Погба се враћа у Јувентус?!

Шампион Италије решен је да у јануару доведе Француза из Манчестер јунајтеда.  Јувентус спремио 80 милиона за повратак Погбе.  Првак Италије Јувентус спреман је да понуди 80 милиона Манчестер Јунајтеду како би у јануару вратио француског фудбалера Пола Погбу, јавља Тутоспорт.

Фудбал 14.12.2018 | 22:30
Погба се враћа у Јувентус?!
Будућност Погбе на Олд Трафорду је неизвесна због сталних сукоба са менаџером Жозеом Мурињом, па зато сјајни везиста сигурно не би имао ништа против да поново заигра на Апенинима.

Челници торинског клуба покушаће следећег месеца да остваре трансфер Погбе, који је управо из Јувентуса прешао у Јунајтед 2016. године за тада рекордних 105 милиона евра. 

Интересантно је да је Погба пре Јувентуса носио дрес Манчестер јунајтеда, што значи да би поново обрнуо круг ако би се посао успешно завршио. 

Погба је на мети и Барселоне, а Јувентус има и план Б у виду везисте Реал Мадрида Иска Аларкона.

Пол Погба је жеља Јувентуса и клуб из Торина већ је спремио новац у покушају да га доведе у своје редове у зимском прелазном року.

Шампион Италије спреман је да понуди 80 милиона евра Манчестер јунајтеду за француског репрезентативца, пренео је "Тутоспорт".

Будућност Погбе на Олд Трафорду је неизвесна због сталних сукоба са менаџером Жозеом Мурињом, па је претпоставка да се сјајни везни фудбалер не би противио повратку на Апенине, које сматра својом другом кућом.

Он је управо из Јувентуса прешао у Јунајтед 2016. године за тада рекордних 105 милиона евра.

Погба је на мети и Барселоне, па је Јуве у случају да не реализује план са Манчестером спремио и резервну варијанту за јануарски прелазни рок у виду везисте Реал Мадрида Иска Аларкона.

Ако би Погба поново обукао дрес Јувентуса, "обрнуо би круг", будући да је и пре првог доласка у Торино носио дрес Манчестер јунајтеда у сезони 2011/2012.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар