Кокеза: Ово руководство жели нешто...

. . . што се није догодило 20 година! Славиша Кокеза, председник Фудбалског савеза Србије, рекао је да је сезона била успешна и да ово руководство има јасне циљеве.

Фудбал 17.12.2018 | 16:45
Кокеза: Ово руководство жели нешто...
Кокеза је на свечаности доделе Златне лопте навео да је остварен успех пласманом на Мундијал у Русији, да је тамо могло више, али и најавио висока очекивања за наредни период.

"Иза нас је бурна година у којој је циљ био пласман на Светско првенство који је остварен. Уверен сам да смо могли и више, али се нисмо само ми питали. У Лиги нација смо потврдили највише амбиције, а ово руководство жели оно што се није догодило 20 година – пласман на Европско првенство 2020. године. Да после две деценије први пут вежемо наступе на два велика такмичења", рекао је Кокеза.

Он је истакао и да се добар рад Савеза осећа у свим структурама.

"На добром смо путу. Све остале селекције су такође оствариле добре резултате, пре свега млада репрезентација која ће играти на Европском првенству, што је резултат доброг рада свих у Савезу".

Први човек ФСС потврдио је намеру Србије да се кандидује за домаћинство два велика такмичења.

"Захваљујући сарадњи и помоћи државе на челу са председником Александром Вучићем, у плану је Национални стадион, реконструкција стадиона Звезде и Партизана и изградња још неколико у другим градовима, а све у оквиру кандидатуре за Евро 2028. и Мундијал 2030", закључио је Кокеза.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар