Погба је постао резерва и шокиран је!

Француз не може да се помири са одлуком Жозеа Муриња. Нити да је прихвати.

Фудбал 13.12.2018 | 15:00
Погба је постао резерва и шокиран је!
Уочи утакмица против Арсенала (2:2) и Фулама (4:1), менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо обратио се навијачима и без навођења имена играча говорио да ће играти само они којима је стало.

Многи су у томе "прочитали" да мисли на Пола Погбу, који је претходно подбацио (као и сви) на гостовању Саутемптону и зато је изгубио место у стартној постави, где га није било у мечевима против "тобџија" и екипе Клаудија Ранијерија.

То га је, најблаже речено, оставило незадовољним.

"Пол Погба је шокиран због тога што га је Жозе Мурињо избацио из екипе у претходне две утакмице. Однос везисте и менаџера је 'климав' од почетка сезоне, али Француз ипак није очекивао да испадне из стартних 11, упркос оштрим речима које је Португалац рекао о њему, приватно и јавно", пише у уторак енглески лист "Гардијан".

У истом тексту наведено је да је Мурињо оценио после Саутемптона да је Погба био један од играча којима је "недостајало борбеног духа".

"Погба је решио да остане миран и да тренира уобичајено, али би могао да затражи разговор са Мурињом, ако менаџер буде наставио да га 'искључује' из стартне поставе", објашњено је.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар