Поштују га, али га не воле!

Марсело је једини преостали Роналдов пријатељ у Реаловој свлачионици! Ни са ким се више ни не чује!

Фудбал 17.12.2018 | 16:15
Поштују га, али га не воле!
Садашњост Кристијана Роналда је у Торину, прошлост у Мадриду вечно ће трајати, али велико је питање да ли ће се за коју годину генерација која се уписала у историју фудбала освојивши три узастопне титуле првака Европе са осмесима на лицу састајати да се присети старих добрих времена. Барем у пуном саставу. Мадридска Марка наиме пише да је Марсело данас једини преостали Роналдов пријатељ у Реаловој свлачионици, те да се о Португалцу више скоро ни не прича.

Некакав контакт Роналдо има само са Марселом, раније су му у друштву били и Пепе, Фабио Коентрао и Хамес Родригес, али су они напустили стадион “Сантјаго Бернабеу“.

Остали? Поштују Роналда за све што је учинио за клуб и њих саме, али ме памте и неке нарцисоидне иступе у јавности. Сећају се да је одмах после финала Лиге шампиона у Кијеву почео да у јавности у први план истиче сопствени статус у Мадриду и велики успех моментално бацио у други план. Дан касније сви су га они јавно замолили да остане, али се Роналдо није обазирао. Ни раније није баш био омиљен, јесте био најбољи, али са многима је имао чисто професионални однос.

Није се он поправио када је Роналдо пропустио гала свечаност на којој је Луки Модрићу уручена Златна лопта. И то је упало у очи свима у Реаловој свлачионици.

Знајући Роналда, вероватно му све ово не пада претешко. Њему је он сам увек био испред свих. Мада је увек имао аргумената да затражи повлашћен статус. Уосталом, видимо сви како Реалу иде без Роналда у тиму.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар