Јанакопулос кажњава играче и отворено им запријетио!

Први човек Панатинаикоса нема милости!

Кошарка 21.12.2018 | 13:30
Јанакопулос кажњава играче и отворено им запријетио!
Тек што је кошаркашком Европом прострујала вест да је Ћави Пасквал добио отказ на клупи Панатинаикоса, убрзо се из Атине зачула још једна бомба - Димитрис Јанакопулос је одлучио да новчано казни и кошаркаше Панатинаикоса и одбије им одређени део новца од месечне плате!

Није ово први пут да контроверзни власник Панатинаикоса посеже за оваквим мерама у кризним моментима, али сада добија на тежини када се зна да је Пасквал добио отказ. Како је објавио грчки новинар Јоргос Закас са портала СДНА, Јанакопулос се појавио на тренингу клуба и љутитим тоном се обраћао играчима, када им је и саопштио одлуку да ће бии новчано кажњени. Тада им је, како је објављено, Јанакопулос запретио да морају под хитно да поправе игре у Евролиги, иначе ће почети да дели отказе! 

Подсетимо, Јанакопулос је у априлу прошле године казнио цео тим тако што их је аутобусом послао из Истанбула до Атине после неуспеха у четвртфиналној серији против каснијег шампиона Европе Фенербахчеа. У време Александра Ђорђевића на клупи Зелених такође је посезао за новчаним казнама због лоших игара, а не треба заборавити да више од годину дана има великих размирица са челницима Евролиге. 

Панатинаикос ће у утакмици против миланске Олимпије у петак увече водити Јоргос Воворас, заједно с Фрагискасом Алвертисом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар