Мбапе о "Рајку": Истина је...

"Дошли смо по победу - и остварили смо зацртано", поручује Килијан Мбапе.

Фудбал 13.12.2018 | 10:00
Мбапе о "Рајку": Истина је...
Килијан Мбапе се пред меч присетио да је био већ у Србији, у Крагујевцу, са репрезентацијом Француске, а навијачи Звезде потрудили су се да боље запамти "Маракану".

У разговору са француским новинарима, пошто се на молбе српских нису зауставили у "миx зони", говорили су о важности победе, а посебне похвале на рачун атмосфере дао је млади Килијан Мбапе који је у победу учествовао с две асистенције и голом (4:1).

"Чули смо много о атмосфери овде и заиста је истина, ово је веома леп стадион", казао је Мбапе и потом додао:

"Ми смо ипак професионалци, играмо на топ нивоу, и навикли смо на овакве стадионе. "Дошли смо по победу - и остварили смо зацртано. Мисија је испуњена".

С обзиром на резултат са "Енфилда" - ПСЖ је отишао и на прво место групе.

"Окренули смо страницу, јасно је колико смо напредовали. Бићемо спремни за фебруар и знаћемо да ли је ово почетак нечег новог. Морамо паметно да се спремимо у наредна два месеца и да не срљамо нигде".

На "Маракани" је играо по левом крилу, иако је до сада чешће био десно...

"Док год играм, ја сам срећан", поручио је насмејани Мбапе.

По оценама "Лекипа", најбољи играч утакмице био је бразилски фудбалер Маркињос који је штопер, међутим све чешће игра на позицији задњег везног. Постигао је и трећи гол на мечу, којим је дефинитивно спласнула енергија домаћина после поготка Марка Гобељића.

"Знали смо да ће група бити тешка, али смо ми дефинитивно сазрели. Атмосфера је била врућа на 2:1, али смо заслужили победу на крају, били смо добри и нисмо им дали много шанси".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар