Партизан: Малициозне спекулације о тренеру!

Мирковић је наш до 2021. године! ФК Партизан демантовао је спекулације појединих медија да би Зоран Мирковић могао да напусти место тренера током зимске паузе.

Фудбал 24.12.2018 | 18:15
Партизан: Малициозне спекулације о тренеру!
Мирковић је покренуо гласине изјавом "да ће добро размислити шта даље" након ремија са Мачвом (0:0) у последњем мечу јесењег дела сезоне.

"Фудбалски клуб Партизан истиче да су потпуно неумесне, непотребне и малициозне све спекулације у вези са статусом тренера првог тима. Фудбалски клуб Партизан има тренера првог тима, Зорана Мирковића, са важећим уговором до јануара 2021. године. Заједно са управом ФК Партизан, тренер Мирковић остаје потпун посвећен припреми екипе за пролећни део шампионата, борбу на свим фудбалским фронтовима и чиниће као и до сада све да у тој борби Партизан буде конкурентан и способан за освајање нових трофеја. ФК Партизан је у свим својим сегментима јединствен и спреман да се избори са свим изазовима који га до краја првенства очекују", саопштио је Партизан.

Црно-бели чекају одлуку Суперлиге Србије о жалби на меч са Мачвом за који траже да се понови, а у супротном прете иступању из лиге.

Партизан ће припреме за наставак сезоне почети 9. јануара, а очекује се да клуб из Хумске током јануара доведе неколико појачања с обзиром да заостаје 15 бодова за лидером и највећим ривалом Црвеном звездом, али и шест за другопласираним Радничким.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар