Украдено злато из куће на Палама

Непознати извршилац или више њих украо је златни накит неутврђене вриједности из породичне куће на Палама, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Република Српска 21.12.2018 | 11:04
Украдено злато из куће на Палама
Припадници Полицијске станице Пале пријаву о наведеној крађи у кући у Улици Старине Новака примили су у сриједу, 19. децембра, у 20.50 часова.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела тешка крађа.

Полицијској станици Пале јуче је пријављено је да је лице чији су иницијали М.Ћ. у мјесту Прача, општина Пале, учествовао у лову са ватреним оружјем, за које не посједује одобрење, затим испалио неколико хитаца кроз прозор ловачког дома у наведеном мјесту.

О наведеном догађају је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва који је наложио да се М.Ћ. уручи прекршајни налог, а након документовања предмета против истог тужилаштву достави извјештај о почињеном кривичном дјелу недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево пријављена су три кривична дјела, нису регистрована нарушавања јавног реда и мира, а догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар