Милуновићев опроштај од БАТЕ-а...

Нисам мислио да ће бити овако тешко. . .  "Навикао сам се после четири године, постао ми је други дом", рекао је денфанзивац који ће појачати Црвену звезду ове зиме.

Фудбал 18.12.2018 | 09:00
Милуновићев опроштај од БАТЕ-а...
Немања Милуновић напустио је БАТЕ Борисов са још једном титулом, а наредни корак у његово каријери биће Црвена звезда и то од јануара 2019. године.

Милуновић је искористио прилику па се још једном опростио од навијача белоруског тима за који наступа од 2015. године. Јесте да је испунио жељу и да ће играти за Звезду, али како сам каже није му лако да оде из БАТЕ Борисова.

"Веома тежак моменат за мене. Нисам мислио да ће бити овако тешко, али знате... Био сам ту четири године, навикао сам, постало ми је друга кућа. Ови људи су констатно подржавали мене и тим. Хвала им свима на свему, и када је било добро, и када је било лоше", рекао је Милуновић.

Имао је поруку и за саиграче.

"Много пута током ове четири године док сам био овде показали смо да смо прави тим. Све су то добри момци. Желим навијачима добро здравље и много победа. Сигуран сам да ће ови играчи наставити да их одушевљавају", рекао је Милуновић.

Дефанзивац из Чачка је потписао двоипогодишњи уговор са тимом из Љутице Богдана, а годишња плата ће му бити 400.000 евра. 

Каријеру је започео у чачанском Борцу, да би од 2008. заправо био играч Младости из Лучана из којих је право отишао у Белорусију. Како је и сам тврдио, од малена је навијач Црвене звезде тако да му је доласком на стадион Рајко Митић коначно услишена велика жеља.

Дакле, поздравио се са доскорашњим саиграчима и навијачима, а следећа станица у његовој каријери је у Љутице Богдана.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар