Милојевић: Да завршимо полусезону како доликује!

Фудбалери Црвене звезде у последњем јесењем колу Суперлиге гостују у суботу од 15 часова екипи Чукаричког на Бановом брду.

Фудбал 15.12.2018 | 08:45
Милојевић: Да завршимо полусезону како доликује!
Црвено-бели су на челу табеле са 56 освојених бодова после 20 одиграних утакмица, док је Чукарички на четвртом месту са 39 бодова.

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да се нада да ће његови фудбалери полусезону завршити онако како су почели и да верује да ће пружити максимум против Чукаричког без обзира на временске услове у Београду.

"Спремићемо се на најбољи могући начин и без обзира на временске прилике, верујемо да ћемо пружити максимум и надам се да ћемо завршити годину како смо и почели. Чули смо да ће бити лоше време, нико не воли да игра по лошим тешким теренима. Обе екипе желе да играју фудбал, ако време не буде добро, игра ће ићи у неком другом правцу", изјавио је Милојевић на конференцији за новинаре.

Он је поручио да очекује изузетно тешку утакмицу.

"Чукарички је екипа која има најбољи континуитет игара од почетка првенства. Нису много мењали састав, а Симо Крунић јако добро ради посао, што се види и по месту на табели".

Црвено-бели ће бити ослабљени неиграњем нападача Милана Павкова.

"Павков има проблем са лигаментом, надам се да није ништа озбиљно. Има оток и сигурно неће играти. Има још некилико играча који су се жалили на повреду, чекамо да прође дан-два и да сагледамо ситуацију, имамо неколико њих и ровитих, па ћемо видити како су после тренинга", додао је тренер Црвене звезде.

Истакао је да је пресрећан јер је сваки играч током сезоне пружио максимум, али није желео да говори о прелазном року.

"Не желим да причам о прелазном року у току такмичења. Најбитнији је дуел са Чукаричким и размишљам само о њему. Сешћемо после тога ми из спортског сектора и видети шта нам је чинити. Током прелазног рока свакодневно комуницирамо, то је жива ствар, треба много ствари да се догоди. Нереално је причати о томе пре понедељка, играчи ће мало и одмарати, али за нас тога нема јер се спремамо за пролећни део", рекао је Милојевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар