Предсједник ПСЖ-а се жалио због кореографије "Делија"?!

Председник Пари Сен Жермена, Насер Ал-Келаифи, наводно се жалио председнику УЕФА због кореографије навијача Црвене звезде у Београду.

Фудбал 18.12.2018 | 17:45
Предсједник ПСЖ-а се жалио због кореографије "Делија"?!
Ал-Келаифију је наводно засметала порука "Лоокинг фор сометхинг" изнад које су се налазили шеик и камила.

Како преноси портал Телеграф, Ал-Келаифи је из ложе стадиона "Рајко Митић" два пута звао Александра Чеферина како би се пожалио на дискриминацију у Београду.

Портал преноси да је Чеферин поручио Ал-Келаифију да не види ништа спорно у транспаренту којим су "делије" алудирале на покушај ПСЖ да освоји Лигу шампиона, јер је порука показивала ка истоку где је било исписано "1991", што је година у којој су црвено-бели освојили "ушати" трофеј.

Након убедљиве победе ПСЖ у Београду са 4:1, којом су "Свеци" изборили осмину финала ЛШ, Ал-Келаифи није помињао транспарент са северне трибине.

"Срећан сам због резултата, остварили смо свој циљ. Поносан сам на играче, тренера, показали су добар карактер. Поносан сам што смо показали да смо сјајан тим. Резултат у Ливерпулу нам је дао доста самопоуздањ. Врло је важно да променимо слику ПСЖ", рекао је Ал-Келаифи француским медијима после утакмице.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар