Сјајна вијест за Звезду: Продужио Павков!

Милан Павков продужио уговор са Звездом! Навијачи Црвене звезде би бар још неко време могли да певају "Хеј Павков, скочи и дај гол главом" јер је нападач продужио уговор са клубом за још четири године.  Први посао Црвене звезде након завршене епизоде у Европи - нови уговор нападачу који је донео победу против Ливерпула.

Фудбал 13.12.2018 | 13:15
Сјајна вијест за Звезду: Продужио Павков!
Момак из Бегеча који је пред повратак у Звезду био на позајмици у Радничком из Ниша и био у друштву најбољих стрелаца лиге, сада има уговор до 2022. године.

Он се посебно истакао током утакмица са Салцбургом у плејофу квалифиакција за Лигу шампиона и утакмици групне фазе против Ливерпула када је дао два гола у победи 2:0.

"Наравно да ми је драго због указаног поверења и продужетка сарадње. Радујем се новим изазовима и даћу све од себе да будем још бољи. Надам се истом тиму и на пролеће, и да ћемо се уз појачања спремити одлично за други део сезоне... Веома сам поносан на нови уговор, очекујем још боље партије и нове успехе, да будем још поноснији на клуб, све саиграче и себе", рекао је Павков за клупски сајт. 

Новим уговором са високим нападачем је задовољан и спортски директор клуба Митар Мркела.

"Веома смо задовољни што смо успели да постигнемо договор са Миланом Павковим. Он је дугорочно решење за Црвену звезду, потписао је уговор на четири године и верујем да ће велики део тог уговора одрадити у црвено-белом дресу са великим успехом као и до сада", рекао је Мркела.

Милан Павков "не мрда" са стадиона "Рајко Митић".

Одличном центарфору, који је ове јесени експлодирао и посебно одушевио у мечевима против Салцбурга и Ливерпула, Црвена звезда је понудила нови четворогодишњи уговор што је Павков и прихватио, саопштено је на сајту шампиона Србије.

То значи да новопотписани споразум између њега и Звезде важи до јуна 2022. године.

Нападач из Бегеча је "параф" на уговор ставио овог поподнева у просторијама клуба, у друштву председника Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле, уз поруку да је он "дугорочно решење за Црвену звезду".

"Потписао је уговор на четири године и верујем да ће велики део тог уговора одрадити у црвено-белом дресу са великим успехом као и до сада", поручио је Мркела.

Милан Павков је у Црвену звезду стигао из нишког Радничког за 300.000 евра, али је до ове јесени више партија и више голова постизао у дресу Нишлија, на позајмици, да би потпуно "експлодирао" у квалификацијама за Лигу шампиона.

Донео је енергију на стадиону Салцбурга, а са два гола је одлучио и победника у дуелу против вицешампиона Европе - Ливерпула.

"Наравно да ми је драго због указаног поверења и продужетка сарадње. Радујем се новим изазовима и даћу све од себе да будем још бољи. Надам се истом тиму и на пролеће, и да ћемо се уз појачања спремити одлично за други део сезоне. У клубу као што је Црвена звезда увек се очекују велики резултати, тако и ја. Верујем да ћу бити све бољи и бољи из утакмице у утакмицу и да остварујемо запажене резултате. Веома сам поносан на нови уговор, очекујем још боље партије и нове успехе, да будем још поноснији на клуб, све саиграче и себе", рекао је Милан Павков у изјави за званични сајт црвено-белих.

Колико је "купио" навијаче најбоље говори то што је добио и песму "Хеј, Павков, скочи и дај гол главом", какву је пре њега на исту мелодију заслужио и Михајло Пјановић.

Павков је ове сезоне дао седам голова на 21 мечу за Звезду.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар