Прикупљено скоро милион и по КМ

На донаторској вечери у оквиру хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима" прикупљено је укупно 1491747 конвертибилних марака.

Република Српска 23.12.2018 | 19:41
Прикупљено скоро милион и по КМ
Од укупних средстава уплатама је прикупљено 1.419.667, док је позивима на хуманитарни број 1411 прикупљено 72.080 конвертибилних марака.

Донаторској вечери присуствовали су Жељка Цвијановић, предсједник РС, Милорад Додик, предсједавајући Предсједништва БиХ, Недељко Чубриловић, предсједник НС РС, Ана Брнабић, премијер Србије, Ален Шеранић, министар здравља и социјалне заштите РС, Антон Касиповић, министар правде РС,  Јасминка Вучковић, в.д. директора Фонда солидарности РС, Јасмин Комић, в.д. директор Републичког Завода за статистику РС, Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке, Миленко Ðаковић, градоначелник Приједора, Владо Ðајић, генерални директор УКЦ РС, Драган Чавић, предсједник НДП-а и бројни други званичници

Вечери је присуствовала и србијанска пјевачица Неда Украден, као и глумац Никола Пејаковић.

Милорад Додик, предсједавајући Предсједништва БиХ казао је да је најбитније да покажемо да смо људи И да смо одговорни у овом друштву.

"Основали смо Фонд Солидарности и родитељску кућу и вријеме је да с тим наставимо и помогнемо то онима којима је то најпотребније - дјеци", истакао је Додик.



Присутнима се обратила и премијер Србије Ана Брнабић која је исказала задовољство што и ове године присуствује донаторској вечери.

"Ту смо да покажемо како наша блискост није и не сме бити само на речима", рекла је Ана Брнабић, премијер Србије и подсјетила да је Влада Републике Србије донирала 250 хиљада евра за набавку уређаја за роботски асистирану рехабилитацију дјеце са поремећајима кретања.

Предсједница РС Жељка Цвијановић се захвалила Брнабићевој на издашној донацији Владе Србије и свима осталима који су узели учешће у донаторској вечери и који су препознали потребу да се направи један велики искорак у нашем здравственом сектору.

"Наравно да новац није све, и наравно да бисмо до новца дошли на неки други начин, али суштина оваквих окупљања јесте да сви помогнемо. Ја хоћу да се посебно захвалим нашим грађанима који су окренули број 1411 и који су дали своју једну велику конвертибилну марку, зато што се већ годинама окупљамо око потребе онима око нас. Кад су у питању дјеца онда смо посебно осјетљиви", рекла је Цвијановићева и истакла да је поносна "што смо показали да смо способни да покажемо хуманост".

"Ова дјеца су дошла да играју и пјевају и покажу да су спремна да помогну својим вршњацима. Показали су колико су велика и широка њихова срца", додала је Цвијановићева.

Након обраћања присутнима, предсједница РС Жељка Цвијановић и премијерка Србије Ана Брнабић отишле су да се јављају на телефоне које грађани позивају у склопу хуманитарне акције.

Глумац Дејан Луткић, који се јављао на хуманитарни бриј казао је да је хуманост једино што нам преостаје у овом времену.

"Молим Вас да ни након 7. јануара не заборавите да будете хумани и да не заборавите зашто нам је Бог дао овај живот на земљи", рекао је Луткић.

Миња Субота, аутор и водитељ дјечијих емисија истакао је да хуманитарне акције треба да буду свјетионик доброте, те изразио наду да ће новац за лијечење дјеце бити прикупљен.

Бивши српски кошаркашки ас Дејан Бодирога рекао је да му је велико задовољство и част што учествује у донаторској вечери.

"Одушевио сам се. Мислим да РС и Србија имају много талената и требамо се трудити свима да помогнемо", рекао је Бодирога и позвао грађане да позову хуманитарни број 1411 и тако узму учешће у овој акцији.

"Ово је заиста сјајна акција и мислим да је понекад потребно и више оваквих ствари. Честитке свима који зову и помажу овој акцији", додао је легендарни кошаркаш.

Славна српска глумица Слобода Мићаловић није крила задовољство што учествује у донаторској вечери. Она је истакла да сви познати треба да искористе своју популарност да пробуде свијест код људи.

"Ја сматрам да та популарност треба да служи хуманости, да се наш глас чује довољно далеко и у том смислу је треба искористити и потрудити се да будемо добри људи и пробудимо свијест код људи, а популарност као популарност је мање важна", рекла је популарна глумица.

Она је позвала грађане да позову хуманитарни број 1411.

"Малопре сам разговарала, телефон не престаје да звони, што је заиста добро, али хајдемо још, јер један ваш мали позив значи много", рекла је Слобода.

Нађа Роквић И Марија Бркић, које су свој допринос овој акцији дале пјесмом "Крила маште" казале су да им је драго што су имале прилику да помогну малим другарима.

"Много смо вјежбале и припремале се за наступ и драго нам је што смо добиле позив из Кабинета предсједнице да наступамо овдје", рекле су ове дјевојчице.

У оквиру акције од 6. децембра активан је и хуманитарни број 1411 путем којег грађани могу да донирају једну КМ за помоћ у набавци роботике за опоравак дјеце са поремећајима кретања. Овај хуманитарни број биће активан до Божића, 7. јануара 2019. године.

Подсјећања ради, прикупљена средства са донаторске вечери биће искориштена за набавку роботике за опоравак дјеце с поремећајима кретања.

У Републици Српској годишње између 150 и 200 дјеце има потребу за интензивним физикалним третманом уз кориштење роботике, те око 150 младих људи који су доживјели неку повреду мозга и кичмене мождине, кажу у Заводу за физикалну медицину и рехабилитацију "Др Мирослав Зотовић".

Прво донаторско вече одржано је 2010. године за дјецу обољелу од малигних болести, а 2011. године за дјецу са посебним потребама и поремећајима у развоју, 2012. за дјецу обољелу од дијабетеса мелитуса типа један, 2023. за дјецу с аутизмом, затим је 2014. године организовано за изградњу Родитељске куће у Бањалуци, док је 2015. године то били за дјецу са ријетким генетским обољењима.

Донаторско вече 2016. године организовано је за Центар за превенцију развојних тешкоћа "За мајку и дијете", а прошле године је то било за Фонд солидарности за дијагностику и лијечење обољења, стања и повреда дјеце у иностранству.

(Независне)
Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија

Коментари / 84

Оставите коментар
Name

Скептик

23.12.2018 18:47

Таман да се покрију трошкови организације, превоза, смештаја, хране, обезбјеђења...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јј

23.12.2018 19:06

Требају нови софтвери.. Стета сто не иде у праве руке.

Name

Аааааа

23.12.2018 19:15

А нај пре узму од те исте дјеце наметима и својим платама и привилегијама бахатим дрским безобразним па онда они јуманитарци помазууу донирајуууу !!срамотааа невидјенааа на овим просторимаа!!!10 милионааа на милион становникаа!!??? Па то је врх врховааа!!!за гинисову књигу!!! Која дрскост која бахатост!!људи па ова влада само продузава исто да ради као и просла !!па доклееее злоупотребааа институцијаааа !! Нестаје народа а они се бахате у узурпираним институцијамааааа ! Дизу кредитеее и задузују народ а они се бахатеееее и даљееее корумпираним институцијама !!!! Са привилегијама најскупљим на свијету!!!! Од возног парка до плата које су врх врхова дно дна невидјенооо на овим просторима

Name

Супер

23.12.2018 19:17

Позиви градјана су најмања ставка, 5% али поента је да се сви удрузимо око плементог циља, да смо једно у лијепе празницне дане, да стицемо тај осјецај заједниства, хуманости и како са једним позиву уцествујемо у нецем сто це много помоци дјецици која требају одредјену помоц за нормално функционисање, играње, празновање. Браво организотору на племенитом циљу.

Name

Народ

23.12.2018 19:19

Јадна ли је та влада звуцна именаа бас !!! Мјесто у затворе они у владу !!за нерад и лос рад награда !!брука невидјена! Одговорности нигдјееее !!срамотааа

Name

Ре

23.12.2018 19:19

Здравство покрали за готово милијарду,скупили милион.Добра рацуница.

Name

А

23.12.2018 19:21

А 10 милионааааааа !!! Ее брукееееее невидјенеее!!узети па донирати !ффуј фуј фуј која бахатост

Name

РОМАНИЈА

23.12.2018 19:59

Окупио се сав сљам који србе у понир гура. Стид ме као србина да се на целу владе Србије налази лезбејка, то је против свих православни принципа и вјере, то говори гдје иде Србија, а РС се зна где иде , оно је сто сигурно нигдје далеко ни ти нам се добро писе, а ово су јефтини трикови да се народу оци замазу. Сто из свога дјепа нису паре извадили? Опет народ даје а не они. Циста фарса и злоупотреба.

Name

Днк

23.12.2018 20:37

ПИТАЊЕ СВИХ ПИТАЊА: ЈЕЛ ЗИВ ПАПАК СТЕВАНДИЋ?????НЕМА ВЕЦ 15 ДАНА НА АТВ И РТРС.ИЛИ СЕ ПРЕТВОРИО У ЧУБРИЛОБИЋА ИЛИ СЕ УВУКО ДО КРАЈА У МИЛИНО ДУПЕ!!!!@@??

Name

СУПЕР

23.12.2018 20:46

Зељка Бисерка Цвијановиц је родјена унука устаског сатника из НДХ Пеје Марица који је убијао и протјеривао Србе око Дервенте!

Name

Неда

23.12.2018 21:36

Цуј новинара Неда Украден Србијанска певачица.Ајде овако шта је Нина Бадриц?ција?ХРВАТСКА мајмуни једни а тако је и Неда СРПСКА.

Name

ЖИКА Ж

24.12.2018 06:26

Ово је пљачкашка, корумпирана, лоповска, просјачка држава. Докле овако. Свијет није забиљежио овако нешто слично.

Name

Били

24.12.2018 06:35

Срамота тако мало шта су народни пара узели ово није довољно за трошкове тих похлепни да је њих 500 дало по три хиљаде марака и ово што је дала геј премијерка било би висе.

Name

Ре Романија

24.12.2018 07:55

Што би те било стид што је на челу српске владе Бранабић,јесте лезбејка али је и једна од нај образованијих жена у институцијама до сада... Пре би се требао стидети што су у власти ови са дипломама из Н.С. Сам лопов до лопова... Размисли шта је боље или горе!.? Паметна жена лезбејка или задриго сељак који не зна двије реченице да састави а о успјесима и о раду за народ да не говоримо...

Name

прес

24.12.2018 08:01

Спрдња са сиротињом!Украду 200 милиона од градјана па онда на овај начин још милион и по.Зар нису могли ова средства предвидјети у буџету?Свакако их краду од народа!Парада кича! Гости дно дна.Па који идиот може хтјети да назове ретарда Шкору да прича с њим?

Name

Ре ДНК

24.12.2018 08:01

Код љубавнице ...

Name

075

24.12.2018 08:53

Антон Касиповић, Ален Шеранић, Жељка сатника Пеје унука, Додик(г), Неда од Имотског, Ана са Крка Брнабић, има ли Србина у Бања Луци...

Name

Последњи кинески цар

24.12.2018 10:06

@075; Поштовање, поздрав Вама и цијелој Тузли! Има Срба и у БЛ, а и у РС, али ми смо "мали Срби" ,као да имамо "шугу", и неможемо са својим ставовима изаћи на свјетло дана. Тешко је данас бити Србин и тешко се доказати поред ових "националиста, борчина, хероја и патриота". Да би био Србин мораш стално нападати људе других националности и мораш стално носити са собом заставу, барем значку, ако ти неко склони из ходника украде заставу?! Ипак, џаба им све то, ја се са њима небих мјењао. А, ова имена која сте набројали су еквивалент и пандам "Србима из Федерације БиХ који тамо чине власт". Узмите само код нас госпођу Наду Тешановић, и господина Касиповића, дежурне Хрвате СНСД-а. Господа су се "снашла" у овој мутнини и уживају.

Name

075

24.12.2018 16:27

@Последњи кинески цар Хвала Вам на поздравима и на лијепим ријечима!! Вама и Вашој породици желим све најбоље! Не знам како је у остатку БиХ али у Тузли је једина нормална средина за живот у цијелој БиХ, зато нас националисти свих дресова мрзе! Мало прије зезам кошаркаша Вујовића, доктора Вујадиновића и "шефа" Срба у Тузли Слађу Илића да ли СДП значи сада "српска демократска партија" јер огроман број Срба је у власти Тузле из СДП! Погледајте саставе "Слободе" у кошарци или ногомету примјерице, мултиетничност!

Name

искрено

23.12.2018 19:03

То је вас приватни провод и промоција. Давно сте ви показали своју хуманост, бригу, одговорност.... немилосрдно покрадајуци и униставајуци све нас. Лицемјерно,заиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

23.12.2018 19:32

дасе цвија одрекне мали дио своје плате пада виде и остали дабалебатори ето марака а овако покрасце и ово стосу скупили

Name

За Искрено

23.12.2018 23:04

Све лудјак до лудјака се јавља. Па јел ви знате ста писете од своје болесне мрзње.

Name

Рестарт X

24.12.2018 07:30

Е моје свезналице па ни болесна деца вам нису света ста све лупате.

Name

за за Искрено

24.12.2018 07:48

Ста глуматају неке хуманитарце, несрецо људска, луд си ти. Цецу возикају хеликоптером да јој јос пуне препуне дзепове и низ других бахатости, а на овај нацин хоце као да им углед порасте, па опет преко јадног и обицног цовјека. Имали су тринаест година, па сто системски то не уредисе, сто сад у будзет не уградисе? А, не, хоцу ја десет милиона, па цу као да будем добрица и да несто поклањам.....јој туго голема....

Name

Мука

23.12.2018 19:09

Теско нама кад зивимо од хуманитарног сакупљања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њихова представа

23.12.2018 20:35

Доктори у Касиндо болници, боље реци бараци, без икаквих услова за рад, добили плату за август, а пензионо и социјално није уплацено 8 година.

Name

Гоци

23.12.2018 19:10

Свака цаст Предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

23.12.2018 20:02

Пејина унука није мој предсједник.

Name

Брезовљан

23.12.2018 21:17

НИ МОЈА.

Name

Дрекавац

23.12.2018 21:20

Није ни мој.

Name

Рестарт X

24.12.2018 07:34

Па селите се негдје где је председник по васој мери - ви пљуваци свега и свацега.

Name

за Гоци

24.12.2018 09:11

У мом мјесту када се појави хеликоптер на небу, дјеца скацу и вицу, ево Додика, ево Зељке,а не ево хеликоптера. По свему смо задњи у Европи, осим по корупцији и баханалијама. Кобасицар, саторски пјевац........

Name

Скептик

24.12.2018 09:13

Рестарт x, мамлазе један, зашто да се ми селимо? Па наши преци се нису исељавали ни када су били под Турцима, Аустроугарском, краљевином, НДХ... а поготово нећемо сада, када смо створили Републику Српску. Нормално да усташка унујка није предсједниг Срба у РС нити је то био ДодиГ. а што не би њих двоје остишли из РС а и ти заједно са њима, да на миру овде живимо као сав нормалан свијет?

Name

Тако је то

23.12.2018 19:11

Ово дјеца видјети неце...теско оном ком Додик и Вуциц помазу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.12.2018 20:33

Види се да си репа без корена,

Name

А

23.12.2018 21:17

Ти си са репом.

Name

Ре ре

23.12.2018 21:52

Бар нисам усташка унука.

Name

За Ре Ре

24.12.2018 08:07

И горе си од тога.

Name

Познавалац прилика

23.12.2018 19:12

Пљачкају народ и уништавају га, а глуме хуманитарце. Какви монструми. Ваљда је овај затуцани народ нешто схватио напокон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАСТАВНИК

23.12.2018 19:12

ЈЕСИ ПОЊЕО ЗАСТАВУ МОЗДА БИ ВИСЕ САКУПИО ЛООВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.12.2018 21:18

Каже се понио.

Name

?!

23.12.2018 19:18

Неке незапослене мајке и њихове бебе нису имале право на пелене по васем скарадном закону, и ако нису имале годину дана. И бебе дијелите, која це беба јести а која неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.12.2018 19:20

Ако је Слобода позвана, а није био њен муж, то је онда циљано, бојим се да ће и она бити донирана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.12.2018 21:18

Болестан си.

Name

Вирус

23.12.2018 19:21

Колико це додо ронхил узети за себе и своје унуцице.Даце бог да и њима треба ова установа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре вирус

23.12.2018 21:17

Убиће те толика злоба, човече.

Name

За Вирус

24.12.2018 07:43

Јадна је земља по којој ходас.

Name

Ђорђе

23.12.2018 19:24

Питање за "Фикуса"; Ко је убио Оливера Ивановића?.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стане

23.12.2018 19:27

јадно и цемерно...цех је био пуно веци...здерало се ,масала и износило на споредни излаз...све сама полтринска дјубрад...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобо

23.12.2018 22:01

Само пиће је било као послузење. Без алкохола.

Name

Боки2

24.12.2018 07:39

Коњу имас ли оци само сок и вода.

Name

Реци Цу Само Једно

23.12.2018 19:37

Дабогда ово никоме нетребало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки2

24.12.2018 07:44

Браво.

Name

ево банке цигане мој

23.12.2018 19:48

Ја сам мислила да је ова Нада Украден српска пјевачица кад није него србијанска. Ја сам прилично збуњена. Али нек је бар кесу одрјешила и платила свој наступ. Исто тако и Додик и овај Ћубриловиц за којег казу да има силне милијоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чудим ти се

24.12.2018 07:38

Па она је у пензији..?? Није ваљда да још пева..??!! Зашто не пусте младе да певају. Јер, стара пјесма вели '..ја хоћу живот, љубав и младост, ја хоћу севдах, пјесму и радост..' А тога нема са овом и колегицама њеним, које по инерцији више глуме него што певају.

Name

Боки2

24.12.2018 08:13

Да требало је да пјевају оне вехабије Јале и Бубе.

Name

Ратко

23.12.2018 20:33

Својевремено сам био председник једног удрузења. Пре мене пракса је била да се томболом (симболицном), покривају троскови друства. Посто је друство радило са децом ја сам то укинуо с образлозењем да се деца не смеју уцити (нити то да виде)томболи. Ето ми смо деца (51 година) а ови наси бурле и бисерка уце нас нецем слицном. Ово је пораз за дрзаву а за актуелне фунционере велика срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зналац

23.12.2018 20:34

А колико је костао лет до Бањалуке авиона Владе Србије?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

23.12.2018 21:23

Ма, Баја части!

Name

Игор

23.12.2018 20:46

Чубриловићу ста оно реце за педере ? Смијес ли то поновити за тим столом ? Хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Супер

23.12.2018 20:59

Какве то има везе са дјечијим доплатком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

чубро

23.12.2018 21:04

ДерПе је синоним, ал не смјем ни то. Ја се не мјешам ниушта. Ја сам обичан мућак и блећак. Не знадем ни како ми се странка зове. Ето не знадем ни којим језиком говорим. Неки кажу да је папански а неки веле да је кафански овај мој језик. Само ме не питајте за милијоне, и за њу РКЋ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.12.2018 21:08

Шминкери са народне грбаче мала је то цифра поред вас толико новостворени на незаконит начин милионера у РС, заједно са вама који ту парадирате пијете и једете све на блинт џабе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М-75

23.12.2018 21:27

Не дам више ни 1 КМ ни најтежим случајевима, док ми не доставе писани доказ да им ни једна надлежна институција није помогла, тј., да их је одбила! Банда ће красти милијарде, а да народ лијечи дјецу СМС порукама! Ма, мрш тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

23.12.2018 22:07

Па то су ионако насе паре..70000км од позива...1.000.000 и кусур су обезбједиле дрзавне фирме..тј ти директори а други дио министри од својих будзета..једноставно сами себе краду.....уз помоц мајке србије односно вуцица од 250.000€....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

23.12.2018 22:37

Шта би се пара скупило да се појединци не уградјују у набавку медицинске оореме за болнице у РС од добављаца Медицал из Мостара јер се у договору цијене увецавају и до два пута у односу на њихову праву вриједност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

23.12.2018 23:11

Отмено друштво све мој до мојега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

23.12.2018 23:17

Корисно је било шта да капне у буџет..јбг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крадја

24.12.2018 00:03

Тај новац је из буџета од овог народа ,то је могло да се издвоји редовним путем без великих трошкова церемоније .а велики дио биће украден и заврсице у приватним џеповима. Тешко овом народу ако га овакви буду спашавали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Багра

24.12.2018 01:32

Окупила се багра бахата да донира оно сто су покрали. Хуманитарци! Покрали све сто се могло! Сељацке јајаре опонасају запад! Видјела заба како се коњи поткивају! Сверцер и Бисерка, Паприкар и Алапаца умислили су са су богови! Бисерка је РС мјера за глупост, а Рудоња за бахатост, лаз и мафијаса. Јадна су та дјеца за коју они донирају, отеце им дупло!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФРЕЕ

24.12.2018 05:26

Које је ово лицемјерство ...прво опљацкају све сто стигну (цаст изузетцима) а онда као донирају дјеци....покраду једну милијарду км а онда врате један милион км....Само је сиротиња прикупила позивима 70.000 км и то је право стање у народу којег су довели до сиромаства........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

24.12.2018 05:42

Чавић сједи, ждере и једе, за столом до Мило(К)рада у друштву са Стевандићем. Лустрација би требала важити и за све који су били опозиција овом Диктатору, само оставити судским решењем пар младих опозиционара. Поздрав добрим људима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

24.12.2018 07:09

Допуна: Јуда Ишкариотски = Чавић Лауштски. Поздрав за добре људе Лауша...

