Капитен Напретка нови фудбалер Звезде!

Милош Вулић, доскорашњи фудбалер Напретка, друго је зимско појачање Црвене звезде, саопштио је клуб из Љутице Богдана.

Фудбал 21.12.2018 | 17:15
Капитен Напретка нови фудбалер Звезде!
Вулић је рођен 19. августа 1996. године у Крушевцу. Са капитенском траком на руци до сада је предводио екипу Напретка, а спортски сектор Звезде дуже време пратио је његове игре.

"Милош је централни везни фудбалер кога смо заиста дуго гледали и проценили смо да је он калибар играча за Црвену звезду. Већ сада поседује изузетне квалитете, пре свега креативност на средини терена. С обзиром на то да има само 22 године уверен сам да ће у будућности бити још бољи и да ће достићи велике висине у црвено-белом дресу. Уз њега, на средени терена имамо и Крстичића, Јованчића, Јовичића, Чаушића и Милош ће имати од кога да учи и уз њих на терену ће бити још бољи него што је био у Напретку" рекао је спортски директор Митар Мркела.

Млади везиста истакао је колика је част постати део најтрофејнијег српског клуба.

"Изузетно задовољство и част за мене представља чињеница да сам добио позив од клуба као што је Црвена звезда. Сви ми знамо колико је Звезда велика и када почнемо да играмо фудбал сањамо да обучемо једног дана црвено-бели дрес. Ово је велики корак напред у мојој каријери. Надам се да ћу оправдати очекивања свих људи у клубу и навијача", рекао је Вулић и наставио:

"Много ће ми значити искусни играчи које ћу на тренинзима и утакмицама имати уз себе. Играо са против њих са Напретком, видео сам да поседују изузетан квалитет и сигурно ће ми њихово искуство много помоћи да напредујем у каријери. Пратио сам све утакмице Црвене звезде, посебно у Лиги шампиона. Срећан сам што су момци имали јако успешну полусезону. Надам се да ћемо наставити у истом ритму и на пролеће. Лично ћу дати максимум у свакој прилици, борићу се за грб Црвене звезде и надам се да ћу тако помоћи екипи да оствари све своје циљеве", закљућио је Вулић.

Иако је пауза у току, наш спортски сектор ради пуном паром како би и у наставку првенства црвено-бели остварили одличне резултате.

"Постигли смо лепе резултате у претходном периоду, али Црвена звезда не може да стоји. Ово је клуб који захтева стални рад, константно корачање унапред и у складу са тим ми радимо радимо свој посао и чинимо Звезду све бољом сваког дана", поручио је Мркела.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар