"Мислили су да за шест утакмица нећемо прећи центар!"

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић задовољан је 2018. годином и каже да је Звезда и у Лиги шампиона показала да је велики клуб.

Фудбал 13.12.2018 | 21:50
"Мислили су да за шест утакмица нећемо прећи центар!"
На "Црвено-белој вечери" Терзић је рекао да су многи сумњали у успех његовог клуба и да су та лоша предвиђања била неоправдана.

Захвалио се и свима који су били део успешне године клуба када се Звезда вратила у Лигу шампиона.

"Као што је свима познато, Звезда је после 26 година играла у пролеће у Европи. Тако смо почели ову сјајну годину, наставили освајањем титуле Почетком јула стартовали смо у квалификацијама за ЛШ из првог кола и по први пут у историји такмичења десило се да екипа која стартује из првог кола уђе у Лигу шампиона. Десио се Салцбург, по многима историјска утакмица што и јесте и остварење снова свих звездаша. Дочекали смо ЛШ и нешто што су многи пре три, четири године замишљали као имагинацију", рекао је Терзић. 

Он је истакао да се много сумњи "распалило" и по одласку у Монако, на жреб. 

"И кад смо видели 'групу смрти' рекли су да Звезда неће прећи центар у шест утакмица. Звезда је опет показала колико је велика. Не само да смо прешли центар, него смо у групи великана европског фудбала освојили четири бода. Постигли смо пет голова и показали већ против Наполија да утакмице на нашем стадиону неће ником бити лаке. Утакмица против Ливерпула је нешто што ће се препричавати деценијама и нешто на чему ће нове генерације навијача Звезде стасавати", рекао је директор Звезде. 

Поновио је да су спортски резултати генератор успеха, да је дуг клуба смањен, подсетио на неке од инфраструктурних побољшања и како је Звезда добила лиценцу за ЛШ. 

"Поред свега смо урадили и грејање терена што је била наша обавеза према УЕФА јер су нам на реч дали лиценцу за Лигу шампиона... Све ово не бисмо могли без мира у тиму и добре атмосфере, али и свих оних који су учествовали и којима се захваљујем", нагласио је Терзић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Овај Заборавља

13.12.2018 21:35

Да је Звезда заврсила убједљиво задња у групи и да је примила нај висе голова од свих екипа у групној фази такмицења,једина корист је финансијска, сто овога,, господина,,нај висе и занима.

ОДГОВОРИТЕ