Филип Стојковић "објаснио": Ми се питамо, јер ми јеб***!

Фудбалер Црвене звезде на приватном снимку на крајње вулгаран начин "објаснио" зашто је одложена утакмица између актуелног шампиона и Чукаричког, а дан раније није између Партизана и Мачве.

Фудбал 16.12.2018 | 12:45
Филип Стојковић "објаснио": Ми се питамо, јер ми јеб***!
Последње коло првог дела сезоне Суперлиге довело је атмосферу у српском фудбалу до усијања. Све је отишло толико предалеко, до те мере да је Партизан чак најавио и иступање из елитног такмичења уколико му се не испуне одређени захтеви.

"Парни ваљак" је на ванредној седници УО, одржаној у суботу у просторијама стадиона у Хумској улици, тражио од надлежних органа да се понови утакмица против Мачве, одиграна у петак по нефудбалским условима и вејевици, а која је завршена без победника 0:0. 

Челници Партизана су, такође, захтевали да се што хитније закаже ванредна седница и скупштина представника клубова Заједнице Суперлиге и Прве лиге Србије, на којој би се аргументовано и оквиру инстутуција  разговарало о актуелном стању у Суперлиги Србије.

Црно-бели су запретили да ће уколико им се не испуне захтеви прекинути даље учешће у Суперлиги и напусти Заједницу клубова Супер лиге и Прве лиге Србије.

Тим поводом огласио се и челник Црвене звезде Звездан Терзић, који је подржао предлог највећег ривала, истакавши да његов клуб има пуно разумевање за примедбе Партизана, које су наглашене у саопштењу. 

Али, у току дана појавио се снимак на којем фудбалер српског првака и лидера Суперлиге, Филип Стојковић, на крајње вулгаран начин долива уље на ватру и актуелно ситуацију чини још компликованијом.

Наиме, бек црвено-белих је чудним речником "објаснио" због чега је утакмица између Чукаричког и Звезде одложена. 



Све утакмице 21. кола, осим поменуте која је одиграна у петак и дуела у Сурдулици, између Радника и Бачке (3:2), су одложене због лошег времена и великог снега. Меч између Напретка и Радничког планиран је да се одигра у недељу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар