Мектић: Додик је молио Палмера

Додик је Палмеру рекао да је за НАТО и молио га да Предсједништво не гласа о томе већ Савјет министара! Обавјештајне и безбједносне службе имају све информације, али их не смију дати властима: коме ће их дати и продати?!

Босна и Херцеговина 15.12.2018 | 12:46
Мектић: Додик је молио Палмера
Гостујући у емисији Фаце то Фаце, министар безбједности БиХДраган Мектић је објаснио зашто није отишао на састанак код  предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић о активацији МАП-а:

- Одлучио сам да не одемо на састанак јер морамо са СНСД-ом да разговарамо о томе на који начин и како су нас довели до ове ситуације гдје смо озбиљно закорачили према приступању у НАТО. То је кад је Небојша Радмановић(СНСД) потписао одлуку везану за активацију МАП-а и сачинио још једно писмо које је упутио генералном секретару НАТО-а гдје је куртоазно али врло културно упозорио да БиХ има неку врсту упуте на путу ка НАТО-у. С обзиром на то да се они сами ограђују, они су и иницијатори свега - рекао је Мектић  те додао:

 -Никада ме нико није позвао на било какав састанак да се консултујемо око било чега. Они су нас овдје довели и сад смо им као потребни. Жељка не може да зове појединачно на такав састанак, па ни мене. Ако је хтјела да постигне неки договор, требала је звати најодговорније политичке партије из РС. Они желе да постигну један циљ,  скинути са себе одговорност.

 Додик је рекао Палмеру да заобиђе Предсједништво БиХ

- Задњи пут кад је био Палмер, Додик му је рекао да што се тиче пута БиХ у НАТО, да ту причу гурају, али да заобиђу Предсједништво БиХ. Хтио је само себе извући. Ја сам убијеђен да  Милорад Додик намјерава да манипулише људима и да на тај начин влада већ годинама. Предлаже Србима из Оружаних снага да се повуку, а зашто се он не повуче из Предсједништва - запитао се Мектић И додао да Додик жели да свали “кривицу” на Србе у Савјету министара ако буду гласали за годишњи план БиХ на путу за НАТО,да би опет били издајници.

 Додик је опасан јер увијек једно мисли, а друго ради

- Прво је поручивао да неће ући ако не буде заставе РС, а ушао је. Према томе, то је његова политика. Њега не интересује судбина народа. Ту су јаки финансијски интереси, гдје се овлада капацитетима у БиХ.

Осврнуо се на Драгана Човића

- Човић се нашао у тој руској причи - једино што можете је да штитите некога.  Примјер таквих сценарија је и Алуминиј, јер ту има интерес и страних и домаћих лица, врло блиских властима РС, да се овлада Алуминијем. Све је кординисано између ХДЗ БиХ и ХДЗ Хрватске.

Обавјештајне и безбједносне агенције имају све релевантне податке и информације.Такву једну информацију морали бисте дати политичком руководству државе. Она ће отићи онима од којих је све кренуло. Немате коме да је дате. Информација остаје неискориштена у обавјештајном сектору.

Мектић се осврнуо и на мигрантску кризу у БиХ

- Да би се БиХ приказала у једном горем свјетлу, кажу – погледајте, огроман број избјеглица долази у БиХ и представља огромну терористичку пријетњу, а 25.000 миграната је ушло, од тога је око 23.000 изашло. Ти исти мигранти нису били пријетња док су били у Хрватској, овдје су пријетња.

На регионалном нивоу морамо радити заједно. Данас је пукло овдје, сутра ће тамо.

- Драго ми је што је СДС на овакав начин дјеловао, прије свега у Савјету министара. Ми смо препозали да је кључни проблем криминал, политичка корупција и проблем у правосуђу, жељели смо да успоставимо правну државу, да уведемо владавину закона. Не може да функционише држава ако нема правне државе. Биће наставак агоније у наредне четири године, закључио је Мектић.

(БН ТВ/Фаце.ба)

Коментари / 77

Оставите коментар
Name

За Нато

15.12.2018 11:52

Мектицу исти сте ви сви...и ти и Додик..ми градјани доведени до безнадја зелимо и Нато било кога и поново Сфори Унпрофор...и комесаријате који це одобравати одлазак из ове земље..сви наси људи раде у дрзавама које су цланице Нато ....јесте ми ви неке фаце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пр

15.12.2018 12:12

Ниста нам овај није урадио у задње 4 године, само супљи прицу а обецо све само да додје на власт.

Name

Новинар

15.12.2018 12:23

Пут у НАТО је извјесан. Само што сада гледате ко ће се оправдати пред народом, јер це те га морати изгласати. Ако га изгласа Савјет министара (СДС, ПДП и др.), онда ћете ВИ бити кривци, а ако то падне на Предсједништво, онда је Додик крив. Сви сте исти, а само се бринете како да се оправдате пред народом...

Name

Перо

15.12.2018 12:32

Мектићу одлази, готово је. Имао си 4 године и ништа сем празне приче ниси урадио.Поставио си кога си хтио у полицијске агенције (кума) и то некомпетентне људе који су путовали и обишли свијет, а борба против криминала нек чека некога другога. Никакав резултат нисте остварили. Зато мислим да ти је боље да више ову причу не причаш.Вукота постављај млађе људе а овакве кадрове полако склањати са функција да вратите углед код народа.

Name

хм

15.12.2018 13:16

Не коментариси када појма немас о надлезностима.Хоботница је то! Ни један министар СИПЕ није отворено указао на највеци проблем у систему као Мектиц. Све поре криминалног систwма су умрезене,тако да све сто цинили тапка у мјесту, безнадезно стање...Трули систем це се јос висе осјецати у зивотима градјана.

Name

За Родју

15.12.2018 13:17

Ако га ти не волиш, народ га воли. Ниси ти народ, ти си папкар из СНСД. Мектиц је добри и поштени цовјек. Дабоме, ви сте они други, којима смета поштење. Откуд ти знаш, да он не смије у БЛ? Ја то нисам чуо. Мрс одавде!

Name

Боле за Пр

15.12.2018 13:21

А, шта је то урадио Додик, од свега сто је обећао? Мектиц је за вас појам људства. Власт краде и плаца вас, да у име њих лајете.

Name

ре

15.12.2018 13:31

Не може министар сигурности хапсити и судити, он може само користити своје надлежности у циљу побољшања рада полицијских агенција а никакву надлежност нема када су у питању судови. Тужно је када се види да народ нема појма како систем функционише, све је изманипулисано и дезорјентисано. Је ли ви народе схватате да ми живимо у демократском систему, па је ли доиста требам објашњавати устрој државе, је ли ви знате шта је законодавна, судска и извршна власт? Тачно је да сви ти државни системи имају огромних мањкавости и зато живимо ко задње фукаре. Не може министар хапсити никога, Тужилаштво је најјаче, оно је то које покреће систем. Има неких помака али је то недовољно.

Name

ре за родју

15.12.2018 13:40

Ма који народ га воли? Ако ти је добар води га кући и чисто да знаш не симпатишем СНСД никако.

Name

Драга Мадлен

15.12.2018 13:43

Драга тета Мадлен.Ја Сам сад у Предсједниству.Главни Сам.Мало ин зезам том сареном заставом Ал то је да им замаглим окуларе.Има ту један назови правник И јос један који политицки добацује да кафане Тито.То је једно два километра.Ово с НАТО це ици Ал мора да се плати.Јер знате вец ја волим лову.

Name

Ре Перо

15.12.2018 14:43

Неби било лосе да неког ко зна приупитас или да сам науцис ако те занима, ције су које надлезности органа безбедности и других институција у БиХ па тек онда да коментарисес. Овако немој напамет да лупас.

Name

Крсто

15.12.2018 14:48

Одкуда зна и није био на састанку овај је изгубио компас

Name

Дезертер

15.12.2018 14:58

Ако си за нато онда си вероватно и за слање пука РС у напад на Русију или Србију.Па прецански срби су заједно са хрватима клали србску децу по МАЧВИ.Немој ми молим те реци да це западне демократе имати разумрвања и неце то тразити!Да је нато одбрамбени савез и да он никога не напада.Будале које не науце ниста из историје она им се сурово понови!

Name

пуковнија

15.12.2018 15:29

Дезертер@...србијанац, немој коментарисати о теми у коју ниси упућен, пукови у ОС БиХ нису никакве борбене јединице, то су протоколарне јединице које немају никакву посебну надлежност осим обилазак гробља, полагање цвијећа, РС пук баштини традицију и обиљежава пар датума годишње. Пукови су про форме а командант пука обична протоколарна личност. Ово о нападу на Русију је смијешно, не заслужује коментар. самозвани Велики Баја је заслужан за активирање МАП-а и то је задња степеница према НАТО-у.

Name

ПАПКАР

15.12.2018 15:44

!Ако га ти не волиш, народ га воли. Ниси ти народ, ти си папкар из СНСД. Мектиц је добри и поштени цовјек. Дабоме, ви сте они други, којима смета поштење. Откуд ти знаш, да он не смије у БЛ? Ја то нисам чуо. Мрс одавде! " МРС ТИ ПАПКАРУ ЈЕДАН!!!

Name

Ре хм

15.12.2018 15:44

Потписујем. Не мозес ти Пери и слицнима објаснити да се власт увезала ко ситна цријевца и да једни друге тако одрзавају.

Name

Днк

15.12.2018 16:32

Подрска постеном политицару Драгану Мектицу.Имао је вољу да све промијени и похапси криминалце али Додиково Тузиластво БИХ и Бакиров Суд БиХ му нису то дозволили.За разлику од Додика који сваки дан бар једну ствар слаже, ја Мектицу вјерујем јер прица истину.

Name

Критичар

15.12.2018 16:45

Овде је важније питање: "Како Мектић зна"? Ако нису прислушкивали онда лупа и лаже.

Name

Мартин

15.12.2018 20:23

Будите и даље фарисеји, лажне патриоте и издајници, а ја живим свој живот. Једини ваш резултат је повећање броја Срба у иностранству. Остајте здраво!!!

Name

Дезертер

15.12.2018 20:37

За пуковнија Нисам ја србијанац.Ја сам Србин.Како си то закљуцио да сам србијанац?По тој твојој накарадној граматици онда постоје вероватно и хрватијанци и боснијанци.македонијанци црногоријанци.Немој користити ријеци за које не знас ста знаце.Мозда су то смислили аустријанци као увредљив назив за србе који зиве у узој Србији. ПС Зивим у Србском Броду у РС. Играм неку игрицу са брацом из Србије па се дописујемо на цхат те стога ми омакне понека на екавици.Надам се да ми не замерис.А сто се тице протоколарни пукова има да иду бар свирати погинулим бојовницима и газијама на истоцном фронту. Ал це да иду ! НЕ У НАТО!

Name

БХС

15.12.2018 12:00

Овај цовјек је људина и карактер, без длаке на језику, респект

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.12.2018 12:33

Овај цовјек нема ни образа ни карактера овај цовјек је продо и вјеру и образа

Name

За ре

15.12.2018 13:02

Милорад додик све це урадти само да му америка скине са црне листе тамо су његов капитал зиви били па видјели уце мо у нато а он це остати нез санкција америке е нареде алсте глупи

Name

ре БХС

15.12.2018 13:41

То није ни видјело човјека

Name

Ре ре образ

15.12.2018 13:46

А Ста је онда са Додиком и Лукацем

Name

@Ре

15.12.2018 15:30

Пусти вјеру, ко је одговоран за НАТО и МАП, каква те вјера снађе.

Name

Поздрав

15.12.2018 18:43

за гдин.Мектића а што де тиче Нато Тенкисте све је могуће,па НАТО га је довео на власт.. петљанац ,шверцер..

Name

ре БХС

16.12.2018 15:11

Зови га за кума кад је људина . Вријеме це показати како је радио , треба са тим зивјети под старе дане

Name

ита иус есто

15.12.2018 12:06

ПА СТО НЕ СКЛОНИС РУСИТЕЉЕ ДРЗАВЕ, АКО НИСИ ИСТИ КАО ОНИ ! ТО ЈЕ БАР ЛАКО !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

15.12.2018 12:35

Зато сто законом не мозе никога да смијени јер смијењујуци Додика морао би онда да смијени и себе. Једино народ гласаци су могли и требали да смијену комплет Снсд и Додика. Овако народ је подијељен и изабрао је и једне и друге тако да нико никога не мозе да смијени. А и било каква смјена би била само нека престава за јавност јер би се та смјена договорила прије смјене. А смјена знаци избјеци било какву одговорност било то криминала корупције па и убиства. Све су то градјани изабрали да су били паметни па да су подрзали Давора у много вецем броју барем би се могли спасити терора коју власт проводи над обицним градјанима.А вјероватно би се и поскупљења избјегла овако дигну плату 2%а цијене 20%.

Name

Злочиначка атв

15.12.2018 18:29

Вечерас злочиначка атв објављује још се не зна гдје ће Лукач као стари министар или у Сарајево? Овај криминални снсд би одмах заузимао мјеста.Е па мало ће сачекати ако мисли да ће бити директор СИПЕ.Садашњи директор Станић је изабран на четири или пет конкурсом тако да ће сачекати најмање још годину дана

Name

Перкан

15.12.2018 18:57

Способан је овај директор виде се резултати које је остварио.Добра метла мора након њега да буде и да се корумпирани и неспособни кадрови смјене.

Name

Миле заставничар

15.12.2018 12:08

Крезубим паћеницима у РС-у једна прича, НАТО званичницима друга, то је наш Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Милета разбојника!

15.12.2018 15:46

Ако си ти крезав, твој проблем, а далеко си догурао. ха ха ха

Name

Кики

15.12.2018 16:35

Мислим да није у реду прислускивати прецједника Босне.

Name

реално

15.12.2018 12:09

Свака изговорена ријец је истина. Мало је искрених и постених особа као сто је господин Мектиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИС

15.12.2018 12:25

Дај мисли мало својом главом

Name

реално

15.12.2018 13:30

Камо среце да их имамо знатно висе као господин Мектиц, златном касиком би јели. Овако, 80% градјана нема ста ни прстима да једе....најсиромаанија зwмља у Европи. Бездусни боту!

Name

ре

15.12.2018 13:43

Реално брате ти не видиш ништа

Name

реално

15.12.2018 14:17

За ИС и Ре. Лијепо се казе"проговори да те видим". Вас не зелим ни видјети. Све јасно ко сребрен вир.

Name

Ратко

15.12.2018 12:12

Радмановиц потписао,а Мектиц не би потписао да је тада био на мјесту Радмановица! Ма хајте,молим вас лепо.И нема то везе да ли је он потписао или није.Могао је и да не потписе,а када доде вријеме, НАТО це се понасати као да је потписао.Видјели смо како је било са референдумом у Маћедонији.И ЦГ су примили у НАТО а да нису испунили низ услова.Раде ста хоце.Овим,СДС је поцео са предизборном кампањом за 2020.Знају,као и ми сви,да це БиХ на крају уци у НАТО,па онда посто се томе Додик противио и дозивио пораз они оцекују као неки добитак.СДС и даље марсира старом стазом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ААА .?

15.12.2018 14:04

Шта је Маћедонија?

Name

сратко

15.12.2018 15:33

РЕ ААА.? Маћедонија је дио васколиких српских земаља

Name

Србуј макар сламу јео!

15.12.2018 12:16

Коме то прица Мектицу? У РС је распад система нормалних вриједности. Нема коме реци. Све сто размисли својом главом склонио се од најезде хаоса произведеног од неписменог или полуписменог партократског друштва. Свако нормалан види црну надолазецу пропаст. Ко мозе нека иде било гдје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подршка ОБИ

15.12.2018 12:20

нАРАВНО ДА У ОБИ и СИПИ има честитих људи који располажу са дјеловањем тајкунско политичких кругова да се овлада ресурсима.Мектић је о томе и раније већ говорио да високи функционери ХДЗ у сарадњи са тајкунима из Хрватске хоће да дођу до неког рудника у Посујшу.Па се спомињала и алумина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма сто?

15.12.2018 12:21

Свим политицарима треба дати лопату у руке да цисте снијег. На тај нацин би били од неке користи. А они који су заврсили свој мандат јос и метлу да поцисте своје смеце. Али фотеља вруца, а напољу зима... Мандат заврсен и збогом. Тхе енд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

15.12.2018 12:32

Апсолутно тачно , Рудоња је своју причу о патриотизму је доказао у току рата....народ гнуо,а он зарађивао на шверцу цигара...спасио га је Крајишник,коме се овај сад одужује...с бандерама! Зашто Радмановић не проговара? Он што год каже лаже...и то дебело,а бране га сви они попут Покрића,Стевандића,Кустурице,Кошарица ,С.Митровића и сличних бандита који од свега имају дебелу корист.....његов задатак је да увјери Вучића да потпише и повуче црти раздвајања на Косову,...то је између осталог услов које су му поставили они с којима с тајно сретао и које као није желио поздравити.... Лажов,лаже и краде и подудара народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родјо

15.12.2018 12:32

Ево опет лапрдана лапрда па ти и несмијес у Бањалуку гаде народ те мрзи висе öд било кога непријатеља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реформска Агенда!

15.12.2018 12:36

Имамо сарлатане на целу дрзаве и институција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст

15.12.2018 12:42

за господина Мектица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хасан

15.12.2018 12:51

Не у НАТо нипосто , само укинути војску оставити цивилну застити, ста це нам војска дјаба паре тросимо, ово порука градјана и снсд и сда и сдс

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.12.2018 08:25

Сто није тузио СИПИ врх МУП-а РС да дила дрогу? Лупез! Они који му се диве нека купе таблете за подизање лицног ИQ.

Name

Боки

15.12.2018 13:03

Прошло је и твоје, а вала и нека је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

15.12.2018 13:26

А вала и нека це и вама проци.

Name

Зрно

15.12.2018 13:33

Легенда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Могерини

15.12.2018 13:38

Миле лаже кад зине љевчанска политика образ дјон...све контра ради од оног сто тврди да неће И неможе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ромери

15.12.2018 13:40

Мехтицу много приче а рада ништа истражи диплома шефова полиције које су нерегуларне.. прво од њих крени са чистком..

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД И РАДМАНОВИЦ???

15.12.2018 13:50

То се вади баја као дјевојка мами, момак ме преварио!!! После ј.....а нема кајања!!! Потписали сте МАП и увукли народ у велике проблеме !!! Сами сте себи криви полтрони једни тако сте и досли на власт уз помоц НАТО тенкова!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXX

15.12.2018 13:56

СВИМ КОМЕНТАТОРИМА КОЈИ ЛУПАЈУ ,НЕСТО КАО ЗНАЈУ И ПРАВЕ СЕ ПАМЕТНИМ И МУДРИМ ЗЕЛИМ РЕЦИ ДА ВАМ КЕ ПАМЕТ ПЛИТКА И ОГРАНИЦЕНА. БРАВО ЗА СВЕ КОЈИ СУ У ДРАГАНУ МЕКТИЦУ ПРЕПОЗНАЛИ ВРИЈЕДНОСТ,ДОБРУ НАМЈЕРУ И ПОСТЕЊЕ. КАД НЕ ЗНАС СТА РЕЦИ,ОНДА ИДЕ ОНО: СВИ СТЕ ИСТИ!! Е,ПА НИСУ СВИ ИСТИ.АЛИ,ТРЕБА СТВАРИ ПОЗНАВАТИ,ДА БИ СЕ РАЗЛИКА УОЦИЛА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

15.12.2018 14:11

ЈОК ПРЕПОЗНАЛИ У ДОДИКУ КОЈИ ЈЕ ПОРОБИО И ОПЛАЋКО ОВАЈ НАРОД И ДОВЕО НАРОД НА РУБ ПРОПАСТИ ФУЈ И ТИ И ОН НАРОД НЕВЈЕРУЈЕ НИКОМ СВИ СУ ЛОПОВИ А ГЛУПИ ТАКВИ КАО ТИ КОЈИ ПОДРЖАВАШ ЊИХОВУ БАХАТОСТ

Name

Бранко

15.12.2018 14:07

СВЕ НАРОД ЗНА ДА ЈЕ ОН ТО РЕКАО ОНБИ ПРОДАО СВОЈУ РОЂЕНУ МАЈКУ ЗА СВОЈ ИНТЕРЕС КАМОЛИ НАРОД И РЕПУБЛИКУ СРБСКУ ОН СЕ БУСА У ПРСИ ЗБОГ ПЛАЋКЕ ДОК ЈЕ МИР НЕКА СЕ ЗАРАТИ ВИДЈЕЛИ БИ ГДЈЕ МУ ЈЕ ПОСЛЕДЊА СТАНИЦА РУСИЈА ТАМО ИМА НЕКРЕТНИНЕ ОН И ЊЕГОВ СИН КУПИО ИМ И ПОКЛОНИО НАРОД СРБСКЕ 5 МИЛИЈАРДИ А ТАЈ КРИМИНАЛАЦ НИКАД НИЈЕ БИО ОД РИЈЕЧИ СЛУЧАЈ ЗАСТАВА ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раденко

15.12.2018 14:11

Господин Мектиц би то све средио за пар њесеци сано да се он пита. Али он као сто казе не зна коме да се обрати кад свако зло поциње од оних који су на врху власти.Надам се да це ипак Господин Мектиц пронаци праве људе и да це сви који су нас крали годинама стати испред судија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хелена

15.12.2018 14:16

па наравно да ЈЕСТ ДОДИК ЗА НАТО ! ...нато га и довео на тенковима и намјеста га на изборима, него ста него је за свог ментора и да не.каже, а и да лаје супротно, то се они договоре

ОДГОВОРИТЕ
Name

!?

15.12.2018 14:31

Ма бас нас брига за Нато, али бездусна пљацка градјана, дрзаве, ... то је проблем који нико други нwце ријесавати....Ми нестајемо......

Name

КСС

15.12.2018 14:36

Свједок сам, као и многи у Бања Луци Додиковог насилног доласка на власт помоћу НАТО армаде,зато МЕКТИЋУ наш добри човече уз тебе смо па како буде.

Name

пропали борац у својој РС

15.12.2018 14:26

Шта он све каже и сутрадан све дематује код болесни будала од народа и бораца РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

15.12.2018 14:30

У оваквој држави треба увести максимална плата висина потрошачке корпе или 1000 свра . И максималне казне за муљатор. 30% их неби остало у политици а народ би живио бар дупло боље. Сви су ми додијало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заставник Ђемо

15.12.2018 14:30

Код срба сто веца мрзња то боље по њих који зеле да буду на власти... фуј фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Ђему

15.12.2018 15:57

Тако је Србине Ђемо, такви смо ми Срби зато нас и срби. .)

Name

Мектиц не лазе

15.12.2018 16:18

Мектиц не лазе. Ха,ха,ха,ха Какав комицар, а тек политицар. Бар неце висе лупати глупости као министар

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

15.12.2018 16:51

БРАВО МИНИСТРЕ НЕК СЕ КОНАЦНО ЗНА ИСТИНА А НЕ ТУЂОМ РУКОМ ДА ХВАТА ЗМИЈУ ПАМЕТЊАКОВИЋ ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

15.12.2018 16:53

ЗАДОКУМЕНТУЈ ТО МЕКТИЋУ ПА НЕК СЕ ЗАУВЈЕК ЗНА КО ЈЕ ПРАВИ ИЗДАЈНИК А НЕ КАКО ОН ТО КАЖЕ ЗА ТЕБЕ И ЦРНАДКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

халло

15.12.2018 17:09

У ком реду стоји овај у заводу за запосљавање? Ма, хајде и ти на Запад, имас везе и везице. Али тамо не требају маторце, пропале политицаре, него само грбацу, а говор рибе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

15.12.2018 20:05

Види друзе као први полицајац 4 године ама бас ниста ниста озбиљно ниси ни покусао да урадис,тако да биље сути!!Сто се тице Милета,Спирица,Босица и свих осталих сувисна је прица..Алоооол мука нам је од Вас висе!!!'!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мекта Меееее

16.12.2018 21:41

Па је ли овај љаксофони јос зив? Хапси Меееее, хапси. Ахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

17.12.2018 08:36

Одкуд ти знаш да је он молио? Мора да су ти твоји то прислушкивали те ти знаш. Пази шта млатиш, примиче се крај сезоне. Могао би то на крају искијати као и ја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕЉА

17.12.2018 09:02

Зар још неко може да поверује овој сподоби!? Шта си лајавцу на све Српско урадио за 4 године, ништа! Тако ти се и вратило.

ОДГОВОРИТЕ