Пало дрво на возило у покрету

Срећом, жена која је управљала возилом није повријеђена.

 

Република Српска 15.12.2018 | 01:51
Пало дрво на возило у покрету
Због тежине снијега поред Тржнице у Улици Теодора Клокотрониса пало је дрво на возило у покрету. Срећом, жена која је управљала возилом није повријеђена.



Одмах су јој у помоћ притекли пролазници и возачи који су се ту затекли. Због великих снијежних падавина улице у Бањалуци се бијеле.

 (Блмојград)

 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

цупс

15.12.2018 01:01

И ником ниста ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

15.12.2018 09:50

Да и? Шта по Вашем стручном мишљењу треба да урадимо?

Name

За Бањалуцанина

15.12.2018 12:13

Треба посјеци сва стабла која су заврсила зивотни вијек (висе не прирасцују) и замијенити их новим. То је рјесење, а све остало је лутрија када це неко од њих да се сруси.

Name

Крко

15.12.2018 03:10

Добро је, тек на крају сазнадох да се догодило у Бањалуци. Зар сви требамо знати гдје је улица Теодора Клокотрониса?! Нисам новинар, али је логично да се прво наводи шири географски појам, па онда детаљи, улице, бројеви стамбених објеката, па и спратови, ако је битно. Господо бањалучка, ако плане пожар око Бањалуке, мислите ли да неће и у Бањалуци?! У Србији је направљена "београдизација" Србије, а код нас "бањалукизација" Републике Српске. Не ваља то, никако не ваља!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дундо Мароје

15.12.2018 04:50

Хвала Богу па госпођа није повријеђена! Ко ће надокнадити штету, колико знам, осигурање не покрива те врсте штете!? Иначе, у Бањој Луци, а вјерујем да је тако свуда у РС у, слабо се води рачуна о алејама,парковима... Стабла су стара и захтијевају стални надзор. Међутим, Тамарис, држи монопол, раде шта и како хоће! За добре паре, европски педантно, посијеку здрава стабла кестена, да би испред једног бањалучког кафића проширили паркинг, а оставе трула стабла и чекају да се овако нешто догоди! Страшно! Све у свему, хвала Богу па је госпођа прошла без повреда!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д. Мароју

15.12.2018 08:10

У нормалним дрзавама би се тацно знало ко би у овом слуцају платио стету.

Name

Кестен

15.12.2018 07:50

Читао сам прије 3-4 године изјаве из управе града да за свако дрво имају "картон", нешто као у домовима здравља. Супер. Но, нешто ми ти пацијенти мало-мало па се сруши грана или цијело стабло. Како неће овог тренутка има бар 20 стабала која су трула са преко 70 % дебла. И глупим јасно да је то још једна од демагогија БЛ бирократа, града који је препознатљив по шахтовима на улицама и на кружним токовима, као и по стубићима (додуше иноx, скупљи су) на 20 цм од ивице коловоза, тако да је маневар за бочно паркирање права умјетност. Све у свему Балкан-Босна-Бања Лука.

ОДГОВОРИТЕ