Name

Ђорђе

24.12.2018 07:39

Допуна: На првој слици горе, иза леђа Бисерке види се труп Стевандића, главурда вјероватно није могла стати. право насупрот њега сједи Јуда Чавић Лауштски, сви у пакао, цијела сала... Поздрав добрим људима...

Name

Посматрач

24.12.2018 06:45

Чему оволика мржња према свему што је српско или долази из Српске? Чему ово све води? Немогуће да овако мало Срба овде коментарише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

4

24.12.2018 09:44

Ста ти видис овде Српско.....ПЕИНА УНУКА...БРБАРИЦ ЛЕЗБАЦА ПОЛУТАКА...СЕРАНИЦ МУСЛИМАН КАСИПОВИЦ ХРВАТ..ГОЛИЦКА ОД ОЦА МУСЛИМАНА МАКЕ ХРВАТИЦЕ..и да не набрајамо...СТАЈЕ ОВДЕ СРПСКО ПОЈАСНИ...

Name

Фуннy

24.12.2018 07:19

Казе Ана ове године у РС из Србије улозено 9 мил. Па како их није срамота, па ово је цифра једне веце зграде...хеј, 9 мил за цитаву годину, а толико љубави се спомиње...па то је смијесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Више је кеша...

24.12.2018 08:09

... Прљавог отишло у БГ из РС.

Name

055

24.12.2018 07:42

Ја овдје видјех Вишковића,у овом набрајању њега нема,ил је грешка ил намјера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неда

24.12.2018 08:46

Е недо недо, зар ниси могла бољи сто да надјеш?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

24.12.2018 13:52

Пришла своја својима. Крв није вода. Знаш ли уопште како се изјашњава Неда из Имотског? Страшно је ово невријеме у којем живимо, а људи оћоравили, неће да виде, него још и подржавају! Ништа нисмо научили из свих ратова у којима су нас клали као пилиће!

Name

БОБА

24.12.2018 15:53

СВЕ ЈЕ УШМИНКАНО СВЕ СУ ЛИЧНЕ ПРОМОЦИЈЕ. СВЕ ЈЕ НА НИВОУ АЛИ КАД СЕ ХОДА ПО УЛИЦАМА ГРАДОВА ПОПЛАВЕ РУПА ДО РУПЕ АКО НИСИ У СТРАНЦИ ВРАЧАЈ СЕ У 15 ВИЈЕК. ЉУДИ МОЈИ ХОДА ЛИ ИКО ПО ЦЕСТАМА НИКАДА НАМ ГРАДОВИ НИСУ БИЛИ ГОРИ САМО ЈЕДНА УЛИЦА У ЦЕНТРУ А ОСТАЛО ЈАД И ЧЕМЕР СВИ СЕ ЗГРАЖАВАЈУ.СВЕ ЧОВЈЕК РАЗУМИЈЕ АЛИ ДА ИМА ВИЛУ И ВОЗИ АУДИ А УПАДА У РУПЕ ДО КОЉЕНА.ТО СМО МИ.СВЕ ЈЕ УЗАЛУД СТВАРНОСТ ЖИВОТА ЈЕ САСВИМ НЕШТО ДРУГО.ХОЋЕМО ЛИ МИ УВИЈЕК ГЛЕДАТИ ИСТЕ ФАЦЕ СТРАНАЧКЕ ,ОДВРАТНЕ ИМА ЛИ ИШТА НОВО, ДОДИЈАЛИ СТЕ БРАТЕ ГДЈЕ ГОД СЕ ШТА ДОГАЂА УВИЈЕК ИСТА ПОСТАВА.САЧУВАЈ НАС БОЖЕ ОВИХ УЧМАЛИХ ЛИКОВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Окупљени поганлик једног народа

25.12.2018 22:35

Криминалци у политичком врху, па и они каткад " имају срце", треба се показати .... јел, тако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

26.12.2018 05:56

Све док се дјеца и одрасли лијече позивом на хуманитарни број, а хеликоптери купују народним парама , нема од нас ништа.

ОДГОВОРИТЕ