018 13:36

Народ се окупља. Излазите сви па се видимо на тргу

ОДГОВОРИТЕ
Name

реапер

25.12.2018 14:29

ма битно је да је оно "направито" ....док је оваца неце фалит вуне

Name

Бања Лука је пала

25.12.2018 13:36

Нажалост, папци побиједише. Лаку ноћ "бањалучани".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бања Лука је пала

25.12.2018 14:29

Ајде ботино по сендвиц..

Name

Илија

25.12.2018 13:36

Досао је тренутак да се народ дигне у борбу против фасиста, само храбро слобода се осваја нико је неце дати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

25.12.2018 13:36

фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

реапер

25.12.2018 13:38

знаци цовјек је приведен због одбијања да прими позив на саслусање (према бн инфо) ....и ста је ту спорно. Казу поломили му руку....да се није опирао хапсењу вјероватно је не би поломили...опет ста је спорно. да се не понављамо, сви ми разумијемо патњу и губитак тог јадног цовјека који је изманипулисан од разних политицких превараната зарад њихове рекаме али погледајмо мало сиру слику. Било је и прије убистава, кад су разлицити резима били на власти, исто тако неријесена, па јел неко блејао на икаквом тргу годину дана ? Није. Цијели слуцај убиства од поцетка је сумњив, ко је уопсте јадни децко сто је нстрадао, студент електротехнике, просјецан момак који је ту и тамо волио конзумирати траву као и 80% осталих студената . По цему је он битан Додику, Лукацу ил било ком из тог самог врха , толико битан да га убију??? Ја немам идеју ни логицки закљуцак ? Имате ли ви ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

25.12.2018 13:51

Па битан је, улетио им у систем, сазнао сто не сме и себе осудио на смрт.

Name

кими

25.12.2018 14:06

Како је улетио у систем?Ста је сазнао?

Name

реапер

25.12.2018 14:18

Систем ? Какав систем ? Појасните ? Мислим да сам негдје раније цуо ту прицу , као момак је био неки хакер или ста вец па је наводно неком моцнику правио проблеме??? Мислим да постоје пуно суптилнији нацини обрацунавања, а и какве ми то системе јадни имамо, нема нас ни милион како треба, сака јада, ко да је у Пентагон провалио

Name

хм

26.12.2018 23:08

Каква, као наивна питања, а као јос наивније констатације.Прецијенио си се

Name

ПРИЈЕДОР

25.12.2018 13:39

На дан 25.12.2018. године "Католички божић" Срби се хапсе, туку, премлаћују, гроб се скрнави. Бисерка слави, нека ти је на част и слава и Божић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реапер

25.12.2018 14:19

опет се политика мијеса у све, какве везе матере ти има Зељка са свим овим, не прди и не драми безвезе

Name

X

25.12.2018 13:47

Ја бруке, брацо моја! Ста је ово људи, ? Где даље?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дики

25.12.2018 13:48

Ово је страсно , ста реци цовек стварно остаје без реци ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Режим

25.12.2018 13:48

Какав народ таква власт, сами сте себи изабрали сад трпите...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре резим

25.12.2018 13:57

Браво за коментар! Народ сам крив кад су гласали за лопове. Тек је поцело!

Name

Санди-01

25.12.2018 14:17

Апсолутно истина!

Name

роки

25.12.2018 13:54

Другације није могло,полиција га није дирала али је он дирао полицију и провоцирао на све могуце нацине и ово се морало десити

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

25.12.2018 13:55

Вако београдски курир објављује вјест НАПАДНУТ ПОЛИЦАЈАЦ НА ТРГУ КРАЈИНЕ У БАЊАЛУЦИ: ШУТИРАЛИ га када је пао на земљу Позивам полицајца да јавно казе Јесу ли га сутирали Срамота да беогрдски новинари вако пису република српска није београд а миле није вуциц да би га слусали и да витал лази које оне говоре ми само тразимо ПРАВДУ И ИСТИНУ УБИЛИ СУ ДАВИДА ЊЕГА НЕМАМО АЛИ СМО МИ ТУ ДА ПОДРЗИМО ПОРОДИЦУ ДРАГИЦЕВИЦ И НЕЦЕМО ИХ НАПУСТИТИ МА СТА ГОТ МИЛЕ ВЕПАР МИСЛИЈО МА СТА ГОД БИСЕРКА МИСЛИЛА МА СТА ГОТ ЛУКАЦ ПОКУСАО МИ СМО ТУ ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

као прво

25.12.2018 14:45

Писменост је критична, а самим тим и интелект. Ви што нисте Бањалучани, немојте нам загађивати град.

Name

За као прво

25.12.2018 18:20

Као друго, важно је да човјек има душу. Без душеје само празна љуштура.

Name

Рајко РС

25.12.2018 13:55

ВЕЛИКО БРАВО ЗА ВЛАСТ И ПОЛИЦИЈУ У РС! Тако се то ради и тако се бори против западњачких плаћеника који су сви знамо шта урадили у Србији 2000. године на улици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леонардо

25.12.2018 14:04

Полиција треба да узме пендреке и пендречи све редом!!

Name

Ратко

25.12.2018 14:09

Рајко, јесу`л теби сви код куце?

Name

Миле

25.12.2018 14:09

Попиј лијекове боту смрдљиви

Name

Лега

25.12.2018 14:15

Ех дао ти бог као и Давору!

Name

Рајко РС

25.12.2018 14:32

Нека је тебе мати таквог паметног родила, па си ти сав у теоријама завјере, не знас своју главу запослити да несто мисли..како да не, плацају га западњаци.Или ти о западњацима ниста не знас, јер гарант из неке своје рупе ниси никада мрднуо, или си бот за сендвиц и цоца цолу.

Name

Ре

25.12.2018 14:39

А ти вико' мајко...

Name

Ре

25.12.2018 14:41

Честитке теби и теби сличним малоумницима. Тако се бори за режим. То цијеми партија. Добичеш дупли сендвич а кћерку сестру жену и мајку доведи на прославу ...

Name

царлито

25.12.2018 14:42

Зелим и теби Рајко да будес плацник као сто је Давор Драгицевиц.

Name

Патриот

25.12.2018 14:48

@Рајко РС___ Браво за коментар. То покушавају и овдје да постигну плаћеници. Треба склонити домаћи кукољ, превише им се пустило да мисле да су битни. Под изговором измишљотина о наводном убиству и завјери.

Name

ре

25.12.2018 14:53

У Новој години заиста желим да се свима, који су се огријешили о породицу Драгичевић и људе које желе само истину и сигурност у свој земљи, врати онако како су заслужили.

Name

нико битан

25.12.2018 14:59

рајко рајко, ја сам мислио да сте ви то ријесили 12.3.2003 јсо васи најбољи српски синови одрадили посо и све крену набоље

Name

ре ре

25.12.2018 15:09

Тако се не враћа сигурност како ви то радите. Откад сте ви по трговима и улицама сви Бањалучани се осјећају несигурније. Нико нормалан не подржава несигурност и не негира да Давида више нема. Али КО то може тврдити да је убијен уопште. А поготово ко га је наводно убио. Зна се ко се тиме бави. Улица се тиме не бави.

Name

Ево прилике

25.12.2018 15:16

Сад Даворе све доказе изнеси које имаш. Па да уђемо у нову годину сви растерећени са истином. Олакшај и себи и становницима ове напаћене земље. Немој нас још и ти јахати молимо те.

Name

Милан

25.12.2018 14:08

Драги моји Срби, да ли смо ми нормалан народ. Штитећи појединце који су честовали у убиству Давида, руши се повјерење у институције Републике Српске без које Србима на овим просторима нема опстанка. Зашто то власт ради. Што се не ријеши тај случај. И сада за финиш, човјеку убити дијете, а онда ухапсити у и оца и мајку зато што траже да се открију убице. Нисам стручњак за криминалистику и говорим као лајик. У случај Давида дјелује ми да је умјешан већи број актера - што би требалод а значи да се лакше дође до починиоца. Учесник сма рата, припадник ВРС од правог дана и тешко ми пада када видим како се урушава Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 16:34

Како сте сијали, тако и зањете. Не заборави како је настала РС, на протјеривањима, покољима, русењу, пљацки... Не мозе то бити дуга вијека.

Name

Босна

25.12.2018 14:10

Гласали сте ..., нажалост то је Ваш избор , сад је на Вама да то поправите !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Санди-01

25.12.2018 14:13

Бијаше ли оно избори не дуго...?! Сјећам се оне емисије из бивше Yу 'Тражили сте гледајте'... Ето вас сад...

ОДГОВОРИТЕ
Name

С.В.

25.12.2018 15:44

Слажем се.

Name

Заједниство

25.12.2018 14:13

Драги народе Босне и Херцеговине, вријеме је да се ујединимо и сви изадјемо на улице, крајни је цас. Нецемо да радјамо дјецу да их тајкуни убијају. Доле Лукац, доле Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Донаторско веце

25.12.2018 14:14

Оцигледно да је донаторско веце искористено да се скупе средства за акцију против народа и за заститу безакоња и криминала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

25.12.2018 14:14

На РТРС иде Дино Мерлин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пумпа

25.12.2018 14:16

Ово им је је требало да изврсе претрес како би унистили Јо'с доказа ако Давор има а има очигледно ово смо дна И страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста Реци

25.12.2018 14:17

Катаклизма комунизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е моја милицијо плитки ли сте ко Црквена

25.12.2018 14:19

Казу из МУП-а Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука ухапсили су данас Давора Драгичевића због сумње да је извршио кривично дјело "угрожавање сигурности". Хапшење је усљедило након што се Д.Д. није одазвао у вријеме када је ускладу са законом позван у службене просторије ради испитивања на околности за које се сумњичи, саопштено је из ПУ Бањалука. Питање А засто су онда уклонили цвијеце и свијеце са трга. И ти предмети и успомене, који оцигледно неког болно подсјецају се нису одазвали на саслусање

ОДГОВОРИТЕ
Name

реапер

25.12.2018 15:17

окупљање је од самог поцетка колико знам нелегално тј без дозволе, ил ја несто пропустам ???

Name

Лука

25.12.2018 14:20

Даворе, издрзи! Нема висе цовјек ста да казе, само ово се висе не мозе трпити..фууј за овај резим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

25.12.2018 15:02

Полиција свих ових месеци показала изузетно стрпљење,разумем да се правда трази али неразумем засто на нацин овакав .

Name

реално

26.12.2018 23:20

А на какав, када нема правне сезаве!?

Name

Марко

25.12.2018 14:21

Правда за Давида драгицевица златно дијете бањалуке. Доле убицеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

25.12.2018 14:23

Ма палоке у туке и поломи комунокалце нису они криви али ок стп прифатају да их опет ова говнаста полирика канализацијсје СНСДа манипулира саље обицне људе јакве гњиде мизерија дно дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

25.12.2018 14:27

Министарство унутрашњих послова Републике Српске (МУП РС) Припадници групе Правда за Давида напали су полицијске службенике на Тргу Крајине. Позивамо грађане да се уздрже од насиља Ови заиста нису НОРМАЛНИ ЛУКАЦУ СМЕЦЕ УСТАСКО Мрс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

25.12.2018 14:32

Додик је обећао Бисерки да ће Србима јебати мајку за њен Божић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиктер

25.12.2018 15:02

Хахахахахахаха е јадо јадни, па гдје ти ту видид Србина? Срби цуте за сада говори наса полиција ако проговоримо ми бице лосе вјеруј ми.

Name

Револуција

25.12.2018 14:34

Сви на улице да падну убице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

WИЕНА

25.12.2018 14:37

МОЈ НАРОДЕ (СРБИ,МУСЛИМАНИ И ХРВАТИ)УЈЕДИНИТЕ СЕ ,,,, СВИ НА УЛИЦЕ ДА ПАДНУ УБИЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

граз

25.12.2018 18:20

Никад више заједно!

Name

Србијанац - Београд

25.12.2018 14:37

Мора се стати на пут безакоња и самовласцу појединих. Покрет је постао оружје опозиционих странака. Подржавао сам Давора све док није почео да се бави политиком. Правда за Давида али и за РС коју оваквим стварима урушавате. Срам и стид да вас буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за

25.12.2018 17:36

Брини ти за васу ситуацију у Србији, мајмуне

Name

Диаспора

25.12.2018 14:38

Ево кунем се кога од овихгована надјем овде гдје су нико и ниста има да им паметном доста само додјите вамо било гдје говна диаспора вас цека кско сте ви млстили тако ...... Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хоааојсодо

28.12.2018 11:56

Ста наприца ти?

Name

Q

25.12.2018 14:38

Руси бурлу Румунски снецарио

ОДГОВОРИТЕ
Name

калабић

25.12.2018 14:43

Секта црвена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коначно

25.12.2018 14:46

Био је и ред!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раyа

25.12.2018 14:48

Устани цица Дразо преузми команду,заустави ову Цвијановицкину банду

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

25.12.2018 14:49

Ала еј... какав је хаос код вас у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хрле

25.12.2018 14:49

Овај Драско само привлачи пажњу на себе.Треба да добро пребити.Бар једанпут мјесецно

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРНА

25.12.2018 14:50

Зуте траке се обицно постављају на мјесту злоцинца. Срам вас било ... фуј од дрзаве а ми овдје само писемо коментаре умјесто да СВИ изадјемо на трг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељкина бозицна зеља

25.12.2018 14:53

Господарице Зељка имас ли јос неку зељу да ти испуни дјед бозицњак за Бозиц. Имам зелим Даворову главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рудар

25.12.2018 14:55

Гласали сте за њих да вас хапсе и туку ..Трпите

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОБРА

25.12.2018 14:57

БЈЕЗТЕ НАРОДЕ ИЗ БХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клиx редовни извјештај

25.12.2018 15:03

укључујући и мајку Давида Драгичевића и поједине опозиционе политичаре у РС. 15:45 - Давидова мајка Сузана стигла је на Трг Крајине. Њој, након што је пуштена из полиције, није било дозвољено да уђе у кућу Давора Драгичевића док су полицајци вршили претрес. 15:35 - Полиција упозорава окупљене да се одмах морају разићи са Трга Крајине, али они то одбијају. Десетине полицајаца направило је кордон и не дозвољавају незадовољним грађанима да стоје на Тргу. 15:25 - Специјална јединица полиције МУП-а РС-а гура неколико стотина окупљених грађана на Тргу Крајине, а још неколико особа је ухапшено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

какарот

25.12.2018 15:03

Српска полиција је добра није вам ниста,да сте у београду кицме би вам пуцале од њихових корњаца багро распојасана,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик = Таци

25.12.2018 15:22

Није ово српска полиција ово је РОСУ. Банда која дилује дрогу пљацка конвоје новца, гази дјецу, убија људе и при том се смије у фацу народу који су разорузали и продали његово орузје по бијелом свијету преко Ремонтног Завода у Братунцу.

Name

симеун

25.12.2018 15:05

Овај мали толико белаја трази да је заслузио и горе , само зове на немире и белај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

25.12.2018 15:19

Нико не сме да вас бије,сем моје и Лукацеве полиције.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

25.12.2018 15:20

САДА НАМ ЈЕ СВИМА ЈАСНО ДА НАМ ЈЕ СВИМА УГРОЖЕНА БЕЗБЈЕДНОСТ ОД РЕЖИМА И РЕЖИМСКЕ ПОЛИЦИЈЕ И ДУГО ЋЕМО ДА ПАНТИМО ЂЕДА ПРЈЕ БОЖИЋ 2018

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

25.12.2018 15:20

Овај народ је бијесан и безобразан,ова полиција је златна,дајте зандармерију из Србије да видите како се то ради.Ово је марва над марвом као и ови јунаци сто пису овдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

25.12.2018 16:01

Ста си ти јадни боту..У слузби си убица.

Name

#Правда

25.12.2018 15:27

Даворе и Сузана уз вас смо! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све ово

25.12.2018 15:29

Све је ово направио главни кривац и саучесник у убиству давида ћело илић....убије своју жену = самоубиство , убије Давида= задес...и још увијек слободно шета по бања луци....па докле више...због ћеле илића избице рат људи моји....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Епистахије

25.12.2018 15:30

Нико бре несме да вас бије осим.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

25.12.2018 15:31

Ево је ! Српска застава!!! Напокон! Мјесецима говорим ПЗД да на трг донесу српску заставу и ћириличне натпусе. Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 16:31

Застава це бас помоци да се истјера правда, да да...

Name

Скептик

25.12.2018 16:56

Ре, можда и хоће. Без заставе правде није било ни на видику, слажес се? Додику ће доћи главе слоган: (Срушићете ме једино) Под заставом Српске!

Name

Кочићев вијенац

25.12.2018 15:31

ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ОВО ЈЕ УЖАС ШТА РАДЕ РОДИТЕЉИМА И НАРОДУ! ПОДРШКА СУЗАНИ, ДАВОРУ, ГРУПИ ПРАВДА ЗА ДАВИДА И ДОБРИМ ЉУДИМА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лала

25.12.2018 15:33

Зивјела полиција РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реапер

25.12.2018 15:34

Казу не ваља резим: диктатура, пљацка, корупција...Па добро господо јел постоји негдје у свијету нека земља без тога ?Тунгузија мозда. Тога је било и вазда це бити, само се играци смјењују након неког времена . Увјек негдје постоји неко ко вуце конце игре и ко је изнад свих , и сто прије реализујемо ту цињеницу бице нам лаксе. Ста хоцете, да дизете револуције , нове ратове . Ратова , протеста, демонстрација ми је преко главе, доста за један зивотни вијек, ако не и превисе. Гледајте да себе и своју породицу заститите и обезбједите да им ниста не фали , да су зиви, здрави, задовољни зивотом а маните се политике, није ни она за свакога...Ако вам се не свидја овдје гдје јесте а ви фино разгулите тамо гдје мислите да је боље, јел вам неко брани ? Ал не просипајте супљу о томе како је овдје диктатура . Па ста вам је Тито био него диктатор и опет сви сте ко мисеви сутили 40 и кусур година, нисте смјели писнути ниста .Било вам добро јбг, имали плате, регресе, ко је хтјео да ради радио, ко није хтјео није ни морао . Јесу у то вријеме убијани људи - јесу , јел било окупљања по трговима ? - није . Ови људи су ту годину дана, протестују , пљују, позивају на линц , псују .Па ста дрзава каква год да је треба да уради ....??? вријеме јурисања на вјетрењаце је просло народе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

25.12.2018 15:53

Реперу на.ебем ти се маме.

Name

Савјетник

25.12.2018 16:15

Реапер је оцигледно или додиков или лукацев или од ове сто данас слави неки савјетник. Ови лизигузи када објаве овакве сумнобулне есеје трце својим сефовима и питају ваља ли сефе. За то примају плату

Name

реапер

25.12.2018 16:18

и да, Симо видим да ниси бас најбистрији да разумијес текст изнад тако да се оградјујем даље од твојих излива вулгарности

Name

реапер

25.12.2018 16:44

а ти савјетник си вјероватно у првом реду на тргу вецерас...даааај људи маните се супљирања и политике, заболи ме и за додика, и оног малог сто прави препаметан па га двапут данас ухапсисе, и за бореновица и за вукоту, сви ти кад би досли на власт би урадили потпуно исто, напунили канадер пун мокраце, летили нам изнад глава и писали по људима, све је то исто , отворите оци висе и маните се небулоза...

Name

Све ово

25.12.2018 15:35

Све је ово направио главни кривац и саучесник у убиству давида ћело илић....убије своју жену = самоубиство , убије Давида= задес...и још увијек слободно шета по бања луци....па докле више...због ћеле илића избице рат људи моји....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.12.2018 15:40

Доле убице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

25.12.2018 15:50

Подршка поштеним и храбрим бањалучанима којих је данас било врло мало.Надам се вечерас да ће нас бити више.Подршка за БН ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ Фигхтер

25.12.2018 15:52

Е, нека су конацно оцистили Трг Крајине, мјесецима се узурпира, квари слику Бања Луке. Правда нека се трази на суду, не на улици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Откривате се

25.12.2018 16:11

Ти си сигурно један од убица па сад ликујес.

Name

Милиционар

25.12.2018 15:54

500 ЗАЈТЈЕВА У МУП-А РС ЗА НЕПЛАЋЕНИМ ОДСУСТВОМ А ИМА И ВЕЛИК БРОЈ ЗА СПОРАЗУМАН ПРЕКИД РАДНОГ ОДНОСА....ШТА ВАМ ТО ГОВОРИ....У МУП-А САМО РЕЖИМСКЕ ГУЗОЊЕ ИМАЈУ ДОБРЕ ПЛАТЕ А ЈАДНА ПОЛИЦИЈА КОЈУ ДАНАС ГУРАЈУ НА НАРОД НЕМА НИШТА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРУКА

25.12.2018 15:55

Цувају га док је у мандату. Ста цемо послије ? Ваља проци улицама Бања Луке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

25.12.2018 15:56

Е стварно је преседник Додик припремио поклон за градјане републике српске Бозицни поклон свака му нецаст . срам да га буде на овим покраденим прослим изборима инаце је он и његови сателити сада требали бити у затвору уместо ових постених људи али доцице правда кад тад и за њих.Наком толиког његовог криминала туце градјане по бања Луци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Батон

25.12.2018 15:58

Храбра полицији, фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

25.12.2018 15:58

Савцицу кљусино срам те било дупеувлакацу. Ако и сад будес цутао бит цес дио историје као најгори предсједник борацке организације од њеног оснивања. Ниси ти Савцицу предсједник политицке партије него удрузења бораца цији је и Давор цлан и као такав требао би да има твоју подрску и цијелог руководства БО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страх

25.12.2018 15:58

Цега или кога се боје у палати када треба да их цува ķордон полиције. Каква је то ,,народна власт" када се боји сопственог народа. Многи диктатори кроз историју ,,владали су" и тлацили народ али на крају вецину их је стигла сурова правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марсовац

25.12.2018 16:06

Све сто зелим у овом тренутку јесте да се катапултирам одавде сто даље, и само да ме никад нико не пита одакле сам досао..

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејд1978

25.12.2018 16:06

То милицијо, челична песницо нашег народа!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

25.12.2018 16:07

АМАН ЉУДИ.ПРЕКИНИТЕ СА НАСИЉЕМ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

25.12.2018 16:10

Ало полувиске супцине од кога цувате кримосе браните их од народа .Сви на улице и на усране квази институције и ове маскиране мајмуне.Умјето да су уз натод они против .Полази мо им ко је нарад недамо да хспсе нек хспсе бају лукаца кумове и све остале у пирамиди кримала а не недузан народ од који зиве .Зато народе недај насебе исто говнимс одговори .Пицкурине 11,год неЗнате ко је убио ниМиллана Вукелица и против тог народа дизес полицију ма смраду руси ово несрпко ово мизерно бице и и ову криминалну странку СНСДа. Апостоји и Румунски сценарио .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револт

25.12.2018 16:14

Кига цувате и од кога цувате алооо јесте се запитали кога бијете и ко би вас могсо да бије због кога због мизерије која се крије у канцеларијсма гдје пепељаракоста васу гофдисњи плату аа мозга итриПа ако ово није прелило капу незнам стаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОКИ

25.12.2018 16:16

ЗА ОВАКВУ РЕПУБЛИКУ СМО СЕ МИ БОРИЛИ,ДА НАМ СВЕРЦЕРИ И ЛОПОВИ СВИХ ПРОФИЛА КРОЈЕ КАПУ И ВРСЕ НАСИЉЕ НАД СВОЈИМ НАРОДОМ.ПОЛИЦУЈА НАОРУЗАНА НА ГОЛОРУКИ НАРОД КОЈИ ИМ ЈЕ ТО НАОРУЗАЊЕ КАО И ОДЈЕЦУ КУПИО.НАЈВИСЕ БИ ВОЛИО ДА ПАНЕТНИ ПОЛТРОН РЕ ДОЦЕКА ГОРЕ АКО ИМА ОД ОВОГ СТО ЈЕ ДОЦЕКАО ДАВОР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 16:29

Какву црну републику? Ето, питај Давора за које ГРАНИЦЕ се борио у рату. Циљ је био Велика Србија, а РС само дио те слагалице. На крају су нас преварили - умјесто за угрозено српство, борили смо се за фотеље моцника.

Name

миле брчко

25.12.2018 16:42

Подршка полицији ,макните те узурпаторе са трга позз

Name

Србинправославац

25.12.2018 16:17

Додиг највеци издајник српског народа тврдио да смо геноцидан народ да су радован к. и ратко младиц злоцинци е мој глупи народе е сад нам је као велики отац нације васа сенилност и васа поткупљивост нас је довела до овде.Идемо сви на трг и подрзимо правду и тразимо нове фер изборе доста изајника баје и њене зељкице на целу са великим У

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако могу Румуни ..

25.12.2018 16:22

Кога да се бојимо? На улицу сви па да видимо коју страну бира милиција. Сви за једног један за све!! Излази на трг Бањалуко !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабуд

25.12.2018 16:25

Режим је ударио на свој народ долази им крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

25.12.2018 16:25

Наравно да се пласим да ово стране силе не злоупотребе против нас и да не останемо без надлезности Републике Српске и да не удјемо у НАТО. Опозицијони политицари, посебно Вукота морају да бране све за ста су се наси родитељи борили али не могу да гледам Додика висе и његов злоцинацки резим. Нека подноси оставку овај злоцинац лазљиви Лукац висе. Све лазе цовјек и то се види, не мозе цовјек бити слијеп и то лазе у насој народној скупстини. Буду ли ово муслимани злоупотребили против нас, треба натјерати Додика да одговара код народа на било који нацин, да му се суди за сва злодјела. Ово се не мозе висе ни трпити ни гледати оволика корупција и понизавање народа, изивљавање над радницима, мајкама, потросацима који сваким даном плацају све висе и висе за којекакве њихове глупости и ненародну телевизију. У овој дрзави је немогуце зивјети, гледати неправду свакодневно. Лукац, скидај се са тог мјеста на ком си. Не посједујес никакво знање, не знас да прицас и уз то си социопата и патолоски лазов. Директно цес бити одговоран за сво зло које мозе произаци из овога и злоупотребе. Носи се висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане

25.12.2018 16:26

кад тад це се смјенит ова власт а ста це тад овај лукац И компанија, ста це ови полицајци нек се замисле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бонд

25.12.2018 16:27

Ово висе није наса полиција. Полиција БиХ не би ово радила Србима. Јасно је сада засто је Додик био цијело вријеме против реформе полиције - да би ститила њега и његов криминал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Латифага

25.12.2018 16:30

А Давор има доброг адвоката

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ има право на трг

25.12.2018 16:31

Сузана Радановић, мајка убијеног Давида Драгичевића: ''Ја се надам да ће Бањалучани вечерас да изађу и покажу храброст, ово је све прешло све границе. Ово је постала полицијска држава и Република једног човјека. Ја мислим да је ово приватна Република, вјероватно је и Федерација иста. Дали су себи за право да туку свој народ, они живе од овог народа''. Зато сви на улице и да се Трг врати народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОСИП

25.12.2018 16:34

НИКО НЕСМЕ ДА ВАС БИЈЕ ОСИМ ВАСЕ И НАСЕ ПОЛИЦИЈЕ ЗИВЕО ДОДИК И ЗЕЉКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко Станивуковић је претучен

25.12.2018 16:37

Како наводи Слободан Васковић на свом блогу, Драшко Станивуковић је претучен и тренутно се налази на Одјелу хирургије УКЦ-а РС. Степен повреда још није познат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реапер

25.12.2018 17:19

мали је много лајав, оцекивано ако је истинито

Name

Кјево

25.12.2018 16:38

Ово је дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан Васковић блог:

25.12.2018 16:42

Међународна заједница врши огроман притисак на врх Режима да ослободи Давора Драгичевића и да се престане са физичким терорисањем грађана. Врх режима, који чине Милорад Додик, Жељка Цвијановић и Драган Лукач, команданти страначке Милиције, још увијек се опиру овом захтјеву, који је све јачи и јачи. Давор Драгичевић још увијек се налази у просторијама страначке Милиције и није приведен Тужиоцу. Милиција га намјерно држи у својим просторијама, јер не постоји разлог да му буде одређено задржавање. На дјелу је чисти терор Режима, који траје читав дан и, како ствари стоје, неће престати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

25.12.2018 16:42

Чисти багру плаћеничку ! Некад ВРС - данас МУП РС ! Доле марва плаћеничка !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузна је ВРС

25.12.2018 17:39

Тузни цовјеце. Овај МУП РС је плаценицки. ВРС се борила за народ, за породице. Нико није исао на фронт да ратујеза Радована вец за своје породице. Овај МУП РС убија, туце , тјера. Не требају никоме.

Name

Брезовљан

25.12.2018 16:43

Само ми је зао сто сам уцестовао у стварању Р српске кад видим ста се ради и надам се даце одговорни за ово стање једног дана трунит у затвору стаје било теско наци убице било је теско јер су у врху власти нисам и против сам да србин иде на србина али докле це стрпљења бити е то зависи од власти и на крају нека су сви проклети који дозволисе овима да владају унука пеје устасе ста смо доцекали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фи

25.12.2018 16:44

Грађани би требали изићи у свим градовима и блокирати сваку управу полиције А СИПА БИ ТРЕБАЛА ДА СКЛОНИ ПОЛИЦОЈУ ОД ЦОВЈЕКА КОЈИ ЈЕ ДОЗИВИО ТРАГЕДИЈУ.СВЕ ДРУГО ЈЕ МОЗДА ХАОС ПОГОТАВО АКО НЕКО СТРАДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан Васковић блог:

25.12.2018 16:45

"Специјала" поново креће на народ?! Командир јединице, чије фотографије гледате, рекао је подређеним: "Упозоравајте да се разиђу; Сваког ко не послуша, приведите"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

25.12.2018 16:46

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=qЈС8_К7бо78

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

25.12.2018 16:54

Како се данас мудро склони онај пицоусти драган.....није ишао до краја јер нема ј....а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxл

25.12.2018 16:55

Народе Баја и говно Лукац далу су наредбу да се туце народ Затонароде орузије у руке палије и по усраној полицији усраним маљем и све тако до гованалукацабисерке и баје Народе ломи резимску плицију ВРС ста цекате туку дјецу ломите говна недајте да настуку ни нас ни насу дјецу рузно реци алу морамо се бранити лими говна свако да сацека неког и дагаслими све од како они нама тако ими њима народе дизи севади орузијенедај на себе брани себе своју породици у дјецу јомсије и пријатеље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

25.12.2018 16:56

Требало би овако: Заједницким снагама народ Србије и Српске да удрузе снаге и скину гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РВИ

25.12.2018 17:00

само остро нема лабаво , само отјерајте багру нерадницку са тга и оцистити трг добро дезинфекција од наркомана и будалетина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2018 18:02

РВИ никад то не би написао.Срам те било,а знас да је Давор РВИ.За тебе је стета сто си презивио.И не називај постене људе нерадницима и наркоманима,нико ти не брани да обозавас дилере дроге и криминалце на власти.Срамото људска.

Name

ре

25.12.2018 18:28

Одакле теби право да неког називаш багром и нерадником? Већина људи долази у своје слободно вријеме.Само чекам вријеме када ћете остати без те јадне инвалиднине. Поцркајте сви у биједи.

Name

како је на дну

25.12.2018 17:15

Господине Додик, госпођо Цвијановић да ли сте поносни на слике које данас цијели свијет може да види, а које долазе из ваше Бања Луке? Кажем ваше зато што се овако нешто никад не би десило да се грађани и становници Бања Луке питају за то. Срам вас било за ово што се догађа. Данас је један страшно тужан и жалостан дан за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wолллф

25.12.2018 17:21

Сузо највеца греска сто и они хоце је мирно и постено то непије воде видјела си све ове дане.Пази сигурно су постсвили прислускиваце гамад у куцу Нема мирно само бунт будели мирно нистаа ниси направила ето склонисе вас и са трга клин клин избија .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

25.12.2018 18:27

Сретан Божић Бисеки и Додику, нека им драги Бог подри управо све то што они раде Давору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД БОТОВИ

25.12.2018 19:09

Где је унука ? Нешто се ућутала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

здравко

25.12.2018 21:01

За латино плес је потребно двоје.

Name

Славко

25.12.2018 21:45

Гдје ли је сад чувени Чавић Драган и НДП? А партије и клинца! Има ли он игдје начелника општине или нешто слично?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логично

25.12.2018 22:36

Без много паметовања, ироније, патетике, љутње, док год народ ћути ко мутав биће овако и још горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марqуез

25.12.2018 23:08

Ово да се деси у Израелу неко од највецих званицника би одавно платио велику цијену

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тина

26.12.2018 00:38

Ни једно зло не траје вјецно.Подрска породици Драгицевиц !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

26.12.2018 05:16

Тешко се нама народе када дође полицајац кои има 600 км плате и туче свој народ шта би урадио да има 3.000 хиљаде можда и 1.000 убијали би нас као зечеве.свака част оваквој полицији и држави,стоку сељак боље тимари и држи брине се о њој а наш сељак нас туче и пушта керове да нас растргну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

26.12.2018 13:48

Па ви људи нисте нормални јер се свадјате измедју себе умјесто да се уједините и захтјевате правду, постовање и нормалан зивот који сви заслузујемо као нормални људи! Сви смо ми само зива бица био србин, хрват или муслиман..религија не прави цовјека него интелигенција да схватимо да морамо постовати самог себе И по истом закону и друге.., а то од Додика не уците јер, на залост њему интелигенција недостаје- само сила И подмиље..а када цемо схватити да јединство свог народа, љубав, постовање И друзење је најјаци, најсигурнији пут напријед. Засто си дозвољавате да идете уназад., постујте своју религију И нацин зивота и науците се да исто тако постујете друге..отворите оци, погледајте ста се десава..Зара је то зивот који зелите??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маркс

26.12.2018 14:11

Пролетери свих земаља би се ујединили када би им то дозволиле њихове вође а не могу чак ни на овом малом комаду земље. Ипак, ко зна, можда опет нужда закон мијења. Вуна баћо, почиње радити.

Name

Нострадамус

26.12.2018 17:31

Подрска народу и правди за Давида само напријед ово са заставом Републике Српске је добра идеја и нека демостранти понесу јос коју икону и заставу и Републике Српске и Њемацку Аустријску Америке Британије.Па нека онда резим удара на цијели свијет али треба да зна да це конацно ту битку са народом да изгуби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

26.12.2018 17:42

Сви који мисле добро и себи и свим градјанима Републике Српске или ако хоце неко реци БиХ били у власти или опозицији треба да стоје на страни народа и оправдане борбе за истуну и правду за све страдале послије заврсетка рата.Зато ови сто позивају неке опозиционе лидере треба да знају да Нико не брани и овима у власти да подрзе народ.Овде нема опозиције ни позиције овде су градјани овде је народ републике Српске и срби који су у вецини на тим протестима.Овде се народ супроставља терору резима и бори за слободу не бори се за подјеле богатих и сиромасних.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тачно тако!

27.12.2018 10:18

Али скоро сви они који су у политици нису ту због народа, него због личне користи, а народ им је средство да до ње дођу. Зато никог не занимају убиства, јер њима је супер. Не могу схватити како може вити толико глупог народа да то бе види и да се не замисли да ли ће сутра баш они постати жртве.

Name

ПОНОС МАЈКЕ

27.12.2018 08:49

Зар полицију није срамота да води мајку убијеног студента П Р А В Д А ЗА Д А В И Д А

ОДГОВОРИТЕ