Челси напада Иска с дупло већом платом!

Сари има само један ултиматум! Да се посао што пре заврши. . .

Фудбал 19.12.2018 | 18:45
Челси напада Иска с дупло већом платом!
Из дана у дан сазнајемо нове детаље везане за Искову ситуацију у Реал Мадриду. А она је све лошија и лошија, ако је веровати шпански медијима блиским Краљевском клубу. Све указује на то да шпански репрезентативац нема други излаз него да напусти Сантијаго Бернабеу. Јуче смо пренели да је можда и већи проблем од мале минутаже код Сантијага Соларија чињеница да је Иско у лошим односима са два врло утицајна играча - капитеном Серхиом Рамосом и Бразилцем Марселом.  

Клубови који су наводно заинтересовани за Иска нижу се као на траци. Последњих дана највише су се помињали Манечстер Сити и Арсенал, данас међутим под вињетом ексклузивно Сан доноси информацију да је у причу ушао Челси и да Плавци имају намеру да по хитном поступку заврше овај посао. Заправо, то је нека врста Саријевог ултиматума. Италијан жели Иска, али под условом да се преговори не отегну, јер жели што пре да га имплементира у свој систем.  

Челсијев план?

Јака прва понуда. За почетак. Сан наводи да ће она износити 79.000.000 евра Реалу за обештећење, а играчу дупло већа плата него у Мадриду. Иско тренутно зарађује око 135.000 евра месечно. На Стамфорду су му спремили уговор на четири и по године и недељни приход од близу 280.000 евра. 

Енглески таблоид још пише како заправо постоји интерни договор Флорентина Переза и Сантијага Соларија да ове зиме продају Иска, те да на лето свим силама и тим новцима (плус оно што је већ припремљено у "сламарици") нападну Едена Азара. Белгијанац већ дуго одбија нови уговор, а на лето 2019. Челси ће имати последњу шансу да га прода (Азар има уговор до лета 2020), тако да неће моћи да иде у небеса са захтевом за обештећење.  

Иначе, Челси вечерас игра утакмицу четвртифинала Лига купа, у којем му на Стамфорд Бриџ долази Борнмут. Плавци су за викенд минимално славили против Брајтона и наставили успешан низ у првенству, а данас га очекује солидни ривал у борби за полуфинале. Трешњице су последњих недеља мало поквариле одличан утисак с почетка, али то је било очекивано с обзиром на то каквим саставом располажу. Ипак, воле да се надигравају и неретко умеју да загорчају живот фаворитима. У протеклих девет сусрета, само у прошлом није било минимално три гола на сусрету. Тако са данас треба очекивати славље домаћина и минимално три поготка на утакмици.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар