Калабић: Ово више није СНСД

– Како те није срамота, шта то радиш!? – рекао је Калабић обраћајући се Додику током дискусије о новој владајућој коалицији коју уз СНСД чине ДНС, Социјалистичка партија, Уједињена Српска, НДП и странка Недељка Чубриловића у оснивању (ДС). . .

Република Српска 17.12.2018 | 07:26
Калабић: Ово више није СНСД
Расправа на посљедњој сједници Предсједништва СНСД о новој влади премијера Радована Вишковића и министрима из СНСД-а који ће ући у њен састав, била је веома бурна. Вербални дуел између члана Предсједништва Драге Калабића и лидера СНСД Милорада Додика дуго ће памтити сви који су били на сједници, сазнаје Истинито.

Драго Калабић, који одавно слови као дисидент у редовима СНСД и највећи критичар потеза шефа партије, побринуо се да и данашња сједница Предсједништва остане упамћена по оштрим ријечима које је упутио шефу партије.

– Како те није срамота, шта то радиш!? – рекао је Калабић обраћајући се Додику током дискусије о будућој владајућој коалицији коју уз СНСД, ДНС и Социјалистичку партију, чине још и Уједињена Српска, НДП и странка Недељка Чубриловића у оснивању (ДС).



Наиме, Калабић сматра да је ова коалиција успостављена изричитом вољом предсједника СНСД Милорада Додика, да о њој нису одлучивали органи партије, и да је супротна интересима СНСД-а и његовог чланства, али и грађана Републике Српске.

– Шта је нама био циљ 2006. година а шта данас?! Шта ми радимо са Чавићем, Обреном и Цицком?! Јесмо ли ми Савез независних социјалдемократа или смо “савез свега и свачега”!? – упитао је Калабић Додика, тражећи од њега да га “гледа у очи док му говори”.

Калабић је затражио од Додика да Предсједништву предочи коалициони споразум, за који је лидер СНСД признао да не постоји.

– Увијек смо имали коалициони споразум прије избора и такав је потписан са ДНС-ом и Социјалистичком партијом, а сада немамо ни програм коалиције нити споразум, образложио је своје ставове Калабић за Истинито.

Сматра да је коалиција коју чини пет партија супротна интересима СНСД-а и да о томе има намјеру још да говори.

– Ово више није Савез независних социјалдемократа, већ Савез Миће, Чаве, Цицка и Обрена, категоричан је Калабић, који је био веома критичан и према саставу нове Владе РС.

Калабић је Додику рекао да је састав нове Владе РС, која треба да буде инаугурисана на посебној сједници Народне скупштине РС у понедјељак, веома лош и да је то најгора влада коју је СНСД имао до сада.

На изненађење већине присутних, и сам Милорад Додик је признао да није задовољан саставом кабинета Радована Вишковића, али да је то већ готова ствар.

Калабић није поштедио критика ни предсједницу Републике Српске Жељку Цвијановић, према којој је био веома оштар.



– На приватној забави, на сећији код предсједнице, попуњава се Влада њеним пропалим кадровима, стресао је Калабић Додику и Цвијановићевој у брк.

Цвијановићеву је посебно погодило то што је њен досадашњи рад у Влади РС оцијенио лошим, због чега је бурно реаговала.

– У овој влади је само мандатар три пута бољи од претходног, рекао је Калабић, поредећи Радована Вишковића и Жељку Цвијановић.

По завршетку сједнице, када је Милорад Додик изашао из Мале сале Народне скупштине у којој је одржана сједница Предсједништва СНСД, многу пришли и честитали Калабићу на изговореним критикама, које они нису имали храбрости да изрекну.

Драго Калабић је иначе један од ријетких функционера СНСД који се не либи да јавно критикује одлуке и потезе руководства странке и њеног шефа Милорада Додика.

У септембру ове године Калабић је у преписци, у јавној вибер групи прњаворског портала Прњавор. инфо, навео да је напустио Општински одбор СНСД Прњавор јер “не жели ништа имати са људима који сматрају да се неистомишљеницима треба осветити чак и на дјеци”.

Остао је у Предсједништву СНСД гдје се и даље противи самовољи и непромишљеним потезима врха партије, посебно задајући главобоље Милораду Додику.

(Истинито)

Коментари / 118

Оставите коментар
Name

Милка

17.12.2018 06:34

Нема функцију па му све смета. По мени Влада и свеукупна прица не дјелује лосе сама по себи само ми је цудно да неко мозе реци нас приједлог је Наталија Тривиц које год нам министарство даднете. Људи та Наталија има неку склепотину од сколе, а као експерт је за све област и Радојициц је дрзао као мало воде на длану и тетосио,сестру јој убацио за директора Цз соц. рад. Ама ко гура ту Наталију. Зена везе нема а све могуце функције добија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милка

17.12.2018 07:34

Наталија ако нема мозга, бар на несто лици. За разлику од остслих цланова владе.

Name

Борис

17.12.2018 07:40

Да да јесу савез кримоса РС.

Name

Ре Милка

17.12.2018 07:44

Једино ће вам Наталија угрозити стручност министара! Хахаха пресмијешно заиста

Name

Сале

17.12.2018 07:46

А теби само она смета ,а истали су ок. Лицни разлози ,конкуренција ,ста? Јад од владе.

Name

Демос хобити

17.12.2018 07:46

ДЕМОС кука на Наталију јер остадоше кратки због ње за своје омиљено министарство. Добродошли у стварност ДЕМОС-цице

Name

разумио

17.12.2018 07:50

Претходна влада није урадила ниста, а сада смо наслиједили те исте! Гдја. Цвијановиц је висе него смијесан лик у мандату који је добила. Све је толико тузно колико и неутјесно у испољавању некаквих прогноза заснованих на врлинама или некаквим знањима.

Name

Опа цупа

17.12.2018 07:53

Наталија одрадјивала додика и редом остале па мора бити наградјена

Name

075

17.12.2018 07:55

хттп://www.зурнал.инфо/новост/21705/игору-додику-додијељен-посао-од-800.000-км

Name

Дијагноза

17.12.2018 08:24

Можда је Ната "даднула" нешто некоме па јој тај неко враћа.

Name

Баба78

17.12.2018 08:39

Срам вас било изроди .угњетавате властити народ,овако није било ни под ттурцима ,оваква бруталност и терор.Дјецу сте ми раселили,унуке могу да видим само љети. ,село је пусто а које је пре 30 год било пуно људи и дјеце сад су сви отисли у Њемацку и Италију.Злотвори ста урадисте од властитиг народа.Срам вас било бог це вам судит лопови незасити

Name

преименовати

17.12.2018 08:48

Баја и његова интересна групација су давних дана избачени из еврпске лиге социјал демократа, ова интересна групација је Савез Незаситих - Милорад Додиг, то је прави назив странке

Name

па да

17.12.2018 09:44

"Бумеранг!

Name

Министар

17.12.2018 09:45

Калабиц је рекао истину. У свим странкама постоје људи који су ту да би добили прилику да намјестају тендере и слицно. То постоји у свим странкама без изузетка, само негдје висе негдје мање. Сто је странка веца то је висе таквих. То све је могуце због несредјености дрзаве и док је тако најбоље је мијањати власт сваке изборе. Није сдс био пун криминала 1990 али 2004 су имали толико криминалаца са се народ окренуо ка снсд-у који је у том периоду био мање зло. Сада је ситуација обрнута. После 14 година власти снсд је у своје редове довео највеце криминалце. Због тога опет треба промјена. У сустини то је Калабиц рекао и Додик то добро зна само је постао навуцен на власт. Лицно сматрам да Додику висе новац не представља глави разлог да се бави политиком. Новца вец има али је њему стало да буде главни баја. Његовим послусницим је новац циљ а он преко њих опстаје на власти и када би се обрацунао са тим изгубио би подрску криминалаца који буквално купују људе(гласаце).

Name

...РЕ

17.12.2018 09:50

БРАВО КАЛАБИЦУ-ако си ово стварно смио рећи! Тај Савез је Спрдња са народом.Изигравање воље бирача.ЦИРКУС НАЈОБИЧНИЈИ. Цицко, Обрен, Стевандић, Чубриловић, Чавић...- само им је љигавост заједничка особина и огомна жеља за лаким парама.и то му КОАЛИЦИЈА,ПРОГРАМ,БУДУЋНОСТ.СВИ ЖЕЛЕ И РАДЕ ЗА ПАРЕ АЛИ ОВО ЈЕ ПОХОТА И БЕЗОБРАЗЛУК-НЕЗАСИТОСТ.МА НЕЋЕ ТО ДОДИК СВЕ УСПЈЕТИ НАХРАНИТИ ПАРАМА.ДО ПРОЉЕЋА ЋЕ У СУКОБ И ВЕЛИКЕ ПРОБЛЕМЕ! А ПИТАЈТЕ СТЕВАНДИЋА АКО СМИЈЕ РЕЋИ ОД ЖЕНЕ ЗАШТО НАТАЛИЈА ДОБИЈА УВИЈЕК НАЈБОЉЕ ФУНКЦИЈЕ.СВА БАЊА ЛУКА ТО ЗНА.

Name

Доротеј

17.12.2018 10:13

Ништа ти ниси боља од те Наталије са таквим размишљањем. И сама си навела нелогичност, ал полтро.и остају полтрони. Нека, си му Калебићу сасуо,јер влада ји министарства остају легло полтрона и. људи без става и још мање стручности и са таквима образовани долазе у сукоб, као што је и Калабић јуче. Посебно велике поене заслужује за прозивку дојучерашње опозиције и погледајте ко је то био опозиција и зашто не могу добити и ко је остао још у опозицији, Тачно је да то није о.ај СНСД из 2006 и да је човек превео највечи олош и полтроне који се показују коперативани,а да одбацује образоване снсд-овце, јер не ма колико пратили, не могу толико ниско пасти.

Name

крај диктатуре

17.12.2018 11:48

...Милине!

Name

струцност

17.12.2018 11:53

не требају нам струцни вец родољуби,који воле свој народ и своју земљу и зеле да ураде несто и поправе свари на боље.Данас свако мозе бити струцан у ери интернета,о било цему довољно је да питас гуггл и добијес литературе по одредјеној теми процирас детаљно све и бицес много висе струцан него тамо неко ко је пре 10 год бубао напамет на факсу све и сваста а вјероватно му се пола од тога ако не и све изгубило

Name

Калабић

17.12.2018 12:01

Он мени, да не могу бити министар. Е сад ћеш видјети шта ћу ти радити.

Name

Ре стручност

17.12.2018 13:13

Такви површнии су нас и довели довде. Прича ти је толико шупља да говори све о теби.. Људи на интернет каче и неистине и погрешно тумаче ствари. Ако ниси некада то озбиљно простудирао кроз књиге, рад и из више извора онда се рађају такви стручњац, који од прве седају на монтирану историју, површна научна тумачења итд.

Name

Србо

17.12.2018 13:27

ало милка па сви сте исти дупелисци

Name

снсд

17.12.2018 15:24

Коалицију чине ДНС,СП И СНСД,али послије избора Додик самовољно уводи друге странке и људе,растура друге странке и без СП и ДНС има већину и уцјењује их.Чланство СНСД је огорчено али навикнуто да само послушност Додику даје функције.

Name

ре струцан

17.12.2018 21:31

Цовјеце интернет је велика база знања,скоро сва науцна литература у пдф је окацена о било којој теми,разни радови,истразивања ,књиге ,цлаци итд све је на дохват руке.Све је доступно једним кликом.Осом тога каква струцност треба да водис једно министарство апсолутно никаква

Name

Милкица

18.12.2018 13:41

Треба вама канцеларка Меркел и њена власт! Она избацује за сваку ситницу. И нико не смије се бунити, замре за сва времена. Свако ко није уз водецег лети напоље. Тако вам је цијелом свијету. Ни једна влада не трпи критику из својих редова. Критика из редова дригих партија једноставно буде игнорисана и добије укор од преседавајуцег скупстине. Погледајте како Меркел на сједницама гледа у плафон или у мобилни кака се она помене. На тв наступима се доводи публика која која поставља питања која су унапријед састављена и публика по диктату пљеце на све сто казе канцеларка. ДЕМОКРАТИЈЕ НЕМА НИГДЈЕ у свијету. Погресно ви демокартију схватате.

Name

нино

19.12.2018 17:55

Ништа ново зна се да је СНСД странка једног човјека и да су сви други ту искључиво да им Додик обезбједи функцију,ко је члан СНСД нек зна да не смије мислити.

Name

Најзад

19.12.2018 18:23

Конацно да се неко усуди том абсолутном господару мрака у нецем не слозити

Name

РОМАНИЈА

19.12.2018 18:50

Ој Калабицу осисане браде и непоцесљане главе до јуцер си пљувао СДС и мене лицно, ал да ти казем, у СДС нецес уци никад, твоје изјаве су упамцене добро. Исти си ти ко Додик фотеља вас завадила.

Name

г

17.12.2018 06:37

свака цаст Калабицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.12.2018 08:12

Не знас ти Калабица цовјек се бори да добије било ста не интересује њега народ.

Name

Нема краја лудилу!

17.12.2018 08:32

Калабић стари удбаш и папак. Која је то стара подгузна мува, чим је дошло да се он критички осврће мора да ће се нешто крупно десити па гледа да се на вријеме прикључи новим вјетровима или кад га је овај избацио из свих подјела новчаних средстава он се критички осврће у борби за боље сутра.

Name

Ре

17.12.2018 09:19

Да цуко поново не лаје по налогу Слобе Станковића. Овога изгледа ни кожне гаће не штите од рекета сељака из Бакинаца!

Name

Струка

17.12.2018 13:22

Ре СТРУЧНОСТ:Само ти стручњаке не коментари јер лупаш као Максим по дивизији!!!!! Које родољубља помињеш идиоте докнам нестручни страначки људи опљчкаше ентитет и отјераше стручњаке у западне земље!!!!!

Name

ЖИКА Ж

17.12.2018 06:41

Има ли који Калабић да скреше тако нешто и Марку и Перици. И једни су препуни СДС-ових прелетача и гимнастичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хехе

17.12.2018 06:45

Ко му је цеститао? Да није Радојициц теткица цеститао? Код њега је као боље. Никад висе групица и кланова око њега. Све сами приватни факултети и кретени од људи. Руку на срце он је вредан па вуце али барем би он требао да цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Октавијан

17.12.2018 06:55

И једини који је био против (био суздржан а то је исто) закључака анкетног одбора НСРС по питању убиства Давида Д. А сад није задовољан талом, дијели се на пуно више дијелова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

17.12.2018 06:56

БРАВО-ако је ово стварно рекао и смио рећи! Спрдња са народом.Изигравање воље бирача.ЦИРКУС НАЈОБИЧНИЈИ. Цицко, Обрен, Стевандић, Чубриловић, Чавић...- само им је љигавост заједничка особина и огомна жеља за лаким парама.и то му КОАЛИЦИЈА,ПРОГРАМ,БУДУЋНОСТ.сВИ ЖЕЛЕ И РАДЕ ЗА ПАРЕ АЛИ ОВО ЈЕ ПОХОТА И БЕЗОБРАЗЛУК.МАНЕЋЕ ТО ДОДИК СВЕ УСПЈЕТИ НАХРАНИТИ ПАРАМА.ДО ШПРОЉЕЋА ЋЕ У СУКОБ И ПРОБЛЕМЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брдар

17.12.2018 12:33

...од ријечи до ријечи...

Name

рефик

17.12.2018 06:57

Отприлике рекао је истину,али то му је крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

17.12.2018 07:54

калабиц је сад уоцио додиково бахато понасање цеститам калабицу ако је му одбрусио бахатости никад краја .

Name

ста му цеститас

17.12.2018 08:30

И он је био дио мафије која тлаци, пљацка и расељава овај народ као онај Глигориц,такве људе треба пљунут кад их сретнес на улици,а не дизволит им да промјене дрес па опет јово наново,сјаси курта да узјасе мурта

Name

е

17.12.2018 06:58

А стварно је смио да казе?Која то телевизија снимила?Ајд да видимо?Ма све их Додик има у саци....Бас ме занима јел једино Калабица нема?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖЕКИ

17.12.2018 06:59

Што си тако тужна и јадна? Зар није лијепо бити предсједник Српске. Унучица па предсједник. Историја подметања и лажи. Српска мора донијети закон "Ко може бити кандидат за предсједника Српске и за члана предсједништва" или одосмо у Пекару Марић (ПМ). Жекицу нешто опасно мучи, има неки терет, сва је нервозна, као нешто да очекује, некакво изнанеђење, сва је небулозна, понавља се по неколико пута, Лукач јој је осигурач, ако он прегори оде све у материну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.12.2018 12:15

Ко је убио Дабида,све це ријесити

Name

Семберац

19.12.2018 08:15

Ко је уништио Бобара Бату

Name

Професор

17.12.2018 07:01

Каква је ово влада у којој министар просвете никада није радио у просвети, министар правде у правосуђу, министар здравља никада није ушао у болницу или клинику, а познатији је као плесач него као љекар, министар привреде, тобоже најважнијег министарства није из привреде него из неке мале провинцијске банке...Дода ли се овоме и привредно искуство и знање премјере онда је лако закључити гдје ће нас друштво лаика довести

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

17.12.2018 07:44

Сами послусници. Додиг је капетан ион кормилари бродом по мапама Запада, аови требају само форме ради,док се задато неизврси.

Name

@Професор

17.12.2018 07:46

Такве и сличне ликове сте, на жалост, створили Ви, мој професоре... Да није било професора са ДРЖАВНИХ факултета да отварају и раде на ПРИВАТНИМ факултетима данас не би гледали овакве ликове у министарским фотељама већ истинске стручњаке и професионалце....академске грађане а не малограђане!

Name

Гуyа

17.12.2018 08:24

Дуго неко паметние није несто написао. То и јест коријен вецине проблема, сто је интелигенција појурила за лаким парама са приватних факултета и унистила цитаву једну генерацију. Они који су уцили испали су левати. Ста данас знаци имати диплому факултета?

Name

ре професор

17.12.2018 08:50

Професоре заборавили сте овог из Министарства рада што је требао давно у пензију.

Name

Ака

17.12.2018 10:22

Добра дијагноза, професоре. Плесац је најјаци, сад кад заиграју танго породицни љекари.... На факуктетима су створени академски малоградјани. Село не мозе да схвати да се сирина стице у основној сколи, па се даље доврси кроз средњу, факултет, итд... малоградјанин мисли да ако има факултет и функцију да има и академску сирину... дзаба, кравама са звоном, рецитовати поезију.

Name

Ново Р

17.12.2018 14:49

И да додамо професор из средње грађевинске као министар трговине и туризма

Name

Растјерао

17.12.2018 07:02

Све праве И постене људе у тој странци растјерао је Миле Додик.Он је унистио СНСД купујуци стално неке будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.12.2018 08:30

Будале отјера будале прими и сам је будала немозе ниста друго од будале ни бити.

Name

Милан

17.12.2018 11:50

Браво, управо тако!

Name

Ре растјерао

17.12.2018 13:52

Па кад сте ви паметни, како вам је то Додик могао направити? Колико год неко мрзи Додика, свак це вам реци да је Додик бољи од вас. Људи висе мрзе оне који се увлаце у д.....него оне коме се увлаце. Видио је Миле ко га окрузује. Било би добро да једном написе мемоаре о т томе ста је коме дао и какви сте љигавци.

Name

Мицо

17.12.2018 07:04

Е јес му оцитао буквицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

17.12.2018 07:09

Он је љубоморан на успјех браце Томас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.12.2018 07:49

Који успјех? Напиши? Прије бих рекао лични успјех те браће.

Name

Мирослав

17.12.2018 08:53

Све што су урадили браћа Томаш урадили су само за себе, народ од њих и остали политичара има само главобољу и велики дуг на леђима, џаба економија.

Name

Пензионер

17.12.2018 07:11

Свака му част.Мали је растом али има велика м..а.Значи да је био у праву за своју дискусију, чим је Додик признао да је кабинет нове владе прдина бара.Натјерао га је да призна да нема ни колалиционог споразума са осталим.Свака част Калабићу да је богдом таквих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

17.12.2018 08:21

Бори се за себе као и остали. Видис да цовјек стално прица да је у Снсд и вјероватно це добити неко мјесто подпресједника нецега електропривреде или водовода и тако несто. Због тога и критикује Додика и кад добије несто онда це да уцути. Калабицу је вазно само да је ту негдје у близини довољно да буде нека компензација.

Name

Пензионер

17.12.2018 08:35

Он је рекао истину коју је Додик потврдио.Сви они нешто добију то је тачно па можда ће и он.Значи да и други имају његово мишљење али нису смјели да изнесу него су му честитали.

Name

Нострадамус

17.12.2018 09:03

Па и Калабиц му је цеститао јадни смо ми ако су нам овакви политицари и професори.

Name

РАСПУЦХИН

17.12.2018 07:13

Да ли ће се и Калабићу задесити "задес"???

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

17.12.2018 08:12

Помислих и ја то.

Name

посматрач

17.12.2018 07:13

Ипак има људи који другачије мисли и имају храбрости да то кажу.Да се разумјемо,није Калабић рекао ништа ново.То осјећају сви нормални људи у овој осрамоћеној земљи.Сви грађани су преварени на октобарским изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

17.12.2018 08:37

За посматраца. Па сто ти тако несто ниси рекао прије Калабица и да то цује само Калабиц и његови полтрони. Сви би те нападали као стрсљенови и био би им највеци непријатељ и свакаквим погрдним именима би те називали. Када свако буде смио реци оно сто мисли тек онда би могао да похвалим и Калабица.

Name

рецидив

17.12.2018 07:14

С обзиром да га је ДНС афирмисао као "политицара" - нормално је да их сада брани. Не треба изненадити ако се овај прњаворски ухљеб поново врати у ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

17.12.2018 07:15

Иако ,знајући његова размишљања и изјаве од раније, спада у рану фазу папака који су и СДС чији је био члан и главни локални доушник и жандар, није допринијели ништа да га спасе од којекаквих недовршених и површну ликова попут Стевандића,Митровића,Шпирића и сл. ,Сматрам да и СНСД неће ништа донијети јер је научио бити жбир,а то се од њега више не тражи......он је остао је усмјерен у том погледу....изјаве које је дао и иза којих стоји су апсолутно тачно и ништа није погријешио,...ово је свакако почетак краја Рудоње,Бисерке...проћи ће онако како су и како треба заслужили,на ломачи и пред судом народа као нај лоповскија и нај корумпирани ја власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.12.2018 08:39

Ако крене Рудоња и Бисерка оде и Калабиц Станиц Соња итд. Да ли се слазете?

Name

ре-ре

17.12.2018 11:52

У нормалној држави с нормалном,законитом,транспарентном влашћу то би био логичан и нормалан пут! Сви они који се огријеше о закон, насрод у власти нема шта да траже...лош сз примјер и препрека напредка...јер ако такви као Шпирић,Рудоња, Стевандић постану узор...шта онда можемо очекивати од младих...или да оду или да буду исти или гори....Слажем се! Потребна је анализа и закон о поријеклу имовине, немогуће је да појединци и њихови потомци возе возила која су раднику само сан....нема ту поштења....!

Name

Куку Васа

17.12.2018 07:15

На насу несрецу, завладао је апсолутизам. Јадни и манити народ даде им подррску, да нам и даље након тринаест година пију крв на сламку. Ово је све опста трулез на све стране. ПРИЈЕТИ НАМ НЕСТАНАК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

17.12.2018 07:18

У праву је ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.12.2018 08:40

Исти је

Name

лука

17.12.2018 07:19

е да је више оваквих слободномислећих људи који имају петљу,било би свима боље, то јест било би боље овом народу укупно, свака част овим храбрим и истинитим излагањима овог човјека. Нико неће да призна да је најлошији премијер и најлошији предсједник РС ова сподоба по имену Жељка Цвијановић. Поздрављам овај иступ г. Калабића!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

независни

17.12.2018 07:20

УПРАВО ТАКО,СВИ КОЈИ СУ НАЈГОРЕ О ДОДИКУ ПРИЦАЛИ САДА СУ МУ ПРВИ САРАДНИЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавро

17.12.2018 07:26

Мој Калабицу, каснис 20 година, али боље икад него никад. СНСД је одавно само странка Миле Додика, нема ту ни савеза ни социјалдемократије. Осјетицес то кад те Миле пусти низ воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоле

17.12.2018 07:29

Браво, ста це нам пропали СДС овци да нам роваре партију, а заслузни цланови су запостављени, и цубро и обрен и цава, стевандиц све избацити ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.12.2018 07:37

Ово је само примјер да код нас не функционису институције наго криминал и ради ко ста хоце краду перу паре а за то је крив Миле кога су довели странци на власт то само говори о ауторитету Милета и наметнуте нам предсједнице да несто вриједе оваквих десавања неби било итд итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Калабицу...

17.12.2018 07:41

Паметан си момк..., али власт мора бити формирана САМО од најоданијих цланова. Мора се сацувати покрадено иобавити добијени задатак. А то је могуце само саоданим, кој не морају бити струцни. Хрвати су нас увијек затирали(Додиги Зељка...)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

17.12.2018 07:47

Све се бојим да је рекао. Хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Историја Се Понавља

17.12.2018 07:49

само да гдин Калабиц не изда, као његов предак по презимену. свака ти је на мјесту, ка у Његоса...

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

17.12.2018 16:23

Историја се не понавља. Ево јос једне зртве комунистицке пропаганде. Дразу није издао његов презимењак Никола (геометар по струци) него це бити да је то уцинио Дангиц Јездимир зандармеријски мајор заробљен од Нијемаца, послат у логор и по ослободјењу се насао у рукама црвене армије и испоруцен партизанима. Требало је у насем народу створити утисак да је Драгољуба издао командант краљеве гарде, а не тамо неки мало коме познат мајор. Калабиц (Никола) није издајник. 3 мјесеца прије хапсења генерала погинуо је негдје у Црној гори. Евидентно је да младји Калабиц има непредвидиву нарав, па се "мозда" предсједница нам упласила да је слуцајно не приупита пред тим скупом како то да је деда Пејо Мариц од обицног бојовника 1941 у 1942 се појављује као "сатник" у устаској војсци. Логицно је да је за тако несто морала постојати велика заслуга. Ето у вези те ситнице јос нико се не огласи ни потврдом, а ни демантом. Вјерујем да је Калабиц свјестан јацине карте на коју је заиграо после које се у политицком смислу постаје или пуковник или покојник.

Name

Никола

17.12.2018 07:51

Треба ли се ста реци уопште на формирање владе у којој мјеста има и за странке које још нису ни оформљене и немају назив? То је тек права спрдња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Али

17.12.2018 11:39

Али странка јос није ни родјена а улази у владу!!???а будалаааа на балканууу!!!!криминалци из свих партија!!!од рата до данас из свих партијаааа!!!!УЈЕДИЊЕНААА ХОБОТНИЦА!!!! Каква скупстина таква и влада!!!! Коалициона ненародна партијска Централног комитета војне хунте!!са свјим тузитељством судством здравством просвјетом привредом електропривредом итд итд ама све имају својеее и само своје !!!!!!! А изварани гласаци купљени папци криминалци па то је дно дна !!!немааа даљееееее!људи ми смо вец у 16 вијекуууу!!они су од рата до данас одвели народ у !!!!!!16 вијек!! РОБОВЛАСНИЦМО ДРУСТВО!!! На балкану

Name

пропали борац у својој РС

17.12.2018 08:03

Треба вас све у затворе за патњу најгору народа и бораца РС, јер сте сви лопови и криминалци у тој власти вишегодишњој диктаторској у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

17.12.2018 08:04

Касно си се сјетио Калабицу да критикујес некога јер до сада свој рад такодје треба да критикујес. Показат це се како цес брзо да подвијес реп и да уцутис. Као прво веома добро знас да си био цлан ДНС па си пресао у Снсд код Додика. Није ваљда да си скинуо слику Додика која ти је била одмах уз икону. А друго колико си гласова по тим селима донио Додику и Зељку?Па ако си ти у СДС подрзавао Снсд па си отисао у Днс па опет подрска Снсд и Додика па си конацно пресао у Снсд код Додика. Сад хоцес опет да поновис тај круг СДС Днс Снсд. Само сто би се мозда јос убацио у Сп тако да би круг био мало веци. Само јос да додам засто не би Мицо Цицко Цавиц урадили оно сто си ти радио јел то смета само зато сто су пар корака испред тебе. Јадан је народ који има такве политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старчевица

17.12.2018 08:05

Мене само интересује који човјек може ухватити поглед Драге Калабића? Иначе, свака част на ономе што је рекао ако је рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ледер нек

17.12.2018 08:38

И ми смо гласали у херцеговини за доксу па нас нидје нема рите -гацко у дуговима до гусе путеви ко макадам сваком су обецали посо па један камијон на терми дузи 12 радника немогу стат сви у кабину

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXX

17.12.2018 09:43

Добицете КАМИЈОН

Name

Д

17.12.2018 09:09

Па ако ћемо искрено Калабић је у праву сам се је боријо за такав резултат СНСД и на крају политички противници улазе у коалицију са СНСД и са позиције изгурају активне чланове побједничке партије нема логике

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

17.12.2018 09:42

Добро се БОРИЈО

Name

Еx Зворницанин

17.12.2018 10:08

Ко га сиса.Није ми га уопсте зао.Истину јесте рекао..али како и под којим околностима?! Рекао је истину оног момента кад га је Баја заједно са Бисенијом избацио из комбинација.То је реалност.Овакве гњиде су најгоре.Исто као у Зворнику, сто је Драгомир Васиц прво прицао против Дебелог и Додика, потом је пресао на страну истих...као најобицнија гњида(подмитили га и мало припријетили).А годинама је у ствари у сјенци и радио за Дебелог(од 2012).И растурао Зворник и зворницане изнутра ......Тако исто и овај несретник Калабиц сто је промијенио не само три цетири странке.Мијењао је он и идеологије....све за сопствени интерес. И сви су у том СНСДу такви.Зворник им је увијек био јако упористе.И најјегзактнији примјер нељуди и дволицњака свакаквих.И прије 20 година кад им је алфа и омега била онабрката сељанцурина Драгица Лазиц с купљеним докторатом(1998), а и од 2007, кад је Дебели досао.И довео сав онај сљам из дубина канализације...ах да, да се не заборави.Сви редом-Бајини а и Бисеркини савјетници су из Зворника. Реља некадасњи СДСовац (претрцо код Дебелог да сацува радно мјесто сто му је Драгомир дао), Прцко, Глиста(прво био у ДНСу па на крају 2006 отисо Дебелом у Београд и одаво тајне зворницког ДНСа и на крају у СНСД па био награфјен иако је на годину падо да са средњом сколом води Дом Омладине)...не знам само Огњен Главоња Павловиц гдје је он забо ону главусину (није он само у дзудо савезу РС јос је он негдје). Све сами олос и гњида.Вјерујте ми....кад тад.Кад све ово продје, писаце се књиге..На десетине књига о овом невремену бесцасца.Исто као и у Србији после петог октобра 2000 године.Видјецете то.Све це се расцистити у ситна цревца гдје је ко био и ста је против народа урадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.12.2018 17:21

Калабиц у неспоразуму са Додико.Изгубио полозај,издубио тиме и паре.Цеститам ти Дон Кихоте.

Name

ДНО ДНА

17.12.2018 10:54

ВИШЕ СЕ НЕ ЗНА КО ЈЕ ОД КОГА У ВЛАСТИ ГОРИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

17.12.2018 11:23

Па како забога Недељку Цорицу измаце министарско мјесто а толико се натуро??? Дајте му бар утјесно за помоцника министра. Сад Луцијано Петровиц мора сав руководеци кадар на РиТЕ Угљевик да тузи да би овог криминалца задовољио. Не бих био у кози судијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективус

17.12.2018 12:11

А и судије су цвјећке у п.м. Све је то го кримос и корумпирани пајац..А Калабић?? Исти као они.Није добио ста је очекивао па сад кука..Све у свему драги мој народе,најебали смо са овима..Ко задњи изађе одавде нека обавезно угаси свјетло..

Name

ДА, ДА

17.12.2018 12:34

САВЕЗ СВИХ НАЈЛОСИЈИХ И НАЈРОРИХ ВРСТА ЉУДИ, БЕЗ МОРАЛА, БЕЗ ЦАСТИ ,БЕЗ ИЦЕГА ПОСТЕНОГ. ТРЕБА СЕ ЗВАТИ ДЈАВОЉИ САВЕЗ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СКЈ

17.12.2018 12:43

Ако Додик прими Цицка као коалиционог партнера вдјеће шта је јад и биједа.Од СДС је направио странка од Миријиног двора до Лукавице, Соколац је уништио. Сад Вукота покушава да спасе странку и да њени интерсеи буде цијела територија РС.За годину дана и СНСД неће постојати ако приме Цицка .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрекавац

17.12.2018 13:19

Ај, Баја, дај му до краја децембра да буде бар директор ватрогасног и мирна кућа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједлог

17.12.2018 13:31

Нека СНСД изабере неког на врх странке, а нека Додик води све остале из странке. Па нек склопу коалицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Доротеј

17.12.2018 13:42

без увреде, али ја заиста не знам ко су ти образовани кадрови У СН С Д у у па и у другим странкама. Зар истински образован цовјек мозе то све гледати и бити дио тог перформанса? Висе није довољно неку своју цицу смјести за савјетника. Мало је то, треба јој направити каријеру. Изгледа да не постоји од опстина до врха дрзаве политицара који нема љубавницу која мора имати неку функцију, бар да је одборник. Овај Калабиц има моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молим

17.12.2018 18:35

Моју подрску нема ни Додик ни Калабиц. Не знас ти Калабица и његове улизице да си ти рекао било ста против Додика и Снсд одмах би те напали и стали би уз Снсд и Додика. Снсд је циркус и свако игра за себе и странку.

Name

Анализа

17.12.2018 14:00

Мора Додик нахранит прелетаце, зато вама ниста неце остати. Доста вам је дао.Сколе, факултет, које никад не би заврсили. Посао, вама госпојама, па васим музевима, па дјеци .....Све сте добили. Ако то једног дана будете морали оправдати знањем и способностима, мозете само изаци и затворит врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

привреда

17.12.2018 14:03

Министар привреде постао овог септембра шеф пословнице банке, то рече Вишковић. Е нема говора, нагомилано привредно искуство, баш такав ће да развије производњу?????? Хоће исто као што ће Сребренка и Дјокић заштити ресурсе и поништити концесије за које је требала већ бити на робији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б лука

17.12.2018 15:10

Браво Калабићу на храбрости.све је много горе но што си и рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

17.12.2018 16:28

Док су му давали функције ваљало је, сада ниста не ваља, јер Цавиц има предност у односу на њега...да имате мало морала критиковали би стално, а не када је лицни интерес у питању

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

17.12.2018 19:36

Ста тај народ оцекује од тих психопата и криминалаца РС непостоји као ентитет унистена је постоји само јос група психопата и криминалаца који у име РС која непостоји вец одавно плацкају ,русе , отимају пријете И убијају сваког оног ко другације мисли И казе истину

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макијавели

17.12.2018 20:53

Е како ће РС да засија пуним сјајем кад вам у помоћ стигне добојски велики папак ојачан с малим папцима који ликом подсјечају на ванземаљце.Ако ико дохака великом баји биће то овај добојски велики папак.До сада је макнуо све који су му стајали на путу и Милана Нинковића,Андрију Бјелошевића,Бори Паравца,Мирка Стојчиновића,Бранислава Гарића,Младена Босића а за длаку му је измакао Вукота Говедарица.Нека се спреми велики баја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

18.12.2018 09:22

Драго, остарио си међу СНСД-овцама и сад си добио титулу "Магарца" међу истим. Мада не "Главни Магарац", он и даље води СНСД-овце. Ајде буди "НИКО", без да се ухљебиш и окористиш игдје, па пријављуј све злоупотребе СНСД-оваца, код наших органа, поступкака ради, јер су и они већином за СНСД-овце, али нека пише раси будућности. Јављај и износи све податке међународним истражним органима, али џабе без личне користи, без да тражиш да будеш опозиција и ухљебиш се. Већ покајник који се увелико окористио о власт СНСД-оваца, тако до краја живота откривај лоповлуке, а све знаш. Желим ти дуг живот и откривај, можда ће се ланац зла разбити и други почети чупати се из кавеза СНСД-оваца. Кавези се морају истрести, кад тад, испадали његови смрадова, шљам, полусвјетови и олош на овај начин као ти Драго или неки други начин. Послије кавеза на власти свима вам је мјесто у другим, Зеница, Фоча виа Туњице, до краја живота. Поздрав добрим људима и немојте бити осветољубливи и да мрзите, већ будимо праведни и свако ко Вас је покрао мора да одговара пред лицем правде. Правда је спора.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чињеница

18.12.2018 13:12

Ниси ни ти Калабицу исти као сто СНСД није онај СНСД, прво и ти се добро окористио, помаме цовјека паре, функција и моц, као сто се и СНСД помамио за одрзање на власти па је медју своје, медју васе редове, напримао и привукао сваки овоземаљски отпад за гласове и обецане позиције радна мјеста и слицно. Зато молим те да цутис, и ти и сви слицни теби, сто не казес Калабицу колко кланова има СНСД, коме клану ти припадас, као и Радојициц, Перица Рајцевиц...има вас на сваком кораку, само главнога бају морате да слусате, он вас је направио као и систем којег морате да постујете и слусате.... каyес да није СНСД какав је био а сто не казес постени Калабицу како је народу, сто не казес и прицас Калабицу и порасту цијена свих могуцих производа само плате не подизете, и пензије кад подигнете пар марака то је зато сто сте некоме узели дио средстава, .... сто не питас СНСД који није исти о пословима и рацунима умјетника Паповица, цији су министри и директори на рацунима који су се дебело наплацивали, и то дрзавним парама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оснивац СНСД

18.12.2018 14:58

Има ли висе осниваца у СНСД? Покуписмо сву отпад других партија.Кад кухар нема довољно намједница да прави добру цорбу, он прави свастарас. Овај свастарас це нам се обити о главу.

Name

Владимир

18.12.2018 14:37

Док си био директор то је био СНСД, али сада...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робокап Срго

19.12.2018 06:58

СНСД никад није био политичка партија у организационом смислу, то је Милорад Додик плус они који му у том тренутку нешто требају, плус неуки, неупућени и они који су увијек уз власт па макар се морали и осунетити. Сада је Додику прешла и пришла удбина елита из СДС-а са све Цицком, Обреном , распопом Јеринићем и сличнима, тако да је то изазвало револт Калабића, који је у суштини незадовољан јер је скрајнут. Да ли би исто говорио да је, рецимо, министар енергетике? Тешко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исти

19.12.2018 08:34

Ма исти је то СНСД, само ти је требало мало висе времена да то схватс. За то касњење народ це испастати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

19.12.2018 09:40

Ајде калабицу,ако си цовјек ,проговори о свемј сто знас!не буди пи....ка! Буди једном цовјек!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хвала к.

19.12.2018 11:03

Калебицу кад си и ти сватио ста је СНСД кад је додик у питању и диктатура полако али це свако доци до памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

суцо

20.12.2018 05:57

Хвала богу да је неко проговорио из те секте и рекао истину.СНСД је странка профитера.Како ЗЦ поста пред.владе оде све низбрдо . Тек сад народ је клонуо и не види будуцност послије ових избора који резултати нису воља народа,вец силе Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