Фабрегас није задовољан и има идеју...

Очигледно је да сам у тешкој ситуацији! Шпанац није у првом плану Мауриција Сарија, али се нада да ће се нешто променити.

Фудбал 17.12.2018 | 17:15
Фабрегас није задовољан и има идеју...
Сеск Фабрегас отворено исказује незадовољство улогом у Челсију. Шпанац је од доласка Мауриција Саријапостао резервиста и добија шансу само у куп такмичењима и Лиги Европе. Новајлија Жоржињо га је истиснуо из стартних 11, а Фабрегас је играо само на четири меча Премијер лиге и амоо једном је био стартер.

Већу минутажу имају и Ковачић, Баркли, чак и Лофтус Чик. Очигледно је да Шпанац није у првом плану Сарија, али Италијан не жели да га пусти у други клуб ако не дође замена која ће бити алтернатива Жоржињу.

„Јако је тешко наћи централног везисту са техничким квалитетима попут Фрабрегасових“, рекао је Сари.

Фабрегасу те речи не пријају. На питање да ли ту изјаву сматра као комплимент, хладно је одговорио:

„Не. Имам идеју шта даље, али видећемо шта ће од тога бити. Још је рано да причам“.

Фабрегаса жели Милан и он жели у Милан. Уговор му истиче на крају сезоне, па не представља скупу инвестицију за Росонере. Али проблем је што би га Сари радије пустио без обештећења на лето, него да га прода за сићу у јануару. Што се Шпанцу не допада...

„Знам која је моја улога на терену. Нажалост, то није она коју тренутно обављам. У тешкој сам ситуацији. То је очигледно. Играм у куп такмичењима и Лиги Европе. Нисам особа која ће се жалити због тога и пружати мање на терену. Увек ће дати све од себе на терену када је то потребно“, рекао је Фабрегас.

У Милану се надају да ће играч извршити притисак на Челси да га пусти у јануару. Спреман је и на финансијску жртву. У Челсију зарађује нешто више од 8.000.000 евра по сезони, у Милану те паре не може ни да сања. Росонери му нуде око 2.500.000 евра по сезони.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар