Томић хвали и опомиње...

"У Топ 16 ће морати боље"! Звездин тренер осврнуо се у Истанбулу и ка утакмици и ка комплетном учешћу свог тима у Еврокупу.

Кошарка 20.12.2018 | 08:15
Томић хвали и опомиње...
Распуцаном партијом и још једном "стотком" у кошу Галатасараја, кошаркаши Црвене звезде мтс тријумфално су се у "Синан Ердему" опростили од групне фазе Еврокупа и у добром расположењу ушли у Топ 16 фазу.

Након тријумфа резултатом 100:83, шеф струке шампиона Србије Милан Томић више је говорио о ономе што му је сметало.

"Мислим да смо у другом делу меча играли мало боље него у првом. Нисам задовољан како смо играли, јер смо дозволили ривалу 83 поена, а то је превише. ОК, наш напад је био добар, али наша одбрана је била лоша. Ако желимо да будемо добри у Топ 16, мораћемо да играмо бољу одбрану", рекао је он.

У наредној фази Еврокупа, Звезду ће чекати утакмице против Уникахе и Валенсије. Коментаришући досадашњи европски наступ, Томић је рекао да је генерално задовољан пруженим.

"Наш наступ током сезоне је био добар, али изгубили смо против Бреше, Андоре и Монака. То се догађа, када погледате све групе и екипе, сви изгубе у неким утакмицама, па тако и наш тим, који је ове сезоне направљен од десет нових играча. Изгубили смо у неким утакмицама, али наши наступи били су коректни све време", додао је Томић.

Топ 16 фаза Еврокупа почеће 1. јануара, а Звезда ће до тада гостовати Цибони и угостити Будућност 30. децембра, у великом "јадранском" дербију.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар