Тринкијери пред ФМП...

Од изузетног значаја је да везујемо победе! Кошаркаши Партизана дочекују ФМП у 11. колу регионалне АБА лиге у мечу у којем траже трећу узастопну победу.

Кошарка 14.12.2018 | 19:30
Тринкијери пред ФМП...
Тренер Партизана Андреа Тринкијери позвао је своје играче да одиграју на високом нивоу јер је константност у тријуфима "од изузетног значаја".

"ФМП је екипа која игра солидну, паметну, рационалну кошарку. Веома су тврди и морамо да нађемо начин да им у том сегменту парирамо. Такође, за нас је од изузетног значаја да будемо у стању да везујемо победе", поручио је Тринкијери за клупски сајт.

Центар црно-белих Ђорђе Гагић посебну пажњу обратио је на најбољег играча ФМП-а Драгана Апића.

"И ове године, ФМП има добар тим и игра веома добро. Иако су везали два пораза, то је екипа која се никада не предаје и која ће покушати да се баш против нас врати на победнички колосек. Апић је показао одличну форму, али пре свега је важно да се усредсредимо на себе, одиграмо чврсто од почетка до краја утакмице и тако дођемо до битне победе", нагласио је Гагић.

Меч између Партизана и ФМП-а игра се сутра од 21 сат у хали "Александар Николић".

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Истина

14.12.2018 18:41

Неће играти Апић, Бурсаћ и Јеремић тако да ће за ФМП играти момци 18 и 19 година Ускоковић, Пауновић, Момиров, Ђорђевић. Права прилика за младе играче да се покажу против фаворизованог Партизана.

ОДГОВОРИТЕ