Ноле и Златан - супер ортаци!

"Новак је иста особа коју видите на телевизији и приватно, и то ми се много допада код њега", поручује шведски фудбалер.

Тенис 25.12.2018 | 19:30
Ноле и Златан - супер ортаци!
Златан Ибрахимовић тврди да са Новаком Ђоковићем имао веома присан однос и да се често чују.

Од када су се упознали, на мастерсу у Паризу 2013. године, када је Ибрахимовић наступао за Пари сен Жермен, одржавају пријатељске контакте.

"Добри смо пријатељи и често се чујемо. Пратимо један другога шта радимо и какве успехе бележимо. Супер сам срећан због свега што је урадио ове сезоне, због начина на који се вратио после повреде и због тога што се вратио на место број један које му и припада", поручио је Ибрахимовић.

Ибрахимовић цени највише код Новака то што се не фолира.

"Он је сјајан тип. Он је иста особа какву видите на телевизији и у приватном животу. Неки спортисти имају једно лице за јавност пред камерама а друго у стварном животу, а Ноле је увек исти и то ми се много допада код њега", рекао је Швеђанин.

"Са Новаком је лако дружити се. Он је позитивна, веома занимљива и духовита особа, која увек шири позитивне вибрације".

Шведски фудбалер, који наступа у МЛС у САД за екипу Лос Анђелес Галакси, каже да су и његова деца била одушевљења када су упознала Нолета.

"Моји клинци не играју тенис - баве се фудбалом и борилачким вештинама, али су импресионирани Ђоковићем. Били су веома срећни што су га упознали".

Златан не крије да није вичан тенису.

"Више волим да лопту ударам ногом неко руком. То добро радим, тако да ћу остати чврсто на земљи", нашалио се Ибрахимовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

25.12.2018 19:55

Господа.

ОДГОВОРИТЕ