Мурињу ријешили питање штопера: Смолинг до 2022. године?!

Тешко да ће Португалац бити задовољан. . . !

Фудбал 17.12.2018 | 19:00
Мурињу ријешили питање штопера: Смолинг до 2022. године?!
Хтео је Харија Мегвајера или Тобија Алдервејрелда, кратко маштао о Дијегу Годину, скенирао Јоакима Андерсона и Николу Миленковића а добио - Криса Смолинга! То је прича Жозеа Муриња, јасно вам је.  

Португалски стручњак желео је да га се реши летос, говорило се како је само питање где ће искусни дефанзивац наставити каријеру, а у недостатку правог решења или пара за исто, неважно је, Мурињо ће морати да се задовољи "старим добрим" Смолингом.

Последња вест са Острва коју је званично потврдио и Манчестер јунајтед овако гласи: Крис Смолинг потписао је нови уговор са клубом са Олд Трафорда. Момак који је на Театар снова дошао још 2010. из Фулама за 8.000.000 евра ставио је параф на договор до 2022, с тим да је клуб у нови уговор убацио клаузулу да самоиницијативно може да га продужи за још једну сезону.

"Сјајан је осећај када менаждер и клуб верују у вас и то вам покажу на овакав начин. Даћу све од себе да им се одужим", казао је Смолинг. И Мурињо је само кратко поручио: "Срећан сам што је Крис потписао. Он је доста година ту, биће један од сениора у овој екипи".  

Крису Смолингу актуелни уговор истицао је кроз шест месеци. Он је до сада одиграо преко 300 утакмица у свим такмичењима за Манчестер Јунајтед. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар