Кинези зову Малкома и Барси нуде 65.000.000 евра!

Тешко оствариво, али понуда је ту!

Фудбал 18.12.2018 | 22:15
Кинези зову Малкома и Барси нуде 65.000.000 евра!
Свега 97 минута у Примери, још 29. у Лиги шампиона. Куп краља је слаба утеха. Малком се вероватно покајао због одлуке да протеклог лета остави Ромину управу да га узалуд чека на аеродроме. Барселонин позив био је превише мио. Барселонина конкуренција била је превише  оштра за 21-годишњег фудбалера.

Бразилац никако не игра и вероватно би овог јануара радо пристао на барем привремени растанак. У његовим је годинама ипак најбитније играти. Проблем је само што Блауграна сигурно неће себи дозволити да изгуби 41.000.000 евра за шест месеци. Желеће да врати уложено, а Малкому за ових шест месеци цена свакако није порасла.

У таквим околностима често се европски великани окрећу кинеском тржишту, а изгледа да је и сада такав случај. Ас наводи да је на Камп Ноу стигла званична понуда из Кине – 65.000.000 евра за Малкома!

Иначе мадридским медијима не верујемо превише кад говоримо о трансфер збивањима у Барселони, али Ас је већ неколико пута први имао ексклузиве у вези са уносним пословима кинеских клубова. И сада тврди да је информација поуздана. Наводно, више је клубова заинтересовано за Бразилца.

Питање је наравно да ли се фудбалеру исплати да овако млад иде на Далеки исток где ће тешко напредовати. Његово окружење за сада ћути, ослушкује реакцију из клуба. Много ће им она рећи о Барсиним плановима за Малкома.

Не би то било први пут да Барса послује са КИнезима. Сетите се само Паулиња.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар