Имам усмртио жену пред очима мужа

 - Анка Мариновић, 69-годишња држављанка Црне Горе, погинула је у саобраћајној несрећи када ју је ударио БМW X5 у Новом Граду, на магистралном путу М-14 Нови Град - Костајница.

 

Република Српска 15.12.2018 | 08:25
Имам усмртио жену пред очима мужа
Како "Независне" незванично сазнају, за воланом БМW-а био је Харис Ахмић  (39), имам из Костајнице.

Несрећа се догодила у четвртак око 17.50 у мјесту Доње Водичево.

Извор "Независних" истиче да је држављанка Црне Горе наводно била у посјети у Доњем Водичеву, гдје се и десила трагедија. Како појашњава наш извор, несрећна жена је с мужем непосредно прије погибије изашла из воза.

"Њен муж је наводно већ био прешао улицу, а жена је била на супротној страни од њега када ју је ударио ауто. Не знам под којим тачно околностима се десила несрећа, али тај БМW који  је усмртио жену возио је имам", каже наш саговорник.

Како је саопштено из Полицијске управе Приједор, наводећи иницијале учесника у саобраћајној несрећи, увиђај је на лицу мјеста извршио окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, заједно с полицијским службеницима Полицијске станице Нови Град.

"Од стране поступајућег тужиоца наложена је обдукција тијела страдалог лица, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци", наводе из Полицијске управе Приједор.

(Независне)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

цуки

15.12.2018 12:39

Откуд имаму од 39 година БМW дзип?! Фино се зарадјује нема ста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ади

15.12.2018 13:35

А ко њих контролише имаге нико...безбожници

Name

XXЛ..цуки

15.12.2018 16:45

БАС СИ НЕКИ ЦУКО. ЦУКИ..XАXXАXА..ПА ЦОВЈЕК НЕМА 9 ВЕЦ 39 ГОДИНА..XАЛО..ЦУЈ ОДАКЛЕ МУ..ТИ МУ КУПИО КОЊУ ФИЈАКЕРСКИ..ДАБИЛИ МАЈМУНЕ ПРАСУМСКИ....ОДАКЛЕ ТЕБИНИ У ТЕБИ ТОЛИКА ЗАВИСТ ИЉУБОМОРА ЉУБОМОРМИ СТВОРЕ.

Name

Питам се..

15.12.2018 18:33

Збиља, од куда имаму тако скупо ауто..??!! Као да је свештеник СПЦ-а..!!