Дегенек: Судије штите веће, то им је у интересу!

Оштра порука Милоша Дегенека о суђењу Вилијама Колума - или само реалност о којој се ретко тако отворено прича?

Фудбал 13.12.2018 | 10:15
Дегенек: Судије штите веће, то им је у интересу!
Били су бесни фудбалери Црвене звезде на арбитра Вилијама Колума који је "остао нем" након догађаја на средини терена, након ког је десет секунди касније на семафору писало "0:1".

Килијан Мбапе и Единсон Кавани нису марили за звиждуке са трибина усмерене ка арбитру, који није видео прекршај на Милану Павкову, тако да је ПСЖ на време постигао гол који им је омогућио другачији ток меча и на крају убедљиву победу - 4:1 (2:0).

Да ли би другачије било да је акција Парижана прекинута због фаула - не знамо, али је Милош Дегенек након меча отворено говорио о третману "великих против малих".

"Први гол је био фаул, али судије штите веће екипе, јер им је то у интересу. Нажалост, примили смо други гол из транзиције, али смо се вратили, дали смо гол и стадион је загрмео, што је требало да искористимо, имао је Јованчић шансу, међутим... Дали су трећи и то нас је исекло. На крају, тај последњи гол није требало ни да се догоди, јер је био крај", казао је емотивни штопер из Книна.

Какав је комплетан утисак о учешћу у такмичењу?

"Мислим да смо заслужили више од овога, што се тиче ове полусезоне изненадили смо и надмашили очекивања у свету фудбала. Узети четири бода у овој групи није мала ствар".

Милош Дегенек је додао и да га је на утакмици највише импресионирао Анхел ди Марија уз оцену да се о њему "не прича много", међутим да је и ове вечери показао квалитет. Наравно, одличан утисак оставили су на њега Нејмар и Мбапе...

"Тешко је играти против њих јер их штите и одмах свирају фаул".

У изјави за ТВ Арена Спорт и Марко Гобељић, стрелац јединог гола за Звезду на данашњем мечу, означио је као проблем лош "улазак" у утакмицу.

"Ушли смо у утакмицу као у Паризу, с превише респекта, шеф је рекао да се опустимо и да играмо опуштено и мушки. Одиграли смо одлично пола сата, показали да смо озбиљна екипа, да смо одиграли друго као прво, било би другачије...", рекао је Гобељић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар