Србин тинејџер из Јувентуса се сударио са возилом полиције!

У понедељак око 13. 30 часова у Торину догодила се саобраћајна несрећа чији су актери били тројица играча младог тима Јувентуса и два полицајца.

Фудбал 13.12.2018 | 10:45
Србин тинејџер из Јувентуса се сударио са возилом полиције!
У питању су 18-годишњи играчи, Србин Лука Марковић, Венецуаланац Кристијан Макун и Португалац Жоао Серао, те два службеника чија имена се не наводе.

До удеса је дошло у улици Корсо Потенца када је мерцедес купе, у којем су били фудбалери, ударио директно у полицијско возило, које се потом преврнуло.

Спасилачке и медицинске екипе су брзо реаговале и стигле на место несреће, сви су превежени у оближњу болницу и потврђено је да су, без обзира на силину судара, прошли без озбиљнијих повреда.

Реч је о играчима који су "класа 2000" и који нису дуго у Јувентусу. Марковић је играо за млађе катогорије Црвене звезде одакле је отишао у Чукарички, да би одатле прешао у Кротоне. У августу ове године је позајмљен Јувентусу. 

Серао је у Торино стигао у сезони 2017/18, а Макун недавно, тачније као и марковић, почетком ове сезоне. 

Према првим резултатима истраге, полицајци су били у ургентној акцији. Играчи који су били у мерцедесу, нису били свесни присуства полицијског возила које је имало упаљена ротациона светла и кретало се великом брзином.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар