Додиков квартет хоће смјену у СДС

Паду Вукоте Говедарице са чела СДС-а свакако би се силно обрадовао и Мићо Мићић из Бијељине, али се он још чува директне конфронтације са предсједником странке, свјестан да Говедарица има подршку високих функционера, попут Младена Босића, Мирка Шаровића и Драгана Мектића.

Република Српска 20.12.2018 | 21:50
Додиков квартет хоће смјену у СДС
Симпатизери Милорада Додика у редовима Српске демократске странке (СДС) изгубили су још једну битку, јер поново нису успјели смијенити предсједника странке Вукоту Говедарицу, што би им омогућило да одведу СДС у коалицију са СНСД-ом. 

Говедарица је практично распустио Скупштину СДС, након што су се на њој појавили делегати из Добоја и Челинца, чији су општински одбори раније расформирани, јер су неки прије, а неки након избора 7. октобра, стали на страну Млорада Додика. 

Говедарица је рекао да није било услова да се Скупштина одржи, јер се радно предсједништво није могло договорити о томе да ли распуштени чланови из Добоја и Челинца имају право учешћа.

"Да не би долазило до даље конфронтације унутар странке, сматрао сам да је боље да Скупштина не буде одржана", рекао је Говедарица.

Ситуација на самој Скупштини била је на ивици физичког сукоба, а према сазнањима Журнала делегати из Добоја и Челинца били су спремни за насиље и изазивање хаоса, како би јавности показали да Говедарица не може да влада странком и да због тога треба да буде смијењен. 

Донедавна предсједница младих СДС-а Нина Букејловић на Скупштину је стигла у пратњи свог мужа, који је тјелохранитељ Обрена Петровића, те још једног „жестоког момка“.

Петровић је због отворене подршке Додику и Жељки Цвијановић искључен из СДС-а. Букеловићева је пасторка Обрена Петровића, а широј јавости је постала позната након избора тврдећи да је Бошњакиња, како би се докопала компензационог мандата (што није успјела), мада се прије избора званично декларисала као Српкиња. 

Из СДС је искључен и Борис Јеринић, који је постао један од највећих подржавалаца Милорада Додика. 

Осим Букејловићеве и Обренових „војника“, на Скупштину СДС-а је дошао и Горан Тубак, који је прије избора смијењен са мјеста предсједника челиначког СДС-а и избачен из странке. 

"Ово није продубљивање кризе, ово је само покушај да превладају одређене структуре у СДС-у које имају потпуно другачије размишљање од мене. Сматрам да треба водити досљедну политику, да треба бити достојанствен и нисам спреман да изневјерим све оне грађане Републике Српске који су ми дали повјерење на политици оштре осуде против владајућег СНСД-а", рекао је Говедарица након што је распустио Скупштину странке. 

Говедарица има већину у Главном одбору странке, који је раније потврдио да не жели у власт са лидером СНСД-а Милорадом Додиком.

Предсједник СДС-а је наложио да се у року од тридесет дана у име свих регионалних одбора предложе чланови Изборне комисије за унутарстраначке изборе.

До унутарстраначких избора неће бити нове Скупштине СДС-а и странку ће водити Говедарица, чиме је у доброј мјери амортизовао ударе својих противника, који од октобарских избора непрестано, на све могуће начине, настоје да га уклоне са чела странке. 

Ударни квартет Додикових људи у СДС-у су Драгомир Васић из Зворника, Душан Берић из Приједора, Драго Бундало из Костајнице и Милован Цицко Бјелица из Сокоца. 

Бјелица није успио јавност, а ни већину чланова Главног одбора странке, као ни Скупштине СДС-а, убиједити да Вукота Говедарица мора отићи са чела партије. 

Свима њима заједнички мотив је преузимање контроле над странком и њено стављање под контролу Милорада Додика. Неки из квартета су уцјењени, на разне начине. Поједини се надају да ће полтронисањем Додику избјећи процесуирање за ратне злочине пред правосудним институцијама БиХ, некима су из ладица извучене кривичне пријаве због проневјере новца, поједини желе да им се врате старе позиције и утицај у странци. Свима је заједничко да припадају или да њима управљају старе удбашке структуре, које настоје процесима дириговати из Србије. 

Паду Вукоте Говедарице са чела СДС-а свакако би се силно обрадовао и Мићо Мићић из Бијељине, али се он још чува директне конфронтације са предсједником странке, свјестан да Говедарица има подршку високих функционера, попут Младена Босића, Мирка Шаровића и Драгана Мектића.

Наредних дана може се наставити ново чишћење СДС-а, медју првима би могли бити пометени Душан Берић из Приједора и Драгомир Васић из Зворника. 

Аутор: Љиљана Ковачевић
Извор: Журнал.инфо

Коментари / 97

Оставите коментар
Name

црвени хоризонти

20.12.2018 20:57

Додик је покуповао све живо а и мртво што говоре резултати задњх избора. Али није он проблем, него ми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

20.12.2018 21:17

Додика је Човић натегнуо, али оно право мушки ;) хттпс://вијести.ба/цланак/432531/снсд-на-цекању-пробосанске-странке-против-формирања-вијеца-министара

Name

СДС Р Српске В.Говедарица

20.12.2018 21:28

Овај квартет сто ради против Вукоте треба да зна да нас има спремних за Вукоту и главу дати! Зивио Вукота!

Name

неутрон

20.12.2018 21:35

Искрено ми се цини да је господја велики фан Говедарица а противник Додика и из тих разлога је извела све ове конструкције о онима који другације мисле у СДСу а у Вукоти као продузеној руци Босица види крвног непријатеља Додика и кооперативног лика са медјун. представницима који га такодје не могу смислити и зеле лосе РС.

Name

Па

20.12.2018 21:40

Поруцио бих западним моцницима ако сви знамо да вам толико омрзеног Додика мозе срусити само јака дрзавотворна партија СДС а не партијице попут ПДПа, НДПа и сл. засто не помогнете пројектима и великим инвестицијама опстине у којима влада СДС. А не да стимулисете новцем свесрпску свадју, стимујете им да гласају против пројеката у РС, да протестују, лупају своју РС, говоре гадости против цовјека који РС успјесно цува 15 год. да исмијавају српску заставу. Зато никад нецете побиједити. Помозите своје миљенике да праве боље зивотне услове него Додик.

Name

Вук

20.12.2018 22:08

@Па Друг, свакавих сам се глупости овдје начитао и нагледао, али ти си апсолутни побједник :Д Чуј, западни моћници не могу срушити мрског додика, и за то им треба "државотворна СДС" (мада искрено, не знам на коју државу мислиш)..... Па за западне силе додик је мали миш, јок..мали црвић, не знам јеси ли ти свјестан снаге једне Америке, Њемачке, Енглеске итд. Па они да вечерас кажу доста нам је Додика и његових пиз*арија, он не би дочекао сутра у ово доба да буде на власти!

Name

Дадо

20.12.2018 22:08

Невјероватно колико лемију смета Вукота. Права конкуренција. Кад буду равноправни на терену леми губи. Сад је било 5 на 2. Кад буде 5 на 5 онда се може играти равноправно.

Name

@СДС Р Српске В.Говедарица

21.12.2018 06:21

А гдје сте били на скупштини да га одбраните од добојских батинаша?!?! На муци се познају јунаци!

Name

Мима

21.12.2018 06:42

Можете да се копрцате до миле воље, гуслар мора да оде!

Name

Ре Неутрон

21.12.2018 07:05

Ти да нешто знаш неби себе назвао Неутрон него Електрон а овако си Полтрон

Name

21.12.2018 07:18

Додик и његови мафијаши не играју никада равноправно напримјер 5=5 него ударају 15 на једнога

Name

Госпа_ПД

21.12.2018 07:26

Ста има Папак Додик са Гусларом Говедарицом? Гоп. Говедарица бар није конвертит, а Гусле су увијек биле и остале један од симбола српства!

Name

Искрено

21.12.2018 07:48

Најискренија подрска Вукоти и ПОЗИВ: ако сада подлегнете притиску ових тзв. ствараоца РС, сврстацемо Вас у противнике РС. Одлуците. Нека имате само двапостенацлана уСДС и Ви треци-довољно је!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

РЕ: Вук

21.12.2018 07:51

Све изрецено 100% потписујем, јер не постоји друга истина!

Name

@ СДС В Говедарица РЕ РЕ

21.12.2018 07:56

Ниста ти не брини, ми смо за Вукоту стално на вези и кад је "на муци" и када је "у добру". Све пратимо, информисемо Вукоту и наравно ту смо негдје. Зивио Вукота!

Name

Ре

21.12.2018 08:27

Вуле, само их цисти! Јаци си од њих и психицки и физицки! 1 на 1 ти ниста не могу, а сада се групасе и иду на тебе десет на 1, педесет на 1, сто на 1..... Ти имас 280000 људи иза себе, Цицко ни 1000, Васиц исто, Бундало ни узу породицу нема иза себе, Бериц ни зену нема иза себе, Мицо оно несто близих сарадника у Бијељини и то је то. Прави прицу у Добоју, то је сада први прави "фронт" гдје мозес нокаутирати оног малог из групе.

Name

Супер

21.12.2018 09:35

Вукота, само настави тако. Одличну услугу радиш позицији. Подршка за тебе! Уз тебе смо.

Name

ДРАГО

21.12.2018 16:15

Па у којем то већем граду од 20000 људи Вукота има подршку?

Name

Исток

21.12.2018 19:22

Никад нисам био цлан ни једне странке. Понадао сам се да це се СДС , коју слабо цијеним, исцистити од ових који ми и кваре добру процјену квалитета странке. Медјутим , цитајуци коментаре налетим на овај задњи од овога сто је спреман и главу за Вукоту дати и сав се сморим. Е због таквих тврдоглавих , задртих да одају слику глупих СДС не иде даље. Није довољно бити тврдоглав ко мазга и одлуцан у својој "цеститотости" до задње капи крви сваког цлана странке. Таквим тврдим ставом производис овакво стање које опет не иде никоме на руку осим Додика. Мицо Мициц је прагматицан , не бас постен ал цини ми се у овом тренутку пуно бољи избор од Говедарице. Јос када би знао слозити странку на квалитетан нацин било би наде Додику ставити соли на реп. Овако , Додо само задовољно трља руке и гледа како се противници кољу ко пси око коске. Цијеним да је Вукота дао нека предизборна обецања. Не би му ваљало да то не испуни . Мјесто свакако неце задрзати , или барем неце задрзати и остати на целу оволике партије. Мозда СДС не вреди , барем ово сто ја видим у свом локалу мали број квалитетних људи . Тек један два цовјека. Остало све рецидиви и потенцијални ухљеби. А нико нема да ту странку , барем у локалу поведе да народу , барем који хе дао гласове за њих , буде боље и да се показе друга страна медаље . у НАРОД МОРА ВИДЈЕТИ КАКО ЈЕ ТО КАДА СЕ О ЊЕМУ БРИНЕ СДС. И то се мора показати дјелом . Планове раде на сто , погледајте ко је ста предлозио па процјените за цијом памецу се ваља повести , односно ко то даје најпаметније предлоге и ко би требао да води странку и народ.

Name

за Мима

21.12.2018 19:31

Али кад теби загусла

Name

реално

21.12.2018 21:36

За исток.Те мале ситне продане дусе као ти, похрлисе саме у загрљај хоботници. И ста би, на папиру мртво слово на истоку ниста ново.Неце ни бити, осим помнози број цланова породоице пута 5 хиљада км, које сте дузни некоме за некога. Узивај

Name

Раде

20.12.2018 20:58

Додиков кварт нека једе г..... заједно са Рудоњом Ронхилом шверцером цигарета 90 91 92 93 до 95 г а данас он ужива и његови јатаци зашто су се борили и гинули борци а он им данас неда ни за хљеб све штоје украо дабогда му нетребало нити његовој породици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самокритика

21.12.2018 07:13

Додига је папак и конвертит, ипак је био предсједник Републике Српске! Браво Срби у РС!

Name

нада

20.12.2018 21:04

Свака цаст за Вукоту, Босица, Саровица, Мектица и све искрене људе СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

20.12.2018 22:00

Свака част часним људима који се нису огријешили

Name

оснивац СДСа

21.12.2018 10:23

Ала си набројала патриоте. Због мрзње према Додику не видите исправно ко је смеце у насим редовима! А има смеца колико хоцес.

Name

ре оснивач СДС

21.12.2018 12:38

Зашто ријеч мржња? Ако сматрам да Предсједник државе И Влада воде погрешну политику и да нас је то економски уназадило, не значи да неког мрзим.

Name

Милош

20.12.2018 21:04

Говедарице под хитно изкључуј гремлина Бјелицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били...

20.12.2018 21:05

Драго Бундало је само на папиру цлан СДС-е одувјек је радио против ње и био је слуга Марка Павица и Додика због лицног интереса. Истина зива. СДС-а је побједјивала на изборима а такви као он продавали су гласове својих гласаца. То знају и врапци на грани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

20.12.2018 21:06

Ја сам против полтронства лицемјерном западу али навијам за Говедарицу да остане на челу СДС-а још неко вријеме док тотално не развали СДС-ово полтронско гнијездо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.12.2018 22:30

Шупчино- колико милијарди посједује породица Дидик и кумови а које ће народ да грца годинама ? Све у име измишљеног чувања РС., РС су омогућили Амери и траје зато што они тако хоће.

Name

Милан

21.12.2018 05:17

Е мој Радојице,немам ти ста рећи него покри се и ћути.

Name

ре ре

21.12.2018 06:52

А шта мислиш колико богатство имају СДС-ови функционери ? Сви су они, без обзира на страначку припадност, велики пљачкаши народа. Према томе, не штитите никога од њих, јер њих није брига за вас.

Name

Радојица

21.12.2018 08:02

Представнике СДС-а и осталу опозицију подржава УСА , њихове изгубљене изборе проглашава нерегуларним а за њихове представнике гласају муслимани и на нивоу РС и на нивој БиХ. Додик је под санкцијама УСА и отворено против НАТО. Пошто сам ја глуп по неким читаоцима овдје хајде нека ми неко паметан објасни шта то може да значи?

Name

Маријаш

21.12.2018 12:34

Добро наш Радојица.Лијепо је признање да си глуп и ништа паметније ниси ни могао написати.

Name

Радојица

21.12.2018 14:24

Ето ја овако глуп водим да Вукота разваљује СДС и ако ова порука икако може доћи до Додика замолио бох га да не дира Вукоту док не заврши посао. А ти паметни ниси могао ништа порећи од мојих навода. Изгледа да ти смета ако је неко против НАТО-а и да гласаш за кандидате који имају подршку америчке амбасаде и муслимана.

Name

реално

21.12.2018 21:59

Радојицекао тоцил си. Искрено, зао ми је!

Name

Радојица

22.12.2018 08:48

Баш волим што сам глуп за ове "интелигентне" који ништа не кажу него само каракреризују. А покушај омаловажавајуће карактеризације без наведених основа говори више о оном ко је ту карактеризацију упутио него о оном коме је упућена. Дакле поносим се што сам глуп за неке овде читаоце јер да нисам био бих на њиховом нивоу непристојне конверзације. ДОЛЕ НАТО И НАТО ПОСЛУШНИЦИ!

Name

Вица

20.12.2018 21:13

Браво мајстор остро и поземљи.Бурле и Бисенија два велика апаца.Вукота само напријед и доце један дан кад це Бурле и Бисенија ици ита ресетака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

20.12.2018 23:01

Јаране да се ти ниси можда најео бунике!?? О чему ти причаш!??? Благо теби, ни бриге ни памети

Name

Ре

21.12.2018 05:41

А онда це доци неки други Бурле да нас јасе. Није проблем у насим водјама, вец у нама.

Name

БОБА

20.12.2018 21:16

ГОСПОДИНЕ ВУКОТА ВИ СТЕ ЗГОДАН И ЛИЈЕП ЧИСТИТЕ СВЕ РЕДОМ ЉУБОМОРНИ СУ НА ВАС.ОКО ВАС СУ СВЕ МРТВАЦИ СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wорд

20.12.2018 23:02

Е чуј лијеп, па у шта гледаш, мени је као теле.

Name

!?

21.12.2018 22:01

За Wорд. Цус андјели с' тобом!

Name

Љиља

20.12.2018 21:25

Вукота само напред,олос му не мозе ниста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејанпд

20.12.2018 21:28

Евидентно је да је једини ПДП препознат од младих струцних људи, углавном економске струке, сто је логицно, имајуци у виду њихове компетенције у смислу тренутка у којем се налазимо. Као такав је понудио и рјесења, конкретне потезе, покренуо какву-такву самосталну ванинституционалну борбу, те мобилизовао све, мада скромне, ресурсе на разоткривању цињеница и презентовању обицном народу. Као таква, цини ми се да је ПДП једина преостала странка, као спој искусних, али и даље не много старих у врху, те нових младих, енергицних и образованих снага, која мозе или има капацитет да стане на цело покрета који би покренуо промјене у смислу конкретних промјена у РС, стета је сто у свом блоку имају СДС, странку која и даље има најбројније цланство, највецу подрску народа, али немају сразмјерно томе и средства, толико година у опозицији, немају адекватан програм и план којим би задрзали или цак привукли и нове бираце, немају цак ни јединство унутар странке, но свеједно не виде или неце да виде свој проблем, одраде козметицке промјене и у нади да це им Додик дозволити постене изборр(сто никад доцекати неце), покусавају искористити незадовољство градјана актуелном власцу/резимом у континуитету, те тако поразити ову анархију, сто нас доводи до ове пат позиције. Дајте оцистите странку од издајника, реорганизујте, направите конкретан план, програм и нацин рада, станите уз ПДП и крените у активну борбу вец од Нове године, уцините напокон несто конкретно за градјане док јос имате подрску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Дејанпд

20.12.2018 21:51

Сто вас на Палама напустисе три одборника, односно издадосе?

Name

РЕ

20.12.2018 21:52

И ја се слажем са вама у потпуности. СДС никако из покрета да се трансформише у странку. Када је незадовољство народа било на врхунцу изборном крађом и изборним инжењерингом и када је могла критична маса да се изведе на улице и избори прогласае неважећим ето у СДС- неслоге у лику Обрена, Бјелице и Миће (Миће онако мучки и испод тиха) и осталих трабаната који амнестирају СНСД-ову флагранту крађу гласова. И то одмах и експресно након избора. Сви неспоразуми и анализе су се требале оставити за касније. У змијско легло се не иде да се преговара, већ се то легло растура не бирајући средства. У памет се браћо, оставите неспоразуме у противном ће Додик доживотно владати.

Name

Блиц

21.12.2018 05:47

И ПДП је странка интереса

Name

ре БЛИЦ

21.12.2018 12:42

Е нек је СНСД поштен. Сви раде у пошти.

Name

кмер

20.12.2018 21:36

Још један у низу ...и низу...наводно ,, провјерених,, дешавања у СДС у задњих пола године - разликују се само по ароми кухиње која их је ,,скувала,, - и не заборавите - сутра сигурно друга кухиња ,, кува,, са својим ђаконијама- и тако до неког Богојављења...а странка издише- само су сада битни ,,кувари,, а странка служи као обичан офуцан стари столњак на који главари СДС износе своје ,,меније,,уз помоћ ,,добро упућених новинарских пера,, који досољавају наручена ,,јела,, онога ко им је ,,симпа,, или недај боже даје лијеп бакшиш или обрнуто мећу горке траве ...е мој Јоване Рашковићу и Радоване Караџићу...!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видис...

20.12.2018 21:40

Навалили сте као керови једни на друге. Позиција-опозиција, појма немате ни једни а ни други. Могао би и поцети и заврсити 3. свјетски рат, ви би опет били заузети, први крадјом а други завидјењем сто они нису ти који купе паре и краду. Оцајни сте сви по реду. Класицно, од дрвета не водите суму. Све вас треба птотјерати одавде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еее

21.12.2018 05:42

Апсолутно сте у праву. Наса посла.

Name

Поздрав из Добоја

20.12.2018 21:53

Идемо са информацијама из Добоја. Изгласали су одборници у Добоју да распоп и наркоман Јериниц буде замјеник градонацелника. Он це бити кандидат неке групе под називом заједно за Добој, а план им је да заједно идемо из Добоја. Једно велико хвала Додику сто их је избацио на поврсину све оне који су константно радили против СДСа, а били су цијело вријеме унутра. Хвала ти Милораде, бољи потез за опозицију и СДС ниси могао урадити. Обрен Петровиц је особа која има много муља на себи, па је полетио Додику да га стити, а он це њему да да два посланика, Нину, и све те људе који су окрузени око њега, само да он неодговара за своја злодјела. Одговоран је за ратни период у Добоју, одговоран је за поплаву, за криминалне радње у граду( продаја градске имовине), за градјевински криминал такодје, тако да, ето разлога засто је отисао Додику. Он мисли да одговарати неце, али хоце, па бар пред Богом. Пуна подрска ВУКОТИ и не дозволи папцима да ти се обрацају, јер са дјубретом људским НЕМА РАЗГОВОРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПОЗДРАВ ИЗ ДОБОЈА

20.12.2018 22:15

ОДЛИЦАН КОМЕНТАР! ОД СЛОВА ДО СЛОВА ТАЦАН! Г ДИНЕ ВУКОТА СПАСИТЕ НАРОД У ДОБОЈУ!

Name

Искрен

20.12.2018 22:28

ГОВЕДАРИЦУ СУ ИЗДАЛИ И МИЦО И ВАСИЛИЈА.ПОД ХИТНО МОРА ИХ СЕ РИЈЕСИТИ.

Name

ре

21.12.2018 05:55

Ста Ти поздрав из Добја.А не казес колико це гласова добити СДС у Добоју 2020 на локалним изборима! И да је остао Обрен пали би знацајно.А овако,катастрофа.Добојлије споро капирају да виде о цему се ради и ко су СДС и ПДП.Многи су их процитали.Слиједи вам пропаст.Говедарицу подрзавају Босиц,Мектиц и Саровиц.Саровицу је теско да призна да ради погресно и хоце главом кроз зид.Босица и Мектица нецу ни да коментарисем.Дјела њихова говоре о њима.Ниста нису урадили до сада у СДС.Ама бас ниста.

Name

Поздрав из Добоја

21.12.2018 07:47

Теби задњем сто си одговорио цу само реци, ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

Name

Радиса

20.12.2018 21:58

Какав смо ми то народ и каква нам је то нација све издајник до издајника знаци они су потплатили у сдс гамад да би ови побиједили ,чиме се служимо да ме је срамота сто сам Србин и припадам том вашем народу и републици српској ,па имали иста нормално и часно у овој политици и овој земљи срамота дно дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

20.12.2018 22:00

Немаш ти појма ево му га је Мићо управо завукао до балчака. Чак шта више Мићо је 100% у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

20.12.2018 22:00

Подрзавам Говедарицу, али он се требао сам повуци са цела странке, након катастрофалног губитка на изборима, кога је успјела побиједити Бисерка. Сам Говедарица је јавно изјавио пред изборе да ако изгуби за предсједника РС да це се одмах сам повуци са позиције предсједника странке. Питање је засто то није одмах урадио и испунио дато обецање, јер ако је цестит и постен и не зели да лазе оцигледно народ требао се достојанствено повуци. Овако испада лазов код народа и губитник избора. Странку треба преузети Мирко Саровиц и да као предсједник СДС-а покуса направити побједницку атмосферу и заједниство у руководству и цланству странке. Видимо да је сада цак и цланство подијељено, а руководство не мозе заједно у истој просторији да буде. Рудоња све покупова, али ста цес кад смо ми као народ обицни лопови, преваранти, обмањиваци, интересдзије, лазови, све зиво би продали за новац и лицни инзерес и оца, мајку, народ, вјеру за вецеру, РС, само да је нама угодно и добро. Зато нема горег, подлијег, бескрупулознијег народа од нас Срба, увијек сами себи највецу неправду радимо и нама поред нас самих и не требају уопце никакви други непријатељи, довољни смо ми сами себи. Куку нама са нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шаровића за предсједника

21.12.2018 17:55

Куку нама са таквим малодушнима. Са првим дијелом се слажем, а ово да смо ми најгори народ је највећа глупост. Ако ништа од нас су гори Енглези што су пола планете покрали, американци који бацише атомску бомбу, Нијемци који су сапуне правили од људи у конц. логорима, Хрвати са својим Јасеновцом, Турци што су набијали на колац итд. итд Можда ми нисмо свјећке, али какви су остали у таквој конкуренцији ми уопште нисмо лоши

Name

ЧЕЛИНАЦ

20.12.2018 22:01

Тубак Горан је искључен из странке у јуну и логично је да ни он ни остали којима су одбори распуштени нису више чланови Скупштине СДС и да су ту делегирани нови чланови који су и даље припадници матичних општинских организација странке тј повјереништава. Иначе Тубак је у кампањи био члан изборног штаба СНСД у Челинцу нарочито пропагирајући једног кандидата СНСД чије је и плакате лијепио а што је опште позната ствар у Челинцу. Такође и он и други искључени члан Јанковић Дарко су одавно заједно у скупштинској већини у Челинцу заједно са СНСД. Искључени су зато што су на конференцији за штампу праћену од стране АТВ и РТРС изјавили да су уцјењивани да иду на скупове ПРАВДА ЗА ДАВИДА. Због тих изјава су и награђени Тубак са 20000 КМ а Јанковић је постављен за Техничког директора ВОДОВОДА у Бања Луци. Па сад реците да они и њима слични требају да буду на било који начин у СДСу а камоли на скупштини и да одлучују о даљој будућности странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

20.12.2018 22:08

Ја говорим има 10 година ништа ме висе немозе изненадит и шокирати ,а сваки дан ме нешто изненади а седмицно шокира ,Аман ми смо болесно друштво и гдје сва нормална логика престаје ту Босна и Херцеговина и Република српска настаје збогом ,срећа па сам отишао давно и дјецу збринуо омогућијо им да живе нормално и да никад у ову ј... земљу недодју као нија љепше ми у Турској и кипру љетовати нег гледати биједну државу са малом количином криминалаца тајкуна који имају возни парк да ни у Њемачкој немозе видјети ....милораде додик све сам ти оставијо кућу поништијо сам држављанство Босне и Херцеговине чији си сад представник моја Босна је остала 91 у сјећању као и Југославија а све ово је болесна идеологија људи који одлучују о судбини обичних људи и сиротиње

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир.Мал.

20.12.2018 22:10

Сви ови сто овако пису, а И коментарису,не цине ниста добро Српској Демокретској Странци. Не казем ја да су Цицко, Обрен И остали права рјесења, али свакако ни Вукота не мозе ни близу добацити трону гдје је сједио Радован, који је знао да се окрузи академицима, као сто су Милорад Екмециц, Славко Леовац, а И другим паметним И видјеним србима. Сада гдје се год окренес јад И цемер.Тамо гдје ведре И облаце Младен Босиц,Мекти,Вукота И слицни, нема напретка на видику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.12.2018 23:08

по теби треба пустити Цицка обрена и мицу да бурлају?! доста висе и тих испусених мустикли

Name

@Мир.Мал.

21.12.2018 06:31

Друже, окружили би се и они....али НЕМА ВИШЕ АКАДЕМИКА! Можда оног ВИКОМ-а да ангажују...он је овако харизматичан. Па већина њих у власти је шупља ко сити у око себе окупљају само још горе... продавци са бувљака, возачи, кондуктери, магационери, пумпачи, конобари, криминалци су сада начелници, министри, директори..... И сад сви изненашени што све пропада и што тонемо из дана у дан!

Name

Нада

21.12.2018 07:04

Који академици. Је ли са Апериона?

Name

Мико

20.12.2018 22:42

сдс је пропала партија. Једини врједан помена је Саровиц, не знам ста он тамо ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

к

21.12.2018 21:53

Оцито не знас за јако пуно младог квалитетног кадра.Правих народних синова и кцери.

Name

Бели

20.12.2018 22:57

Није СДС успио унистити ни НАТО ни моцне свјетске силе мрака па неце ни пар усљивих папака и удбаса! Напријед Вукота,Мирко,Драгане и све непоткупљиве патриоте,не могу нам ниста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб

21.12.2018 05:14

Не могу да схватим оволику толеранцију према будуцим папцима.Мицо , Цицко , Бериц, Соња ,ако не буду елиминисани из странке, од СДС-а неце ниста остати.Ко је луд да дрзи у странци људе за које је питање дана кад це окренути ледја тој истој странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ БОБ

21.12.2018 12:25

НЕКА КОЦНИЦА ПОСТОЈИ АЛИ БИ БИЛО ПОСТЕНО ИЗЈАСНИТИ СЕ СТА ЈЕ ДА И МИ ЦЛАНОВИ И ГЛАСАЦИ ДОБИЈЕМО ПОТВРДУ ОНОГ СТО ЗНАМО И НАСЛУЦУЈЕМО... ОВО ЈЕ И СРАМОТНО И ЗАЛОСНО.

Name

Драган Мд

21.12.2018 05:20

И сад упоредите Вукоту, његов стас и глас са једним Марком Павићем, са једним Петром Ђокићем, са оним што је купио стан у Београду на води или Стевандићем или Чавићем или ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

21.12.2018 06:02

Е мој народе , нас нигдје нема , избори су постали борба ко ће више украсти гласова и боље уцјенити народ у чему је власт у предности и тешко их је смјенити на изборима,неравноправна борба. Послије избора подјела пљена и освете према губитницима. Народ је занимљив само кад су избори,кад даш глас више ниси занимљив. Па зашто курве унапред наплаћују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Па

21.12.2018 07:41

Бравоо

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЦИЦ

21.12.2018 07:45

На синицнем гостовању уна БН ТВ, Мицица је водитељица "натјерала", да говори истину, а та истина се мозе сазети у једној реценици: Мициц је диотима који је у предизборној кампањи и у постизборним активностима СТАЛНО радио против Вукоте. Искљуцити из странке и Мицица и Цицка и остале који раде само за себе. Нека у странци остане 50% здравога цланства, бице довољно. О старим цлановима "ствараоцима" РС, проговорице историја и историцари. И зато сто су они уморни од "стварања" РС, треба их пензионисати да се мало одморе од тога "стварања" РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

21.12.2018 08:40

А да ви њих оставите на миру а ви себи стварајте ту вашу нову замишљену странку на челу са тим вашим поштеним, искреним, паметним, способним Вукотом. Шта мислиш о томе?

Name

РЕ Е

21.12.2018 12:33

САМО ОВО ЦУ РЕЦИ- ЛАКО ЈЕ СТВАРАТИ ИЗ ФОТЕЉЕ ДОК ТУДЈА ДЈЕЦА РАТУЈУ И ЛАКО ЈЕ ИЗИГРАВАТИ ПАТРИОТУ И БОГАТИТИ СЕ ПРЕКО ТУДЈИХ ЛЕДЈА И ДОСТА ЈЕ ВИСЕ ТАКВИХ НЕКА ИДУ ГДЈЕ ХОЦЕ СРЕТНО ИМ БИЛО АЛИ СТЕАНКА ОСТАЈЕ ТУ ГДЈЕ ЈЕСТЕ ЈЕР НА ТО НЕМА ПРАВО НИ ЈЕДАН ОД ТИХ ЛИКОВА, ВЕЦУ НЕБУЛОЗУ НЕ ЦУХ НИКАД У ЗИВОТУ...ЦУЈ ТО- ИДЕМ АЛИ УЗИМАМ СВЕ СА СОБОМ- НИЈЕ ИМ ТО ОЦЕВИНА ПА ДА МЛАТЕ К'О СА СВИМЕ СТО СУ УЗЕЛИ ОД НАРОДА.

Name

За Е

21.12.2018 12:40

Ста лупас, не вуце Вукота странку СНСДу у крило, сто би било против етике СДСа, вец то цине управо они које бранис, сто је ван сваке памети и закона..нек иду коме хоце а странка остаје људима који постују њену идеологију... и јос несто- СДС није само Вукота, СДС је странка свих њених цланова, па хајде на крају и ако треба гласање свих наведених, па цес видјети резултат.. СДС остаје таква каква и гдје јесте а коме не одговара, прње и своје покрадене милионе у руке и воз..

Name

Е

21.12.2018 14:04

Не, али, ама људи колико год они толико и он свлачи СДС у раван. Ало 2,5 мјесеци од избора он се само бави о себи а СДС тоне све дубље и дубље. То је проблем. Распустио је ОО Добој и шта је урадио даље? Ништа. Тамо је чланство СДС-а је препуштано само себи. Не знам, ја то тако схватам. Сутра да истјера Мића пући ће и по СДС Бјељина а не само по Мићи. По мени је то проблем а не Мићо.

Name

ОПЕТ ЗА Е

21.12.2018 19:37

ДО НЕКЛЕ СИ У ПРАВУ А ТО И ПОДВЛАЦИМ-ЗАСТО ВУКОТА НЕ РЈЕСАВА ТРУЛЕЗ А ТО СУ УПРАВО ОВИ ИЗ ВРХА- СВЕ ИХ РАСПУСТИТИ И ПРОТЈЕРАТИ..НИСУ ОНИ СДС... НАРОД ЈЕ ТАЈ И НЕЦЕ СА ЊИХОВИМ ОДЛАСКОМ БИТИ НИКАКВОГ НЕСТАНКА СТРАНКЕ..НАПРОТИВ..ТОЛИКО СУ СЕ НАКРАЛИ И ОСИЛИЛИ И ОКРУЗИЛИ СЉАМОМ ДА ИХ ПРАВИ СДСовци ОБРАЗОВАНИ ПРОВЈЕРЕНЕ ПАТРИОТЕ И ДОБРИ ЉУДИ ОЦИМА НЕ МОГУ ГЛЕДАТИ...СВЕ ЦЕ ДОЦИ НА СВОЈЕ ПА И У ДОБОЈУ...САМО СТРПЉЕЊА И ДОБРИХ ЉУДИ А ВЈЕРУЈ ДА ИХ ИМА И ДОБОЈ И БИЈЕЉИНА..ЗВОРНИК...ПАЛЕ..

Name

пуковник

21.12.2018 08:38

"Ситуација на самој Скупштини била је на ивици физичког сукоба, а према сазнањима Журнала делегати из Добоја и Челинца били су спремни за насиље и изазивање хаоса, како би јавности показали да Говедарица не може да влада странком и да због тога треба да буде смијењен." Па влада ли Вукота странком? Наравно да не влада. Створио је много незадовољника око себе па сада не мозе да влада. И уводи диктатуру. Распуста скупстину и влада сам. Докле? Видецемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д С, МГ

21.12.2018 09:31

"СЛАБОСТ ЛЕЖИ ИСПОД ВЕЛИЧИНЕ , ДЈЕЛА ЉУДЕ ВЕЛИКИЈЕМ ЧИНЕ". СДС има дјела.Странку треба сачувати од слабих и лабилни. СДС то заслужује, то заслужују и чланство и бирачи.Поздрав за ГОВЕДАРИЦУ, Шаровица, Босића,Мехтића и све оне који се залажу за поштен искрен и праведан СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

21.12.2018 09:47

Вукота нема попуштања према издајницима само настави сјечу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУКОТА

21.12.2018 12:19

СТА СЕ СА ТОБОМ ДЕСАВА ЦОВЈЕЦЕ, ЗНАС КО СУ И СТА РАДЕ ТА ЦЕТВОРКА И ЊИХОВА ПОТРЦКАЛА, ПА ИСКЉУЦИ ИХ ИЗ СТРАНКЕ, НАРОД ТИ ЈАСНО И ГЛАСНО ПОРУЦУЈЕ И ГОВОРИ, ЦИМЕ СУ ТЕ ОБАВЕЗАЛИ И ЗАСТО НЕ РЈЕСАВАС ПРОБЛЕМ ДОК ЈОС МОЗЕС, УРАДИ КОНКРЕТНЕ СТВАРИ, ИЗБОРИ СУ ПРОДАТИ И ПОКРАДЕНИ И СВИ ТО ЗНАМО И СТА ЈЕ ТУ ЈЕ, ТО ТАКО ОСТАЈЕ АЛИ.... БАР СЕ РИЈЕСИ ОНИХ КОЈИ СУ ОДГОВОРНИ ЗА КОЛАПС, ОНИХ КОЈИ ЈАВНО ТЕБЕ ОПТУЗУЈУ, ОНИХ КОЈИ ЈАВНО ПОДРЗАВАЈУ ПИЗИЦИЈУ СА КОЈОМ ОДАВНО САРАДЈУЈУ..ДОСТА ВИСЕ НЕОДЛУЦНОСТИ, СТА ЈЕ У ПИТАЊУ, АЈДЕ СЕ ВИСЕ ИЗЈАСНИ И ТИ И "ОНИ" , ХОЦЕМО И МИ ЦЛАНОВИ И СВИ ВАСИ ГЛАСАЦИ И ПОТВРДУ ОВАКВОГ СТАЊА ИАКО СВЕ ЗНАМО!!! ТОЛИКО СМО БАР ЗАСЛУЗИЛИ А ОВАКВИМ ПОНАСАЊЕМ НИКАД И НИКО ВИСЕ НЕЦЕ ИМАТИ НАСУ ПОДРСКУ НИ ГЛАСОВЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лола

21.12.2018 14:00

Нема потребе мрзити никога.Али гледај на ствари са разумом.Онда ће свако нормалан видјети да додо ронхил и висерка бјела чизма уништише србе у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марифетлуци

21.12.2018 14:23

Ма какви симпатизери Додика, нису ни никакви симпатизери то су прави чланови СДС само што их вукота хоће оцрнити. Он је своје лице показао. Странку треба од њега спашавата и његових марифетлука са огромном штетом за СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шаровића за предсједника

21.12.2018 18:05

За мене Вукота није поштен човјек. Међутим данас прочитах да је Цицко за тијесну сарадњу са Вучићем и СНС - ом. Зар је политика СДС-а за издају КИМ и диктатуру??? Код мене је Цицко због тога добио огроман минус. Иначе, већина Говедарициних присталица су тако искључиви и д од демократије и т од толеранције су им страни као и њиховом љубимцу.

Name

курајбер

21.12.2018 14:29

Јел јос постоји сдс..'''????? то јwе нека стара плупина која окупља пропалитете пијанцине и неписмене..хаха која туга и јад од странке..ста лоповлук уради од њих

ОДГОВОРИТЕ
Name

За курајбер

21.12.2018 16:42

Псеудоним говори све о вама,СДС је државотворна странка у којој смо супруг ,ја и моја шира породица.Сви смо интелектуалци били на значајним мјестима али увијек у служби и за интерес свог народа.Нисмо се обогатили ни окористили.Сматрамо да је председник Вукота свијетло у тунелу за Републику Српску.

Name

Па

21.12.2018 17:40

Па јест, у СДС-у је све го интелектуалац. Чим неко изађе из странке, одмах постаје папак, лопов и кретен. Тако се странка дефакто чисти па сад након што се добро преполовила, концентрација интелигенције и поштења је невјероватна. Ево, на примјер, Мектић је сушта интелигенција а Станић је поштењачина на квадрат.

Name

За Па

21.12.2018 20:45

За вас су интелектуалци они који добро процјене гдје је интерес па брже боље напусте ако треба и оца и мајку.Ми смо поносни интелектуалци вјерни свом СДСу па нека смо и бједа.

Name

ИQ

21.12.2018 21:47

Да би сw неко сматрао правим интелектуалцем и интелигентним цовјеком, мора да буде хуман цовјек.

Name

Лука

21.12.2018 21:38

А ста си ти? Солиста. Остао бе икога. Да пјевас како ти други казу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко јел ја

23.12.2018 14:02

Једино МИЦО МИЦИЦ мозе да.поврати сдс на власт он је изворни сељак а Рс је сељацка политика

ОДГОВОРИТЕ
Name

аххаах

23.12.2018 20:54

Сви сте ви иста гамад не волим ниједну партију али је овај сдс изгубио сваки смисао како су посли неце на следецим изборима ни ценсус преци.. НАМА НЕБИХ ПОМОГАО НИ ЈЕДАН СТАЉИН КАКВИ СМО НАРОД

ОДГОВОРИТЕ