На папирићу пише Атлетико, а Недвед "преблиједио"!

Израз лица челника Јувентуса све говори о жријебу за осмину финала Лиге шампиона.

Фудбал 18.12.2018 | 10:15
На папирићу пише Атлетико, а Недвед "преблиједио"!
Седам титула у Италији је везао Јувентус, али чека се корак напријед у Лиги шампиона.

Изгубили су два финала под палицом Макса Алегрија, надиграли су их Барселона и Реал Мадрид, а челници Јувентуса су одлучили да нема бољег тренутка за ангажовање човјека који зна како се осваја "ушати трофеј" - и платили су Кристијана Роналда 100 милиона евра...

За сада Португалац игра одлично и Јувентус је без већих проблема прошао групу са Манчестер јунајтедом, Валенсијом и Јанг Бојсом, но осмијеси више нису толико присутни.

Разлог за то је жријеб у Ниону на коме је овог понедјељка у подне одлучено да ће Јувентус у осмини финала Лиге шампиона играти против Атлетико Мадрида, а шта о том "упаривању" мисле у Торину - можда најбоље показује фотографија челника клуба Павела Недведа.

Потпредсједник "старе даме" се ухватио за главу када је из куглице неповлашћених извучен папирић са именом Атлетико Мадрид, а сумњамо и да су они били пресрећни.

Ради се о клубовима који играју веома директан, прави "такмичарски" фудбал и добро знају како се играју двомеч сусрети, тако да је то један од најишчекиванијих парова идућег фебруара.

У Јувентусу су се надали неком лакшем ривалу попут Шалкеа из другог шешира, али ће морати да избаце тим који је два пута губио финале Лиге шампиона под "Чолом" Симеонеом.

"Добили смо најтежи тим из другог шешира. Финале је предалеко да бисмо размишљали о њему... Потребна вам је срећа овдје, али имамо јак тим који може да прође даље и Италијане никада не треба потцјењивати", поручио је Недвед који је дао одмјеренију изјаву од оне коју нам показује његово лице по извлачењу Атлетико Мадрида.

Када је у питању сама утакмица казао је да Атлетико има јаку одбрану и да ће се сигурно бранити, тако да очекује мали број голова. Онај ко би могао да превагне је управо Роналдо...

Постигао је свега један гол у групној фази Лиге шампиона, што није типично за њега, али обично послије Нове године и диже своју форму. Атлетико сигурно може да брине и податак да је против њих дао чак 22 гола у каријери.

"Он је човјек за Лигу шампиона и показао је то. Ослонићемо се на њега, али и остатак тима мора да буде добар. Вјерујем да можемо да прођемо даље", поручио је Чех.

Први меч је заказан за 20. фебруар на "Ванда Метрополитану" у Мадриду, док ће Јувентус као повлашћени на жријебу реванш играти на свом стадиону 12. марта.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар