Глас из Париза: Звезда је за нас финале сезоне!

„Морамо меч одиграмо као да је у питању Ливерпул“, поручио немачки репрезентативац.

Фудбал 10.12.2018 | 19:00
Глас из Париза: Звезда је за нас финале сезоне!
Стручни штаб ПСЖ-а се и даље нада да ће Нејмар истрчати на траву Маракане. Последње информације баш нису обећавајуће, јер бразилски суперстар није тренирао ни у суботу... Јесте да су Свеци велики фаворити, али у Паризу су свесни чињенице да им је дуел са Црвеном звездом један од најважнијих у сезони.

О томе је у опширном интервју причао Јулијан Дракслер, момак који би требало да по појединим информацијама замени Нејмара у стартној постави Томаса Тухела.

„Морамо да се за утакмицу у Београду припремимо на исти начин као за Ливерпул. Јер то је за нас финале. Просто, ми тамо морамо да победимо. Видели смо како су у Београду прошли Ливерпул и Наполи, било им је јако тешко. И за нас ће бити јако тешко. Међутим, ми смо тим који има сјајне играче, победили смо Ливерпул, тако да сам сигуран да побеђујемо у Београду“, рекао је Јулијан Дракслер.

Он је истакао да их неће опустити резултат париског дуела у којем Црвена звезда није била конкурентна.

„Не, не можемо да размишљамо на тај начин. Посебно, јер смо у претходним утакмицама у Лиги 1 имали одређене проблеме. Знамо да неће бити лако. Међутим, ако желимо да идемо далеко у Лиги шампиона, онда морамо да тријумфујемо тамо“, додао је Дракслер.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар