Свијет упире прстом у Муриња, али не и Матић!

"Одговорност је на нама, посебно искуснијим играчима", рекао је Немања Матић после још једног пораза Манчестер јунајтеда.

Фудбал 17.12.2018 | 14:45
Свијет упире прстом у Муриња, али не и Матић!
О растанку Манчестер јунајтеда и Жозеа Муриња расправљаће се само још више после данашњег пораза "ђавола"  у највећој утакмици енглеског фудбала и још једној "игри без игре" приказаној у судару са доминантним Ливерпулом, али...

...све и да ујутру испрати Португалца са "Олд трафорда" и дочека његовог наследника, репрезентативац Србије Немања Матић неће бити међу онима који ће упирати прстом у друге.

Нарочито не у човека, на чије је инсистирање и доведен у Јунајтед после заједничких дана у Челсију. 

Мурињо је одмарао Матића ове недеље на "Местаљи", где је Валенсија такође била боља, али његов повратак у стартну поставу данас на "Енфилду" није много тога променио у игри очигледно демотивисаног тима.

"Када немате добре резултате, тешко је да верујете, али имам довољно искуства у фудбалу. Када победите две или три утакмице у низу, све се промени. Морамо да идемо корак по корак. Одговорност је на нама, а посебно на искуснијим играчима", рекао је Матић у ТВ интервјуу за мрежу "Скy Спортс".

"Веома нам је тешко. Очекујемо више. Мислим да смо у првом полувремену створили неколико прилика, а после другог гола нам је било тешко да направимо простор за шансе. Они су после гола имали више самопоуздања, али знали смо да смо имали прилике за гол. Друго полувреме за нас није било добро", навео је српски фудбалер.

Манчестер јунајтед на шестом месту на табели заостаје 19 бодова за водећим Ливерпулом, који и даље нема пораз у Премијер лиги..

"Тешко је свима који воле Манчестер јунајтед. Играчима је најтеже. Морамо да преокренемо ситуацију и да играмо боље", рекао је Матић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар