Штимац: Партизан је увијек велики изазов!

Увек је посебно играти у Београду! Кошаркаш Турк Телекома, Владимир Штимац, рекао је да воли да игра у Београду, као и да његова екипа зна шта је потребно победити Партизан у главном граду Србије.

Кошарка 18.12.2018 | 20:45
Штимац: Партизан је увијек велики изазов!
Турк Телеком гостоваће у среду у Београду Партизану у десетом колу Групе Ц, а обе екипе имају шансу да се у случају победе домогну Топ 16 фазе Еврокупа.

"Меч против Партизана ће бити велики изазов, не само за мене, већ и за цео тим. Ми смо искусан тим, али је за мене увек посебно да играм у Београду и верујем да можемо да дођемо до победе и изборимо пласман у Топ 16 фазу Еврокупа. Утакмица има велики значај за оба тима, а ми смо спремни да учинимо све да дођемо до победе", рекао је Штимац за сајт Еврокупа. 

Он је истакао да ће за њега самог, али за клуб и Анкару бити веома битно и значајно да се домогне Топ 16 фазе Еврокупа. 

"То што је одлучујући меч не мења ништа. Ми у свакој утакмци идемо на победу, јер смо професионалци. Није битно ко је противник. Морамо да будемо чврсти и агресивни у одбрани, како бисмо могли да извучемо из нас самих оно најбоље. Утакмице као што је предстојећа против Партизана је оно због чега тренирамо напорно током целе сезоне", додао је српски центар. 

Штимац је оценио да је Еврокуп много напредовао у последње четири године, од када је он последњи пут играо у другом по рангу европском такмичењу. 

Утакмица између Турк Телекома и Партизана играће се у среду од 20.00 у дворани "Александар Николић".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар