Давор: Два краја, други је мој крај...

Давор Драгичевић, отац убијеног младића Давида Драгичевића, казао је вечерас у Прессингу Н1 телевизије да ће најпоноснији отац добити правду за своје дијете. Он је поручио да се нема чега бојати јер су га убили.

Република Српска 19.12.2018 | 21:17
Давор: Два краја, други је мој крај...
Како је казао, дао је свом дјетету обећање, а најавио је и велики протест у организацији групе Правда за Давида који ће бити одржан почетком априла наредне године - на дан Давидове сахране. Шта је крај и има ли краја уопште?

''Крај је да убице, сви који су учествовали у ликвидацији дјетета од 21 годину, у отмици, силовању, масакрирању буду тамо гдје им је мјесто. То је један крај, други крај је мој крај, за свог сина. Ако не буде правно завршено, биће онако како ја хоћу. Давид мора добити правду, ја свој завјет морам испунити, који сам дао на гробу свог сина'', рекао је Драгичевић на почетку разговора у Прессингу.

Казао је да није он личност године већ да ће то бити тек у години која слиједи.

''Ја сам свом дјетету дао обећање, свој бол и своје све носим у својој души. Ако сам нешто обећао, то ћу урадити. Нисам ја обиљежио ову годину, обиљежит ћу наредну, ову годину су обиљежиле убице мог дјетета. МУП Републике Српске и врх власти Републике Српске, они су личности године, а ја ћу бити сљедеће'', поручио је.

Најавио је поновни долазак у Сарајеву јануара наредне године како би се састао с тужитељима у државном Тужилаштву.

''До 7.4. имају сви довољно времена, преко сто дана. То је дан кад је Давид сахрањен. Не знам шта ћу у тој раци, по православним обичајима, а његове убице шетају. Сву истину знам, све доказе сам дао, на њима је сада да их ухапсе. Има адвокат, све доказе јасно је презентовао. Са Тужилаштвом Републике Српске нећу да сарађујем. Долазим у јануару у Тужилаштво БиХ. Долазим код тужиоца. Долазим код особе која обавља ту функцију'', поручио је отац Давида Драгичевића.

Коментарисао је и одлазак Анте Нобила и Душка Томића из његовог адвокатског тима.

''Анто Нобило ће једног дана морати одговарати и Душко Томић за све оно што су изнијели, они су се ставили на страну адвоката злочинаца и убица. Ако Нобило то тврди зашто их није презентовао мени. Видио сам своје дијете, пољубио сам га. Морам сам му косу сјећи, слати у Аустрију на 200 опојних дрога и уличне дроге, гдје се показује да дијете није ништа конзумирало'', подсјетио је Драгичевић.

Потом је говорио и о конкретним именима људи који, како тврди, стоје иза цијелог случаја.

''Опроста и заборава нема, је ли ико овдје разумије шта су урадили мени и мом дјетету. Моје дијете је мртво, више га нема. Раде му још увијек то, 269 дана, свима, ко су они? Јесу Богом дани? Нису! Дарко Илић, Драган Лукач, Дарко Ћулум, Желимир Лепир, Далибор Врећо, Жељко Каран. Кад дође случај на државно Тужилаштво БиХ све и једна кривична пријава ће бити поново поднесена. Нико се неће извући, ни тужиоци ни припадници МУП-а, ни патолози наравно, ни инспектори'', казао је он.

Поновио је тешке оптужбе на рачун министра унутрашњих послова Републике Српске Драгана Лукача.

''Одговорно тврдим да је то злочиначко удружење која влада. Ко ради дрогу? Ја, Давид, Сузана или Теодора? Не! МУП РС, Драган Лукач и сад јавно говорим, он ради са краљевским кокаином, он и његов кум'', рекао је Драгичевић.

Има ли страха, пријетњи, притисака?

 ''Ја се немам чега бојати, мене су убили. Пријетње имам свакодневно, било је према мојој продоци, моја бивша супруга зна моје намјере, ако је тако нек' нас побију све, али неће. Давида нисам успио заштити, али кћерку, бившу супругу и све чланове групе, ћу заштити. Ја само могу да ходам поносно за своје дијете или да лежим поред њега у гробу'', додао је.

Давор Драгичевић најавио је да ће с Муризом Мемићем сутра предати писмо члану Предсједништва Босне и Херцеговине Жељку Комшићу и тражити састанак с њим.

Он је казао да није искључена могућност његовог политичког ангажмана, говорио је о оснивање невладине организације најавивши наставак борбе за правду.

'Имамо одређена сазнања и обећања, сутра ћемо ја и господин Муриз Мемић предати писмо и тражити пријем код Жељка Комшића.Ја ћу бити умјесто Милорада Додика, а Муриз Мемић ће бити умјесто Џаферовића. Ја знам врло добро против кога идем, која држава је признала убиство? Ниједна! Је ли знате колики је државни апарат, како су увезани. Држава стоји иза убиства, како другачије да то протумачим?'', рекао је Драгичевић у Прессингу.

''Он би врло радо, они би сви то урадили, али не могу више. Још сад кад будемо формално - правно регистровани, видјећете добро колико ћемо имати чланова. Они се боје нас и наше истрајности, али као што је хрватски амбасадор рекао - што се ви борите за Давора, за двије године се кандидује и почисти вас'', присјетио се он.

На питање да ли ће се бавити политиком, гост Прессинга је одговорио да ''ником није обећао да неће ући у политику''.

''Засад се нећу бавити политиком. На групи је лого мог дјетета. Али ја нисам ником обећао да нећу ићи у политику. Не искључујемо могућност, засад дјелујемо као невладина организација. Видјећемо у ком смјеру, што се тиче политичара, показали смо да нико не стоји иза нас. Ја сам рекао, ићи ћу у пакт са црним ђаволом само због правде за Давида Драгичевића'', нагласио је он.

(Н1)

Коментари / 109

Оставите коментар
Name

Зис

19.12.2018 20:21

Даворе свака ти част. Багра се мешкољи али образа немају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даворе

19.12.2018 21:52

Ти и непостојеца мајка сте требали дати обецање своме дјетету да це те га пазити,васпитати и извести на прави пут. Назолост ви нисте успијели. Све послије су послиједице тога. Назалост.

Name

Да

19.12.2018 22:02

Несто размисљам кад би сви имали исти прилаз рјесавању проблема, неко са судом, неко са послодавцем, неко са министарством итд. па град и дрзава би били тотално паралисани. Опозиција це реци супер, Дај Бозе јер само тако могу доци на власт па да нас они јасају сто казе Сојиц умјесто ових, а свако рационалан не зели гледати ово на Тргу, поготово сто је то тотално политицка прица и највеци црњак. Трагедију сопственог цлана породице политизовати, наплатити и користити за самопромоцију

Name

Рус

19.12.2018 22:04

давор хашишар странка секта

Name

РЕ

19.12.2018 22:39

Даворе ти син луд , а Давиду лака земља , назалост оца никад није ни имао .

Name

Зоран Плавсиц

19.12.2018 22:39

Браво Даворе ! То су мајмуни са гране нека ти поједу банану тј курцетину од Додика цулума лукаца и све те багте ! Ти Даворе си прави цовјек и отац ! Правда и само Правда Правда до заврсетка , а убице исто убити одмаааа

Name

Глас народа

20.12.2018 01:00

Конацно цес легално моци протествовати на утврдјеном мјесту које је предвидјено законом,да неометас градјане у њиховој редовној активности.Створио си пакт са Мектицем и Бореновицем а где су сада они.Политику си увукао и сам тврдис да цес бити политицар а то ти је основни циљ.Зелис борбу против дроге сто цес имати подрску свих нас али ми смо скептици јер јос нико није побједио дилере и мафију.Колико знам у канади само у једном дану у једном вецем граду умире од овердозе 3 до 4 особе.,знаци годисње око 1200 градјана разне доби пута број вецих градова Постоје станице у канади и свицарској где дрзава даје бесплатне сприцеве и дрогу да би спријецили сирење заразни болести.Постоје сиротињске цетврти где људи ходају као утваре.Ни једног момента нико није оптузио полицију да дила дрогу иако има и таквих слуцајева.Продаја марихуане је легална плаца се такса па мислим да цес у том правцу политицки дјеловати јер дрога је освојила цијели свијет.Поставља се питање у какав обрацун ти је син био упао а ти наставио са тим.Назалост вјерујем адвокатима који су те оставили јер политицки нису увезани.Политика доноси новац па није искљуцено да група око тебе Рестарт це наплатити дебело од спонзора а теби це остати јос једно разоцарење ,тако су те искористили да сада права истина неце добити легимитет.

Name

Ре

20.12.2018 02:54

Сви су дигли руке öд овог сектаса једино ГА ЈС подрзају они који мисле као и он русење РС и институција рс

Name

Ре Даворе

20.12.2018 06:51

Е то сто си сад написао/ла Давору реци оцу и мајцј Филипа Цулума. Дадосе церку Илицу у руке, а синови дилери и криминалци.

Name

Ре "Да" РАСПУЦХИН

20.12.2018 07:15

Из Вашег коментара се види да подржавате режим без обзира на труд да се покажете неутралним. О каквом "рјешавању проблема" говоримо у Р. СрПској? Дати ћу Вам примјер : Обратио сам се једном министарству писаним захтјевом (који је уредно протоколисан) и након , неких петнаестак дана од , истека ЗАКОНСКОГ РОКА у којем су ми МОРАЛИ одговорити и њиховог "ћутања" назовем их. Када сам пристојно упитао : Када ћу добити одговор? , службеница ми је рекла да сам фрустриран и да чекам и даље и да ћу одговор вјеројатно добити. Одговор никада није стигао. Мислите да и сам нисам помислио да са њима треба другачије тј. на њихов начин "силом на силу"?

Name

Урос

20.12.2018 08:28

Зоран Плавсиц је оцит примјер оних који подрзавају Давора.Види се и ко су и колико образовани, њихов ријецник је ријецник праве "господе" тј бањалуцана који једва да успију заврсити занат. Багра уз помоц " великих" српских пријатеља це направити прави проблем, бојим се и сукоб у Р.Српској.Откуд толико повјерење у институције БиХ и њихове тв станице? Па зар нам је толико кратко памцење.Ово зло од оца, супруга и цовјека иде ка томе.У памет се брацо Срби

Name

Ре "Глас народа" РАСПУЦХИН

20.12.2018 08:50

Осврнути ћу се само на "адвокате" а могао бих и на читав коментар јер сте толико тога "удробили" да је то просто за не вјеровати. Нобило не само да је дебело политички обојен него је и обавјештајно ангажован још од Броза преко Туђмана па све до данас.

Name

Ре Урос

20.12.2018 09:32

Ста ти мељес? Ама цовјеце сваки иоле паметан цовјек види да је систем корумпиран од врха до дна. Ко си ти да присвајас право да будес патриота? Мој брат је погинуо 10. септембра 1995. у борбама код Сипова, моја стара је псовала и Бања Луку и РС кад је он погинуо. Јел ти ту несто цудно? Његов најбољи друг је погинуо 1992. код Дервенте, ено му мајке подрзава Давора. Јел ти ту несто цудно? За то вријеме Додик и Карадзиц су се богатили и сад сви прицате о патриотизму. Ебо вас Лукац онакав луд, камо среце да никад рата није било бар да вас не гледамо мрлине.

Name

ре ре Урош

20.12.2018 10:07

А донијели сте просперитет граду са дипломама високе стручне спреме.Гламоч,Дрвар,Петровац све запослени по племенском кључу и страначком у ентитетским институцијама

Name

Брдјанин

21.12.2018 16:45

Браво Уросе, ово је оцити примјер напсда на уставно уредјење, руководство Републике Српске као и њене градјане од стране квислинга, издајника и србомрзаца. Трази правду у Сарајеву и окупља зелене који једва цекају такве позиве. Е даворе неце моци ове ноци.

Name

Све тако

19.12.2018 20:27

Да ти Бог да снагу да успијеш злочинце иза решетака свима нама би лакнуло а твојој породици највише.Злочинци чека вас пакао од остатка живота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

20.12.2018 09:13

Свима би нам лакнуло. Засто сам себе запетљава овим прицама о свједоцима? Има свједоке, крије их, а онда опет даје термине и трази да власт ријеси слуцај. Нема логике.

Name

Брдјанин

21.12.2018 16:47

Логике никад није ни било у његовој прици.

Name

Отац див

19.12.2018 20:28

Банди не одговара зато што је отац жив.А пријете зато што су у страху.Хоће да раставе групу .На жалост изгледа да ту учествују људи из институција.не знам да ли Давору пријете телефоном ,Вибером

ОДГОВОРИТЕ
Name

Он

20.12.2018 09:15

Он сам је полусвијет и банда. Нико се њега не боји. Сва сто је добио је на сазаљење. Јадник јест. Изнио је свој лицни проблем на улицу, јер је изманипулисан. Он је за психијатра и дугороцну терапију.

Name

Ре отац див

20.12.2018 09:47

Ако ниси упуцен, овдје је Давор тај који пријети и губи се у терминима и оптузбама без икаквог доказа. Цовјек је глуп и изманипулисан. Ако икад сконта гдје је стигао узеце паре и отици.

Name

Ре Он

20.12.2018 09:54

А ти ниси полусвијет? Ти си елита? Не видјех никог из "елите" на концерту Стефана Миленковица у БЛ. Пардон, била је Нада Тесановиц. Нема Сладје, Зорке и моторке и одмах проблем.

Name

ре Ре Он

20.12.2018 14:51

А ти себе сматраш елитом јер си био на концерту Стефана Миленковића ? ХА ХА ХА Чибе бре у штенару из које си изашао ! ! !

Name

Ре ре

20.12.2018 15:44

Не иде елита на концерте, рутане. Иду културни људи. А то "цибе бре" просипај оној која те је одгојила у стенари.

Name

Ре ре Ре

21.12.2018 16:47

Па ако не иде елита на концерте чему питање што их нема и како их ти не видје ? Демагоже ! Чибе бре !

Name

Ре ОН

22.12.2018 19:32

Тебе не мозе нико излијецити! Ти си једна неотесана сировина, која заслузује да ју зивот зестоко казни!!!

Name

Симо

19.12.2018 20:29

Само докази, јаране, па цес побједит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје Ти Зивис

19.12.2018 21:01

Није његово да прикупља доказе,постоје институције и људи добро плацени за тај посао,до дусе они су униставали доказе,зато је досло докле је досло.Ниси ти у току,предји на Ливе Соццер Сцорес.

Name

Радојица

19.12.2018 23:24

Давор је пукао а злонамјерни душебрижници му дају подршку у његовим неуравнотеженим изјавама у којима оптужује људе, назива их убицама и све без доказа. Давор наговјештава приказивање видео доказа, даје некакве рокове, назива људе убицама, оптужује МУП, тужилаштво и владу РС. Ја нисам видио да је Давор до сад приложио и један доказ што не значи да му син није убијен али не можеш тек тако прозивати људе и називати их убицама без доказа.

Name

ре Симо

20.12.2018 05:31

Сви који су играли на игру да ће људи који су одустати од подршке Давору, ваљда им је сад јасно да се то не може десити. Давор је примјер, части, правде и љубави. А сви они који причају о доказима, још увијек не схватају да живимо у 21. вијеку и да је центар Бањалуке пун wеб камера и да се се све зна. Врх државе је скуп крканских неписмених сељачина који су нас вратили у сваком погледу у Средњи вијек. КРАЈ ЋЕ ИМ ДОЋИ, ТО ЈЕ ПИТАЊЕ, ДАНА, МЈЕСЕЦА. ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

МастЈаг

20.12.2018 05:53

Коки докази? Неки нови? Доказа је пун суд суп, тузиластво. Они игнорису доказе, а ти ти са њима док постављас тако малоумно питање. Мора да си прескоцио дозу!

Name

А резултати рада?

20.12.2018 06:37

Министар Гацо изгубио доказе? Па како је Гацо сједити у топлој фотељи?

Name

За "Гдје ти живиш"

20.12.2018 07:07

Ако није његово да сакупља доказе, а то и ја тврдим, онда нека ућути и нека не говори глупости. Он наиме све зна, и да су му сина мучили, силовали, убили, зна чак и ко итд. итд.. Па ако све то зна, нека докаже или нека одговара на суду због лажи.

Name

минкица

20.12.2018 07:42

Радојица-- како мозете тако несто да казете, да ли сте икада погледали снимке и изјаве тих "људи" из врха МУП-а РС. И није то само у МУП-у РС вец у цијелој Босни и Херцеговини, а народ мазлум, овце сви до једног, без права гласа, без права на зивот, на правду, на равноправност. Докази излазе на видјело сваки дан, само ко хоце да види! Скидам капу Давору Драгичевићу у његовој борби за правду и истину. Скидам капу свим члановима групе Правда за Давида, који су коначно успијели у томе да се чује глас народа. Скидам капу свим поштеним људима из иснтитуција који су на страни правде, истине, равноправности. У нашој држави ако постоји закон он мора вриједити за све, а не само за оне на маргини друштва, који једва преживљавају, раде и зарађују постено, са својих 10 прстију. Људи моји овдје ником није добро осим овим погузијама и никад нам неце бити добро док су нам овакви на власти. Вријеме је да мијењамо нешто-Све!

Name

Ре минкица

20.12.2018 09:18

Аха, тацно. Толико је људима овцама теско, све иду на два посла да зараде и презиве. Бас као на западу. Око овог јадника се скупио олос и доста њих са психијатријским картоном. Назалост.

Name

Ре Ре минкица

20.12.2018 09:57

Ти из нпр.Теслица или одакле вец знас ко подрзава Давора? Немас појма ал нек пљујес по овом јаднику.

Name

Ре ре минкица

20.12.2018 17:31

Ти си вирио у те картоне па знас идиоте! Знам доста људи са трга и могу реци само да су то Људи са дусом! Има много образованих људи а то су професори, доктори...Има психијатар па се јави да ти добијес дијагнозу!

Name

Мицо

20.12.2018 18:29

Браво Симо,

Name

Ререре микица

21.12.2018 16:55

Знам и ја много доста људи са трга који су кривицно и прекрсајно одговарали, а у вези дрога разбојнистсва и остало, голи криминалци, а ту су се услепали да сврну коју кинту.

Name

Ревис

19.12.2018 20:29

Дивим се овом цовјеку на снаги коју показује у борби против вјетрењаца криминала.Да ти бог драги да јос вецу снагу и издрзљивост до конацне побједе Даворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Радоицу

20.12.2018 07:27

Јеси ти паметан цовјеце? Дао је сто је дао, а сто има, а има пуно похранио на сигурно. Коме да да, хало коме??? Овима сто су украли гаце, овим хостаплерима сто су избуцали изјаву мртвозорника, овима сто су обрисалу снимке, говнима сто су брисали са Давидовог телефона и лаптопа токове прљавих пара. Глупане коме да да доказе, јелу мозда теби??? Или си родјена будала или се правис будала!!!

Name

Арена

19.12.2018 20:32

Ми не одустајемо,идемо даље,до краја.Правда за Давида,правда за Давора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мијо

19.12.2018 20:46

Само до краја.

Name

Логика

20.12.2018 00:45

Живио крај...

Name

правдас

19.12.2018 20:41

Ниједна политицка странка у свијету не мозе се похвалити да има 400'000 вазецих гласова правдаса. Ти имас Даворе као подрску и зато: ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ДЗЕНАНА, СВУ ДЈЕЦУ И СВЕ НАС ! ИДЕМО ДО КРАЈА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.12.2018 02:58

Видимо на тргу колику ИМА подрску

Name

ре правдас

20.12.2018 06:49

То је заблуда и само привид за оне који незнају како функцијонисе фацебоок групе.Ако нека група има десетине хљада цланова то је велики број медјутим тим јавним групама приступи огроман број само да би пратили догадјања и ниста висе тако да је тај број надуван и не представља такву снагу.

Name

Ре за Ре

20.12.2018 16:20

А како ти видис ко је на Тргу? Јел преко овог снимка на БН?

Name

Дамир

19.12.2018 20:44

Давору ја сам муслиман босњак и висе цијеним тебе комсица ,истанивуковица него политичаре из свог народа доста је национализма урадите нешто против овог зла несмета никоме Србин Хрват босњак Ром република српска само да криминал и лоповлук престане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

19.12.2018 21:37

СВАКА ВАМ ЦАСТ

Name

Црнац Кинез

19.12.2018 21:53

Дамире,да ти ја несто казем,ста год ти мисло о нацинализму он је ипак наука,овде се ради о грмаљистици,крканлуку,сељаклуку.....,то је пуно опасније од било ког облика национализма.

Name

Ееее

19.12.2018 21:54

Са тим сто постујес Комсица све си ми рекао!!! Све си рекао и за Давора.

Name

Ре Дамир

19.12.2018 23:07

Браво! Кад би сви били као ви гдје би нам био крај !

Name

Скемба

19.12.2018 23:46

Свака част

Name

ММ

20.12.2018 00:04

Тако је Дамире! Да нас је висе сто тако размисљамо али на залост људи зиве јос увијек у прослости. Требамо ли сирити мрзњу па да нам дјеца иду ратовати због насе глупости! Моји неце сигурно! Треба бити и остати цовјек.Брига ме ко се којем Богу моли.

Name

Коњ

20.12.2018 00:54

Лазу нас и завадјају а градови празни

Name

БИХ

20.12.2018 01:59

Браво на коментарима, има у овој дрзави нормалних људи, у ствари, вецина је нормалних. Ал и она мањина нас стално води, јер нисмо слозни. Дијелимо се на србе, хрвате, муслимане, роме и остале, дијелимо се на федерације, републике српске, на кантоне, опстине, цирилице, латинице, крвна зрнца... Ма кога висе брига?! Мене није, сваки постен добар цовјек ми је 3000000 пута дрази од било ког мудоње, политицара, власти... Зато људи, памет у главу, опростите ратове (било не поновило се), удрузимо се, и склонимо ову багру са СВИХ нивоа власти!! Напред Даворе, свака ти цаст, само напред, ДО КРАЈА!!! ///муслиман из Сарајева

Name

Ре Дамир

20.12.2018 05:35

Не смета ти, је ли? А морао си да напишеш малим словима. Република Српска!!! И мани се тих лажних граЏанских фазона, нема пролаза!

Name

ММ

20.12.2018 18:00

Не би било у реду када се неко неби закацио! Види се из Дамировог писања да није обрацао много пазњу! Православац сам и имам много пријатеља муслимана и хрвата.Цесто прицамо о обицајима и нема за нас табу теме! Један пут сам несто помогао пријатељу муслиману, када је стао на ноге он је помогао мени, нисам тразио али и ја сам имао проблем у послу па се сам понудио да ријеси! Тако то иде од прилике код нормалних људи. Гледајте ста да радимо да поправимо квалитет зивота, да радимо на медјусобној сарадњи, разумијевању! Ми морамо заједно да зивимо без обзира да ли се то коме свидјело или не. Мени се свидја! Волим своју вјеру, своје обицаје а тудје постујем!

Name

Брдјанин

21.12.2018 17:00

Са комсицем и давором си све зацинио, а Република Српска се писе и писаце се великим поцетним словом.

Name

✊✊✊✊✊

19.12.2018 20:59

Даворе до краја издрзи,правда за твоје дјете✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

19.12.2018 21:17

Правда за Давида !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

19.12.2018 21:52

✊❤

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф.др

19.12.2018 21:53

На жалост ја не вјерујем ни у тужилаштво БиХ,сви су они увезани и штите једни друге,а и састанак с Комшићем шта може донијети?Па он и Миле већ одлично сарадјују.За пет минута су договорили смјену амбасадора

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

20.12.2018 07:04

У праву сте. Суд и тужилаштво , већ дуго година , контролише Човићева "екипа" и никако не вјерујем да ће "ударити" на Додикову "екипу".

Name

проф.др

19.12.2018 21:54

На жалост ја не вјерујем ни у тужилаштво БиХ,сви су они увезани и штите једни друге,а и састанак с Комшићем шта може донијети?Па он и Миле већ одлично сарадјују.За пет минута су договорили смјену амбасадора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

19.12.2018 22:27

Циљ оправдава средство. Подрзавам Давора да удје у политику и имаце мој глас. Од нецега морају поцети промјене, залосно је само сто је трагедија морала бити покретац. Инцидент на Цукарицкој цесми кад је турски војник убио српског дјецака и побуна народа револтирана тим догадјајем донијела је на концу слободу и независност Србији. Од нецега је морало поцети, а казу да се историја воли понављати. Само напријед Даворе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.12.2018 07:10

Е мој Маки па јеси ти наиван побогу брате. Колики ти је ИQ човјече?

Name

Дорис.

20.12.2018 08:13

Како могу Конобари у политику, Зар нема Људи са већом школом, Таје политика нажалост плитка.

Name

Ре Дорис

20.12.2018 10:01

Па и Миле је месар, па је у политици. Истина нагуро је сестица да заврси фаx, ал фаx није просао кроз њега. Кад и гдје је Лукац заврсио фаx и ста је радио прије рата? Кад је Бисерка заврсила фаx, јел у 30-ој? Остале да не спомињем, јер их знам ко злу пару.

Name

Боки

19.12.2018 22:29

Правда и истина су споре али достижне. Само напријед до коначне побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки лакиц

19.12.2018 23:16

Овај Давид ме све висе подсјеца на оног Давида из Библије који је убио МОЦНОГ Голијата. Давид против Голијата 1 : 0. Дај Бозе да и овај нас Давид побиједи ове насе Голијате. Банду бандитску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клинт

19.12.2018 23:16

Реце Давор и 3:2 је побједа, Давид лези мртав па они воде 0:1, он је други за 0:2, али ко су они за 1:2, 2:2 па 3:2. Тацније рw едослијед 0:1, 1:1, 2:1, 3:1 3:2.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

19.12.2018 23:18

О, јој. Мене су исто тукли у МУП бл.!? Хајде нека. Масала! Ујујјују!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

19.12.2018 23:28

А самарао ме Вуковић Миодраг да признам оно што нисам урадио. Њега питајте зашто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Катица

20.12.2018 03:20

Браво овоме цовјеку! Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

20.12.2018 05:02

Даворе нема одустајања Идемо до краја

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

20.12.2018 06:07

зесца цаловина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глогов колац

20.12.2018 06:26

Борба свјетлости и таме. Моје поштовање Даворе. Екипу зла из врха власти Републике Српске стићи ће кад тад глогов колац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

20.12.2018 06:31

У овој држави улизица и полтрона са све три "стране" када човјек види моралну громаду, што Давор јесте, врати му се вјера у људе! Даворе, само напријед и свака ти част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ботови СНСДОВСКИ

20.12.2018 07:08

Видим да дјелују тако сто це понизити цовјека као оца и његово убијено дијете. Моја порука вама: Све долази на наплату - реците васим сефовима. Долази и зло по њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Механизам

20.12.2018 07:35

20 децембра.Реакција на злоцинацку пирамиду власти у РС. Евидентно је да правда за Давида никада неце стици у законом предвидјеним оквирима и нормама. Институције су управљане од стране заинтересованих у овом слуцају да та правда не додје. Све је потпуно јасно , сви који су одговорни за правилно функционисање институција које треба да успоставе правду и владавину закона као предуслов складног и нормалног функционисања друста се праве будале јер им то одговара . Скупље би костало сваког од њих откривање истине о догадјају него последице хаоса и нереда које они овим доносе. Они , одговорни за нефункционисање институција су свјесни својих одговорности које су захваљујуци покварености народа минорне . До њих , захваљујуци спремности народа да прихвати искривљене норме , никада неце доци и на снагу сада ступа ХАОС И БЕЗАКОЊЕ. Хаос и безакоње је испољено првенствено у одбијању да раде свој посао за који примају огромне новце и бенифиције управо оних који су најодговорнији за стање које се створило . Одговорни за ово стање су Дарко Илиц , Дарко Цулум , Драган Лукац , Зељка Цвијановиц , Милорад Додик. Поред њих , сукцесивно пореданих по вертикалној линији функционисања пирамидалног поретка у насем систему постоји и одговорност оних који су са злоцином били упознати по хоризонталној линији у овој пирамиди. Ту су свакако и сви припадници странке СНСД и коалиционих странака који на ово цуте и не покусавају да реагују барем слицно цовјеку. Не они реагују бас као сто реагују зупцаници у једној повезаној масини. И за мале плате или провизије , за ситне интересе пристају да сносе одговорност. Ал како су дрски заболе их за то сто њих неко сматра одговорним. Који је лијек , ста је цинити Давору и свима онима који се осјецају као Давор Драгицевиц. Ја мислим , и призељкујем да треба одговорити еквивалентно ономе сто је уцињено Давору. Срамота ме признати ал тајно призељкујем да неко науди Милорадовом , Зељкином ,Лукацевом , или барем дјетету оног Цубриловица или Цавица који су због ситних интереса пристали да се друзе , разговарају и подрзавају ове злотворе. Бозе , опрости ми , ал ја би вјероватно наудио Милорадовом унуцету ако не би могао несто друго. И сто би мене било страх реакције бога у односу на моје зеље кад њих није страх реакције ни бога ни друства. Ја не позивам на насиље и на убијање невиних , ал ваљда имам право гласно да размисљам кад вец ови криви имају право да ходају и узивају у свим благодетима слободе овоземаљске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вендета

20.12.2018 23:09

Предугацак теxт па прескацу људи цитати. Ја сам процитао и све сте фино објаснили, видео би народ после реакцију али није искљуцено да це се и то десити. Бог све види✊✊✊✊

Name

МГ

20.12.2018 07:41

А сто са Комсицем имамо ми свог српског представника,сад си и потврдио да сарадјујес само са српским непријатељима срам нека те буде српски изроде треба те одмах ухапсити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

20.12.2018 09:18

МГ , па јеси ли ти нормалан . Српски представник му сина убио а ти њега гурас да са њим прица и њему да се зали. МГ ти ниси паметан .

Name

Ре

20.12.2018 15:35

А ти видио, тог српског представника како му сина убија. Иди јави се или си и ти сауцесник.

Name

Ролидук

20.12.2018 08:41

Е мој глупане све због пара ти идес у Сарајево тразити правду код њих убисе два полицајца па ниста и дасе они хватају за то убиство глупси по коњ ниста ти нецес упјети осим богаства

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моравија

20.12.2018 08:49

седамдесет ми је година,веће луде у свом животу нисам видио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

20.12.2018 10:06

Ја јесам ти.

Name

рс

20.12.2018 08:51

Све ми је јасно али ми није јасно докле це полиција да пусти ову барабу да терорисе град Бања Луку јер је постао јако бахат и безобразан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Град

21.12.2018 05:58

Много је будала које терорису ивај град, поцев од Бисеркиног сина Филипа Цвијановица, преко Додиковоф сестрица Зељковица смрдљивог, па до оних низих из интервентне дротовске јединице. А Давора овај град подрзава.

Name

РЕ РЕ

20.12.2018 09:21

Институције одлично раде као код Вукелића, а ко руши РС о том би се могло причати, задужење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

20.12.2018 09:47

ДАЈ БОЗЕ ДА СЕ СВЕ ТО ИСТЕРА ДО КРАЈА...ДАЈ БОЗЕ..АЛ ТВРДО ЈЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.12.2018 09:51

А откуд ти знас ко подрзава Давора? Они који му највисе помазу или га подрзавају и не долазе на Трг. Град је уз Давора и то је вец доказано. Није велики нарко дилер Цубриловиц убијен испред Даворове куце, вец испред куце Лукацевог кума Дјурадја Регодица из села Лусици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОЛИДУК

20.12.2018 12:13

Тацно тако и том приликом је прије доласка тузиоца из стана куце Лукацевог кума гдје је становао тај Цубриловиц нестало 4 милиона евра и 150кг цистог краљевског кокаина који сад Лукац,Илиц и њихови инспектори дилају по центру Бања Луке у Драми,Смугглеру,Фабрици,Дел Капу и другим ноцним клубовима у граду.У бару Смугглер кокаин дила конобар Филип Цулум са цијом сестром је у вези Дарко Илиц која ради у Мупу у његовој управи!

Name

Ко

20.12.2018 10:03

Ко је Лукацев кум?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разочарани бејха патри Јота

20.12.2018 10:22

Смрт Давида Драгичевића је расвијетљена у мјери у којој је то могуће.Двије полицијске истраге вођене од различитих тимова и истрага окружног тужилаштва у Бањалуци нису нашле да је ријеч о насилној смрти.Са великом вјероватноћом може се говорти да је ријеч о самоубиству а не о убиству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИЛМЕЗ

20.12.2018 12:14

Правда за Давида! Убице идемо до краја!✊✊✊

Name

Ре Патријота

22.12.2018 19:45

Боље немој коментарисати, лосе капирас, споро се пали лампица...патријото!

Name

Ре Патријота

22.12.2018 19:45

Боље немој коментарисати, лосе капирас, споро се пали лампица...патријото!

Name

Билмез

20.12.2018 11:02

казе он "дијете од 21 годину" Даворе пуко си

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Билмеза

20.12.2018 18:09

Исто као што кажу: "Пројекти за запошљавање младих до 35 година старости". Хало, до 35 година!

Name

Ноле

20.12.2018 19:27

Лијепо ти име

Name

СМ

20.12.2018 12:56

Питање за све ове психопате који , по задатку њихових господара, пису бљувотине о Давору: посто тузиластво иако је оквалификовало Давидову смрт као убиство неце да да открије убице И налогодавце , да ли то знаци да је убијање у РС дозвољено ? Па, поцните се убијати , али медјусобно. Мора да сте неком стали на зуљ или неко вама. Ето разлога да будете убијени ви или васа дјеца. Сто да не ? Ионако нецете одговарати ако убијете или неце одговарати онај који убије вас. Ви сте или убице или обицни пси који писете за коске које вам господари бацају после обилног руцка. Нормалан цовјек није у стању тако размисљати као сто ви размисљате. Свуда у свијету убиство је злоцин за који се одговара , само у РС не. Из задње реценице свако нека донесе свој закљуцак према његовој савјести. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СМ

20.12.2018 14:07

Засто Давор те "свједоке" не искористи са адвокатом да се ријеси слуцај? Сто даје рокове ако све зна? Ово понасање није нормално за неког ко је озалосцен, ето одговораа.

Name

За СМ

20.12.2018 18:16

Тачно је да тужилаштво води формално истрагу за убиству али то је резулат притиска власти и дијела јавности укључујући и протесте ПЗП али то не значи да се убиство и догодило.Постоји велики степен вјероватноћа да је покојни Давид Драгичевић након свађе у кући у којој је боравио,извршио самобиство.По подацима који су објављени ,тужилштво а и полиција вјерују да је покојни Давид био у хомсексуалној емоционлој вези која је том свађом раскинута што је био разлог или повод за самобиство,

Name

ре ре см

21.12.2018 10:56

Који си ти лик, колико је написано о томе и доказима. Имас на интернету изјаве свједока из којих се види да је конференција била смисљена и лазно оптузен децко, али опет ниста не подузимају. И ти, сад тразис да иступе свједоци, Ок, дају изјаве и ста даље.

Name

Зељко

21.12.2018 15:43

Питање 1.Три патолога су врсила обдукцију и сва тројица су утврдили да је пок.Давид имао алкохол у крви,око 1,5 промила.Ако је Давид 5,6 дана био дрзан на непознатој локацији,туцен,муцен итд.откуд му алкохол у крви.Да ли су му ти муцитељи давали да пије док ду га тукли? Питање 2.Радница у пекари Змијање је сигурна да је Давид око 3х био у пекари која се налази 50 метара од куце која је проваљена.Ако је Давид отет од полиције,како је могуце да је био у пекари? Питање 3.Ако је полиција довезла Давида до рјецице Црквене (у ауту Дациа),гдје су снимци тог аута како долази или одлази са те локације.Да би ту досло то ауто је морало проци кроз центар града гдје има десетине камера и бар једна би га снимила.Ако су новинари досли до снимака мртвог давида са обдукционог стола сигурно би досли и до снимка овог аута. Питање 4.Кад је Давид пронадјен падао је снијег и како то да није било никаквих трагова тоцкова или обуце док су убице доносиле тијело? Питање 5.Да ли је нормално да неко неког муци 6 дана и онда га ЗИВОГ довезе у центар града гдје је велика вјероватноца да це бити видјен?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давиду лака земља

21.12.2018 22:10

Жао ми је што ово кажем али исподпросјечно интелигентан човјек. Ово је отишло у лошем смјеру.

ОДГОВОРИТЕ