Три полицајца посјетили Давора

Давор Драгичевић каже да су му данас у двориште дошла три инспектора како би му уручили позив за саслушање у полицији због како су му објаснили угрожавања безбједности. Саслушање би како каже требало да буде сутра. За полицију је имао поруку.

Република Српска 24.12.2018 | 19:57
Три полицајца посјетили Давора
’’Све и један припадник МУП-а у двориште у кућу у којој је живило, моје дијете које сте убили – нема уласка. Тражим изузће, нема уласка’’, каже Драгичевић.

Према писању појединих медија, адвокат криминалистичког техничара Зорана Бошњака, оптуженог за спречавање доказивања у истрази убиства Давида Драгичевића, затражио је да се одгоди изјашњење о кривици, јер оптужени има озбиљних здравствених проблема.

Основни суд у Бањалуци је готово пет мјесеци након подизања оптужнице коначно заказао рочиште на којем су се Бошњак и другооптужени Микица Маријанац требали изјаснити о кривици.

’’Један кад оде, отиће сви. Зато не смију да мрдају са својих функција, јер би се пирамида срушила. Зато су полицајци Бошњак и Марјава напрасно разбољели. Од које бољести? Болест криминал, корупција и вјероватно ће да болују дуго и надам се у тешким мукама’’, рекла је Сузана Радановић, мајка убијеног Давида.

Вечерас се на Тргу Крајине обратила и Андреа Фигурек, докотр медицинских наука. Из дијаспоре је стигла да пружи подршку родитељима Давида Драгичевића.

’’Као љекару и доктору медицинских наука, јасно ми је већ након првог погледа на фотографије са Давидове обдукције зашто сам уз породицу Драгичевић и зашто ћу до краја бити уз њих. Као човијеку није ми нормално да нам дјецу убијају, а по најмање ми није логично да се такво једно сурово убиство заташкава’’ – поручила је Андреа Фигурек.

Давор Дргаичевић је поручио да су данас и званично добили рјешење о оснивању Покрета ’’Правда за Давида’’. Удружење ће од Нове године почети са радом.



БН ТВ

Коментари / 109

Оставите коментар
Name

полиција

24.12.2018 19:03

то је тек поцетак сада це они цесе долазити

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре полиција

24.12.2018 19:19

Чеше ти се знаш ко!!?

Name

!!!

24.12.2018 19:26

Једна од најсветијих цивилизацијских тековина је право на приватну својину. Ако господин Драгицевиц јасно и гласно казе кога не зели на свом посједу и због цега не зели, заиста не видим у цему је проблем да му се зеља испостује. кад вец није разјасњено до у најситније детаље ста се десило Давиду у великој седмици Васкрсњег поста? Цовјек само стити дигнитет свога дома, а руку на срце марта мјесеца било је и превисе Фарисејских посјета и заљења под тим кровом гдје је Давид родјен и растао. Ако цовјек јасно и гласно трази изузеце свих наведених од институција до појединица, а сам из свог двориста никога ницим не угрозава, заоста или сам цорав или не разумијем засто се оваквим потезима додатно долива уље на ватру? Овако се само додатно наводе људи на размисљање и покрет у бројцаном смислу је све веци. Правда за Давида

Name

Аа

24.12.2018 19:52

Има снимак на коме давор псује мајку петорици полицајаца, нема ста им не говори а они као кесе, нико ни прстом да мрдне

Name

комсо

24.12.2018 20:00

Давор треба да брани огњисте свим рассполозивим средствима,ако мафија крене на приватну својину треба им одговорити силом.доле тиранија мафије

Name

Рт

24.12.2018 20:02

Само светлана

Name

И МОНАХА

24.12.2018 22:52

Не желим да испаднем паметан али мислим да би требало позвати и монаха Антонија који води литије у Београду да дође на скуп у 18.00

Name

И МОНАХА

25.12.2018 03:26

На једној од литија које води монах Антоније или не монах свеједно рекао је да је Истина Христова већа од лажљивог РТС а.Литије се одржавају у Београду.

Name

Судац

25.12.2018 05:39

Ре за Аа А ста би И'м ти рекао?Да си овако несто доживио..Ста И'м треба мезу И јагње испећи а ста год да је рекао није кривично дјело већ прекршај.. ....

Name

ре И МОНАХА

25.12.2018 05:54

Мозете га звати колико хоцете,али он неце доци.Ако је из хијерархије СПЦ.

Name

Ре: Аа

27.12.2018 07:04

Било би лијепо да и ти @Аа дозивис судбину Драгицевица, па да те слусамо да ли би ти бирао ријеци према онима који не зеле да казу истину, а који од страха претразисе куцу Драгицевица и сами изјависе да тамо нема орузја. Једино "орузје" породице Драгицевица јесте упоран захтјев да се казе: Ко је убио њиховог сина. Сви добронамјерни људи, сасвим мирно, излазе на улицу и тразе одговор на то питање. А ако некоједноставно не смије да да одговор на то питање, онда је свака изговорена ријец породице Драгицевица,према онима који неце да раде својпосао, изнудјена-не вољом родитеља убијеног дјетета, вец тзв. институција РС.

Name

Скептик

24.12.2018 19:07

Давор их растура к'о бугарску скупштину. Не само да Рудоњин и Лукачев режим не смију да га пипну, већ им је отјерао Зимзоград у Парк Младен Стојановић а дочек нове године на мали паркинг удаљен 200 метара од Давидовог трга. Секта је понижена и посрамљена и вријеме је да се предају и коначно открију Давидове убице и наручиоце и признају шта је био мотив убиства. И да челници секте поднесу оставке на покрадене државне функције. ПРАВДА ЗА ДАВИДА✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

24.12.2018 19:12

Ма ста казес?

Name

Моззарт

24.12.2018 19:13

Ма јели се ти зезас?

Name

Блиц

24.12.2018 19:14

А ниси ти скептик. Ти си изгледа неки опасан тип.

Name

прднуце

24.12.2018 19:17

Давор у цабар

Name

РЕ СКЕПТИЛ

24.12.2018 19:19

Твој мозак је феномен- нити се лукац и додик боје анархисте вец цекају да народ види ко је давор који удара по српској а питање је дана када це бити пометен.

Name

Ферид

24.12.2018 19:26

Дал нам мозете објаснит јако је растурена Бугарска скупстина ? Паметњаковицу...

Name

ауди

24.12.2018 19:45

Боје се боје ите како.Недо бог да се ста господину Драгицевицу деси знало би се које то урадио јер цијели свијет зна за овај слуцај.Према томе неби се бас тек тако добро провели.

Name

Нострадамус

24.12.2018 19:46

Скептик у праву сте Правда за Давида. Сви на улице нек падну убице

Name

ПРАВДА

24.12.2018 19:48

Браво за коментар. ја мислим да су се заплели ко пиле у куцини не знају шта више радит а то што раде је ЈАДНО и биједно ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

Ре ммр, блиц и друга багра

24.12.2018 19:52

Ви сте фукаре најгоре врсте. Нека вам драги Бог врати по заслугама!

Name

Ре Скептик

24.12.2018 20:17

Додик је свјестан ситуације у којој се налази. Глупи Лукац је само глупи Лукац, лаксе утјерат магарету у дупе него њему у главу.

Name

Лука

24.12.2018 21:46

Ни Додик,а ни Лукац немају ниста са зимзоградом и с уредјењем града,а јос их висе заболи она ствар за тим поготово гдје це бити зимзоград и хоце ли га уопсте бити и да ли це Бања Лука искористити потенцијал туризма у виду угоститељства а он је велик и то најбоље зна градонацелник,који сав напор улазе да се Бања Лука јос висе испромовисе и представи сто боље региону као град доброг провода.Ова година је требала бити на врхунцу сто се тог тице,цовјек је био у Словенији нема ста све није радио да направи ркеламу Бања Луци да искористи овај потенцијал који би граду много знацио финансијски и наравно класицно малоградјанство и слијепци неписмени то све СЈЕБУ друкији израз не знам.Висе ни сам Давор не зна ста ради,људи из групе ударају на кога стигну,јавне прозивке,линц...ово прераста у све веце лудило,а најгоре од свега јесте да не због тог лудила град мозда изгубио сансу да се икад висе показе као добра празницна дестинација за странце и регион.Игор све сто је замислио и планирао,група ПзД и Давор су све упропастили.И највеце критике за групу због тога сто су уцинили једну огромну стету на рацун града,на рацун свих физицких и правних лица И ХВАЛА ВАМ НА ТОМЕ.Хвала вам на васој рационалносцу,само ударајте по свима и дузнима и недузнима,пријетите смрцу,пријетите на све нацине.Неце правде бити јос дуго а мозда је неце ни бити,бас због тих нерационалних испада групе ПзД и Давора и несолидарности са градом,а да је било имало солидарности мозда би правда вец одавно била достигнута,а овако...само јос дубљи понор и безнадје.ДАВОРЕ РАЗБИСТРИ СЕ,ПРОМИСЛИ МАЛО.Град ти је пријатељ,а градонацелник би ти вјероватно могао расвијетлити неке путеве да си се солидарисао са њим и градом умјесто празних пријетњи.

Name

ре Лука

24.12.2018 22:02

Млакоњо шта има Давор да се солидарише са градоначелником.Давор тражи од полиције и тужилаштва од оног његовог поштеног дијела да открије налагодавце,саучеснике и убице његовог сина

Name

Скептик

24.12.2018 22:03

Лука, боте идиоте, град се показао у правом свјетлу, у њему је полиција убила дијете а сад прогони његовог оца. Каква промоција...

Name

Рестарт X

24.12.2018 22:15

Браво Лука!

Name

Ре Лука

24.12.2018 22:18

Ја не знам гдје ви зивите? У којој сте галаксији? Оцекујете од Давора да се солидарисе са Радојцицем и да му помогне у развоју градског туризма? О Бозе сацувај и саклони! Радојциц неце и не мозе помоци Давору. Он ни себи не мозе помоци и једино зна увуци главу у рамена Ето толико га води самопостовање кроз зивот.

Name

Пиле

25.12.2018 05:56

Јеси ли ти скептик или септик ? Прије це бити ово друго.

Name

За Луку

25.12.2018 06:36

Којег туризма? Нецу спомињати рупцаге , кратере по асфалту, недостатак тротоара, расвјете у многим улицама БЛ. Само цу реци канализација.Мјесто у којем фекалије теку слободно по улицама и каналима не мозе бити град.Могу ли се силне паре улозити у средјивање тог горуцег проблема.А не заваравајмо се-ко овдје долази?Понеко, због сеx туризма и краљевског најјефтинијег у региону кокаина.

Name

Канада за Луку

25.12.2018 07:41

Црни Лука јеси ли свјестан ста си написао? Давору је убијен син ,хеј неције дијете је убијено а убице јос увијек на слободи јер стите такви као сто Радојциц који није насао за сходно да једном додје на трг и макар изјави сауцесце родитељима. Давору је убијен син и ти од њега тразис да сарадјује са Радојцицем око прославе Нове године. Стета велика сто је теби или неком твом пропала зарада, али си бар зив а Давид је у гробу. Даворов син је у гробу , Лука а убице су ту негдје . Мозда вребају и тебе. Са убицама и мафијом никад ниси сигуран па макар и припадао њима . Подмукли су и убијају изненада.

Name

Рале

24.12.2018 19:08

Доле убице и сауцесници,неце вам ово проци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руле

24.12.2018 19:40

Проци це када добијете по њусци. А јос боље по туру да не мозете сјести. Додијали сте богу и народу. Ви мала групица неписмене банде.

Name

Ре Руле

24.12.2018 19:58

ти си са великом глупом петљом овде на писању...уз то си јадна будала кад мозес овако несто написати, људска мрво

Name

Правда

24.12.2018 20:10

Зацепи несоју

Name

007

24.12.2018 19:08

НО ЦОМЕНТ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доле Диктатура

24.12.2018 23:20

Нема ту ста да се коментарисе.Диктатура па готово.Како ти биједници смијт узнемиравати постеног цовјека.

Name

Питање

24.12.2018 19:10

А зашто их иде тројица? Један зна само да пише , други само да чита а трећи им је командир, он не зна ни читати ни писати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

24.12.2018 19:43

Добро пази сто писес, јер ако и тебе посјете, онда нецес ни писнути. А сто цес лупетати… вец те залим

Name

Нострадамус

24.12.2018 19:49

Цудо да нису досли у транспортеру.Па до 7.априла мозда та тројица и остану у Лукацевој полицији остали це са Давором.

Name

X

24.12.2018 20:11

Буди пристојан, доце по тебе само један па цес се усрати.

Name

Ре

24.12.2018 20:51

Дали це после 7 Априли бити 8 за годину.Много ових термина ,никако стици..

Name

ре x

24.12.2018 22:44

јел онакав један специјалац као она двојица сто их је дијете налупало у клубу као волове?

Name

Мозда

25.12.2018 00:22

Требали су и пса повести , да има неко и да мисли .

Name

нико никановиц

27.12.2018 12:18

прицати вицеве и несувисле коментаре је једино изгледа остало. И једном и другом табору.

Name

Зло и наопако

24.12.2018 19:14

Банда.Криминалци раде ста хоце,а постене људе прогањају.Срамота!Фуј!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

удри

24.12.2018 19:44

Удри банду са трга!!!

Name

Милован

24.12.2018 19:16

Ма пустите Давида на миру, ста стално коментарисете и млатите глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луцифер

24.12.2018 19:21

МУП РС је велико зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

луцафер

24.12.2018 19:37

А ти далеко веце. И са таквима као ти "далеко" будемо стигли!

Name

Ето Видис

24.12.2018 20:16

Мене је Полиција данас два пута зауставила,били су јако љубазни и коректни,до дусе примјетио сам да им је послије било криво сто посједујем сву опрему а и везан сам,нису могли да ме казне,ста цес кад сам пицајзла.

Name

Ре

24.12.2018 20:33

Велико зло.

Name

Ролидук

24.12.2018 19:29

У затвор доста је висе закон се мора постовати а ти цес га постовати100% ти гаранујем а ти бако правац гробље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ролидук

24.12.2018 19:54

Ти мора да си дрот, неписмен и бахат као они! И умало заборави, глуп!

Name

Тамара

24.12.2018 20:05

Бака ја задузена за откопавање гробова. Бозе сацувај каквих све секти има код нас, да се цовјек запрепасти...

Name

Ре Ролидук

24.12.2018 20:22

Ако неко треба у затвор,због непоствовања закона,онда прво треба министар да одговара.Срамота је да је Лукац јос увијек на слободи,послије толике злоупотребе полозаја!

Name

Ролидук

24.12.2018 20:23

Јесам дрот а тицес то добро осјтити по гузовима

Name

вјерник

24.12.2018 20:28

Ста је злотвори,страх вас МРТВОГ ДАВИДА?

Name

Ре

24.12.2018 20:55

Полако са Баком,тек се упалила и дохватила политике..

Name

Ре Ролидук

24.12.2018 21:46

Цувај дроте гузове. Ту ти је сва памет.

Name

ПРАВДА

24.12.2018 19:34

СВАКА ЦАСТ ДАВОРЕ. ТИ СИ ВЕЦ ХЕРОЈ. А ВЕЛИКИ ЈОВАН ДУЦИЦ ЈЕ ЈЕДНОМ ПРИЛИКОМ РЕКАО НЕСТО ВЕЛИКО И МУДРО; ,,СЛОБОДУ НАМ ДАЈУ ХЕРОЈИ И ЈУНАЦИ А СТРАСНУ ПРАВДУ ИЗВОЈУЈУ МРТВИ,,. А ОВЕ КУКАВИЦЕ И РЕЗИМСКИ ДУПЕЛИЗЦИ, КЛИМОГЛАВЦИ БЕЗ МОЗГА НЕКА КОМЕНТАРИСУ СТА ХОЦЕ, НЕ ТРЕБА ТО НИ ЦИТАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељка Ц. Радован В.

24.12.2018 19:52

А ко ти је тај Дучић....ми знамо само за Ћеранића, Лажањског и Галијашевића

Name

РТРС

25.12.2018 03:13

А тек какве писце имамо а то су Синиша Љепојевић и Рајко Васић Рајкула.

Name

МикоАт

24.12.2018 19:58

Пендрек мила мајка за ове будале...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Мико

24.12.2018 20:10

А шта ће бити мајмунчино ако се СФОР укључи и заштити Давора Драгичевића??

Name

Ми

24.12.2018 20:01

Правда за убијено дијете. Банду извести пред лице правде. Уз правду до краја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порука Тузиластву

24.12.2018 20:01

Каква глупост! Па зар ови из Тузиластва не виде да народ не одустаје од захтјева: Ухапсите поциниоце теског кривицног дјела-убиства! Ово васе цутање ниста не рјесава, видите и сами. Једни резултат који остварујете јесте да вас градјани висе не дозивљавају као озбиљну институцију. Срамотите се, јер је оцито да покусавате стисати бунт народа па пресудити по старој прици од 26.03. Људи моји, вазнији је углед насих институција, него пар гузица! Рјесавате то или дајте оставке! Постаје напорно ово све! Родитељи заслузују Правду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дорис.

24.12.2018 20:35

Јасам увјерена даће и тужилаштво бити оптужено и Судије, Некоме очито одговарају немири и нередли у Српској, Све се то види и зна ко то финацира.

Name

РЕ Дорис.

25.12.2018 06:54

Ко финансира? Ево ја не знам?

Name

БАКА

24.12.2018 20:04

Крвници,убице и сотоне,ДАВИДОВ ГРОБ вас је побиједио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ролидук

24.12.2018 20:24

Бако јос мрдас ногама

Name

Ја

24.12.2018 20:54

припадник незлоцинацког мупрса сам дао изјаву у десет хамфасада...готови су са талдзијом додом.Прдекана,цетерес година.

Name

Бр 1

25.12.2018 14:37

Ко тебе познаје, ни пакао му неце теско пасти.

Name

Дред

24.12.2018 20:09

Истина и правда за насег Давида! Правда за свих његових теских 6дана и 6ноци.Сви ви који писете против мртвог дјетета и озалосценог оца,гори сте од убица! На путу праведницком опстају само они који не носе зло у срцу! Убице,злоцинци,ботови,падају у јаму коју су сами ископали.ПРАВДА.ПРАВДА.ПРАВДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ 72

24.12.2018 21:52

Правда за насег пркосног дјецака. Цовјекољупца. Паметницу. Топле оци и јос топлију дусу. За насег цупсона. Мир и спокој његовој напаценој дуси и измрцвареном тијелу.

Name

Праведна

25.12.2018 00:34

Теско вама безбозници без милости, без савести! Теско вама злотвори! Плата за поцињена злодела вам не гине. ПРАВДА!!!

Name

бака

24.12.2018 20:33

Злоцинци,НЕМА СНА!НЕМА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Праведна

25.12.2018 00:36

Нема, бако, нема. Ни мира ни спокоја.

Name

ГРГА

25.12.2018 00:59

Засто је Оливера Босанциц дјевојка нарко дилера Филипа Цулума 24.03 кад је Давид пронадјен сакрила свој мобител који је користила у 18.03 код своје пријатељице Настасје Остојиц???

Name

ГРГА

25.12.2018 01:02

Спавас ли мирно нарко дилеру Филипе Цулуме???

Name

ГРГА

25.12.2018 01:03

Спавас ли мирно Дјордје Радјену???

Name

Грга

24.12.2018 20:34

Растерати секту. Приватна своина је и трг своина свих нас а сектас окупирао криминалац а сад криво сто су досли инспектори. Хапси секту. Све хапси

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

24.12.2018 22:01

Прво да се упишеш у први основе јер си неписмен па онда додји да оставиш коментар...

Name

Суд

24.12.2018 23:32

Ста цекате, ми смо сталн на тргу, али вас мисеви нема нигдје!

Name

ГОГА

25.12.2018 01:01

Правда за Давида!✊✊✊

Name

Гога

24.12.2018 20:42

Увјек двадесетак истих њуски, ја рузних људи нисам видјела одавно све неки крампови , без зезања вријеме је да идете и радите несто паметно ово је издувало одавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тина

24.12.2018 21:19

Љепотице, срам да те буде! Је л' ти и предиван дјечак од 21 годину одвратна њушка??? Фуј!

Name

за Гргу

24.12.2018 21:19

Знамо ко си.Сто се патис?САд це прдекана,спавај док јос мозес.

Name

Ха,ха

24.12.2018 21:28

Грга и Гога,близанци,мрзитељи,самозвана љепота,сисла са брда,па би тукла,растјеравала људе који мирно и достојанствено трази правду за убијено дијете.Са убицамо заједно,на друго мјесто,није за вас град,ни цивилизација,трг сте одавно изгубили!

Name

РЕ ГОГА

24.12.2018 21:53

МОГУ САМО ЗАМИСЛИТ ,СТА ТИ ПАМЕТНО РАДИС СА ТАКВИМ МЕНТАЛНИМ СКЛОПОМ. КАД ТЕ ПОПУСТЕ ДРОГЕ ПРОЦИТАЈ СТА СИ НАПИСАЛА КОБИЛО ЈЕДНА ГЛУПА.

Name

Ре Гога

24.12.2018 22:38

Причувај се љепитице, карма је чудо

Name

О новој Влади РС

25.12.2018 08:05

Увјек двадесетак истих њуски, ја рузних људи нисам видјела одавно све неки крампови , без зезања вријеме је да идете и радите несто паметно ово је издувало одавно.

Name

КЛЕТВА за Тамару

24.12.2018 21:10

нека ти Бог да да и ти своје откопавас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАРАСКЕВА

24.12.2018 21:18

ИСТИНУ И ПРАВДУ ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Луку

24.12.2018 22:07

Процитај своју глупост и погледај се у огледало.Убица ли си ? Морас на робију,нема друге!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

24.12.2018 22:27

За докторицу медицинских наука,Андреа Фигурек Фалл-Нр. ФТЦ.Лабор:W180605-73 Пробенеинганг ФТЦ Лабор: 05.06. 2018;Захлунгсинганг ФТЦ Лабор: 05.06. 2018 Еинсендер: Сузана Радановић На бази хемијско-токсиколошког налаза доказане су следеће супстанце; Тетрахидроканабинол (је психоактивна супстанца. Налази се у индијској конопљи, познатије као марихуана) Вјерујем да нећете ово објавити али нека се зна, налаз из Аустрије од 5 Јуна 2018 године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Добојлију

25.12.2018 00:46

Истина се зна. Убиство се оправдати не мозе. За докторицу не брини. Правда за Давида!

Name

Докторица

25.12.2018 00:48

Љекари се боре за сваки зивот. За ста се ти борис? За легализацију убистава?

Name

Канада за Добојлију

25.12.2018 06:39

И ста Добојлија хоцес тиме да казес? Да је Давид пусио марихуану. Кад цете конацно схватити да је апсолутно и искљуциво приватна ствар свског појединца да ли це користити цигарете , цоколаде, алцохол , воце … или марихуану ; да је апсолутно и искљуциво приватна ствар сваког појединца како це се облацити , коју фризуру це носити , гдје це ици , циме це се бавити и каквим стилом зивота це зивјети. Ниси валда хтио реци да ако је Давид користио марихуану да су га због тога требали убити јер, забога , он је наркоман. Замисли , попусио марихуану и вец је наркоман. Није валда да мислис да сваког младог цовјека у РС који је пробао марихуану треба отети, муцити и убити.Ако си толико против " индијске конопље " засто се не питас одкуд она на том подруцју и на који нацин је доступна? Засто се не запитас ста ради границна слузба и полиција? Њихов је задатак да спријеце појављивање свих опијата . А колико сам директно информисан управо припадници полиције су главни достављаци и растураци опијата. Узгред, мој син је неуро- хирург, ради у једној познатој болници , спасава људске зивоте и замисли - пуси марихуану. Његова приватна ствар. Да ли по теби и осталим који су се окомили на мртвог Давида, неко треба убити мог сина јер пуси марихуану , да ли канадска јавност треба оправдати то убиство , да ли канадска полиција треба затаскавати убиство и униставати доказе и да ли канадско тузиластво треба отезати са истрагом. У земљи у којој зивим је тако несто апсолутно незамисливо . У овој земљи се свако убиство , био убијен бескуцник, наркоман , обицан градјанин или власник огромне фабрике, истразије моментално и обицно се убица открије и ухапси у року од 48 сати . Постоји посебан број телефона у полицији који мозес назвати и пријавити кривицно дјело или реци ако си био оцевидац или имас нека сазнања о том дјелу. И људи зову јер имају потпуно повјерење у полицију и то полицији помазе у истрагама. А тамо? Нестао дјецко, родитељи , пријатељи и полиција којој родитељи вјерују га 6 дана трази да би након проналаска његовог мртвог тијела полицији на оној гнусној конференцији главни задатак био како висе оцрнити убијеног . О лазима и монструозним конструкцијама о лицности убијеног Давида које су уследиле да не говорим . Да је био најгори , да је био најтези наркоман , да је био запустени бескуцник , он је убијен и убице се морају пронаци и ухапсити у најкрацем могуцем року. То је задатак полиције у свакој дрзави свијета , али у РС не и то у овом слуцају. Засто? Не вјерујем ти , али цак и да је тацно то сто наводис не мијења цињеницу да је Давид убијен и да се убиство затаскава 9 мјесеци.Страсно. Кад си вец упуцен , засто ниси написао због цега је полиција , и њен вајни министар лицно лагао да је у Давид користио лСД , алцохол и ста јос све не. То је рекла и она целава сподоба на конференцији. Давид је пронадјен 24. марта, обдукција је била 25. марта, конференција 26. марта. Кад вец све знас , објасни како су и гдје могли све то установити за , пракрицно, један једини дан . Јадан ли си ко год да си кад си се и ти насао да оном младом муценику помјерас кости. Да ли мозес зивјети такав какав јеси, сав љигав?

Name

Мр Добојлија

25.12.2018 06:40

Ста предлазете "увазени"-заци по БЛ, тестирати и сурдукнути у Црквену позитивне? А ста да тестирамо дјецу покварених политицара?

Name

@Роки

25.12.2018 01:41

Чуј дијагноза , па могу на Паприковцу написати шта власт пожели. Увели да се не плаћа осигурање и порези , гдје то има. Па у највећој кризи у ЈУГи су радници говорили , слаба фирма ал нек ми иде стаж , а у овој нема ни тога. Још нас убијају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б лука

25.12.2018 07:21

Није доста што су Давору убили сина па су се сад окомили на њега. Али немогу му ништа јер он зна истину а они живе у лажима. Истина је побједа. ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За све бездуснике

25.12.2018 07:37

Идите у цркву, помолите се драгом Богу да вам опрости гријехе! Мозете бити на било којој страни и да то задрзите за себе али како мозете да преврцете кости ионако измуценог, убијеноног дјетета!? Каземо " дјетета" сви који по годинама моземо да му будемо родитељи. Ово је вријеме поста, вријеме кад дусу цистите од гријеха, умјесто тога нападате породицу па цак и мртвог Давида! Ко сте, ста сте, запитајте се!? Сотоне у људском облику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

25.12.2018 16:46

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=qЈС8_К7бо78

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимо људи

25.12.2018 19:00

Људи ста се ово десава дали сте нормални .умјесто слоге поцели смо да се бијемо измедју себе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило Миндербиндер

25.12.2018 22:27

Брука и срамота, до данас сам имао мисљење да овде треба зивјети , борити се градити. Сад се стидим своих ријеци наговарао сам омладину на глупост.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неро

27.12.2018 06:41

Овоје срамота убије цовјекусе дијете и дасе незна кривац које срамота за дрзаву и нај лаксе је газити биједу и туци по улицама а да недај бозе њима ко за породицу дарне изврнулиби дрзаву на опако да наду кривца и залесе засто градани одлазе само треба бјезати из ове земље нема овде зивота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

27.12.2018 06:56

Било би постено да сви полицајци, као наведени Босњаци "разболе", Да будем прецизнији: требали би послусати своју савјест и опредијелит се на коју страну стати.Тако су некада урадили у Румунији, тако данас раде у Француској. Боље је, цасно, остати без посла и прикљуцити се борби за стваране слободе и демократије, него бити у слузби криминалаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

27.12.2018 13:37

Треба вас све у фабрике. Имате превисе слободног времена. А кукате да је криза, а нико неце да ради

ОДГОВОРИТЕ