Бихаћ: Пронађено опроштајно писмо

Адмир Совић из Бихаћа прекјуче је убио своје троје дјеце, а потом се објесио. Ова трагедија завила је у црно Бихаћ, у којем су се и јуче препричавали детаљи свирепог злочина. У улици Мује Хрњице у насељу Мали Луг, на броју два, кућа од цигле. Испред куће дјечији веш. И наслоњен дјечији бицикл на зид.

Босна и Херцеговина 15.12.2018 | 16:28
Бихаћ: Пронађено опроштајно писмо
„Дневни аваз“ од полицијских је инспектора добио на увид информације о позадини овог невиђеног злочина, односно мотивима те начину на који је Адмир убио своју дјецу. Злочин је пријавио Адмиров најбољи друг Асим Дулић. На терен су изашли полицијски службеници, а с њима и стручњак за експлозив.

– Оставио је бомбу кашикару, на којој је осигурач био скоро извучен. Индикативно је да је бомбу ставио на комад папира на којем је написао поруку за своју супругу Леилу – открива наш саговорник из полиције.

Инспектори су били шокирани порукама које су пронашли.

– Написао је, а што смо пронашли на лицу мјеста: „Не секирај се, дјеца су збринута. Нису гладна отишла на ахирет. Да сам нашао и тебе, и тебе бих убио. Изгубила си оно најдраже. Али, узео сам ти оно најдраже, дјецу водим са собом, а тебе, к…., никада нико више неће зовнути „мама“ – написао је Адмир након што је убио дјецу.

Папир је био крвав, као и зидови собе у којој су дјеца спавала.

– Зидови су крвави, јер је дјецу заклао кухињским ножем. Пронашли смо и крвави нож. У том опроштајном писму види се да се он свети својој супрузи. На крају јој је написао, али то је већ нечитко, да прода мотор и некоме врати дуг. Двоје млађе дјеце спавало је једно поред другог, док је најстарије дијете било на другом каучу – открива наш извор.

Познат полицији

Такође, Адмир Совић је одраније познат полицији. 

– Познат нам је као извршилац тешких крађа. Такође, пријављен је за насиље у породици 2016. године, али не према дјеци, него према супрузи. Никад нисмо имали пријаве његовог асоцијалног понашања у породици. Центар за социјални рад, с којим имамо одличну сарадњу, није имао пријаве везане уз њега осим те 2016. године. И комшије, од којих смо узимали изјаве, кажу да је био сусретљив и да је био вољан помоћи – каже „Авазов“ извор из МУП-а УСК.

Адмиров брат убио се прије двије године.

Мајка завршила на Психијатрији 

Леила Совић, мајка троје убијене дјеце, хоспитализована је у Кантоналној болници ”Др. Ирфан Љубијанкић” у Бихаћу.

Према сазнањима “Аваза”, она је довезена прексиноћ у болницу у стању великог шока, дубоке боли, невјерице. Љекари су једва успјели остварити контакт с њом.

– Преноћила је на Одјелу психијатрије, гдје је због стања у којем се налази добила терапију. Данас (јуче, оп. а.) по њу је дошла родбина и одвела је кући. Због свега што се десило, њеног стања, мора стално бити под надзором родбине или љекара како се њена здравствена ситуација не би закомпликовала – казали су из Кантоналне болнице.

Мајка захтијевала да сахрана оцу и дјеци не буде исти дан

Мајка убијене дјеце захтијевала је да сахарана оцу и дјеци не буде исти дан. Тако ће Адмир Совић бити укопан на Острошцу, а дјеца сутра у мјесту Брезова Коса код Цазина.

Извор: Аваз

Коментари / 62

Оставите коментар
Name

Ади

15.12.2018 15:36

Јадна дјеца бол је највеца за дјецом а ова два скота и незаслузују да зиве

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

15.12.2018 15:54

која два скота скоте један>?? Шта има мајка са скотом од оца?

Name

Дамир

15.12.2018 15:58

Сто два ? Свако има своје муке и зашто и жену оптужујеш то је та наша балијска посла само твој коментар говори колико смо болесно друштво судиш и Незнас ,будала је у ијек било али психопата је све висе у овој јебеној земљи која нетреба да постоји

Name

Аа

15.12.2018 16:15

Бозе драги до које мјере ју је мрзио, "Кур*о висе те нико неце звати мама"

Name

Игипоп

15.12.2018 17:05

Никад ми неце бити јасно да неко мозе себи да узме за право па да нецији зивот угаси..Страсно

Name

Цуј

15.12.2018 18:48

Цуј ста мајка има па како нема не радјају се дјеца психопати како сте ви људи глупи...врло се јасно распознаје да ли цовјек има психопатских црта цим мало попије....таквом залупис врата а не правис дјецу са њим....боље да је овом лудаку пресудила на вријеме и спасила дјецу...узмес сјекиру и отворис му лобању то бар свако мозе ако се другације не мозе курталисати кретена. И то је некакво рјесење.

Name

Одговор

15.12.2018 18:58

Она је већи скот од њега, и то дупло!

Name

Дамир

15.12.2018 20:29

Ви сте сви гори од њега и ње да онда и вама се исто десило ,друштво је дошло до тога кладионице ,алкохол,провод,дрога Итд...а дјеца гладна сиромашна док се други богате на тудјој несрећи да онда вам свима овако било који осудјујете мајку

Name

Страсно

15.12.2018 20:34

Страсно сто људима ниста није свето.Дјеца су светиња ста год да буде у браку.Идиота је зена напустила па је убио дјецу да се освети.Како је мога то су дјеца.Јад

Name

Ајде мајмуне један

15.12.2018 20:46

примитивни, нек се теби деси кад си такав скот! Или си ти можда њена сестра кад је тако упорно браниш! Па што ниси ти тето, прихватила сестриће и бринула се о њима, кад већ мајка није хтјела? Или нана? Него, изгледа све волите живот без обавеза, а мала дјеца знају бити напорна!

Name

У страха су велике оци

16.12.2018 02:58

Јадни Мали андјели,нису тразили да буду родјени а поготово нису могли бирати родитеље. Какав психопата и монструм. Бозе драги. Поцивајте у миру,мали, јадни,несретни андјели.

Name

РЕ АДИ

16.12.2018 15:11

КОЈА ДВА СКОТА ЗИВОТИЊО. ВИДИС ДА ЈЕ ЗЕНА ЗНАЛА И НИЛА У ПРАВУ СТО НИЈЕ ХТЈЕЛА БИТИ СА МОНСТРУМОМ. ДОК ЈЕ ТАКВИХ КАО ТИ, ОГРАНИЦЕНЕ ПАМЕТИ, БИТ ЦЕ И ОВАКВИХ ТРАГЕДИЈА.

Name

Ма не могу појмити!

17.12.2018 19:23

Какав поремећен и болестан ум може принијети нож близу свог дјетета. О боже драги, боже свети, дјечицу своју заклати, убити крвнички, монструозно, па то не могу ни замислити! Како га није гром ударио или стресла струја да то учини маленим, нејачким тјелашцима, ето због освете жени! Стока једна поремећена, зар мисли да може замијенити живот своје невине дјеце за љубав жене која га је напустила! О боже, зашто допусти, зашто то допусти?!!!

Name

Бојан

17.12.2018 20:06

Мајку вам ....поремећену,и теби и овом идиоту који је "збринуо дјецу",па неће гладна код Алаха.Шта је жена крива?Што је ишла радити за готована,да би он могао "балијати" по Бихаћу.П...једне,идити у Арабију или онај мали појас уз Еуфрат који вам је остао,па тамо практикујте "исправну вјеру" и шеријат.

Name

ау

15.12.2018 15:56

Јадна дјеца.А тебе немајко нека Бог казни.Дјецу си оставила.Права мајка стане испред дјеце и гине за њих....

ОДГОВОРИТЕ
Name

чегртуша

15.12.2018 16:33

Мајка је отишла да заради хљеба, а овај монструм је малтретирао. Ни рођена дјеца му нису била светиња, па их заклао. Шта вам је, оставите ту несрећницу на миру, као да јој је мало њене муке.

Name

Труе фацтс

15.12.2018 16:41

Мајка их није оставила због својих хирова нити због неког другог мушкарца. Пошто су живјели у тешкој материјалној ситуацији морала је да оде у Њемачку како би их прехранила а отац беспосличар то није одобравао! И да та мајка је гинула за своју дјецу, гинула да их достојно нахрани и обуче.

Name

Оптимист

15.12.2018 17:32

На дјецу и то своју дићи нож,поклат своју дјецу,а како би туђу?Ја ни кокошки нисам никад могао осјећи главу,кад би ме мајка тјерала кад дођу гости за супе!Какав монструм,ма крива је ту и мајка и комшије,ма цијело друштво све је труло

Name

За чегрташ

15.12.2018 19:02

Ма не сери! Каквог хљеба ће таква роспија да заради? То би она и тако све дала за пиће и цигаре! Види се како је бринула о дјеци, и вољела их! Оставила их и отишла!

Name

За Труе

15.12.2018 19:13

Види се како је "гинула" за њих - ходала по кафанама, опијала се и проводила, и на крају кад је нашла посао, оставила их и отишла код мајке, да њој буде добро! О њима је бринуо отац! А ти, прије него се ухватиш коментарисња, прво се мало информиши! О њему комшије имају само ријечи хвале, али о њој, богами, не!

Name

Јако

15.12.2018 21:51

Деца нису ништа криви штосусе родили тоје срашно тоби требало забранит да нико не пипне децу тосу мали анђели дасе неко иживљава над њима акосу родитељи криви Моје искрено саучешће породици туга велика

Name

чегртуша

16.12.2018 15:46

@За чегрташ: Чуј молим те, трошила на пиће и цигаре, па јој заузврат треба дјецу заклати? Нормалан ниси, а безобразан и психопата јеси, као и тај монструм што их је убио.

Name

Тања

17.12.2018 13:52

По овим коментарима се јасно види да смо теско болесно друство. Болесник закоље троје дјеце а неки од вас имају образа реци да је мајка за несто крива. Е јесте јадни!

Name

ТРИ АНДЈЕЛА

15.12.2018 16:22

Три мала андјела(троје драге дјецице) не почивају у миру и у рају а ћаћа њихов,скот од човјека нека иде у пакао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста Реци!

15.12.2018 18:04

ЦЕО свијет, је изгубило орјентир: дви смо у некаквој Тами

Name

ре

17.12.2018 19:39

Какав црни пакао и рај.Дај људи освестите се вец једном.Ста ако је све ово део бозијег плана,оно сто ви зовете судбина.Ајмо мало размисљат својиом главом

Name

инди-1@ливе.ат

27.04.2020 02:21

Јадна си ти видимо,и зато и постоје такве ствари сто би јос многе мајке у таквој ситуацији исто размисљале, да их оставе тако малене, а да оде ста да заради,и јос поред таквог оца.Бог ти памет дао, као да нема други излаз и бити уз дјецу ,Нигдје није гладна година а и да јесте неби их оставила тако јадне ,јер им је доста биједе и јос за њом да пате,Благо теби и таквима ко ти...

Name

инди-1@ливе.ат

27.04.2020 02:27

Није крива сто их је оставила,јос поготово :то сто је он направио -доказива и са ким их је оставила!није имала другог рјесења ?Да тања -ставите се у ситуацију дјеце Ала рахметељ или покојне -ста би волели мајку или све најбоље јести-а у данасње вријеме нема гладне године ,поготово док је њива

Name

За ТРИ АНДЈЕЛА

15.12.2018 17:29

Само да напишем исправку у горе наведеном коментару јер није ми прихатило сва слова. Хтио сам написати ТРИ МАЛА АНДЈЕЛА НЕКА ПОЧИВАЈУ У МИРУ И РАЈУ а отац њихов-убица нека иде у пакао. Монструм. Ста су му дјеца крива,јадна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

15.12.2018 17:29

За ?? Ста је бранис бестија куд је исла сто је стварала ако неце да и храни да зиви за њима исти си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре xx

15.12.2018 18:05

Бозе сацувај, ста написа???? Јел то разлог да зивотиња побије дјецу?? Да је најгора и најцрња, сто их поби?

Name

За Ре

15.12.2018 19:05

Нема оправдања за његов поступак, ал вала ни за њен! И према томе, не браните је, јер сво ово зло је она изазвала!

Name

за xx

15.12.2018 19:17

Бозе мили да ли си нормалан ти xx?? По тој твојој лудјачкој теорији онда све мајке без музева и разведене зене са дјецом могу и требају побити своју дјецу?? Ти ниси нормалан са таквим размишљањем ко год да си

Name

Ре За Ре

16.12.2018 08:38

Не брани њу нико, вец је сустина у томе да дјеца нису ниста крива. Да их је волио не би се на такав нацин и преко њих светио зени.

Name

Тања

17.12.2018 13:54

Добра је ова власт какав је ово поган народ! ОДЛИЦНА!

Name

халло

15.12.2018 18:02

Људи, уздрзите се од коментара! Имајте репекта према мртвима. У Немацкој је прије три године било 42 оваква слуцаја. О томе било надугацко на тв. Полиција је говорила, ако се одлуце људи на овај корак, нека бер дјецу постеде, дјеца имају будуцност. Али најцесце се у оваквим слуцајевима зели партнеру нанијети бол, као у Аустралији сто бацају оцеви дјецу са моста, а мајка да гледа, само да би јој бол нанијели. Цовјек је најкрволоцнија звијер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

15.12.2018 19:40

Једино цовјек лови због забаве а звијер само када је гладна.

Name

???....

15.12.2018 18:29

Бозе дај малим Андјелима мир и спокој...да у рају не осјете бол и патњу...лака им црна земља ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.12.2018 19:40

Какав бог царе.Сто није спријецио ово?А?

Name

Колико Знам

15.12.2018 18:52

Код нас постоје социјалне слузбе,то су добро плацена радна мјеста,многи се отимају да раде у тим слузбама.Оцигледно да нису заслузили ни фенинга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

15.12.2018 19:18

Ако није пријављивала насиље,нису ни могли реаговати.Кад је видјела да није нормалан засто није тразила помоц,отисла на крај свијета!Има јос добрих људи.Неко би помогао,без обзира сто нас дрзава унистава,расељава,неимастина на сваком кораку.Дусе мале,лака им црна земља.Опомена другима,да се не понови.У сваком граду отворити сигурну куцу.

Name

Јадно нам је друство

15.12.2018 21:29

На западу су радна мјеста у социјаним установама лосе плацена. А ако су код нас добро плацена, онда јос увијек не обављају своју дузност савјесно. А да је и пријавила, да ли би неко реаговао, он мозе да казе, да зена лазе и сл. Ја лицно немам повјерења у те институције јер сам их као дијете дозивјела. Одрасла без родитеља, трпјела ударце мајциног брата, све у главу, а мајка моје мајке, брат моје мајке, сестра моје мајке су гледали. Никада ме нико није одбранио, Увијек је то било само због некох баналних трацева зене од брата моје мајке, јер ме је хтјела истјерати да би са музем сама зивјела. Али ја нисам имала куда отици. А позалила сам се најстаријем брату моје мајке у нади да ми помогне. Па сто сам дозивјела?! Написао ми је писмо како лазем. Данас патим од узасних болова главе, због тога сам лезала у болници, била на рехабилитацији. Љекари су ми рекли да ми је глава пуна повреда, као да сам висе пута дозивјела саобрацајни удес. Нисам се залила ни пријатељицама, нити исла по социјалној слузби јер онда це питати њих, а они да себе сакрију реци це да ја измисљам, па сам само трпјела. И зивотиња зели бити помилована, а камоли цовјек. Нисам била у родном мјесту вец 30 година. Теско ономе ко допадне у ситуацију да треба социјану слузбу. Ни на западу није боља ситуација. Социјални радници преоптерецени, па су зртве, дупле зртве. Зато ми је зао СВЕ ДЈЕЦЕ НА СВИЈЕТУ, та мала бица без искуства у зивоту плацају цијену. Могла бих написати роман. А уз помоц бас тих институција су ми и наследје узели. Та социјална слузба је била само да изда папир ко це ми бити старатељ и слуса мајку моје мајке, њену прицу о њеној брзи за мене, а у ствари само јој је био циљ да прима породицну пензију. Молим све људе да не дају коментар и оставе све напацене дусе да мирују, бар толико могу људи, а назалост цесто се претварају у звијери. Зелим овим само скренути пазњу и реци, да је у вецини слуцајева зртва препустена сама себи. Поздрав свим људима добре воље.

Name

Проституција

15.12.2018 20:13

Табу тема за многе у К РС ајини је да им се жене у Њемачкој баве и проституцијом. Није Лејла сама. Дјеца се рађају због скупих абортуса, не знања о контрацепцији. Он ту дјецу није добио сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Управо тако

15.12.2018 21:28

Гледам ове жене што дођу да "чувају дјецу", одмах нађу швалера, а код куће имају човјека и дјецу. Ако не успије веза са првим, одмах нађу другог, и тако ти оне њих за 3 мјесеца, измијењају ко циго коња! Зато људи не пуштајте жене из свог видокруга, јер вам ништа добро неће донијети!

Name

Одговор

16.12.2018 21:02

ре@Проституција & управо тако Ви са болесним фантазијама надјите неко друго мјесто. Овом трагедијом и мукама дјеце храните зло у вама. Ниста вам није свето, немате ни према цему осјецаја, него вам је само вазно задовољавати своју болест јер то писање вам је је медикамент.

Name

Бошњак

15.12.2018 21:21

Молим вас да овакве вијести узнемирујућег садржаја не објављујете. Имам дјецу и немогу да сватим да отац може да науди својој дјеци . Монструм шта друго рећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаца

15.12.2018 21:59

Туга и жалост за ову породицу које крив ко није незнам велика трагедија недо бог никоком тако Моје искрено саучешће породици туга велика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадно нам је друство

15.12.2018 22:44

Људи, људи су криви! Има ту пуно индиректних злоцинаца који су проузроковали овај злоцин. Због тога зивим повуцено и клоним се људи, јер знам како могу бити звијери.

Name

куку нама са нама

15.12.2018 23:32

А смијали смо се Кудузу..изгледа да нам изборена демократија ни након 20 година није донијела бољитак,већи од комунистичког.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно

15.12.2018 23:51

Ово је велика Трагедија за ово је и тешко наћи ријеци . Желим једино реци да никаквог оправдавања и никакав разлог за овај монструмни чин непостоји . Али мајка ови малишана немозе се тако једноставно опрат да никакву одговорност за ово не сноси , она је Мајка само то име носи усеби не одговорност ал и не само одговорнст него огромну Одговорнст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.12.2018 18:06

Трагедија да не мозе бити веца. Није свака мајка мајка. Али све сваљивати само на ту зену. Је ли он отац био? Тако мислити је јос један злоцин. Сви су знали, али дјецу застити нико НИЈЕ хтјео.

Name

Облак

16.12.2018 11:35

Како да не , госпидја је отишла мало да сврља а дјецу је оставила како сама каже криминалцу и алкохоличару и надасве са таквом особом изродила не једно него троје дјеце !!! Па Ко је овде луд . Пола греха припада тој кад све сагледам дјилкосици. Њу вјероватно није могао фасцинирати нормалан и културан момак него кабадахија и бараба док је зујала као дјевојка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.12.2018 18:02

Боље да цутис, ти и твоји истомисљеници. Са оваквим коментарима доказијете своје уцесце у злу.

Name

ре

16.12.2018 18:10

Уздрзите се од оваквих коментара, бар из респекта према недузној дјеци који су једина зртва. Из респекта према њиховим мукама. Мир и спокој малим, а великим напаценим дусама.

Name

#

16.12.2018 19:50

Знам жену,мајку, краљицу и лавицу оставила је осморо дјеце и отишла у Њемачку а дјецу није убио муж него су их све извели на пут, за њих је радила. Данас и унучад има и праунучад...туго а данас мушкарци никад да одрасту, од жене траже и дадиљу и робињу за себе, зашта несретник није отишао у Њемачку да заради за породицу, мисли жени лако са дјецом док он ради она да сједи са дјецом. Чујем често како би се многи мјењали са женама они да само сједе у кући а у жениној кожи полуде опери почисти нахрани скувај умири утјеши објасни нови дан све испочетка а ни од претходног се не одмориш и тако ...

Name

Сунце

16.12.2018 20:51

Ре@Облак Не кењај идиоте! Сигурно у једној руци дрзис фласу ракије, а у другој цигарету. Пјандуро одвратна, смрдљива, како би био у стању некоме помоци. Вама је зена увијек крива. Употребљавас, боље рецено злоупотребљавас ову трагедију да би задовољио своју болест. Нико ти не брани да себе мрзис. Теби ни најбољи психијатар не мозе помоци. Претрпљену бол те дјеце, употребљавас за своју болесну фантазију. Надам се да цес ускоро на најокрутнији нацин умријети.

Name

Ре облак

17.12.2018 09:22

Ти си најобицнији психопата. Гадис ми се. Да је била и најгора зена на свијету, зар је то разлог да закоље своју дјецу, будало?

Name

Згрозена

16.12.2018 18:51

Сви ови сто пису " мајка оваква и онаква" и на неки нацин оправдавају оца СУ КАНДИДАТИ ЗА ПСИХИЈАТРА!! Оцогледно би социјална слузба ИМАЛА ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА У ЊИХОВИМ КУЦАМА!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амела

16.12.2018 20:03

Кад погледам коментаре и које смо цивилизацијско дно дотакли, плаче ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елла

16.12.2018 21:07

ре@Амела Нисмо дотакли, него смо увијек били на том дну. Коментари су само доказ за то дно.

Name

( + )

17.12.2018 14:56

Неко проклетство од ко зна којег кољена вуче комплетна фамилија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мадааај

17.12.2018 19:14

Ма дај, ово је психопата и потпуно је немогуце да ниста није указивало на злоцин. Сад би требало да без посла остане Социјална слузба и остали мајмуни. У сваком друству имам псхихопата, а ако додамо јос сиротињу онда смо корак близе катастрофи.

ОДГОВОРИТЕ