Бурна расправа о новој Влади Српске

Посебна сједница НСРС на којој ће бити изабрана нова влада почела је у Бањалуци експозеом Радована Вишковића, мандатара за састав владе РС.  Сједница је настављена након редовне паузе посланичком расправом о експозеу мандатара за састав нове владе Српске Радована Вишковића.  Након расправе посланици ће гласати о избору владе и премијера Српске, након чега је планирано полагање свечане заклетве предсједника и чланова Владе Српске.

Република Српска 17.12.2018 | 18:40
Бурна расправа о новој Влади Српске
Расправа у Народној скупштини РС о саставу нове Владе РС на приједлог мандатара Радована Вишковића, почела је бурно. На почетку скупштинске расправе, највише критика на рачун нових министара изнио је Небојша Вукановић (СДС).

Он је на почетку обраћања цитирао народну пословицу: „Хајде боже што их даде, али гдје их састави“.

Затим је рекао како је то „скуп медиокритета и корумпираних политичара“, али га је предсједник НСРС Недељко Чубриловић покушао прекинути.

"Никога не вријеђам. То је пословица", истакао је Вукановић.

Оцијенио је да је експозе Радована Вишковића „скуп флоскула, демагогија и неиспуњених старих обећања“, те критиковао што у новој Влади РС нема ниједан министар из Херцеговине.

Поручио је да је свима јасно да је „Милорад Додик саставио кабинет“.

"Три особе никако нису смјеле ту бити. Прије свега Драган Лукач. Јавно постављам питање ко је убио Давида Драгичевића, ко је убио Милана Вукелића...", казао је Вукановић.

Критиковао је и приједлог Петра Ђокића за министра, тврдећи да је он раније осуђиван, као и Златана Клокић за министра за европске интеграције и регионалну сарадњу, а због случаја са Представништвом РС у Израелу, као и Алена Шеранића за министра здравља, истакнувши да му је то трећи ресор у Влади РС у посљедњих седам мјесеци.

"То ни Никола Тесла не би могао", додао је Вукановић.

Срђан Мазалица (СНСД) је казао да је ово “срећан дан“.

"Експозе не садржи спектакуларна обећања, али познавајући господина Вишковића, он ће испунити све што је зацртао", казао је Мазалица.

Душица Шолаја (СНСД) је истакла да је један од најважнијих изазова пред новом Владом РС одлазак људи из РС, те одлив радне снаге.

"Што се тиче мандатара, господина Вишковића познајем дуго. Немам сумњу да ће дати најбоље од себе", казала је Шолаја.

Миладин Станић шеф Клуба посланика СДС-а, је критиковао што посланицима није правовремено достављен програм за ову посебну сједницу НСРС, истакнувши да је то „неодговорно“.

Оцијенио је и да је програм рада нове Владе РС „списак прелијепих жеља“.

"Ако сте сигурни да остварите све ово што сте написали, поставља се питање колико планирате бити премијер", истакао је Станић.

Посланик ПДП-а Јелена Тривић рекла је да у експозеу има корисних и добрих ствари, али и упозорила да стање у бројним областима није добро, о чему говори и податак да покривеност потрошачке корпе за четворочлану породицу платом тренутно износи 44 одсто.

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Недељко Ћорић сматра да је веома важно што мандатар за састав нове владе Радован Вишковић зна који су проблеми у привреди и спреман је да их у сарадњи са привредницима рјешава.

Посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Недељко Гламочак тврди да је исељавање становништва огроман проблем за Српску.

– Имаћете подршку посланика опозиције у рјешавању овог проблема. Међутим, неће то бити лак посао, али ово друштво мора учинити све да би негативни трендови били заустављени – рекао је Гламочак и додао да посебна пажња мора бити посвећена развоју привреде и владавини права.

Вишковић је експозе почео хвалоспјевом о бившој влади и предсједници Републике Српске, која је била на челу те владе.

Вишковић је рекао да му је циљ просперитетна и економски јака Република Српска.

Износи статистичке податке о успјешности рада прошле владе, након чега је рекао да ће пружити шансу стручним и способним кадровима у наредном периоду. 

Рекао је да је за десет малих а не великих корака и да неће бити за популистичке него за системске мјере у влади.

Обећао је транспарентност рада будуће владе и институција Српске.

Вишковић у експозеу посветио пажњу и регионалној сарадњи, истичући велику улогу предсједника Србије Александра Вучића у помоћи Републици Српској.

"Влада ће и даље развијати добре односе са Руском Федерацијом", казао је Вишковић додајући да су отворени за сарадњу и са Америком.



"Влада РС подржава политику предсједника Трампа о његом ставу да се САД неће мијешати у унутрашње ствари других држава", казао је, између осталог, Вишковић.

Рекао је да ће то бити влада континуитета, инститраће да канцеларија високог представника буде угашена и да стране судије иду из Уставног суда БиХ.

На крају експозеа Вишковић је предложио чланове свог кабинета: 

- министар финансија Зора Видовић (СНСД)

- министар грађевинства и екологије Сребренка Голић (СНСД)

. министар привреде и индустрије Вјекослав Петричевић (НДП)

- министар енергетике и рударства Петар Ђокић (СП)

- министар пољопривреде и шумарства Борис Пашалић (СНСД)

- министар саобраћаја и веза Неђо Трнинић (ДНС)

- министар за европске интеграције и регионалну сарадњу Златан Клокић (СНСД)

- министар трговине и туризма Драгица Ковач (Чубриловићева група)

- министар спорта и породице Соња Давидовић (СП)

- министар правде Антон Касиповић (СНСД)

- министар унутрашњих послова Драган Лукач (СНСД)

- министар рада и борачко инвалидске заштите Душко Милуновић (СП)

- министар за научно технолошки развој и високо образовање Срђан Рајчевић (СНСД)

- министар просвјете и културе Наталија Тривић (УС)

- министар здравља Ален Шеранић (СНСД)

- министар управе и локалне самоуправе Лејла Решић (ДНС)

Вишковић је позвао посланике да подрже његов кабинет и оквир будућег рада нове Владе РС. Рекао је да неће бити повлаштених и да ће тражити рад и одговорност.


 
(БН ТВ/Мондо.ба)

Коментари / 121

Оставите коментар
Name

ре

17.12.2018 11:33

Ма бараво.......Прави премијер, када је цовјек могао бити толике године диспецер у Бокситу и организовати рад 200 камиона, као да неце моци водити Владу Српске и организовати рад 16 министара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

17.12.2018 11:44

Овде ће му бити лакше, тамо је СТВАРНО морао организовати 200 камиона а овде не мра ништа. Неће ни одлучивати ни о чему, савјетници о помоћници ће му организовати посао и протокол. Његово је да буде икебана, да се слика, да трабуња као жељка и наравно да потписује документе, што је и најважније од свега јер кад се буде тражила одговорност и ишло у затвор неће ићи Баја...

Name

Деба

17.12.2018 11:45

Ух тезак је то посао диспецера, ваљало је организовати толике камионе који возе једном те истом трасом 40 година! Диспецер у таквој врсти посла је сувисан

Name

Критичар

17.12.2018 12:02

Човјек је макар био диспечер. Шта ћемо са онима којима пјевате хвалоспјеве а у животу нису радили ништа осим што су били одборници и посланици?

Name

Михајло

17.12.2018 12:04

Ма браво људи из власти, Висковиц и пејина унука и сеф им додиг мисле да свијет поциње од њих. Фуј.

Name

пох(В)али народну вољу

17.12.2018 12:17

Овај тзв. експозе је најобичнији предизборни-постизборни политички панфлет, овако нешто није радила ни бивша комунистичка власт, ово је дно дна

Name

+++

17.12.2018 12:25

Посто сте јој дали КЉУЧ ГРАДА И ЛИЧНОСТ ГОДИНЕ Јос је остало да јој дате плакетy МИСС РС..ЦЦЦЦЦ Каково лицемјерство УБИЈАТЕ ОВАЈ НАРОД у појам..Неболи нас то сто сте нас опљацкали раселили вец сте поцели и вредјати ителигецију овом народу СРАМ ВАС БИЛО ОЛОСИ..Хвалите ме уста моја када неце друга..ОЛИСИ И ПРОПАЛИЦЕ ПОКВАРЕНЕ

Name

Јасно

17.12.2018 12:43

Диспецер,јесте имао посла,упослити сто мање камиона Боксита,сто висе упослити приватне камионе а самим тим своје,Драгана Симица,Горана Максимовица,лопова Мике Дукица и другог сљама,красти туре камионима за изградњу куце у Београду ,упослити Бокситове камионе РЈ спедиција,који раде за Рајковог зета а и церку,Боксит плаца и одрзава а паре зету,одрадјивати за Милекс,боксит плаца а паре Милексу,радити за Бокситтрејд БГ за Рајкову зену Мицу,исто боксит плаца а паре бокситрејду,тако се само ту обрне око 10 милиона КМ,за фарму кока каја ја посебо акционарско друство а то се крија,боксит плаца раднике,одрзава и снабдјева храном а паре иду Милексу и ста је битно директно кес,да се не би евидентирао.Такодје боксит комплет опсузује логистицки Дрина осигурање,па цак узима и возила у најам по уговору на мјесецном нивоу 1000 КМ,као и сноси троскове девет техницких прегледа,који раде за дрину.То је само дио злоупотреба и извлацења пара из боксита а све је сконцентрисани на дзеп Рајка Дукица.У свему томе годинама уцествује и за све зна Радован Висковиц,сада вец премијер.Ако има образа и цасти треба отици у тузиластво и дати изјаву о овом и много цему,јер долази из највецег брлога на Балкану и окриља најстаријег и највецег лопова!

Name

Секул

17.12.2018 12:59

Баш ми те жао. Па ти не знаш ни бројати до 200 камиона јадниче.

Name

XXЛ

17.12.2018 13:25

КОЈА ДРАМА..XАXА СМИЈЕХУРИЈА...СВЕ БЕТЕР ДО БЕТЕРА...А КО ФОЛ СВИ МАГИСТРИ....ЗИВИО СИРОКИ БРИГ...ИЛИ БРИЈЕГ.

Name

Јој!

17.12.2018 13:26

Погледајте, са ове стране. Нпр.да је добила опозиција и сви они што су прешли и ови што чуче спремни за прелазак и скривени и провјерени опозициони криминалци би сада формирали влада у којој би опет био цицко, цава и сва та клика. Не збуњујте народ. Хадучија је и полтронство већ у крви многима овде.

Name

ре

17.12.2018 13:35

Наталија и просвјета, небо и земља, ма свемир (комете,звијезде) и земља.

Name

за критичара

17.12.2018 13:35

Шта ти уствари критикујеш у својим коментарима пошто углавном хвалиш потезе власти?!

Name

др. мр.

17.12.2018 13:37

ДР. мр. Вишко, унив. проф. у Травнику и још неким селима. Титуле му дао Дана Драшковић, такође куповни др.мр.

Name

ха, ха.. добра!

17.12.2018 15:08

Гацо остао министар?

Name

директор

17.12.2018 15:34

Кад ће смене у управама; ГЕОДЕТСКА, ПОРЕСКА, ИНСПЕКЦИЈСКА, у њима има свашта, ваљају се десетине милина између организоване мафије,

Name

смуцало

17.12.2018 15:42

Шта овај премијер изиграва, он ће сурађивати и са Америком ХАХАХХАХАХАААА јао која глума, јадна мајко, твој буџет је 1,5 милијарди €, од тога пола кредити, шта ћеш ти сарађивати, покриј се мокром поњавом и не прави кловна од себе.

Name

ре јој

17.12.2018 15:46

то је тачно, иста багра, чим он скаче и арлауче у странкама, тај је битанга. Некад давно народ је молио угладне људе да их претставља, а сад битанге моле народ.

Name

за Критицар

17.12.2018 15:46

Е, овај диспецер млати ко дупе по самару...

Name

Игор

17.12.2018 15:47

Тривиц ево крстим се са обе

Name

Аа

17.12.2018 16:46

У МУП-у це избити рат, 90 % постених полицајаца се надало да це Костресевиц доци за министра, овако је преовладало оних 10% криминалаца

Name

Ре

17.12.2018 16:56

Лукацу свака цаст, највеци криминалац у Муп РС је Драган Јевдјениц нацелник управе полиције РС.

Name

Прљави Хари

17.12.2018 17:08

Лукач- Прљави Хари добио поново мандат, заслужио јер је покрадене изборе добро обезбеђивао.

Name

Покојна Милева

17.12.2018 19:40

Био је премијер онај сто је дилово Ронхил,па уцитељ енглеског из Дјулица,сад це пумпадзија...мозда нам с овим сто је око горива радио и крене....Али у qрцу...

Name

ДРАГУТИН РОДИЋ

17.12.2018 20:46

Опет ме Павић испали, хајде што је кћерку Лејлу прогурао за нови мандат, али одкуд Трнинић. Ма знам ја о чему се ради Трнинић добио савјет од Нешића, како се договара са Павићем. Ја сам се сам зезнуо, требао сам укључити Нешића, Јарића, Поповића и Радовића да заврше с Марком. Они су му већ одавно ближи од мене, па чак и Тадић.

Name

РРРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

17.12.2018 22:35

е који сте ви идиоти сви заједно , дебилцине

Name

Иван

19.12.2018 12:52

Наталија Тривић је преварант, у биографији шта је написано, ништа није истина, није дипломирала у БГ, имала је фирму регистровану у лакташима, коју је користила за преваре у организовању фестивала ДУКАТ. Ово је срамота за Српску, исто као што је биула срамота за Црнатка, ми из Бањалуке знамо добро ко је Игор, и његову прошлост!

Name

Стручњак

17.12.2018 11:35

Њему циљ да Српска буде просперитетна!?Кад би се он и слчни њему посветили чувању оваца или нечему таквом што знају радити можда би и могла бити просперитетна

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.12.2018 11:57

Милуновић инистар рада...мајко мила...да ли је могуће....човјек је мало већи кретен од Ђокице, а иста говна обојица....

Name

Ре Струцњак

17.12.2018 14:36

нема он времена да се бави пензионерима и борцимс. Видис да цовјек све н тхе поре улазе на сарадњу са великим силама. Путин, Трамп и Висковиц, к анд ква це то сила бити.

Name

Зеки Пресс

17.12.2018 16:01

Драги моји, вец сте сви цули да смо ми нова влада континуитета. Радимо на флексибилности. Показе ли се нпр. неки предмет компликован, ми га обрадјујемо модуларно. Ста то знаци? Ево примјер убиство Драгицевиц. Из тузиластва БЛ пребацујемо предмет у ПД, из ПД-а предмет креце за Требиње, из Требиња за Бјељину итд. Али све унутар РС, фактицки.

Name

Добојлија

17.12.2018 18:58

Могу ова два наша посланика (туто & муто) из Добоја да чувају овце с обзиром да нису добили ниједан ресор... да не сједе џаба у клупама... ионако су већину живота провели у опанцима!

Name

Питање

17.12.2018 19:52

Ко је Сања Давидовић....

Name

Одговор

17.12.2018 20:28

Соња Давидовиц је апсурд Социјалистицке партије, питам се да ли је Петар Дјокиц нормалан кад је њу предлозио за министра има цланова који су дузе у партији и струцнији од Соње Давидовиц. Соња Давидовиц је пијандура коју су износили пијани из клубова и кафана. Инаце била је љубавница Дзерада Селмана, студирала је десет година сто се инаце студира цетири.

Name

Миленко

17.12.2018 11:35

Хееееееј ВИШКОВИЋУ ДАЛИ СИ ТИ НОРМАЛНА ОСОБА О ЧЕМУ ТИ ПРИЋАШ ШТАЈЕ ТО БИСЕРКА ЗА СВОГА МАНДАТА УРАДИЛА ЗА Р СРБСКУ И ЗА ОВАЈ НАРОД ЧОВЈЕЧЕ ДАЈ СЕ ПРЕСАБЕРИ О ЧЕМУ ТИ ТО ГОВОРИШ ЈЕСИ ДРОГИРАН ИЛИ ШТАЈЕ БИЈЕСАН САМ НА ТЕБЕ ТА ЗЈАКА НАМ ЈЕ УРАДИЛА СА ТИМ РЕЖИМОМ ВИШЕ ЗЛА НЕГО ИКАЛВИ ОКУПАТОР ШТО БИ УРАДИО КО ТИЈЕ НАПИСО ДА ТАКО ГОВОРИШ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

17.12.2018 11:40

Немој тако, бисерка реце да нам је зивотни век продузила за цетири године, а ја бих волео да се ова агонија од зивота скрати, глупаца једна.

Name

Ре ратко

17.12.2018 12:07

Продужен за четири године то знаци 48 мјесеци ће мо примат пензије на рачун продуженог живота сто је јако лоше за празан буџет . Требају да нам скрате животе за четири године тако да се буџет може напунит а не испразнит ..

Name

ја нек цркну пензици сто пре

17.12.2018 14:17

Остаце висе пара за лимузине,турски намјестај и јагњетину код Млаце на рацун од предузеце

Name

Q

17.12.2018 11:35

Како ми сеповраца на ове љиге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слоба

17.12.2018 11:40

ВИШКОВИЋУ ДАЛИ СИ ТИ МАЛО БОЛЕСТАН АКО ТИ БУДЕШ ТАКО ВОДИО КАО ЦВИЈАНОВИЋКА НАМА НЕМА СПСА ВИШЕ МИСМО И ТАКО У КОЛАПСУ ПОГЛЕДАЈ ШТАЈЕ УРАДИЛА ОД ЗДРАВСТВА ОНА И МИЛОРАД И ОСТАЛИ КОРУПЦИОНАРИ ДА ПОЈЕДИНЕ АМБУЛАНТЕ НЕМАЈУ ЧИМ ПАЦИЈЕНТУ ПРИТИСАК ИЗМЈЕРИТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишегад

17.12.2018 11:40

Боже сачувај.Хвали бисерку и њену владу.Јад и чемер и она и њена влада.Колико је омладине отишло за њеног мандата.А о неправди не могу ни да пишем.Тешко нама са њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИСКОВИЦ?????

17.12.2018 11:48

Српска опустосена и финансијски и народ отисао за вријеме њихове владавине!!! О Бозе помози нам!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реплика

17.12.2018 11:54

Поред реплике и кривог навода у НС РС треба увести Хвалоспјеви за премијера и лапрдања за председника да нас подсјете да зивимо у Свајцарској али молим вас ограниците их на 10 мин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моца

17.12.2018 13:26

Овај мисли да је неко па развуко о свему и свацему па јели он свјесан кога он фарба то и птице на грани знају да се он овдје ниста не пита ко сабит у млину

Name

Робин Худ

17.12.2018 11:56

Дизање репа Бисерки је демантовао даљом дискусијом и проширивањем своје даље дискусије је доказао и указао све стварне проблеме гдје постоје.... Дакле све хвалоспјеве о ранијој влади је покакио , свјестан их је , али наређено му је и има да плива јер он ће полизати посрано које су њих двоје учинили...најгоре је што вјерује да паметно збори...нигдје ништа с ничим се за сад не уклапа....много контраверзних ставова и уочених нелогичности...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

17.12.2018 12:00

Какво лизање од стране зрелог цовјека...да ли те се дјеца и породица стиде?

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАПРИЈЕД ЉУДИНО

17.12.2018 12:43

Овај љигавац Висковиц треба да казе у експозеу ко је убио Давида Драгицевица???

Name

Недјељко

17.12.2018 13:00

Коле ти си љигавац који не зна ни азбуку.

Name

Напријед људино

17.12.2018 12:01

Само напријед Висковицу, ови који те оспоравају могу само под прозор да ти пљуну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.12.2018 12:30

тако стар , а лажеш....тачно се види да сте у добрим релацијама....нема везе ово што прича и сам знаш,причао ти је ...све је демантовао за оне који мало више знају....али води га кући , други га и не доживљавају сем вас неколико....

Name

Потрцко

17.12.2018 19:35

Висковиц мозе само да клима главом.

Name

КИка

17.12.2018 12:05

Он само чита шта су му други написали. Нити га ко шта пита нити је имао право гласа при састављању Владе. Али њему је и ово доста. Важан је лик ових дана, посебно на РТРС-у, који велича улогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

17.12.2018 12:11

Ако он о прошлој влади говори похвално, онда је он исти, пошто гори не може бити, а то значи црно нам се пише и наредне 4 године. Више на ни Бог не може помоћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

17.12.2018 18:33

Па видис да је скоро иста екипа..исти министри..мора их хвалити.

Name

Цитам И Не Вјерујем Ста Су Ми Написали

17.12.2018 12:23

Овај ако у 4 године испуни десетину онога сто је процитао ми цемо бити у најмању руку Словенија.Ево нпр. ако само реструктуира јавна предузеца и направи се коридор 5ц кроз РС те направи информациони систем за контролу субвенционисања свих сегмената субвенционисања на нивоу РС и укитне платни промет новцем сем у трговинској дјелатности он је краљ универзума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луг

17.12.2018 12:29

Овај Жунић је накакав баш смијешан лик, кад он нешто каже толико је поносан на себе да се сав изгуби. Боже свашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Луг

18.12.2018 18:45

Жуниц је психолог,а тко си ти?!

Name

ре ре Луг

19.12.2018 07:27

Психолог ха ха ха трала баба лан и заврсио у тридесетим

Name

Лабуд

17.12.2018 12:30

Радован млати глупости ко бисерка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шарена лажа

17.12.2018 17:45

Он прича и грана што би народ волио да јесте, али сви знамо да ништа не граничи нити са истином, нити са реалним стањем. Све му је неки демагог саставио, да се и он губи док чита. Ово је тотални распад система, он говори о одговорности министара, углавном су остали исти, гдје им је та одговорност за досадашњу пропаст? Све прочитано је велики списак небулоза, лажи и већ исценираних превара.

Name

мрак свиће

17.12.2018 12:34

Купили изборе да докрајче још то мало мрва што је остало за растурити у РС, ако се опозиција РС у том опасном лоповском мандату не пробуди прије тог зла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

17.12.2018 13:23

Лако му је сад бити премијер, након што је Бисерка утегла стање до савршенства. Још само пар ситница, па и ми остали да упишемо курс Њемачког

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре смислов

18.12.2018 08:55

хахахаххахахахаахахах Браво за коментар!

Name

Буди реалан у циљевима

17.12.2018 13:25

Драги мандатару за премијера РС, било би пожељно да рјешавате многе проблеме који су већ у надлежности РС, а тих је јако пуно, а не да бацате флоскуле о затварању ОХР, странцима у Уставном суду БиХ, враћању надлежности са БиХ на РС (чији највећи број је са РС на БиХ пренијела твоја странка), када сви знамо да од тога нема ништа. Па прије ће РС (или боље речено твој шеф) пристати да уђе у НАТО, него што ћеш успјети са овим празним флоскулама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рефик

17.12.2018 13:32

Види Босњака.Сања,Сребренка, Златан,Ален,права муслиманска имена!И буне се Хрвати сто им је изабран КомсицДје је ба сда?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боссанац

17.12.2018 15:50

Рефик@, полаХко људино, немој у исти кош трпати вјеру и нацију, Бошњак може бити и атесиста и кршћанин, не мора бити муслиман. Набријане особе се декларишу као Бошњаци, они имају на то потпуно праву. Мухаммед с.в.с каже "и дајите дјеци лијепа имена", све ово што набрајаш могу бити или су муслиманска имена. Пусти ХДЗ, то је странка која заступа интересе мањине у БиХ.

Name

разумио

17.12.2018 16:56

Рефике, не брини! Пресипање из супљег у празно неце наскодити Босанцима. Ови преостали це бити колатерална стета.

Name

Ре Рефик

18.12.2018 18:48

Рефко, заборавио си Лејлу! Бас лијепо име!

Name

Збуњени

17.12.2018 13:35

Шта све обећа овај Вишковић да човјек помисли” Ово је Рајска земља пуна благостања и срећних људи”, а тек састав кабинета попуњен разним” стручњацима” који ни локалну заједницу не могу водити. Посебна је прича национална структура предложених министара, ја као да слушам излагање мандатара из федерације БиХ, мада искрено нисам националиста...куку нама наредне 4 године!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"."

17.12.2018 17:53

Све сте у праву, то и ја мислим. Да их не знамо, помислио би човјек да су неки образовани људи и стручњаци. Јадни смо, да нас је свако клео, не би нас овако проклео. Страшно!

Name

Дрекавац

17.12.2018 13:41

С Америком сарађујете од СФОР оклопњака, па до даљњег, док не довршите посао који су вам задали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеко Оно

17.12.2018 13:48

А,ста је са сарадњом са Јапаном,немојте нас заобици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БеЛе

17.12.2018 13:58

Обећао је , како каже, да ће зауставити крварење здравственог система! Претпостављам хајдучком травом и боквицом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белла

18.12.2018 18:52

Теско це крварење бити заустављено! Поново задузење око 370 мил., укупни дуг 5.4 милијарди...Дај Бозе да буде несто од тог заустављања.Вјерујем да це наредних г.одлив мозгова бити јос веци.Стање ургентно, критицно!

Name

хола

17.12.2018 13:59

Наталија Тривиц..?? поред осталих улизица и клосара она заиста одскаце, цура досла на позорницу уy помоц љубавника додика, yатим је он постави на ТВ као директорицу гдје се наравно није снасла, постави је као дир маркетинга за оптиму одакле добије ногу .ко организовала дукат фест , добијала по 300 хиљ за спонзорисање од луадака додика , смјестала уцеснике по спортским салам и сколама а приказивала да су смјестани по хотелима...тако ста реци....еxперт ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре хола

17.12.2018 14:11

Значи бурле се омрсио код Наталије

Name

Хола

17.12.2018 14:48

Све је он то редом сто је и нормално а она је само једна од вртирепки али није нормално да за 300 грама меса сјбс будуцност народа тиме сто плацас своје изивљавање постављањем некомпетентних кујица и улизица на мјеста за која нису способни. Ниједан, али ниједан од поменутих кандидата ни у једној свјетској компанији не би могао проци тест за тим лидера или сефића а камоли за министре...

Name

Ре хола

17.12.2018 17:24

300г !!? Ихх

Name

Хола

17.12.2018 20:27

Па мозда доле измедју ногу има висе од 300 грама. Не знам. Само знам да је плаца насим парама, од насе дјеце, од надих родитеља. И прескупо за развуцену фрајлу намазану свим бојама.

Name

Мјау

17.12.2018 23:08

Воли Ната безобразнооооо

Name

Ре Хола- Холандија

18.12.2018 18:54

Одкуд знас ко је коме љубавник- ца? Јеси ли видио својим или тудјим очима ?

Name

Пеђа

17.12.2018 14:09

Па зар министар полиције особа која са Скупштинске говорнице позива на физички обрачун, уводи наоружану полицију у Скупштину, пљује по убијеном Давиду, а за свог мандата није ријешено ни једно убиство од Вукелића па даље?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Пеђа

17.12.2018 15:56

Па и није посао министра да рјешава убиства то раде инспектори.На крају Лукач је и показао огромно незнање износећи неке чињенице у вези убиства Давида Драгичевића

Name

Крузни Ток

17.12.2018 16:41

Лукац дрзи Додигу и остале у сах-мат позицији због криминала, зато га морају ангазовати. Он сам је доцим најнапреднији уценик Цераниц.а, капитена репрезентације безбједњака.

Name

Да

17.12.2018 14:27

Експозе два и по сата,обицна предизборна зваља! Када су великог Церцила замолии да на неком скупу казе пар ријеци,питао је:" колико имам времена",рекли су му до пет минута,а он је одговорио "не", да имам барем петнаест минута радо бих се обратио:" јер за пет минута морам несто реци,а за петнаест неморам ниста"сто би рекли супљирам и бог те веселио.Исто вази за Висковицев експозе! А јос ако знамо да дилази из највецег и најстаријег легла криминала и безакоња Боксита из Милица ,стварно морас бити без цасти и говорити о РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.12.2018 14:32

Којих 200 отприлике 56 камиона

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

17.12.2018 14:46

У сунце ти јебем зарко...цуј са Америком и Русијом...неби ни Ким овако несто нагласио...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.12.2018 17:54

Шта би са Осетијом,Кримом...?

Name

Америка

17.12.2018 15:07

Хахахаха ви сте отворени за сарадњу са Америма, а да ли они хоце да слусају васе небулозе и сарадјују са вама, то је питање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

17.12.2018 15:36

Сто реце мој ујак: "ма могао сам озенити,у то вријеме,Лепу Брену,само она није хтјела!

Name

Пунто

17.12.2018 15:46

ја сам био сретан сто су ми дјеца отисла одавде.ал сад видим да цу морати и ја кад видим овај циркус од владе.па ови су сви зрели за затвора

Name

Хехе

17.12.2018 15:29

Министар привреде конобар по свадбеним салонима у Добоју.Цовјек нема појма о привреди.у дуговима до гусе.какав кадар НДП.Хехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тотал Дамаге

17.12.2018 16:09

Цекамо да П. Дјоко да заврсну ријец око комеморације привреде. Хвала им.

Name

Q

17.12.2018 15:37

Ријалити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Косово је Српско !

17.12.2018 16:16

Само Русија и Кина и нико други !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Струцњак

17.12.2018 17:06

Онај полудебилни зуниц казе да треба фрееллацерима дати и неке подстицаје, да се направи нека база. Па кретенцино дај онда свима подстицаје и ми смо у бази пио и фзо. Струцњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трт

17.12.2018 17:30

Знаш ли ти брате шта прочита данас? Вјерујеш ли макар ти у то што читаш? У кафани и би те након првог листа, неком добром старом пепељаром угасили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коwалски

17.12.2018 17:36

Кад је попечатељка просвештенија ушла у учионицу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БеЛе

17.12.2018 18:16

Ма да, толико смо , тј. толико си битан , да би сарађивао и преговарао са Америком и Русијом. Јадо јадни. Када “уш” изађе из опанка, нема ни мјере ни границе. Ако нам је ово политичка и интелектуална елита, атомску смо заслужили! Ужас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

светозар

17.12.2018 18:29

јадна влада и народ, народе шта чекаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

светозар неретљак

17.12.2018 18:30

Кад је Вискивиц био привредник и стаје направио у животу. јадни народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

17.12.2018 19:33

Никада се није низаста питао

Name

Перхан

17.12.2018 20:15

Зато добро клима главом!

Name

Милко

17.12.2018 18:37

Стварно некога интересује ста мисли Вукановиц, цовјека који прије неколико година није знао сyцувати ни свој посао у сколи као просвјетни радник, вец су га истјерали. И такав да говори ста треба радити а не зна ни себе да застити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.12.2018 23:03

Ајде што си глуп ал' што лажеееш

Name

Јока

17.12.2018 19:23

Благо нама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

17.12.2018 19:24

Јесмо их и изабрали лелеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

ссс

17.12.2018 19:49

Ови сто коментарису дами је знати ко је за њих прави неваља им вукановић ми да имамо оваквих момака ова држава би на несто лицила сигурно ето вам стевандић храбри дрварцанин а ви сада уживајте у вашим претоплим ставовима то вам је обезбиједијо љигавац радојицић

Name

Ре ССС

18.12.2018 18:59

Наравно, мора се указивати на корупцију, неријесена убиства итд...

Name

некултура

17.12.2018 19:42

Па они се у скупштини кревеље и називају балама, о земљо отвори се ко је све посланик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.12.2018 20:07

Је ли могуце да је опет Трниниц министар саобрацаја ? Тај је тотално развлатио ЈП Путеви РС, куку нама никад напријед нецемо.Био је аут и предмет најсире друствене поруге исмијавања,прозива за сукоб интереса ,основао предузеце и радио у смом интересу.Бањалуцани имају изразито негативно мисљење о њему, цесто су писали на порталима и друственим мрезама да је један од вецих "мангупа".Ста ли је радио за вријеме рата,сигурно није био укљуцен у отадзибском рату.Залосно је сто ову дрзаву опљацкасе они који се нису борили за њу.Нема ни квалификације нити је познавалац те области које обавља,зато треба знања и напора.Вјероватно је излобирао са Павицем да прикрију пљацку народног новца.Позадина те позиције је да и даље пустоси народни новац.Поставља се питање ста је са младјим квалификованим људима из те области .Досао струцњак из Братунца , а у Бања Луци има много бољих и паметнијих ,за њих нема мјеста. Ради само у свом интересу,.Сву своју породицу запослио у дрзавне установе ,мада има фабрику и добро се обогатио са ледја овог напаценог народа. Апетити не јењавају ,никад доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаднос-Демос

17.12.2018 21:23

Хобиту ајде се ти ухвати свог Демократ'ког савеза и мани се бившег страначког колеге! Имате ви пуно посла док од ничега направите ништа, па не губи вријеме овдје

Name

Растко

17.12.2018 22:01

Он и Нешић се талили ко нико.Кажу да је својој цинкари намештао послове за ограде поред пута у огроминим количинама.

Name

Добој

17.12.2018 20:44

Дали це ови наси папци у овом мандату проговорити у скупстини ХАХАХА??? Преваранти, ми их изабрали на листи СДС а они пресли у снсд ??? Бозе пуна скупстина ПАПАКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

17.12.2018 20:54

Углавном исти ликови који су и одговорни за ово зло у којем зивимо а највеце је овај Лукац,сауцесник у убиству Давида Драгицевица.Ово само. говори колико је јак у том криминалном миљеу кад га ни Рудоња није успио одстранити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.12.2018 23:00

Кажу да га се боји

Name

Јадно....

17.12.2018 20:55

Врвите као црви из лесине! Лесинари! Убили сте Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

царлито

17.12.2018 21:46

Неке од ових министара познајем вец годинама. Да народ зна какви су то ретарди, стидио би се ко га води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

17.12.2018 22:01

ЉУДИ МОЈИ МАЈКИЋКА СЈЕДИ СА ШЕШИРОМ НА ГЛАВИ ГДЈЕ ЈОЈ ЈЕ КОДЕКС ПОНАШАЊА.ОНА НЕМА ВЕЗЕ ГДЈЕ СЕ НАЛАЗИ ЧУДИ МЕ ДА НИЈЕ У СКИ ОДЈЕЛУ БАШ БИ ЈОЈ ПРИСТАЈАО,НЕ МОЖЕ ЧОВИЈЕК ДА ВЈЕWРУЈЕ КО СМО И КАКВИ СМО, ОДНОСНО КО НАС ПРЕДСТАВЉА У ВАЖНОЈ ИНСТИТУЦИЈИ ЗА РС.БОЖЕ САЧУВАЈ НАС ОВАКВИХ ЛИКОВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

000

17.12.2018 23:22

ВУКАНОВИЦУ КРАЉ..ТО НАПРАСИ ЛОПОВЕ..ВУКАНОВИЦУ НАЈАЦИ СИ ПОСЛАНИК.ПА ОНДА ДРАСКО..ИЗДРЗАЦЕ РС И ОВО ЗЛО..

ОДГОВОРИТЕ
Name

У

18.12.2018 03:42

Јаке Владе у прејака

ОДГОВОРИТЕ