Туче "Торциде" и "Бед блу бојса" у кавезу!

Револуција у суседству! Туча навијача у кавезу - судећи по писању портала Индеx. хр, ово није невероватан сценарио у Хрватској.

Остали спортови 20.12.2018 | 20:30
Туче "Торциде" и "Бед блу бојса" у кавезу!
"Бед блу бојси" и "Торцида" су две најпознатије тамошње навијачке групе. Док се први заклињу на верност Динаму из Загреба, други су заклети Хајдуку из Сплита.

Њихове међусобне туче би ускоро са улица могле да се пренесу у октагон, ако се оствари идеја Марија Перака из Дубровника.

Индеx пише да ће Перак, иначе и сам ММА борац, том својом идејом направити револуцију, јер планира организацију "Дубровник брутал челенџа", где ће сви ударци бити дозвољени осим оних у гениталије или потиљак. 
"Казне ће такође бити ригорозне, ако судија једном упозори борца на кршење правила и он понови исто, биће истог тренутка дисквалификован. Борбе ће бити сачињене од три рунде по пет минута у свим тежинским категоријама", каже Перак. 

Идеју за борбе навијача у кавезу видео је у Русији и верује да би оне привукле публику. 
"Организоваћемо све врсте надметања које буду занимљиве људима за гледање тако да прихватамо све идеје. Најзанимљивије нам је да организујемо борбе представника навијачких група. Мислим да би то било доста популарно. Навијачи би се борили у октогону по ММА правилима", додаје Дубровчанин. 

Борце ће, како каже, плаћати унапред. На тај начин Перак мисли да ће борци бити мотивисанији да буду што бољи. "Кукавице могу да задрже новац, али не треба да питају за другу прилику", објаснио је Перак.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дивно Милина

20.12.2018 21:19

А моземоли и ми ,,Гробари,,како да се укљуцимо у ову хуманитарну акцију.

ОДГОВОРИТЕ