Анчелоти: Доста више о Каванију! Имамо Милика!

Менаџер Наполија, Карло Анчелоти, није желео да говори о спекулацијама које Единсона Кавајнија доводе у везу са повратком у Напуљ.

Фудбал 21.12.2018 | 08:00
Анчелоти: Доста више о Каванију! Имамо Милика!
Уругвајац је неколико сезона уназад члан Пари Сен Жермена, али у италијанским медијима се увелико прича о могућности да он опет заигра за Наполи.

"Иронија је да људи говоре о Каванију, кога много воле у Напуљу, када наши нападачи дају толико голова", рекао је Анчелоти италијанским медијима. 

Прва опција од опоравка од повреде у нападу Наполија је Аркадијуш Милик, који је дао четири гола на претходне три утакмице у италијанском првенству. Милик је у финишу утакмице против Ливерпула пропустио изгледну шансу, када му је голман Алисон Бекер одбранио шут са неколико метара. 

"Милик је веома млад момак који је две године био повређен. То не сме да се заборави. Имао је успоне и падове од почетка, али сада је нашао извесну стабилност и надам се да ће тако наставити", поручио је Анчелоти. 

Наполи је групну фазу Лиге шампиона завршио на трећем месту, иза Пари Сен Жермена и Ливерпула, а испред Црвене звезде, и сезону ће наставити у Лиги Европе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар